Pirlo: „Fizikailag jól vagyunk”

pirlo_andrea_j_sapkaban_es_dzsekiben_az_edzokomplexumban.jpgAndrea Pirlo szerint csapata fizikailag jól van, és egy szokásos meccsre számít, amin a Parma védekezésre és kontrákra épít majd.

„A Parma jól teljesít.” - mondta a Juventus TV közreműködésével megtartott sajtótájékoztatón az edző. „Amióta más felállásban futballoznak, jó és fontos eredményeket érnek el például a Genoa és a Milan ellen.

Felszálló ágban vannak, új edzőjük van, ezért óvatosnak kell lenni, főleg mivel háromnaponta meccselünk, és így a szünetekben vissza kell nyernünk némi fizikai és mentális energiát.

A megszokott taktikára számítok, az ellenfél majd próbál védekezni, aztán kontrákkal meglepni minket. Nagyon gyors játékosaik vannak, aki a kitámadáskor hasznosak tudnak lenni, így például Gervinho és Yann Karamoh.

Nagyon óvatosnak kell lenni labdabirtokláskor, és jól kell alakítani a játékot.”

Andrea Pirlo a Parma új edzőjéről, Fabio Liveraniról is beszélt, akit jól ismer játékosként.

„Jól ismerem őt játékosként. Nagyon jó futballista volt technikailag és mentálisan, már azelőtt meggondolta, mihez kezd a labdával, mielőtt az hozzá jutott volna.

Edzőként nagyjából ugyanazokat az elveket fecskendezi csapatába. Jól teljesített a Leccénél, és most is ugyanezt mutatja az új klubjánál. De természetesen neki is időre van szüksége.”

A szerdai, Atalanta elleni döntetlen után Andrea Pirlo kissé dühös volt, amiért nem sikerült megszerezni a győzelmet.

„Kissé dühösek vagyunk, mert jó meccsünk volt egy nagyszerű csapat ellen, és ki kellett volna használnunk a számos lehetőséget, de nem tudtuk otthon tartani a három pontot.

Fizikailag jól vagyunk, és ezt bizonyítottuk is szerdán az Atalanta elleni meccsen. Nagyjából ugyanazt a szintet hoztunk, mint az ellenfelünk, és olykor fizikailag még föléjük is emelkedtünk.

Szóval nem aggódok emiatt, de amikor háromnaponta meccs van, fontos a gyors regeneráció.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1816350552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2020.12.19. 17:05:31

Én kicsit úgy érzem, hogy a játékosok nagyon sokszor nem tudják, hogy milyen helyzetben mit kellene csinálniuk, vagy rendszeresen rossz döntéseket hoznak kulccsfontosságú szituációkban, de én bízom Pirloban, és remélem, hogy az idény végére minden ki fog egyenesedni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása