Pirlo: „Ezüsttálcán ajándékoztunk gólt az ellenfélnek”

pirlo_andrea_uveges_tekintettel.jpgAndrea Pirlo nem sok jó hírrel szolgált a Porto elleni 2-1-es vereség után, amin a csapat borzasztóan teljesített, dekoncentrált játékosokkal.

„Amikor egy perc után ilyen gólt kap egy csapat, ilyen furcsát, természetes, hogy a játékosok önbizalma elvész, különösen olyan csapat ellen, amelyik tudja, hogyan kell összezárni védekezéskor.” - mondta Andrea Pirlo a Sky Sport Italia mikrofonja előtt.

„A Porto azonnal olyan irányba terelte a meccset, amilyenbe szerette volna. Ilyen zsúfolt versenynaptárral természetes, hogy nem lehet fenntartani az abszolút koncentrációt és megfelelő tempót, de ez nem történhet meg a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 között.”

Federico Chiesa késői gólja révén az eredmény nem annyira rossz a Juventusnak, azonban a visszavágón Danilo nem játszhat, Giorgio Chiellini pedig sérüléssel hagyta el a pályát.

„Matthijs De Ligt esetén szerencsére csak görcsről van szó. Giorgio Chiellini vádlisérüléssel bajlódik, Álvaro Morata pedig nem volt előzőleg sem jól, aztán a végén is fájdalomra panaszkodott, meglátjuk, mit hoznak a következő napok. Amióta megfázásból visszatért, Álvaro Morata nem hozza a legjobbját. Ma este csak azért játszott, mert szükségünk volt rá. Utána az öltözőben is rosszul lett, gyengének érezte magát, és le kellett feküdnie. Szóval nincs jól.”

A Sky Sport Italia szakértője, Fabio Capello arra panaszkodott, hogy a Juventus folyamatosan úgy gyűjti be a labdákat, hogy a játékosok háttal vannak a kapunak, és egyszerűen rossz pozícióban vannak.

„A labdát túl lassan játattuk, és nem voltunk elég intelligensek ahhoz, hogy felmérjük a játék dinamikáját. Szét akartuk húzni a pályát, de nem sikerült az első félidőben, aztán a meccs vége felé ez kicsit jobban ment. Nem egyszerű feladat ez, amikor 11 játékos van a labda mögött.

Jól készültünk fel erre a meccsre, nem ezt a hozzáállást akartuk, de az első percben ezüsttálcán ajándékoztunk gólt az ellenfélnek, ezzel pedig minden sokkal nehezebbé vált.

Cristiano Ronaldo esete egyértelmű tizenegyes volt. A meccs után beszéltem a bíróval, aki azt mondta, hogy vége a meccsnek, s nincs értelme visszanézni az esetet. Úgy gondolom, hogy lefújás után is kellene legyen bátorság a játékvezetőben, hogy visszanézzen egy ilyen esetet.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr916431040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peti78 2021.02.18. 07:05:05

És agnelli tartja az ezüst tálcát... ilyen kicsinyes szarrágó hozzánemértő elnökséggel csoda hogy itt vagyunk ill a csak az edzőknek és a gyenge olasz riválisoknak köszönhető...
Mindenki tudja hogy cr játékának alapeleme egy normális erőszakos erőcsatár anélkül leveszik a pályáról... lukaku icardi milik dzeko halaand ibra suarez cavani akikre volt reális esély az elmúlt 3 évben szégyen hogy a juventus egyet sem tudott megszerezni csak leépítettük mandzut és van egy moratánk... ilyen ordító hibák

peti78 2021.02.18. 07:15:37

Lehet pirlot szidni neki is vannak hibái de ilyen szétkukázott lyukas keretből nem lehet sokat kihozni... hiába mondja a nyomorúlt ki kellene agnelli paratici duo mindent jobban tud... na őket kellene kitenni... sokáig azt hittem marotta a legnagyobb gondunk de látom hogy a fejétől bűzlik a hal

venember83 2021.02.18. 07:30:54

Jó, hogy a dekoncentrált és elképzelés nélküli játék után el lehet ismét verni a port a játékvezetőn CR7 esete miatt. Nem a játékosokon vagy az edzői stábon, netán akár a vezetőségen azért, ami a meccs 80 percében történt. Igazán szánalmas hozzáállás.

Alex8610 2021.02.18. 07:31:39

"Egy ilyen gól esetén természetesnek mondható, hogy a játékosok némiképp elveszítik az önbizalmukat"
Mivan? A Dortmund is így kezdte a Sevilla ellen, aztán válaszul rámoltak nekik 3-at.Nemám azért mert egy agyamputált játékosunk összehoz egy gólt a világverő Porto ellen, az első percben, az első meccsen össze kell hogy szarjuk magunkat.Vagy ha így van és ez megzavarja a társaságot akkor kurva nagy bajok vannak.A félidőben kb rá kellett volna bontani a társaságra az öltözőt.Ehelyett úgy jöttünk ki a szünetről hogy rögtön kaptuk is a másodikat.Mentálisan rottyon van ez a "csapat"
Meg merem kockáztatni hogy jövő héten az Atalanta különb felfogással,hozzáállással fog a pályára lépni a Real Madrid ellen.

Attilio79 2021.02.18. 07:39:46

Továbbra is azt mondom, hogy nem kell foglalkozni a pályán látottakkal jelenleg, csak abban az esetben, amennyiben nem jutunk tovább, az esélyünk megvan, továbbra is, a meccsterhelés nem lesz kevesebb, mint az Internek és a kiegészítő embereink sem minőségiek.

venember83 2021.02.18. 07:57:00

@Alex8610: a Dortmundot nem nyomta el a győzelmi kényszer (lásd Boniperti mondását). Ja, meg a bíró persze.

Juventino86 2021.02.18. 07:58:18

Elképesztő, hogy Pirlo mennyire nem vállalja a felelősséget. A bíró valóban hibázott, jogos tizitől fosztott meg minket, de a látottak alapján nem illendő bírózni. Örülhetünk, hogy egyáltalán maradt még esélyünk a továbbjutásra. Hosszú évek mélypontja ez a meccs. Egyébként az olasz fórumokon is követelik Pirlo és Paratici kirúgását. Semmi taktika nem volt, a játékosaink össze-vissza rohangáltak a pályán, sokszor egymásnak ütközve.

venember83 2021.02.18. 08:07:33

@Juventino86: "Hosszú évek mélypontja ez a meccs." Ja, egy éve volt a Lyon elleni párharc, és tényleg hosszú éven vagyunk túl.

Juventino86 2021.02.18. 08:12:48

@venember83: Még a Lyon elleni párharc sem volt ennyire kiábrándító. Ettől függetlenül itt még tovább lehet jutni.

Nathas 2021.02.18. 08:36:45

Nem védem Pirlot, de a tegnapi meccset még edző nélkül is le kellett volna hozni. Egyébként nem hiszem, hogy Pirlo mondta a játékosoknak, hogy szép öregfiús tempóban alibizzenek, vagy rugdalják ki a labdát a stadionból. Azt pedig külön furcsának tartom, hogy egy edzőnek el kell magyaráznia, hogy ne fuss a csapattársadnak, te ostoba.

Del Butus 2021.02.18. 09:09:43

felesleges a serulesekre fognia. Amikor a milan vagy más csapatból hiányzot vagy 6 játékos, akkor senkit nem érdekelt jok vagyunk. Ilyenkor meg jonnek a kifogasok

steven.h 2021.02.18. 09:12:52

@Juventino86: Igen, sajnos az tényleg feltűnő volt, hogy minimum 3-szor saját játékosaink ütköztek össze, mintha tényleg semmi feladatkör nem lett volna nekik meghatározva és csak mint a grundon rohangáltak hogy ki éri el a labdát előbb...

egyébként nem szeretem az M4-es szakértőket, de Hegedűs Henrik szavaira talán lehet adni valamicskét és tökéletesen egyetértettem azzal a mondatával, hogy el kezdeni keresni a felelősöket ha egy csapatban 10 emberen azt lehet látni, hogy elfelejtett focizni.

JeetTrader 2021.02.18. 09:16:21

@Juventino86: igen az össze-vissza rohangálás megint előjött (az volt a csúcspont mikor Kulu és Rabiot egymásnak futott), pedig már kezdtem azt hinni, hogy mindenki pontos ismeri a feladatát. Nem tudom, hogy ez a látványos fogalmatlanság abból fakad, hogy ennyire szét tudnak esni fejben a játékosok, vagy ez a taktika miatt van....így vagy úgy ezt talán már Pirlonak kéne rendbe tennie.

Ami nekem feltűnt, hogy a csapat abszolút nem mozog együtt. Pirlotól is hallottuk, hogy azt kéri vállalják be az 1-1-et. Kombinálva a totális foci elemeivel, a posztjáról elkalandozó játékos lyukat hagy maga után, amelyet utána más posztról kell betölteni, így borul minden. Lyukas pályarésszel a letámadás sem tud megvalósulni. Bentancur próbálta volna irányítani a játékot (!!!), de be kell látni erre alkalmatlan. Megint nem akarjuk észre venni a széleken integető Sandrot vagy épp Chiesat.
Emiatt Ronci lép visszább (!!!), hogy elkérje a labdát és próbáljon irányítani, de láthatóan nem ment ez sem. Nem neki kéne irányítgatni.

Egyre inkább azt érzem, hogy ez már taktikai hiba. Be kell látnia Pirlonak, hogy ebben a formában, ezzel a csapattal az elképzelése nem úgy működik, ahogy gondolta. Mi lenne vajon ha inkább poszthoz kötné a játkéosokat és megpróbálná együtt mozgatni a csapatot, jóval kevesebb szabadság mellett....?na de ehhez, megint meg kell tanulni az egész csapatnak ezt.

Tovább lehet menni még innen. A következő meccsen már ilyen hibák tuti nem lesznek. Csak egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mégis hogy tudunk egyik meccsről a másikra ennyire dekoncentráltak és fogalmatlanok lenni. Olyan jól indult az év, kivéve a sima Inter elleni vereséget...aztán most megint kikapunk a Napolitól és a Portotól is...sajna csak a kupa marad idénre, én már a bajnokságról lemondtam...mákkal és hajtással esetleg a következő körbe bejuthatunk a Bl-ben.....remélem....

venember83 2021.02.18. 09:34:56

@Del Butus: szerintem inkább csak helyzetjelentés volt a gyengélkedőről, nem fogta rájuk. De persze ez csak szubjektív vélemény a nyilatkozat alapján.

DelPiero2 2021.02.18. 09:48:33

@venember83: azért illene megfelelő hozzáállású játékvezetőt küldeni a meccsre. Lejárt a munkaideje, ezért nem nézzük vissza a meccset?
Milyen a sárga lapok aránya?
Teljesen jogos, hogy Pirlo felsorolja a meccs befolyásoló tényezőit. Elmondja a hibáinkat, a legvégén említi meg a bírót. (Aki egyébként az elejétől fogva befolyásolta erősen a meccset, engedte a durva szabálytalanságokat, illetve megítélt szabadot, de illet volna sárgát adni az ellenfélnek a lassítás jól mutatta hogy lábra menő dolgok történtek.)

Jack Bauer 24 2021.02.18. 09:50:58

Azért taktika, meg fegyelem nem ártana. Plusz nekem hiányzik egy játékszervező. Mert lehet, hogy papíron van, de a gyakorlatban eléggé a 0-hoz közelít.
Lehet hogy az lesz ennek a vége, hogy jön 1-2 év mélypont s majd ismét szárnyalni fogunk...

alexGicamo 2021.02.18. 09:56:28

Én is végig azt éreztem , hogy piszok lassan járattuk a labdát és ráadásul folyamatosan hátra passzolgattak a srácok ! Vágom , hogy remekül védekezett a Porto, de azért lehettünk volna kicsit agresszívebbek ! Ezért is örültem, mikor Benta megeresztett egy távoli lövést . Igaz roppant pontatlan volt, de legalább a szándék megvolt benne ! Ezeket nagyon hiányolom ! Tudom, más a taktika , de akkor is !
Roncinak se ment, feszült is volt rendesen , a végén meg az a tiszta 11 -es szitu !
Ez van ! Lesz ez még így se !
Majd hazai pályán megnyerjük ! Ott se lesz könnyebb , de sikerülni fog !
Hiszek a csapatban és bízom a Maestróban !
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

szauerb 2021.02.18. 09:57:27

Szerintem a mi csapatunknak a legalacsonyabb az IQ szintje a legjobb 16 között.
Bentancur, Rabiot, Kulusevski valami eszméletlen brigád. Totál homály mindegyik. Egymásnak rohannak, gólpasszokat adnak az ellenfélnek esnek kelnek.
Persze hozzá tehetjük a névsorhoz Dybalat, Bernardeschit és Arthurt is.

Nem ártana egy IQ teszt is mielőtt megkapják a szerződésüket.

alexGicamo 2021.02.18. 10:12:15

@steven.h: Én nagyon kedvelem Henriket, mert értelmesen érvel, konyít hozzá és jól átlátja a dolgokat .
Tegnap este egyszerűen gyengék voltunk és borzasztó lassan járattuk a lasztit ! Valahogy sem erőt , sem akaratot nem láttam a csapatunkon , nemhogy spiritót vagy tüzet . Ez elszomorított ! Aztán Chiesa gólja meg úgy hatott, mint víz a sivatagban ! Gyönyörű találat volt ! Na, gondoltam akkor, most még van remény ! Szedjük össze magunkat ! Igaz, a játék képe alapján nem érdemeltünk volna döntetlent !
Csak reménykedem abban , hogy a visszavágóra durván felszívjuk magunkat és a Maestro kitalál valami zseniálisat, amit a csapatunk aztán végre is tud hajtani sikeresen !

MdewC 2021.02.18. 10:13:54

@szauerb: :D

Egyébként lehet benne vmi.

Rocky80 2021.02.18. 10:37:46

@steven.h: @alexGicamo: Henrik szerintem is tök jó. Én is szeretem.

spaolo1981 2021.02.18. 11:29:25

Így legyen ötösöm a lottón. Tudtam, hogy Pirlo elkezd bírózni. Könyörgöm, egy Portóról van szó, és lefociztak. Kussolok, magamba szállok és vállalom a felelősséget... de nem, inkább bírózunk. Kedves Pirlo, ha te ennyire vállalhatatlanul fociztál volna egy meccsen a Milanban vagy a Juvéban, mint tegnap szinte a teljes csapat, Ancelotti vagy Allegri úgy kivágott volna a keretből, mint a szart. Elvileg profi játékosokról van szó, de az alapvető képességek, mint akarat és hit hiányoznak. Egyébként Sandrónak szólt valaki tegnap, hogy már nem a Portóban játszik????

Pavel1988 2021.02.18. 11:43:41

A fő probléma, hogy ilyen játékkal egy Crotonét is nehéz megverni.
Tovább lehet menni, nem hangzik olyan csúnyán az a 2-1 idegenben de nem szabad elfelejteni amit láttunk. A lehetőségek szinte csak egyéni villanások után alakultak ki, a játékosok egymást zavarják, borzasztó lelki és fizikai állapotban vannak.
Nagy szerencsénk, hogy lazább meccsek előtt állunk.

Il Principino 2021.02.18. 12:02:12

Az eredmény kedvezőbb,mint tavaly Lyonban,de a játék még annál is kiábrándítóbb!!!
Egy bl párharcot jobb idegenben kezdeni,csak nem a Juventusnak!!!
Belealszunk stb,ha itthon kezdünk muszáj játszani,hogy előnnyel utazhassunk a visszavágóra,a védekezés is nagyon fontos..
Atletico,Lyon,Porto..
És arra a rohadt sorsolásra sem lehet évek óta panaszunk,pláne az idei csoportkörre!

Plata de Mer 2021.02.18. 12:11:52

Eddig azt mondtam volna, hogy ha továbbjutunk itt és 4en belül végzünk a bajnokságban mindent elértünk amit ez a csapat elérhet. Ezt továbbra is fenntartom. Ez a Juve úgy tűnik jelenleg itt tart. Remélhetőleg a teremtő rombolásnak najd egy két év múlva lesz eredménye, de amivel egyetertek - és itt rendszeresen elhangzik - a vezetőségnek az év végén távoznia kell, lehet Pirloval és Nedveddel az élen. De hat cáfoljanak meg az eredmények! Ettől független hétfőn is végig fogom szenvedni a Juve meccset és szüntelen szurkolok Pirlonak, hogy ő legyen a mi Zidaneunk

alexGicamo 2021.02.18. 13:05:08

@spaolo1981: Sosem elegáns bírózni, ezt adom ! Főleg ilyen trágya teljesítmény után ! DE ! Azért egy ilyen szitu után elég nehéz elmenni szó nélkül és csak a tényeket mondta, hogy az bizony egy erősen 11 -es helyzet volt és be kellett volna fújni ! Ha megadja, értékesítjük, máris döntetlenről várhattuk volna a visszavágót . Azért nem mindegy !

spaolo1981 2021.02.18. 13:29:39

@alexGicamo: Sztem meg örülhetünk, hogy nem 0-3, csak 1-2. Ez pedig egy pont olyan szitu, amikor egyszerűen jobb nem bírózni. Ronit megértem, hogy sík ideg volt a sporira, mert ő ellene szabálytalankodtak, de egy edzőnek okosabban kell viselkednie. Elég szégyen nekünk az Agnelli-Paratici-Nedved féle ordibálás mostanában.

NagyonJuve 2021.02.18. 13:39:50

Nem értem egyeseket. Szerintem nincs összefüggés aközött hogy szarul játszott a csapat vagy rossz a játékvezetés. Minden technika adott az igazságos játékvezetéshez akkor használják is ki. Ha a játékosokat lehet büntetni piros lappal akkor a bírókat is simán lehetne büntetni pénzlevonással eltiltással amennyiben meccs befolyásoló hibákat csinálnak.

alexGicamo 2021.02.18. 14:04:31

@spaolo1981: Az eredményt tekintve egyetértek , de továbbra is tartom, hogy ez esetben nem ítélem el Pirlót a bírózás miatt .

Shyr Kahn 2021.02.18. 22:40:38

Az elso percben bekapott ekkora potyagol valoban rossz hatassal lehet a csapat onbizalmara. Sztem bolondsag lenne ezt vitatni.

Amennyiben rossz hatassal van a tarssagra, vagy osszeszedik magukat a fiuk, vagy a hianyos onbizalom ranyomja a belyeget a teljes merkozesen mutatott teljesitmenyre. Itt most az utobbi dolgot lattuk. A Dortmund eseten az elobbit. A problema az, hogy meg a felidoben sem sikerult ebbol a godorbol kikecmeregni. Ezt nevezhetjuk Pirlo hibajanak, hiszen emlekeim szerint volt mar olyan edzonk, aki a felidoben vert itatott a csapattal (emlekezzetek a Conte fele csapatra).

Vegyuk eszre azonban, hogy par merkozessel ezelott meg magasztaltuk Pirlo-t es a csapatot, ma pedig mindenki Pirlo alkalmatlansagarol beszel. Valahogy nem latom az atmenetet a ket alapot kozott, csak hirtelen valtast par merkozes alapjan. Csakugy mint az onbizalomvesztes a csapat szamara, a forumon uralkodo negativ kritika is ket iranyba tud elmenni egy-egy vesztes merkozes utan. 1. relative rovid idon belul a forum raebred arra, hogy nem erdemes par merkozes utan messze meno kovetkezteteseket levonni es felelosoket keresni, szoval fokozatosan tobbsegbe kerulnek a mersekelten kritikus kommentek, amik pozitiv iranyba viszik a hangulatot 2. a tobbseg csalodottsaga a merkozes utan egyre nagyobb lesz, ami tovabb melyiti es gerjeszti a negativ hangulatot a forumon, ennek hatasara egyre tobb es melyebb negativ komment szuletik, hiszen csakugy mint az emberek az onbizalomvesztes eseten, a tomeg is az urtalkodo hangulat miatt sodrodik melyebbre, vagy eppen labal ki valamibol. Tapasztalatom szerint a mely godorbol csak a gyotes merkozes tud kihozni, amire azert van eselyunk, mert a csapatban van kraft.

Ha legkozelebb nyerunk, kivancsi leszek milyen lesz a hangulat. Ki tart ki a Pirlo karomlo velemenye mellett (akinek nem inge...), ki az aki hirtelen - a gyoztes meccs utan erzett oromenel fogva - pozitivan kezdi szemlelni a dolgot ujra.

Sztem nagyon egyszeru a keplet sracok: ne iteljetek egy meccs alapjan. Vegkepp ne indulatbol, vagy orombol. Indulatbol vagy orombol szurkolni lehet az adott merkozesnek elve, de utana el kell szamolni tizig... vagy millioig magunkban, lehiggadni es atgondolni, hogy nem-e csak az elkeseredettseg mondat velunk tulzott kritikat.

Pirlo nem lett jobb edzo a Szuperkupa gyozelem utan, de rosszabb sem a tegnapi merkozes utan... csupan tapasztaltabb, ami segithet neki legkozelebb. Remenyeink szerint. Ez igaz a csapatra is.

Pirlo kepessegei tovabbra is adottak. A jatekosokkal sincs gond. Ha valoban elemezni akarjuk a dolgokat,sztem eleg messzire kell visszatekintenunk. Nem tudom mennyire latjatok, de valahogy nem akar a Juve jateka ugy alakulni az utobbi par 10 evben, ahogyan azt mi szeretnenk. Utoljara - talan csak az ido szepitette meg, bar nem hiszem - a Lippi fele Juve jatszott latvanyos, eredmenyes es szep focit. Azota - BL dontoktol, jatekosoktol es edzotol fuggetlenul - nem latom, csak az izzadsagszagot, ami esetenkent megnyilvanul egy-egy szep merkozesben. Esetenkent meg eppen ellenkezoleg. Ami nem feltetlenul a vezetoseg, vagy Pirlo, vagy eppen a jatekosok hibaja. Mindannyian, kozosen tehetnek errol.

Ha nagyon oszinte akarok lenni, akkor Conte 3 eve volt az egyetlen periodus, amikor ez a negativ "karma" (keresztenykent hasznalva ezt a kifejezest, a mult egyedi es kollektiv osszegzett hatasat ertem, kezdve a Capello fele Juveval es a Calciopolival) hirtelen ellentetes elojelure valtott bar O is csupan a bajnoksagban tudott szakitani vele. Szoval felreertes ne essek: nem jatszottunk akkor sem szep focit, de legalabb az izzadsag es a tuz ott volt, ami azota egyre kevesbe lathato. En igy latom.

Allegri - bar sokan vissza sirjak - a Conte fele Juve-t fejlesztgette tovabb. Taktikailag sikerult neki hozaadni es a Conte fele fanatikus lendulet is elt meg egy darabig, de ha azt nezzuk, hogy a BL dontok utan mi kovetkezett, latjuk az egyertelmu hanyatlas szelet. Semmikeppen sem erdemes visszavarni Ot, mert uncsi taktikan kivul nem fog tudni mit adni. A csapat es az O kapcsolata iszonyatosan megfaradt es szvsz nem tenne jot a fiuknak, ha visszajonne. Talan majd, ha mar nem lesz nagyon senki sem a csapatban, aki legutobb az O keze alatt dolgozott.

Itt egy hasonlo forradalomra lenne szukseg, mint amit anno Conte hozott. Szep, lassu epitkezessel mar nem tudunk fejlodni, csak lassan visszafejlodni... foleg mert mar a legmagasabb szinten tolja a csapat idestova 9 eve. Ez azert eleg hosszu ido, lassuk be.

Szoval visszakanyarodva az eredeti kerdesre, annak ellenere, hogy negativitas is jellemzi a kommentem, itt nem csak Pirloval van baj, nem csak a vezetoseggel, nem csak a jatekosokkal, hanem mindennel egy kicsit. Ez igy volt Allegri utolso 2 eve alatt es Sarri alatt is. Nem volt es nincs olyan edzo a piacon, aki jelenleg egy Conte fele valtast tudna veghez vinni a csapatnal, igy sztem total felesleges Pirlo-t lehurrogni, mert a jelen allas szerint O egy eloremutato alternativanak tunik.

delpi0823 2021.02.18. 22:54:02

@Juventino86: Dehogy nem,ugyanolyan kiabrandito volt,mint ahogy az ajax elleni is az volt.Es az a szomoru hogy ugyanazokat a hibakat kovetjuk el evrol evre,csak az edzo szemelye mas......Megcsinaltuk ezt Allegrivel is,egy atleti ellen meg visszatudtunk jonni de olyan forditas kb 30 evente ha egyszer osszejon......,es megcsinaltuk a real ellen is egy 0-3as kezdessel........De eredmeny szempontjabol meg messze ez a legjobb eredmeny,bar ha igy fogunk jatszani akkor garantalt a kieses az biztos.

Juventino86 2021.02.19. 09:19:05

@delpi0823: Így van, abban igazad van, hogy Lyon és az Ajax ellni is kibárándító volt a játék, de ez a mostani mindent alulmúlt sajnos. A korábbi években legalább volt valami taktika. Volt rá eset, hogy nem volt jó a taktika, pl. Sarrinál totál egysíkú és kiismerhető volt, de legalább lehett nagyjából látni, hogy mit akarunk játszani. De most a Porto ellen a fiúk taktika hiányában össze-vissza rohangáltak a pályán.

Ze Roberto 2021.02.19. 20:51:34

Sziasztok. Ez egy szörnyű meccs volt. Azt látni hogy káosz van a fejekben....vagy valami de profi játékosoktól ezen a szinten egészen mast várna az ember, szurkolóként meg pláne. Mintha nem a juve hanem egy sokadosztalyu csapat lett volna a porto ellenfele. 2 ilyen gyors golt kapni lehetetlen. Fizikai keptelenség egy bl ben meg amugy is. Megalázó volt az tuti. A mestert eddig se értettem de az utobbi időben már pláne. Keveri a szezont a fa..mal kezd ugy tünni mintha maga sem lenne biztos a dolgában. Remélem most már összeszedi magát és a csapatunkat is. Ránk férne. Jo lenne egy állando kezdő is. Ez abszurd. Megint nincs keresnivalonk a bl ben. Idén se lesz meg. Legalább a kupára van reális esély. Elvileg. Bár ezek után.....utoljára a remeny hal meg én tudom de ez .....az egész kiabránditó. Sok sikert a csapatnak. Forza Juve

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása