Cristiano Ronaldo: „Higgyetek bennünk!”

cristiano_ronaldo_bonuccival_es_bentancurral_tehetetlenul_neznek.jpgCristiano Ronaldo az Instagram-fiókjában értékelt a tegnapi meccs és lényegében az idei év kapcsán, számos hátráltató tényezőről beszélt, és egyben a szurkolókhoz fordulva a támogatásukat is kérte.

„A tegnap gyenge teljesítménnyel és az elfogadhatótól igencsak távol lévő eredménnyel lezártuk a 2020-as meccseink sorozatát. Különleges év volt számos tekintetben. Üres stadionok, COVID-protokollok, elnapolt meccsek, hosszú megszakítások és nagyon telített versenynaptár.

Azonban ez nem kibúvó bármi alól. Tudjuk, hogy többet kell adnunk magunkból azért, hogy jobban játsszunk, és hogy következetesebben szállíthassuk a győzelmeket.

Mi a Juventus vagyunk! És nem fogadhatunk el a pályán a kiválónál semmivel sem kevesebbet!

Remélem, hogy ez a rövid megszakítás segítségünkre lesz, hogy mindennél erősebben és egységesebben térjünk vissza, mivel a szezonnak még korántsem tartunk a végénél, és hiszünk abban, hogy végül majd ismét együtt ünnepelhetünk a szurkolóinkkal.

Higgyetek bennünk, higgyetek a csapatunkban, ahogy mi is hiszünk bennetek, és beváltjuk a reményeket!

Fino Alla Fine!”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4316355792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2020.12.23. 16:19:23

Na hát én is remélem h új mentalitással térnek vissza a srácok az új éveben. Hiszem, hogy még nem úszott el a szezon. Mások is hibázhatnak és fognak is. Annyi változott h még kevesebb hibát engedhetünk meg.

Meglátásom szerint elég ritka esemény volt a Fior elleni meccs. Hogy egy csapatban egyszerre szinte senkinek ne menjen a játék, plusz bírói ámokfutás az amúgyis kissé megtépázott lelkiállapotban levő játékosoknál nem olyan faktor amit mindennaposnak kell tekinteni. Habár a forma hullámzásának amplitúdőját nagyon csökkenteni kéne. Egyszer verünk egy Barcát otthon 3 góllal és szép játékkal,majd kikapunk egy sereghajtó csapattól otthon.

Ha stabilizálódna a forma az nagy segítség lenne. Viszont irányítókra és minőségi pótlásokra, multifunkciós új játékosokra is szükség lenne...

Forza Juve! (meglepően szimpi nyilatkozat Roncitól! habár 30 milláért én is megcsinálnám :D:D )

Ghun83 2020.12.23. 17:31:07

@JeetTrader: Legalább végre próbál valaki reálisan látni dolgokat, de sajnos azt vettem észre hogy sokan itt csak akkor írnak vagy foglalkoznak a csapatta amikor valami nem stimmel vagy kikapunk és jönnek a több évnyi edzői tudásukkal. Élmény volt olvasni hogy valaki végre próbál reálisan látni. :)

JeetTrader 2020.12.23. 18:22:16

@Ghun83: köszi...én ilyen vagyok....próbálok mindig pozitív lenni miközben reális is vagyok. Sajna nem mindig sikerül. :)

DelPiero2 2020.12.23. 18:52:44

@Ghun83: bírói ámokfutás, meg pl. Nápolyra más törvények vonatkoznak, kicsit nehéz reálisan látni.

Ghun83 2020.12.23. 19:22:47

@DelPiero2: Ebben igazad van de nem erre a részére gondoltam. Hanem arra hogy amit sokan leírtak már itt ha nem megy a szekér akkor mindenki szar. Kezdem azt gondolni néha hogy néhány szurkolónak az felelne meg ha ki rúgnánk mindenkit nem indulnánk a bajnokságban egy évig.

JeetTrader 2020.12.23. 19:24:29

@DelPiero2: abszolút! Nem tagadom h azon gondolkodtam miként okozhatnám a legnagyobb fájdalmat a kedves sporttarsnak. Az élve felkoncolás közben történő végtag eltávolítás, majd kockameduzak szisztematikus elhelyezése tűnt a legjobbnak....

JeetTrader 2020.12.23. 19:28:42

@Lanzafame: korábban nem volt rá jellemző h így buzdított volna. Bár se a Realt se a Unitedet nem nagyon kellett akkoriban :)
Még inkább vártám volna ezt Buffontol vagy Chiellotol esetleg Bonuccitol. Utóbbi ugyan nyilatkozott de elég szűkszavúan...

Lanzafame 2020.12.23. 19:36:16

@JeetTrader: sokan próbálják sötét zsoldosnak beállítani, de a nyilatkozatai és a klub körüli emberek írásai alapján otthonának érzi a klubot és a várost is :) Megpróbálhatná az általad írt emberekkel közösen felrázni a bandát, más eszköz lassan nem marad...

MdewC 2020.12.23. 21:24:06

Így van Roni!

Juve!

The king of alibis 2020.12.23. 21:28:27

Legalább a BL indulás legyen meg szezon végén

Juventino86 2020.12.23. 21:51:22

Rosszul alakul a többi eredmény, hatodik helyen fogunk fordulni a következő naptári évre. Ezt megmagyarázni már nem lehet. Ennek a helyzetnek a felelőseit meg kell nevezni, és nekik felelniük kell. Három ilyen ember van: Paratici, Nedved és Pirlo. Ha tegnap lennének kirúgva, már az is késő lenne. És tudom, hogy most páran azt mondják majd, hogy türelmetlen vagyok, de nem, nem, ez a helyezést a tabellán nem lehet megmagyarázni, ez védhetetlen.

Juventino86 2020.12.23. 22:01:23

Ronaldo mentalitása viszont példaértékű. Bárcsak mások is így gondolnák a csapatból.

DelPiero2 2020.12.23. 23:11:11

@Ghun83: Probléma is van, de a legutolsó meccs szerintem a bírónak tudható be. Nagyon egyoldalúan vezette a meccset. Nem egy ítélet jogossága merül fel, hanem egyrészt több kulcsítélet, másrészt a filozófia, hogy igen durva abszolút sérülésesélyes szabálytalanságokat lazán engedett az ellenfélnek. Ami szar szerintem, hogy Allgerit méltatlanul rúgták ki, idehozták Sarrit, aki számomra nem ért el nagy dolgot, aztán fel volt a vezetőség háborodva hogy nem akart lemondani a pénzéről, Mandzut is alávaló módon intézték el (szerintem Sarri is benne volt) .
Furcsa, hogy amikor idejön egy edző túlságosan sok kívánsága teljesül kezdetben (régi játékos el, új jöjjön) felrúgva esetleg a klubnak tett szolgálatai korrekt elismerését (Mandzu, Higu?) Szerintem Allegri nem ilyen volt, pl. Pirlóval sem volt jóban a Milanban, és mikor ide jött Pirlót mégsem szorították háttérbe.
Az sem volt jó, hogy a vezetés indokolatlanul felvitte néhány játékos bérét, és szerintem van is ebből belső feszültség.
Amúgy a csapat nem rossz, érdemes keresztbe hasonlítani az eredményeket. Allegri kínosan ügyelt, hogy ne hullajtsunk el pontokat a kicsik ellen, ami később nagyon kifizetődő volt. Amit én látok rossznak az a vezetés nyakába varrható inkább.
Allegrinél is volt egy szakasz amikor a bajnokság első 9 fordulóját ellinkeskedte a csapat, utána egy hosszú nyerési szériával meg tudták fordítani a dolgot.

DelPiero2 2020.12.23. 23:19:19

@Juventino86: mindenkinek fel kell emelni a fizetését és így fogják gondolni. Nem mondom Roni lő gólokat de ne feledjük, a tiziket ő lőheti, állandóan neki kell passzolni, pl. Morata olyankor is leadta amikor nem kellett volna és a gól aztán nagyon hiányzott...
Szóval arányosan kéne felemelni ár érték arányban.

DelPiero2 2020.12.23. 23:22:41

@JeetTrader: szerintem azért szűkszabúan, mert látják hogy szél ellen nehéz pisilni (mostani bíró, Nápoly-ügy, akár Calcipoli) elég sok szemét intézkedés történt ellenünk, lehetne szembe állítani a nekünk esetlegesen kedvező ítéletekkel, de a mérleg akkor is egyértelműen csúnyán eldőlne.

alexGicamo 2020.12.24. 08:02:50

Szép üzenet !
Remélem, a csapattársai is így gondolják és sikerül összekapniuk magukat !
Én hiszek bennük és bízom a Maestróban !

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

JeetTrader 2020.12.28. 11:25:49

Csináltam egy kis elemzést, szigorúan csak a számok szempontjából. Az elmúlt 12 év tabelláinak 1-3 helyezettjeinek tabellán elfoglalt helyét, gyűjtött pontjait és győzelmeit, döntetlenjeit és vereségeit tekintettem át.

Jelenleg 13 mérkőzés után 6 győzelem, 6 döntetlen és 1 vereséggel és 24 szerzett ponttal állunk.

Ahhoz, hogy győzzünk átlagosan 88 pontra volna szükségünk, amit mondjuk 24 győzelem mellett 7 döntetlen és 4 vereséggel tudnánk elérni. Ez annyit tesz, hogy tulajdonképp még 1 döntetlen és 3 vereség fér bele, miközben az összes többi meccset nyerjük. Nem könnyű de nem lehetetlen!

A legkevesebb ponttal az Inter és a Milán győzött egymás után még 2009-2011-es szezonokban. Akkor 82 ponttal, 24 győzelem, 10 döntetlen és 4 vereséggel zárva az idényt. Ezzel is kb 66,667% esélye lenne a győzelemre, ugyanis 4 alkalommal szerzett több pontot ennél a második helyezett. 88 ponttal ez már 90%-ra nőhet (csakis az elmúlt 12 év alapján, sajna régebbi adatokat nem tudtam szerezni).

Átlagosan a győztes 4 vereséggel zárja az idényt, a második átlagosan 6-al. Döntetlenek tekintetében a győztesnek inkább 7, a másodiknak inkább 8 döntetlenje van átlagosan. A győzelmek már jobban elválnak, a bajnoknak átlagosan 27 a másodiknak 24 győzelme van.

Még nincs vége a szezonnak, ezért esélyünk még van és azért az ellenfelek botlása sem kizárt, csak nagyon nem lesz egyszerű!

FORZA JUVE!

sicilicocapitano 2020.12.28. 12:11:37

@JeetTrader: a statisztikád alapján az rajzolódik ki inkább hogy nem maradt már semmi esélyünk szinte , főleg ha az ember hozzáveszi azt a fejetlenséget és hektikusságot ami jellemzi a játérendszert. rámehetnénk az olasz kupára idén, nem kéne trófea nélkül maradni.

JeetTrader 2020.12.28. 12:44:43

@sicilicocapitano: tény, hogy kevés esély maradt, de még maradt azért...valóban, a hektikusság a teljesítményben, a túlzottan nagyon változó játék képe ugyanakkor nem enged túl optimistává válni. Amúgy azt gondoltam, hogy historikus viszonylatban több esély jön majd ki...sajna tévedtem. :(

Belenézek néha az Inter és Milán meccseibe és sajna ott látszik h kb ugyanazon a szinten képesek játszani és jelenleg ez elég h behúzzák a meccseket. Sajna ha ezt a formát tartják akkor lehetetlen beérni őket.

Alapkövetelmény lesz megverni őket oda/vissza. És a Napolit is. Azt gondolom ha ellenük pontokat vesztünk akkor tényleg elillan minden remény. :(

...de bizzunk, amíg csak lehet! Rémlik egy bajnoki címünk valamikor a 2000-es évek elejéből. Az Inter vezetett talán 1 vagy két ponttal és az utolsó fordulóban a Lazioval játszottat, akiknek már semmi tétje nem volt. Ha jól rémlik 3 vagy 4 góllal simán kikaptak, mi meg hoztuk az utolsó kötelezőt és valami 70 valamennyi pont rémlik amivel nyertünk egy nagyon hektikus bajnokságban és az Inter még a második helytől is elesett...de az még nem 20 csapatos bajnokság volt...

sicilicocapitano 2020.12.28. 13:27:31

@JeetTrader: @JeetTrader: Én is követem a többi csapatot ( igazából csak 3at , Milan, Inter, Napoli) és a következőket tudom elmondani róluk ( a saját hibáinkat ismerjük ) :

Milan : Közepesnél jobb játékerőt képviselő csapat, a kp-n kívül minden csapatrészben egy klasszissal, a kp viszont beton. Nekik az erőltetett menet jól jött most, mert rápihentek erre az évre másokkal ellentétben , de minél tovább maradnak az EL-ben toppon annál jobban vágják maguk alatt majd a fát. Felfelé ívelő ágban vannak de innen csak bukni lehet, nagy kérdés lesz hogy dolgozzák fel az első pofonokat , mert tény, hogy jönni fognak. Pioli is inkább rövid távú edző hiába érett most össze a kohézió. Sokszor éreztem, azt, a meccseiket látva, hogy valószínűtlenül sok szerencséjük van, legyen az bíró, Var, pontrúgás, kapufa bármi. Az a mákjuk, hogy amikor bukni kezdenek addigra a Lazio , Atalanta duó annyira lelesz maradva, hogy simán beérhetnek a dobogóra, vagy 4.-helyre.

Inter: Egyértelműen a bajnokság fő esélyesei. Szar játékkal is tudnak nyerni, úgy hogy közben megtudják mutatni sokszor , hogy szépen is tudnak játszani. Valahogy meccsről meccsre tudatosabbak, és sajnos az igazolásaik továbbra is ülnek. Hakimi a kezdetektől brutális, világviszonylatban a legjobb wingback ( nem jobbhátvéd, wingback). Lukaku folytatja ahol abbahagyta, Martinez is tud villanni ha kell, és a bal wingback poszton kívül mindenhol nagyon erősek. A középpályáról nem is ejtek szót, szörnyű látni két ennyire kompetens olasz fiatalt mint Barella és Sensi, nagyon jók. Az, hogy Eriksen nem jött be, nem hiszem , hogy kedvüket szegi, olcsó volt és ugyanannyiért eladható. Szokás a hibáikat kiemelni és hetekig beszélni róla, de ez csak azért megy mert sajnos keveset hibáznak és hetekig lehet ugyanarról beszélni.
A gát náluk Conte és a sablonos taktikája, de ezzel Olaszországon belül még pont sikert lehet elérni ha csiszolgatja a taktikát.

Napoli: A legjobb játékot játszó csapat a 3 közül, ha költségvetésben elérnék az Inter szintjét már korábban megszakadt volna a bajnoki sorozatunk. Most összerakta Gattuso nagyon a csapatot, underdogként simán ott lehetnek a végén, de én jelenleg 2. helyre rakom őket max. A Milant megfogják előzni, de a keret nem elég mély ahhoz, hogy felvegyék a versenyt velünk vagy az Interrel.

Rólunk azt gondolom , legrosszabb esetben is 4.-ek lehetünk de a 3.-helyet tartom elérhetőnek.

JeetTrader 2020.12.28. 13:42:33

@sicilicocapitano: jól leírtad, ennyire mélyen azért én nem néztem őket. :)

Én is inkább az Intert gondolom legnagyobb kihívónak, pláne h a BL-ből is kiestek és csak szinte a bajnokságra kell figyelniük.

Abban reménykedem h ők is és a Milán is botlik majd egyet-egyet közben meg mi hátra ismét visszalelünk a megfelelő útra.

Napoli még valóban aki felszaladhat a dobogóra, ők szerintem is jól játszanak.

Szoros a mezőny Milánó mögött és a hibák egyre inkább felértékelődnek...remélem indul a normalizáódás a szériák korrigálnak (jó szériát rossz, rosszat jó követ majd). :)...én mint az örök optimista :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása