Játékosok a Lazio elleni győzelemről

morata_alvaro_golorom_lazio_ellen.jpgA Juventus álmosan kezdett, s így hamar hátrányba került, ám utána magasabb sebességbe kapcsolt, s nagyszerű teljesítménnyel aratott 3:1-es győzelmet a Torinóba látogató Lazio fölött.

"Három héten keresztül nem éreztem magamban erőt, s hőemelkedésem volt a mérkőzések után. Folytatnom kellett, s így is tettem. Most már jól vagyok, s remélem, hogy keddre még jobban leszek. Düh is volt az ünnepléseinkben, mert az emberek a felemelkedésünket várják, s meg kellett mutatnunk, hogy alakulunk. Fel kell tűrnünk az ingujjainkat, s harcolnunk kell. Mindaddig, míg vannak megszerezhető pontok, a végsőkig küzdeni fogunk. " - mondta  a két találatot is jegyző Álvaro Morata a mérkőzés lefújását követően.

Mikor a valaha volt legjobb csatárral játszol, az első gondolatod, hogy kiszolgáld, a gólszerzés csak a második lesz. Ha nem játszik, többet gondolsz arra, hogy te magad szerezz gólt. Mikor a pályán van, olyan, mint egy robot, aki mindig gólt szerez, ezért oda kell adnod neki a labdát. Az edző azt kéri tőlem, hogy játsszak többet a csapategységek között, s ez olyasvalami, amit a korábbi edzőim nem kértek tőlem. Szeretem kiszolgálni a többieket.

A győzelem és a három pont mellett, az igazi pozitívum az volt, ahogyan a csapat reagált a korai hibára. Ez egy olyan nagy csapat reakciója volt, amely győzni akar. Most keddre kell összpontosítanunk, amikor minden veszélyben van."

A találkozó egyik legjobb teljesítményét ismét a Juventushoz nyáron csatlakozó Federico Chiesa nyújtotta.

"Kiválóak voltunk ma, s igazi keménységgel és elszántsággal játszottunk, ahogyan talpra álltunk, miután egy hibából korán hátrányba kerültünk. Egy döntetlennél többet érdemeltünk a Verona ellen, de apró részleteken múlott, s ezek ma jól alakultak. Különösen jók voltunk védekezésben, egységként, közösen dolgoztunk. Amikor a második gól előtt megszereztem a labdát, az a csapat érdeme volt.

A Lazio egy nagyszerű csapat, s ez egy nagy győzelem volt számunkra, de mostantól kezdve minden egyes mérkőzés nehéz lesz. A keret egységes és elszánt. Valami átkattant, miután döntetlent játszottunk a Veronával, s ahogyan a főnök mondja, mostantól minden mérkőzésre úgy kell tekintenünk, mint egy döntőre."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1816452846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GGábr81 2021.03.07. 15:38:14

Remélem átkattant, megkattant, bármi. Gyilkos elszántságot most láttam csak a csapaton, játékosokon. Chiesán már láttam máskor is. Mikor az egyik bedobásnál Berna keménykedett, nem azt láttam, hogy egy felesleges kakaskodás. Egy dühös játékos, aki a dühét beleadja a fociba és odaáll önbizalommal teli, gyertek mind itt vagyok nem futok el, kettéharapok mindenkit. A janicsárunk is igazi vadállat volt, a nézése is ölt, nem mertem volna a közelébe menni. Rabiot se ment a szomszédba, ha keménység kellett. Sanyi úgy játszott mint ahogy kell egy csk-nak, határozott elszánt. A kispad is együt élt a játékkal, nem csak kelletlenül rágóztak. Tisztára úgy néztek ki mint egy csapat.
Nem tudom, lehet ezt azért láttam bele, mert a bírói ténykedés alaposan ösztönözte a Jameson fogyasztásomat.

venember83 2021.03.07. 15:50:42

Remélem, hogy kb. minden igaz abból, amit Álvaro mondott. Nagyon jó volt végre egy grintás, küzdő, de nem kínlódó Juventust látni.

Juventino86 2021.03.07. 15:55:16

Morata és Chiesa nagyon jól játszottak tegnap. Morata mindenképpen kell a csapatba. Nem kizárólag a góljai és gólpasszai, hanem a szerkezet miatt is. Végre tegnap egy olyan meccset láttunk, ahol a küzdelem mellett látványos megoldások is voltak. :)

JeetTrader 2021.03.07. 19:08:25

Az ESPN-en Del Pieroval csináltak egy interjút a Juve kapcsán. Kiemelte h sokkal fontosabb a BL mint azt kívülről gondoljuk.
Ő is meg mindenki Pirlo intelligenciáját méltatja remélem elég lesz h kompenzálja a korábbi edzői tapasztalatlanságát.
Hozzáteszem h már talán csak 433 ban nem játszottunk. Variál és bedob mindent amit lehet. Poszt váltástól sem riad meg, fiatalokat is bevet. Úgyhogy bízom Pirloban mert tuti rálel a helyes útra!
Alex is a középpályán latja a gondot ott nem megfelelő a csapat kohézió.

Ha ezzel a mentalitással játszunk kedden nem lehet kérdés a továbbjutás. Valahogy megint csak nem félek. Ugyanezt éreztem a Lazio elleni bekapott gól után is. Meglesz a továbbjutás!

FORZA JUVE!

DegerFaCan 2021.03.07. 20:21:52

Nekem személy szerint ami miatt Rabiot sosem volt kiutált személy az az ahogyan lendületesen képes labdát elorevinni. Ritkán látni ilyen gyors labdavezetest néztem hogy Berna lassabb volt labda nélkül mint Rabiot labdával. Szóval látom érzem hogy több van ebben a sracban. Néha villantja

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása