Rüdigerrel erősítheti meg a védelmet a Juve

rudiger_antonio_chelsea-mezben_labdaval.jpgA Calciomercato által hivatkozott angol források szerint a Chelsea meghatározta Antonio Rüdiger kivásárlási árát, a Juventus pedig érdeklődik a játékosért.

A német futballista kikerült a kezdőből a Stamford Bridge-en Frank Lampard vezetése alatt, mivel az angol edző Kurt Zouma és Thiago Silva hátvédpárossal játszatja csapatát.

A jó korban lévő védőjátékosért állítólag érdeklődik a Juventus, a versenytárs a játékos aláírásáért pedig a bajnoki babérokra törő AC Milan.

A beszámoló szerint a londoni kékek készek megválni most télen a játékostól, és már 15 millió euróért visszaengedék őt Olaszországba.

Az átigazolási díj nem túl magas, azonban a játékos számára a váltás legfőbb célja a több játéklehetőség lenne.

Antonio Rüdiger szeretné elhagyni a Chelsea-t, mivel az EB-n szeretne a német válogatottban szerepelni.

Giorgio Chiellini szinte folyamatos sérülései előrevetíthetik a középhátvéd visszavonulását, és az AS Romát megjárt Antonio Rüdiger jó ár/érték arányú opció lehet a 36 éves klubikon helyett.

Továbbá Leonardo Bonucci is bizonyította idén többször is, mennyire nem fekszik neki a négyvédős rendszer, így nem lenne meglepő, ha valóban igazolna egy hátvédet az Öreg Hölgy vezetősége.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6616359512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juventino86 2020.12.28. 12:13:16

Nem mondom, hogy az évszázad igazolása lenne Rüdiger, viszont Bonuccinál egyértelműen jobb. Szegény Leonardónak már kezd nagyon lefőni a kávé, nagyon benne van a hiba minden meccsen.

kovta23 2020.12.28. 12:24:09

@Juventino86: Így van. Középhátvéd mindenképpen kell. Lehet nem is egy hisz forgalmunk sincs Chiello milyen formában és meddig lesz bevethető.

Juventino86 2020.12.28. 12:27:23

@kovta23: Chiellini az egyik kedvenc játékosom, de attól félek, hogy ő már nem fog tudni visszatérni. :( 1-2 meccs talán van még benne a szezonban, de ennyi. Kár, mert ő hatalmas példakép.

kovta23 2020.12.28. 12:32:18

@Juventino86: Én ezt nem mertem leírni mert a nyáron felvetettem hogy sürgősen középhátvéd kell mert Bonu és Chiello már max kiegészítő,csere játékosnak lesznek jó hisz az idő halad...erre majd nem megettek itt a blogon a nagy öregek hogy hogy gondolom én ezt 2-3 év simán van bennük....

Juventino86 2020.12.28. 12:36:33

@kovta23: Szokott ilyen lenni. :( Chiello nagyon kellene a csapatba, elképesztő tartás tud adni hátul, de nagyon félek, hogy a sérülései már nem fogják engedni, hogy teljese értékű játékos legyen. :( Bonu meg már nagyon sokat hibázik.

m.martin91 2020.12.28. 12:41:54

Jó vicc. Emerson jöjjön helyette.

sicilicocapitano 2020.12.28. 12:49:00

@Juventino86: Egyébként sem Chiellini sem Bonu nem voltak a legjobb hátvédek között sosem, csak Chiellot kiemelte a győzni akarása és a munkamorálja , Bonut meg ahogy sokan elmondtuk a játékrendszer és a társ hátvédek mentették meg. Chiellini már jobban tenné, ha Nedved helyét venné át, nem Demiralok elől a helyet, mert sajnos többet árt mint használ az ő játszatása. Bonunak meg nem tesz jót hogy nem neki kell felnézni valakire hanem rá kéne felnézni, de hátvédnek gyatra, és már a rendszer sem neki kedvez, de Milanistaként a kapitányi karszalaggal virítani még rosszabb tőle.

de Ligt sanszos , hogy olyan jó pogeszosan átutazóban van nálunk , ezért én amit prioritásnak kiadnék reális keretek között a nyári mercatoig , hogy aztán legyen esélyünk valamit nyerni:

1 erős középhátvéd, lehetőleg ligán belülről, most klubhovatartozást mellőzve aki mozdítható lehet : Manolas, Izzo.
1 szervező kp : Castrovilit szokás írni , így hát legyen, de nálam egy tapasztaltabb játékos kéne , aki a BL-ben bizonyított már, esetleg mellette fiatal is: Draxler-

Csatár is kéne, de igazából jobbhátvéd egy rendes , balhátvéd is mert Sandro lassan szintén kifelé megy, vagy eladjuk még pénzért vagy ránk rohad.

Juventino86 2020.12.28. 12:55:23

@sicilicocapitano: Igen, sajnos ott tartunk, hogy lassan mindenhová kellene igazolni. Elsősorban szerintem egy komoly BL-rutinnal rendelkező kreatív középpályás és szélsőhátvédek kellenének.

Rikoo 2020.12.28. 13:12:54

@sicilicocapitano: Hol szokás Castrovillit írni?
Draxler meg ide ne jöjjön a beszólásai után, amúgy is porcelánból van.
Egyedül akkor érkezhet tkp., ha Bernardeschiért valaki fizetni fog, vagyis tutira nem jön senki.:D

sicilicocapitano 2020.12.28. 13:21:31

@sicilicocapitano: Én is követem a többi csapatot ( igazából csak 3at , Milan, Inter, Napoli) és a következőket tudom elmondani róluk ( a saját hibáinkat ismerjük ) :

Milan : Közepesnél jobb játékerőt képviselő csapat, a kp-n kívül minden csapatrészben egy klasszissal, a kp viszont beton. Nekik az erőltetett menet jól jött most, mert rápihentek erre az évre másokkal ellentétben , de minél tovább maradnak az EL-ben toppon annál jobban vágják maguk alatt majd a fát. Felfelé ívelő ágban vannak de innen csak bukni lehet, nagy kérdés lesz hogy dolgozzák fel az első pofonokat , mert tény, hogy jönni fognak. Pioli is inkább rövid távú edző hiába érett most össze a kohézió. Sokszor éreztem, azt, a meccseiket látva, hogy valószínűtlenül sok szerencséjük van, legyen az bíró, Var, pontrúgás, kapufa bármi. Az a mákjuk, hogy amikor bukni kezdenek addigra a Lazio , Atalanta duó annyira lelesz maradva, hogy simán beérhetnek a dobogóra, vagy 4.-helyre.

Inter: Egyértelműen a bajnokság fő esélyesei. Szar játékkal is tudnak nyerni, úgy hogy közben megtudják mutatni sokszor , hogy szépen is tudnak játszani. Valahogy meccsről meccsre tudatosabbak, és sajnos az igazolásaik továbbra is ülnek. Hakimi a kezdetektől brutális, világviszonylatban a legjobb wingback ( nem jobbhátvéd, wingback). Lukaku folytatja ahol abbahagyta, Martinez is tud villanni ha kell, és a bal wingback poszton kívül mindenhol nagyon erősek. A középpályáról nem is ejtek szót, szörnyű látni két ennyire kompetens olasz fiatalt mint Barella és Sensi, nagyon jók. Az, hogy Eriksen nem jött be, nem hiszem , hogy kedvüket szegi, olcsó volt és ugyanannyiért eladható. Szokás a hibáikat kiemelni és hetekig beszélni róla, de ez csak azért megy mert sajnos keveset hibáznak és hetekig lehet ugyanarról beszélni.
A gát náluk Conte és a sablonos taktikája, de ezzel Olaszországon belül még pont sikert lehet elérni ha csiszolgatja a taktikát.

Napoli: A legjobb játékot játszó csapat a 3 közül, ha költségvetésben elérnék az Inter szintjét már korábban megszakadt volna a bajnoki sorozatunk. Most összerakta Gattuso nagyon a csapatot, underdogként simán ott lehetnek a végén, de én jelenleg 2. helyre rakom őket max. A Milant megfogják előzni, de a keret nem elég mély ahhoz, hogy felvegyék a versenyt velünk vagy az Interrel.

Rólunk azt gondolom , legrosszabb esetben is 4.-ek lehetünk de a 3.-helyet tartom elérhetőnek.

sicilicocapitano 2020.12.28. 13:26:13

@Rikoo: Castrovillit írja a blog 90%-a én nem látom annyira jónak, de mivel minden olasz tehetségesebb kp másnál van, ezért fel van itt magasztalva. Aztán ha majd az Intert választja egyből szar lesz mint Tonali .

Draxler lehet porcelán de pénzünk meg nincs, beszólásokat meg ilyen szarságokat megjegyezni meg spiritos fellengzéseket keresni a mai világban felesleges. ennyi erővel bonucci a milanos múltja miatt ne mehessen torino közigazgatási területén belülre. hagyjuk ezt , nyerni kell ahogy csak tudunk, akivel tudunk.

Rikoo 2020.12.28. 13:34:33

@sicilicocapitano: Hát Castrovillinek semmi keresnivalója a Juventusnál, még csereként sem férne be.
Kiváncsi leszek a januárra, nem tartom kizártnak, hogy 19-re lapot húznak valamilyen kölcsön-opciós Pogbával. Ha nincs a vírus, akkor ő most Juventus játékos lenne ismét és hallhatjuk folyamatosan az interjúkat és nyilatkozatokat, továbbra is egyértelmű cél.

Rikoo 2020.12.28. 13:39:44

@sicilicocapitano: Semmivel sem erősebb egyik csapat sem, mint a Juventus. Ha a rangadókat sikerül megnyeri januárban, akkor máris ott van az elején a csapat, remélem senki nem pihen a szünetben és azon dolgoznak hogyan kaparhatják ki a csapatot a sz@rból.

m.martin91 2020.12.28. 13:42:50

@Rikoo: Ez így van. Egyik csapat sem erősebb nálunk, csak mindegyiknek jobb az edzője. Jelen pillanatban ez a döntő faktor.

sicilicocapitano 2020.12.28. 13:55:05

@Rikoo: @m.martin91:

Jelen pillanatban a többi csapat edzője sokkal jobban reagál le egy egy kényes szituációt. Pirlo-nak még azt is megkell tanulnia mit mondhat és mit nem. Szinte minden egyes nyilatkozatából süt az , hogy ha gyenge volt a csapat, azért ő nem felelős, nem volt meg a játékosok motivációja stb. Kérdem én , kinek kell a játékosoknak motivációt adni? Persze ez hülye helyzet, szinte egyértelmű , hogy a BL-re esélyelenek vagyunk míg a bajnokságot minden évben mi nyertük. Most pedig furcsa idegen helyzetekbe kerülünk a keret és a játszott szisztéma közötti hiányosságok miatt. Ehhez jön az edző , és láss csodát, abból az alapvetően egyénekre lebontva erős csapatból lesz egy saját farkát kergető valami .
Egyelőre minden meccs azon múlik, hogy a játékosok milyen lábbal keltek fel. Arra meg számítani lehet, hogy minden kiscsapat befog tömörülni ellenünk és azt játsza majd amivel mások is pontokat raboltak. Mindeközben ott az erőltetett menet a sérültek, míg másoknak a BL-re nem is kell koncentrálni.

Juventino86 2020.12.28. 13:59:15

@Rikoo: @sicilicocapitano: Így van,végre nem én vagyok az egyedül, aki így gondolja. Pirlo egészen durva hibákat követett el a szezonban. A legutóbbi meccsen pl. képes volt Moratát lehozni gól és emberhátrányban, nehogy véletlenül legyen emberünk a 16-oson belül. Csak az a baj, hogy sokan itt szentségtörésnek veszik, ha Pirlo döntéseit jogosan kritizálni merjük. Tiszteltem Pirlót játékosmúltja miatt, viszont ez a kabát egyelőre nagyon nagy rá.

Juventino86 2020.12.28. 14:05:11

@m.martin91: Bocsi, az előző neked ment.

sicilicocapitano 2020.12.28. 14:08:33

@Juventino86: Ez egyébként azért van mert aki 2 éve szurkol csak a Juve-nak az is akkora arisztokratának gondolja magát, hogy ha kritizálsz egy Juve identitásúnak hitt dolgot , bármit , tényleg bármit ( most azt hagyjuk is , hogy Pirlo sokkal inkább milanista mint Juventino) , akkor te vagy az ördög :D
Közben a sok szerencsétlen pont azt nem látja , hogy ami mellett kiakarnak állni, pont azzal veszíti el a Juve a múltat és az identitását.
Elvégre gondolj bele, a "J" logó szembetűnő persze mindenki letudja szűrni belőle, hogy ez új hullám, a mai trendeknek való megfelelés. Pirlo kinevezése is ennek szólt, a mai trendek azt diktálják, hogy amolyan Zidane-osan állítsunk egy a klubhoz közeli játékost bármi áron a padra. Hát nálunk nem jött be, nincs is meg hozzá a megfelelő anyagi keret, a jelenlegi covidos helyzet nem is indokolta ezt. Egyszerűen Agnelliék Paraticiék minden erővel próbálnak egy új , felfrissített Juventust kreálni , csak épp semmi nem jön össze rendesen. Ronaldo biznisz sem úgy sült el, ahogy akarták, de sorolhatnám még.

Juventino86 2020.12.28. 14:19:56

@sicilicocapitano: Így van, ez a brandépítés sajnos nem volt összeegyeztethető a csapat tradícióival.

NagyonJuve 2020.12.29. 16:07:47

@sicilicocapitano: valójában az hogy mi itt tartunk az legfőképp szerencsétlenség. Amik allegri alatt bejöttek most 2cm miatt les vagy épp kapufa. Pirlónak rengeteget kell még tanulnia ha lesz rá lehetősége és nem menesztik. Néha vannak fellángolásai a csapatnak de cserélni azt egyértelműen nem tud. A milannak meg az internek van most a legnagyobb szerencséje. Az inter ami pontokat hozott az utolsó percekben... Hakimi egy erős közepes játékos semmi több lautaro nagyon túl van értékelve. A milan legnagyobb ereje a győzni akarás ez mellé jönnek a szerencsék is. Jelenleg talán a napoli jár be hasonló utat mint mi nekik se nincs szerencséjük. Bár ez a bírói döntés felháborító! Remélem adznk nekik 4 et.

sicilicocapitano 2020.12.29. 17:14:30

@NagyonJuve: :D :D :D igen, a lesek és a kapufák miatt tartunk itt. ez igazából olyan erős tény, hogy nincs is erőm vele vitába szállni. mondjuk az hogy hakimi erős közepes az vicces. akkor ki az aki tényleg jó wingback? :D mondj már egy jobbat hirtelen a korosztályából. még a jobbhátvédek között is mint alexander arnold ott van a legjobbak közt, csak megkell nézni a statjait a dortmundban meg az interben. valami 5 top csapat akarta , többek közt a bayern is. ( jelenlegi bl győztes klub). ezek hivatalos infók, valamint a játékos ügynöke által már az átigazolás után közölt tények. persze oké legyen szar játékos mert az interben játszik, bezzeg ha nálunk lenne akkor ő lenne a nonplus ultra. cuadrado helyett bármikor szívesen látnám. mert ha hakimi erős közepes akkor cuadrado gyenge alsórangú. kár hogy nem mi szereztük meg ennyit tudok mondani, a kulusevski pénzből jöhetett volna. dehát kulu is nonplus ultra gondolom mert nálunk van, meg chiesa is. martinez bármelyiket befűzi odavissza az a helyzet, csak conte szar rendszere miatt nem tud kibontakozni de biztos martinezzel kapcsolatban is a city meg a barca az idióta akik 80-90m -t ajánlanak érte. kérdem én, dybalat eltudnánk adni ennyiért? nem, benne már nincs akkora fejlődési potenciál.
nekünk így is a legerősebb keretünk van csak bosszantó mennyire rosszul és posztokat figyelmenkívül hagyva igazoltunk.. kapkodva.

egyébként a döntéssel kapcsolatban úgy vagyok hogy igaza van annak aki képmutatónak tartott minket amiért kiálltunk a pályára, bár lehet pirlo már akkor is örült annak hogy ilyen könnyen jön 3 pont a rangadón. én szégyelltem magam a showműsor miatt. a napoli gerinctelenségéhez nem kellett volna lealacsonyodni, inkább a korrekt elbírálás tükrében beadni a bírósági papírokat az üggyel kapcsolatban és foganatosítani a meccs lejátszására irányuló hajlandóságot, de pl olyan szankciókkal hogy akik nem játszottak volna az adott meccen azok a pótláson se vehessenek részt. mindenesetre ha azon a meccsen a győzelmen kívül bármilyen eredmény születik nagyon távol kerülünk a dobogótól.

NagyonJuve 2020.12.29. 19:52:11

@sicilicocapitano: látom nem értetted meg mire is céloztam. Amelyik meccseken döntetlent játszottunk szinte mindig volt 1 kapufa vagy les gól. Amellet végig domináltunk. Nem véletlen miénk a legmagasabb labdabirtoklás a ligában eddig azt a napoli vitte. Az internek most jönnek a szerencsék torino ellen a fior ellen a parma ellen stb. ami nekünk most nem jön. Hakimi lehet hoz pár meccsen kimagaslót de nagyon kaotikus a formája. Egyszer nagyon jó egyszer meg azt sem veszed észre hogy pályán van. Olyan cancelo kaliber, lautaro meg ajtó ablak helyzetet szokott kihagyni. Icardi alatt is kiegészítője volt a csapatnak meg lukaku mellett is csak az. Abban viszont egyet értek veled hogy most az inter a legnagyobb kihívónk. Kiestek a bl ből tudnak csak a ligára koncentrálni keret elég erős ha marad a szerencse faktoruk akkor mar igy is nehéz lesz befogni öket, de a milant sem lehet leírni. Kiváncsi vagyok meddig tart ki az erejük és ha jönnek a rossz eredmények hogy állnak talpra, bár a lille ellen is kikaptak és nem roppantak meg. Ez a szezon végre izgalmas lesz.

Rikoo 2020.12.29. 20:16:55

@sicilicocapitano: "ha hakimi erős közepes akkor cuadrado gyenge alsórangú"
Ha az idő őszt nézzük akkor pont az ellentettje igaz. De az tény, hogy Hakimi kiemelkedő a posztján, bár az olasz liga kicsit idegen még neki.
Lautarot nem értettem miért nem akarta leigazolni Paratici, már Argentínában látszódott, hogy vérbeli csatár, olcsó és helye is lett volna a csapatban.
A 111 millió euróból mondjuk szépen lefaragott a folyamatos gyenge játékával, nem tudom mennyi lehet most az értéke, 50-60 körül talán a vírushelyzet miatt.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása