Pirlo: „A Ronaldo-Morata páros kezd a Sampdoria ellen”

pirlo_andrea_sajto_1.jpgAz Öreg Hölgy a januári meccseket szombaton a Sampdoria elleni találkozóval zárja, s bár eddig sikerült az igencsak fontos januári nyolc mérkőzésből hetet megnyerni, a Sampdoria ellen sem hibázhat Andrea Pirlo csapata.

„A Sampdoria jó csapat, amelyik jó pillanatot él meg jelenleg. Nagyszerű minőséget jelentő játékosok alkotják a mély keretüket.

Nehéz meccs lesz, mint mindig, amikor Ranieri csapatával kell megütközni. Rendkívül tisztelem a szombati ellenfél mesterét.

Pénteken mindenki együtt edzett, kivéve Paulo Dybalát, aki a felépülésén dolgozik. Napról napra figyeljük a  helyzetét, olykor még érez némi fájdalmat a térdében, de remélhetőleg jó úton vagyunk.

Rengeteg fontos meccs áll előttünk, gyorsan fel kell töltődnünk, és el kell döntenünk, ki fog játszani. Federico Chiesa jól érzi magát, sikerült felépülnie a bokasérülésből, és ezért a Sampdoria ellen kezdeni fog.”

Nicolò Fagioli szerdán bemutatkozott a felnőttek között a SPAL elleni Olasz Kupa-meccsen.

„Jól teljesített a SPAL ellen, ő lesz Manolo Portanova utódja, aki a Genoához csatlakozott. Az első csapat keretéhez tartozik, de ettől még az U23-as kerettel is lesz pár meccse.”

A szezon egyik nagy meglepetése az Öreg Hölgynél Weston McKennie.

„Weston McKennie fiatal, és még rengeteget fejlődhet. Mi voltunk a leggyorsabbak, ezért tudtuk leigazolni őt, és örülünk, hogy a keret részét képezi.

Szerény srác, aki folyamatosan a fejlődésen dolgozik, különösen technikai szinten. Javulnia kell a labdaátvétel utáni pillanatok tekintetében, de tudja, hogy ez csak a kezdet számára.”

Álvaro Morata az elmúlt időszakban a sokszor volt sérült, de a SPAL ellen már kezdő volt.

„Soha nem mondtam, hogy Álvaro Morata szenved. Volt egy kis gond a combközelítő izommal, de most már jól érzi magát. Őt a lelkesedés viszi előre, nyugodt játékos, akit a csapat nagyon fontos tagjának tekintünk. Szombaton kezdeni fog Ronaldóval.”

Természetesen a mestert Ronaldóról is megkérdezték, aki a hírek szerint megszegett néhány járványellenes előírást.

„Szabadnapja volt, és azt tehette, amit akart. A tetteiért vállalja a fellősséget.”

Sami Khedira továbbra is a kerettel edz, ám rohamosan közeledik a téli mercato vége, így kérdés, hogy a Juventusnál marad-e nyárig?

„Már beszéltünk vele, az edzéseken velünk van már a szezon eleje óta, s majd meglátjuk, hogy mi vár rá.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7216408864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lanzafame 2021.01.30. 12:10:19

Remélem Ronaldo ki tudta pihenni magát, mert dybalai mélységekbe süllyedt a formája az elmúlt hetekben.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása