Bernardeschi nem akarja elhagyni a Juventust

bernardeschi_federico_csikosban.jpgFederico Bernardeschi azon játékosok egyike, akiken a Juventus szeretne túladni, mivel az olasz válogatott nem váltotta be azokat a reményeket, amelyekkel a torinóiak annak idején leigazolták a Fiorentinától.

A jelenlegi szezon igazi mélypontot jelent Bernardeschi pályafutásában, mert kevés lehetőséget kap Andrea Pirlo csapatában, s mindeddig adós maradt a meggyőző teljesítménnyel.

A Juventus szívesen bevonná a játékos egy megfelelő csereüzletbe, amely révén Bernardeschi is több játéklehetőséghez juthatna, ez pedig igen fontos lehet a  nyári Európa-bajnokság előtt.

Ennek ellenére a Corriere dello Sport arról számol be, hogy Bernardeschi nem kívánja elhagyni a toinói klubot, mindez azt jelenti, hogy elutasítja a Hertha Berlin közeledését is. 

A Juventus az Atalantától bizonyosan távozó Papu Gómez megszerzése érdekében is kész lenne beáldozni a támadót, de ez az opció sem elfogadható számára, s inkább megpróbálja meggyőzni a zebramezesek mesterét, Andrea Pirlót.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2616376782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2021.01.07. 20:35:23

Ki gondolta volna? Micsoda meglepetés...:DDDD
Az ilyeneket ha egyszer idehozod, atombombával sem...

juve28adam 2021.01.07. 20:43:36

Milyen meglepő, hogy Ő sem akar menni....

Mahiro 2021.01.07. 21:06:08

Nagyon kíváncsi lennék mi az istenért nem akar innen senki elmenni.... Minden edzés után thai masszázs van happy endinggel ??

alexGicamo 2021.01.07. 21:09:49

Ha ez igaz, erre kíváncsi leszek !
Engem is meg kell győznie , én is többet vártam tőle .

2021.01.07. 21:21:46

@Mahiro: Amilyen szerződéseket adunk akármilyen embernek, aki egy majdnem egyenest tud rúgni a labdába, ne csodálkozz, ha senki sem akar elmenni. Meg aztán jobban hangzik, hogy a "Juventusban focizok", mint mondjuk a Lipcsében.

Il Principino 2021.01.07. 21:34:34

Forza Berna,szedd össze magad!!!
Mindenkinek az lenne könnyebb út!
Amíg Khedira itt nyaral 0 játékperccel jóval többért,addig Berna is elfér..
Egyébként senkinek ne legyen kétsége hogy Rugani,DS,Costa,Khedira szabadügynökként fog innen távozni,vagy addig kölcsönadogatjuk egyik másikat amíg le nem jár szerződésük!

Leram7 2021.01.07. 22:11:33

Berna egy sokkal jobb játékos annál, mint amit mutat és mutatott nálunk.

Viszont tény, hogy jelenleg nem fér a kezdőbe, de azért cserének én megtartanám.
Hosszú még a szezon és kevés a játékos. Értelmes játékost nem tudunk igazolni, max nyáron.

Aki nekem inkább várakozáson aluli az Arthur, aki kb arra jó, hogy rövidpassz a legközelebbi emberhez.

szauerb 2021.01.07. 22:23:04

Ez a csávó évek óta itt van és semmit nem csinál. Edzeget, fogadkozik és fodrászhoz jár.
Egy megtűrt ember a keretben, semmi több.
Nála jobban csak Ramsey irritál.

szauerb 2021.01.07. 22:25:08

@Il Principino:
Khedira azért sokkal többet adott a klubnak mint Bernardeschi.
Egy lapon sem lehet említeni őket.

alessandrinho 2021.01.07. 22:31:03

@Leram7:
Sajnos csereként is megbukott, 0 a hozzáadott értéke. Csak azért meg ne álljon be, hogy meglegyen a létszám.

Mahiro 2021.01.07. 22:34:28

@MGB75: Ez igaz, elég zsíros pénzeket adunk egyes játékosoknak.... aztán ha nem válik be imádkozunk, hogy eltudjuk adni bagóért, vagy a végén már az is jó, ha felbontjuk a szerződését csak menjen már ....
Ilyen téren még nagyon sokat kell fejlődnie a vezetőségnek. Higu erre a legnagyobb bizonyíték bele se merek gondolni mekkora anyagi kárt okozott a túlsúlyos Argentin mire elment :(. És akkor itt van még a nyakunkon a német kebabos....

Remélem ezekből tanul a vezetőség és jobban megfontolja kinek és milyen szerződést ad.

Juventino86 2021.01.07. 22:59:55

Khedira sokkal hamarabb érdemelne lehetőséget, mint Berna. Khedira azért pár évekig lövögette a gólokat rendesen. Volt idény, ahol 10 körül is betalált, középpályásként az elég jó. Berna egy nagy nulla volt szinte végig, 1-2 jó meccse volt max. Ramsey és Benta ugyanúgy nagyon gyengék. A Sass ellen kezdhetne Arthur, Rabiot és McKennie.

Andris Farkas 2021.01.08. 00:50:36

Én annak örülnék a legjobban, ha összekapná magát, mert még viszonylag fiatalnak számít és szerintem nagyon nagy benne a potenciál, csak közbe a szurkolók leírták őt már mindennek csak jónak nem, meg mindenki kritizálta és nincs kedve játszani. Egyszóval elment az önbizalma. Meg egy kicsit ki is lett közösítve. Én szurkolok neki.

Il Principino 2021.01.08. 04:14:27

@szauerb: pont azért csalódás az ember,bár előtte sem volt szimpatikus,mára igazi élősködő parazita a klubon,pláne ebben a covidos időszakban..
Mandzu,Pjanic,Marchisio,Can stb. Mind tudták hogy mikor kell váltani,hogy ne legyenek terhek a klubnak,világosan közölve lett vele,hogy nem számítanak rá,sehol sincs benevezve ahogy Özil sem az ágyúsoknál..Agyon keresték már magukat,de gerinc egyikben sincs!
Egy igazi bajnok nem így viselkedik...

szauerb 2021.01.08. 06:18:58

@Il Principino:
Egy szerződésnek mindig két résztvevője van.
A klub 2 éve hosszabbítást ajánlott Khediranak, aki elfogadta és megegyeztek abban, hogy együtt képzelik el a jövőt.
Aztán a klubbon belül változtak a körülmények és úgy döntöttek, hogy nincs szükség rá. A játékos viszont nem volt elégedett a hozzá érkezett más ajánlatokkal. Így úgy döntött, hogy inkább marad amihez minden joga megvan a szerződése alapján.
Nem a legszimpatikusabb szurkolói szemszögből de ez minden más iparágban is hasonlóan működik.
Itt a klub hibázott amikor új szerződést adott neki.
Az, hogy egy bajnok, hogy viselkedik az más kérdés, Khedira nem az.(ember értékeket tekintve)
Bernardeschi helyzete annyiban más, hogy ő egy fiatal ember, ereje teljében és ha tényleg érdekelné a karrierje akkor elmenne és bizonyítana egy más közegben akar kevesebb pénzért. Ezzel szemben Khedira mindent megnyert többnyire alapemberként, neki már édesmindegy.
Özil pedig hasonló eset de mégis más.
Nála a futballon kívüli cselekedetei okozták elsősorban ezt a helyzetet(Kína, fizetés csökkentés elutasitása etc.)
az Arsenal patkány módon bánik vele.

Il Principino 2021.01.08. 07:43:45

@szauerb: persze a szerződés...majd ha ráérek sajnálom Tunisz Kapitányt..
2 éve felveszi nagy pénzt a semmiért,ez nem éppen profi hozzáállás még ha joga is van hozzá..Bernának is megvan a joga bizonyítani,csak Sarri teljesen leépítette a srácot!Meg jóval kevesebb a fizetése is.
Bernából még lehet vmi,de Saminek lefőtt a kávé.Az meg hogy sikeres a trófeákban az nem elsősorban a saját tehetségének köszönheti,csak jókor volt jó csapatban legyen az Real,vagy válogatott..Kulcsembernek sem volt soha nevezhető,csak egy iparos..
Máshogy látjuk de nem baj ;)

venember83 2021.01.08. 07:54:25

@Il Principino: Sarri teljesen leépítette? Ahol csak lehet kipróbálta, ahogy Maxi is több poszton is kipróbálta őt, ne verjük már el a port mindig az edzőkön.

szauerb 2021.01.08. 07:55:31

@Il Principino:
Persze Bernardeschinek is joga van a szerződésben foglaltakhoz nem vitás.
Viszont ahogy mondod Saminek lefőtt a kávé ezért sokkal érthetőbb, hogy szeretné még felvenni a nagy pénzt.
És Sami azért Allegri alatt fontos része volt a Juvenak.
Berna viszont még fiatal lenne ideje bizonyítani és kiharcolni egy zsíros szerződést. De ő evvel nem foglalkozik megelégszik a jelenlegi helyzetével vágatja a haját, gitározgat,elvegetál.
Egyébként Sarri, Allegri vagy Pirlo tök mindegy sohasem nyújtott kiemelkedőt.

De igazad van, másképp látjuk, nem is baj.

Il Principino 2021.01.08. 08:33:13

@venember83: Sarrinál lett vége teljesen az embernek,Maxi alatt volt több jó meccse is(nem csak az Atleti ellen),taktikai szempontból az edző felelőssége IS, ha a játékostól olyat kér amire alkalmatlan az adott meccsen úgy sanszosan nem tud jól teljesíteni.
Persze Bernának is jobb formát kellene mutatnia,ha vmit akar még itt keresni!
Nem csak Berna hibája ha egyik taktikai elképzelésbe/játékstilusba sem illik.
Vhol elveszett a kompatibilitás,pedig biztatóan indult a srác,de ne kezeljük már úgy mint Sturarot akit még a labda is zavart..

NagyonJuve 2021.01.08. 13:29:08

@szauerb: minden más iparágban igy működik de ott nem keresnek milliókat.
@Il Principino: Veled értek egyet.

szauerb 2021.01.08. 14:20:49

@NagyonJuve:
Az teljesen irreveláns, hogy ki mennyit keres.

steven.h 2021.01.08. 14:29:16

@Il Principino: Bár tény, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mert személy szerint én azt vártam tőle, hogy berobbanjon nálunk, mert minden meg volt benne ami kellett, de valahogy teljesen elakadt a fejlődése Sarri alatt. Előtte sem tudott mindig jó teljesítményt lerakni, de nem akkora kutyaütő ő mint amennyire most be van állítva. Ha Dybala nem felejthet el focizni, akkor ő sem. Nyilván az már nem lesz belőle mint a várakozás de azért egy kiváló Squad player (amolyan Camoranesi) még lehetett volna ha nem kerül ennyire mélyre. Reméljük kikászálódik.

A Khedira témához meg annyit, hogy én sem bírtam sose, de nem lehet tőle elvitatni az érdemeit sem. Amikor teljesen egészséges mindig stabilabb volt a középpálya és elnézve a jelnelegi helyzetet ott Ramseynél lehet még ő is jobb lenni. A beindulásokat az biztos hogy jobban érzi mint a walesi.

Il Principino 2021.01.08. 14:57:09

@steven.h: Khediránál egy dolgot elismerek,hogy sokszor rá jött ki a gólhelyzet(sajnos),mivel azt nagyon érezte hova és mikor kell beindulni/érkezni/helyezkedni,mást nem tudok kiemelni,mert sokszor inkább emberhátrányt jelentett,alibi hátra és oldalpasszok,ellenben Matuidi legalább küzdött..Khedirát tavaly láttam életemben először becsúszva szerelni,pedig sok meccset néztem amikor pályán volt :D

steven.h 2021.01.08. 15:55:53

@Il Principino: Szerintem azt nem lehet tőle elvenni, hogy valamilyen furcsa oknál fogva adott egy stabilitást a középpályának. Én se tudom miből fakadt ez, de létező dolog volt, ha valaki nagyon mélyre ásna biztos megtalálná az okát. Egy Pjanic-Khedira kettőssel meneteltünk a BL döntőig pl. Matuidi nagyon küzdött, hajtott, de bármennyire is fáj kimondanom, Khedira futball intelligenciája sokkal több volt mint Blaise-nek.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása