Conte: „Az első meccsen dőlt el a párharc”

conte_antonio_kek_nyakkendovel_zsebre_tett_kezzel.jpgA Juventus 0-0-ra hozta a torinói visszavágót, miután Milánóban 2-1-re nyert a múlt héten, Antonio Conte pedig ismét elmondhatta, hogy a teljesítménnyel elégedett lehet, de az eredménnyel nem.

„Úgy gondolom, hogy jobban ki kellett volna használnunk a lehetőségeket, amiket kialakítottunk, és kár ezért az eredményért, mert 180 percig végig küzdött mindkét csapat.” - értékelt Antonio Conte a Rai1 munkatársának.

„Megfizetjük most az első meccs árát, megajándékoztuk az ellenfelet. A végsőkig próbálkoztunk a gólszerzéssel, mivel egy gól után már nehezebb dolga lett volna az ellenfélnek. Sajnálom a helyzetet, mert ezeken a meccseken 180 perc alatt kell eldőlnie a továbbjutásnak. Ma sokféleképpen próbálkoztunk vággyal és határozottsággal. Voltak hibáink, ezekből tanulnunk kell, aztán kezdhetjük ismét elölről.”

Romelu Lukaku nem zavarta túlságosan a házigazdákat, de a mester szerint mindent beleadott a belga csatár.

„Nehéz meccs volt, a Juventus volt az ellenfél, amely csapat kiváló futballistákkal rendelkezik. Romelu nem tűnt 100%-osnak, de ennek ellenére ma is mindent beleadott. Vannak pillanatok, amikor egy játékos jobb formában, máskor pedig kevésbé jóban. Ő fontos játékos számunkra.”

Christian Eriksent a második félidőben Stefano Sensi váltotta.

„Christian játszotta, amit kellett, az ő és Marcelo Brozović jelenlétével két játékszervezőt akartunk a csapatunkba, és nehézségeket okoztunk a Juventus számára. Játszottuk a meccset, és elégedett vagyok a dán futballista teljesítményével.”

Az Inter számára már csak a bajnokság maradt, miután a csapat kiesett az európai és az olasz kupaküzdelmek során.

„Mindig előre kell néznünk, a Bajnokok Ligájában is próbáltunk továbbjutni. Olykor sikerül, máskor nem. Az Olasz Kupában a tavalyi évhez hasonlóan az elődöntőben esünk ki. Dolgoznunk kell azért, hogy megvalósítsuk a célkitűzéseinket, de még nem tartunk ott.

Elindultunk egy úton, tanulunk a hibáinkból, és folytatjuk a munkát. De az Inter visszanyerte a hitelességét. Az ellenfelek félnek tőlünk, és ma a Juventust is megijesztettük.”

A riporterek az Inter edzőjét arról is kérdezték, hogy milyen szóváltás volt közte és a lelátóról bekiabáló Andrea Agnelli között a meccs után, miközben az Inter mestere sem volt rest a középső ujját felmutatni a Juventus vezetőinek a meccs félidejében.

„A Juventusnak kellene elmondani az igazságot. Úgy vélem, hogy a negyedik játékvezető hallotta és látta, hogy mi zajlott az egész meccsen.

Úgy vélem, hogy udvariasabbnak kellene lennie a Juventus vezetőségének. Sportszerűbb magatartást kellene tanúsítaniuk, és több tisztelet illeti azokat, akik a munkájukat végzik.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr116421978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilio79 2021.02.10. 07:02:56

Conte bohóc újra porondon, tessék csak tessék!
A tiszteletet ugyanúgy neki is meg kellene adnia, ha Torinoba érkezik. Bár nem tudom, hogy milyen szóváltás történt, a középső ujj felmutatása nem éppen a tisztelet jele!

Jamal Jamal 2021.02.10. 07:58:08

Dögevő ijesztés: "Huhh!!"
Ja nem..

rabsic02 2021.02.10. 08:21:19

Pont ezért kedvelem jobban Allergiát. Ő ilyet soha nem tenne, bár szerintem Agnellinek sem kellene hergelni Contet. A győzelem a legjobb válasz mindenre.

szauerb 2021.02.10. 08:24:56

Szegény pici Antonio nem kapja meg a neki járó tiszteletet! Jajj de sajnálom!
Talán mert meg sem adja az a barom!

Az inter megijesztette a Juventust!! :D
Nekik már ez is eredmény!
Néha megijedünk egy óriási patkánytól ha szembe találkozunk vele ez nem vitás. De a megoldás az ,hogy bátran kihúzzuk magunkat és eltapossuk.
Ez történt tegnap.

steven.h 2021.02.10. 08:43:39

Erről az ujjmutogatásról sikerült lemaradnom, de akkor már látszódik, hogy miért is nem tért vissza soha és most már nem is fog (hálisten).

Férfimunka volt a tegnapi, kétszer is jót röhögtem, szórakoztató egy csapat ez az inter, főleg mikor a nagy műesés után ahelyett hogy játszottak volna tovább kib@szták a labdát a lelátóra hogy jöjjön a VAR, majd sírhattak mert semmi nem történt.

JeetTrader 2021.02.10. 09:00:19

Ezt én sem láttam csak már azt h megy valami szóváltás és hogy odaszólt a játékveztőnek.

Sehogy sem jó ez. Én Contét nagyon csíptem mint játékos de legfőképp mint edző. Elindított minket egy történelmi úton, amit nem feledek! Rettentően elszomorít h eddig kellett jutni a dolognak, hogy pont az Inter kispadjára üljön le. Továbbra is jó edzőnek tartom, de látszik h nem nagyon tud megújulni és ha támadni kell akkor bajban van, ugyanis ahhoz ki kell nyílnia az ellenfélnek....mi szépen zártunk és ezzel kihúztuk a méregfogát.

Sajna a bajnokságban vélhetően pont kedvezni fog ez a taktika neki, mert jó eséllyel nyernünk fog kelleni ellenük, hacsak nem buknak annyit. Az megint egy másik meccs lesz...

Juventino86 2021.02.10. 09:07:57

A mutogatás miatt simán el kellene tiltani ezt a férget.

Wizzurah 2021.02.10. 09:09:16

Szegény Conte, igazából mindenki hibás, mindenki bántja, ő nem tehet semmiről, úriember módjára reagálja le a neki nem tetsző dolgokat. Nálam kb. egy szinten van Mourinho-val, hype az van, de közel sincs akkora tudás mögötte és amikor ez megmutatkozik, akkor aztán összeveszik mindenkivel és hibáztat mindenkit, csak saját magát nem. Tipikus tahó ficsúr, írhatnám azt is hogy teljesen átlagos, középszer, aki kicsit nagyobb cipőt húzott fel, mint amekkorát hordania kéne, tehát neki még az inter is nagy falat, egy ilyen fiorentina, verona szinten tudnám elképzelni.

venember83 2021.02.10. 09:11:29

@steven.h: Agresti videója a félidei mutogatásról:

www.facebook.com/RomeoAgrestiGoal/videos/108645431151045/

Utána Agnelli a lefújás után megmondta Contének, hogy hova dugja az ujját, s ezt nehezményezte Tonio a meccs után. Meg biztos úgy érezte, hogy a Juve vezetősége a meccs során nyomást fejt ki a játékvezetőkre a megfelelő ítéletek érdekében. Vagy Isten tudja. Nem akarok, s nem is tudok a fejébe látni Toniónak.

venember83 2021.02.10. 09:12:54

@Juventino86: igen, a negyedik játékvezetőnek ezt is látnia kellett volna. Szerintem mindegy, kár ebből ügyet csinálni. Ahogy Gigi istenkáromló beszédét sem kellene/kellett volna felfújni.

Juventino86 2021.02.10. 09:18:04

@venember83: Csak ugye ha Gigi ügyét felfújták, akkor itt is járna ugyanaz. Meglátjuk. :)

Camo76ers 2021.02.10. 09:45:37

Azt hiszem , visszaesőként járna az eltiltás utólag is !

Juventino86 2021.02.10. 10:03:22

Annyi pozitívuma van ennek a sztorinak, hogy így már tuti nem fenyeget a veszély, hogy Conte visszajöjjön a csapathoz. :D :D Hihetetlen, hogy mennyire bunkó és egytaktikás edző. Mondjuk én abban bízom, hogy a Inter a csőd közelébe kerül, és nyáron lehet szemezgetni a keretükből. Barella és Hakimi bőven beférnének hozzánk.

Peruzzi 2021.02.10. 11:12:40

Nem tudom, lehet nincs igazam.
De addig véleményt mondani amig nem tudod az igazságot felesleges. Szidni leszolni olyat aki nagyon nagyon sokat tett le az asztalra nem tartom jó dolognak, igaz mindenki azt ir amit akar.
Ez csak egy vélemény.

Barolo4 2021.02.10. 11:20:22

Az egy dolog, hogy mi a véleményem arról, amikor egy volt legenda elmegy a legnagyobb riválishoz bankot robbantani.... de ezután a kis műsora után nem fogja zsebre tenni amit legközelebb az ultráktól fog kapni.... bár ha jobban végig gondolom, akkor könnyen lehet, hogy ő nem fog már Inter edzőként szurkolókkal teli Juve stadionba visszatérni soha. Kezet foghat a patkány Mourinhoval. Forza Juventus!

Tony. 2021.02.10. 11:22:21

Ez a Conte ugyanott tart, ahol sok évvel ezelőtt. Erről a meccsről totál a Benfica elleni hazai visszavágó jutott eszembe. Ott elég lett volna 1 gól is, de mintha egész meccsen nem akartuk volna megszerezni, hagyta szépen lecsordogálni a 90 percet, ahogy tegnap is. 3 belső védő végig, 0 kockázat. Szánalmas volt amit tegnap is csinált, nem csoda, hogy kiesik mindenhonnan.

ronny34 2021.02.10. 11:44:16

@Peruzzi: +1

Rossz látni, hogy idáig fajul a helyzet egy, a klubhoz ennyire kötődő személlyel (elvileg csillagot is kapott a stadionnál nem?). Biztos Conte személye is ludas ebben, de azért azt gondolom kettőn áll a vásár.

Rocky80 2021.02.10. 11:50:16

Abban viszont igaza van hogy az Inter újra hiteles. Szerintem.
Nem egy gyenge csapat ez és komoly esélyük van a bajnokságra is. Sőt, a legnagyobb nekik van.

Peruzzi 2021.02.10. 11:51:43

@ronny34:
Pontosan, Lásd Del Piero, ott sem fenékig tejfel a kapcsolat, csak ott más a habitus, szerintem.

steven.h 2021.02.10. 12:00:14

@ronny34: Én nem hinném hogy Agnelliék szapulták volna a meccsen. Elvileg Bonucci szólt be neki a padról valamit, hogy tisztelje a bírót a 11-es szitunál amikor dührohamot kapott teljesen jogtalanul (a féreg csapata is annyira elhitte hogy az 11-es, hogy inkább kirúgták a labdát az oldalvonalon hogy videózzanak, ahelyett hogy játszottak volna tovább, mert egyébként a spori nagyon jól vezette a meccset és jó helyen is állt, jól látta a szituációt), ebből indult az egész.

Contéhoz meg annyit, hogy játékosként lehet hogy legenda volt, ami miatt kapott is csillagot, de a természetét nem tudja levetkőzni az ember. Volt régebben róla egy cikk, hogy nem a Juventus volt az első csapat akiket "elárult" azzal, hogy nagy riválishoz szó nélkül leült.

Amúgy Conte csillagának eltávolítását pont maga Agnelli vétózta meg, a szurkolók peticíót írtak alá, hogy azt a helyet Marchisio kapja meg, miután ő aláírt az interhez, szóval inkább az öreg Tonió lesz a ludas ebben a sztoriban.

szauerb 2021.02.10. 12:16:57

@ronny34:
Ez a klubhoz ennyire kötődő ember cserben hagyta a csapatot a felkészülés kellős közepén a saját gőgje és korlátozottsága miatt. Kétségkívül azt remélve, hogy evvel az a csapat elindul egy lejtőn. Erre az őt követő edző megmutatta, hogy egyáltalán nem volt igaza és többször BL döntőbe vezette a csapatot.(ez még lenyelhető, megesik az ilyesmi)
Majd ez az edző néhány év múlva leült a legnagyobb ellenség padjára ( mindenki pénzből él nagyokat nyelve még ez is elfogadható) és ott folyamatosan patkány módra viselkedik a klubbal szemben ami mind játékosként mind edzőként a legnagyobbak közé segítette.
Antonio Conte már nem Juventus legenda. Saját maga ölte meg azt a karaktert aki az volt.

Marvin88 2021.02.10. 12:29:59

@Rocky80: Hiteles, persze. Hullarabló férgek gyülekezeteként totál önazonos.

Juvejuve 2021.02.10. 13:23:59

@Peruzzi: Az igaz, hogy a teljes igazságot csak ők tudják, de Conte gesztusai, nyilatkozatai és egyéb dolgai miután elhúzott innen magukért beszélnek..

Mégha Agnelli is lenne a hibás, Conte régi társaival és a szurkolokkal szembe egy féreg volt és az is marad már.

Rocky80 2021.02.10. 20:26:07

@Marvin88: miért, szerinted nem erős csapat és az idei 3 meccsünk alapján játszi könnyedséggel domináltuk őket? :-)

Nem mellesleg meg előttünk vannak a bajnokságban még mindig és elég nagy esély van rá hogy meg is nyerik. Én ezt értem hitelesség alatt.

szauerb 2021.02.10. 23:33:55

@Rocky80:
Az Inter nem lesz bajnok. Rengeteg idő van még "elinterezni" a dolgokat ahogy szokták.

alexGicamo 2021.02.11. 04:58:27

Amennyire kedveltem, amíg itt volt nálunk , olyannyira megutáltatta magát, miután elment .
Úgy érzem, hogy túlzottan az érzelmei vezérlik őt és sokszor nem tud gondolkodni bizonyos szituációkban . A higgadt gondolkodásról már nem is beszélek vele kapcsolatban !

Rocky80 2021.02.11. 05:46:46

@szauerb: nyilván mindannyian ebben bízunk, viszont most van a legnagyobb esélyük rá az utóbbi években. És reális esély sajnos.

szauerb 2021.02.11. 12:03:13

@Rocky80:
Az inter 40 éve képtelen volt normális keretek között bajnoki címet nyerni. Vesztes brigád.

Én a Milantól sokkal jobban tartok.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása