Schillaci: „Ez CR7 utolsó éve Torinóban”

schillaci_salvatore_palya_mellett_kabatban.jpgA La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozott Salvatore Schillaci, az 1990-es vb olasz gólkirálya, aki elmondta, biztos forrásból tudja, hogy Cristiano Ronaldo távozik Torinóból, amint lezárult az aktuális szezon.

„Ez lesz Cristiano utolsó éve a Juventusnál, távozni fog. Mindent bele fog adni a klubért és saját magáért, bizonyítani akarja, hogy a Porto elleni kiesés csak baleset volt, de nincs kételyem távozásával kapcsolatban.

Nem tudom, hogy a klub fog-e szerződéshosszabbítást felajánlani neki egy további évre, de mindenkit biztosíthatok, hogy CR7 nemsokára be fogja jelenteni, hol lesz a következő megállója.” - jelentette ki Toto Schillaci rendkívül magabiztosan.

Toto Schillachi szerint túlzásba estek egyesek Cristiano Ronaldo kritizálásával a BL-kiesés után, és a futballista ezért akar továbbállni.

„A BL-meccs utáni kritika túlzott volt, hiszen a világ legjobb csatáráról beszélünk. Neki is lehet rossz meccse. Ha engem kérdeznek, szerintem a Juve alábecsülte az ellenfelének a képességeit.”

Az 56 éves egykori játékos természetesen az aktuális bajnokság végkimeneteléről is beszélt.

„Szerintem az Inter fogja megnyerni, a Juventus második lesz, de a végsőkig harcban kell legyenek. Ez egy bonyolult szezon végét fogja jelenteni Pirlo csapatának.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6716468722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2021.03.18. 08:01:54

Hát én mindent eltudok képzelni Roncirol de azt valahogy nem h egy BL blama utáni vitriolos, verszivos kis olasz kritika miatt álljon fel...
Sokkal inkább "a projekt" sikerességén múlik. Neki is érdeke h jó csapat legyen mögötte mert akkor tudja a mindenfele rekordokat ostromolni.
És persze a pénz....Ugyanakkor azt se feledjük h anyagilag sztem max egy PSG illetve egy Man. Utd. vagy épp City tudná megengedni Roncit....viszont lehet egyik helyre se nagyon illik max a PSGbe. És akkor elmondhatná azt is h francia bajnok is lett. A Real meg sztem nem reális :).

Simán eltudom képzelni h meg egy évet hosszabbítanak de tuti kisebb fizu mellett. Na majd kiderül addig rúgja csak a gólokat itt nyugodtan!

Gaben Smith 2021.03.18. 09:13:02

Írták páran a blogon , hogy Ronaldo mindenhonnan sikeres küldetés után ergo BL győzelemmel a zsebében távozik ami igaz egyébként , de nem teljesen helytálló abban bízni , hogy itt is így lesz. Egyrészről az MU-ból már menni akart hamarabb is csak meggyőzte SAF , hogy egy évet még maradjon es asszem akkor jött össze a BL. Madridba pedig már a negyedik cím után jött el. Akkor is azert , mert megingott a megkérdőjelezhetetlen státusza és bántotta az egóját ez és a kritika .Nálunk hasonló a helyzet a megkérdőjelezhetetlen státusza megingott. Szerintem is menni fog látni rajta , hogy azért Ő nem így képzelte el ezt a 3 évet és , hogy többre vágyik ettől.

m.martin91 2021.03.18. 13:38:36

Őszintén remélem, hogy távozik (nem fog), mert szeretném ha az utolsó koporsószöget is belevernék ebbe a Juventusba, Pirlóstul, Nedvedestül, Paraticistül, mindenestül.

venember83 2021.03.18. 13:43:39

@m.martin91: szerinted a távozásával a többiek is lapátra kerülnének? Befolyásolná bármennyire is az ő távozása a többiek státuszát? Nem hiszem. Max. könnyebb dolga lenne Paraticinek az igazolások esetében, mert nagyobb béralapból gazdálkodhatna.

m.martin91 2021.03.18. 14:03:35

@venember83: Nem, dehogyis. Arra utaltam, hogy Ronaldo távozásával ennek a Juventusnak vége van, őt nem tudjuk pótolni sehogy sem. Csapat nincs, edző nincs, egyedül ő felel azért, hogy Bajnokok Ligáját érő helyen vagyunk. Ha ő távozik, ennek a garnitúrának befellegzett. A csapat szempontjából létszükséglet az ő jelenléte, ezért lenne jó, ha távozna, mert akkor indulhatna el a totális leépülés, és rövid időn belül mindenkit szélnek eresztenének. Akár még Agnelli is távozhatna. Így kezdődhetne az őrségváltás, nem azzal, hogy egy null kilóméteres szerencsétlent leültetünk a padra, és várjuk a csodát. Ez nem koncepció, ez a lassú halál. Ettől minden megoldás jobb.

Dante01 2021.03.18. 19:42:31

Csak akkor érdemes maradnia, ha lesz annyi pénz, hogy értelmes kp-t tudjuk mögé tenni.
Remélem eladunk mindenkit akire nincs szükség. Ramsey, Bentancur, Berna, Arthur, Dybala(nincs posztja és nem fogunk olyan felállásban játszani amiben lenne és sajnos nem is váltotta be a hozzá fűzött reményeket). Chiellini visszavonul.
Fiatalokat be kell építeni. Olyan játékosokat kell találni kp-ra akik kreatívak előre játékban. Ha Chiesa, Mckennie, Cuadrado, Danilo, De Light tudja hozni amit tőlük várnak és hozunk Pogba, Aouar, Locatelli, Pellegrini négyesből legalább kettőt akkor van esély arra, hogy maradjon Ronaldo. Ha viszont megy akkor is eladnám ezeket a játékosokat elhoznám mind a 4 játékost és egy csatárt: Icardi, Haaland, Isak, En Nesyri, Lacazette, Belotti, Wamangituka. Van választék. Fiatalok, idősebbek, beváltak, ígéretesek. Meg kell találni a megfelelőt.

@m.martin91: Remélem azért nem lesz ilyen vészes a helyzet. Az biztos, hogy el kell indulni egy úton és ha ez az, hogy fiatalítsunk és úgy nyerjünk akkor végig kell vinni. A gond csak az, hogy egész eddig azt szajkózták, hogy a bl megnyerése a cél, de értelmes játékos nem érkezett a középpályára, hogy ezt meg is tudjuk valósítani. Megvettük azt aki ingyen igazolható volt és vagy bejött vagy nem. Ez nem koncepció hanem baromság. Remélem ezen változtatunk.

FeriGjuve 2021.03.18. 21:00:45

@m.martin91: Azért az nem semmi,hogy ezt akarod annak a klubnak,amelyiknek elvileg a szurkolója vagy.
Ennyire el vagy keseredve?

eddie999 2021.03.18. 21:12:49

@FeriGjuve: Nem, csak ennyire hülyén gondolkodik.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása