Raiola: „Pogba unitedes időszaka véget ért”

raiola_mino_pogblinggel.jpgPaul Pogba kapcsán Mino Raiola egyértelműen a távozás mellett tette le a voksát, így valószínűleg a francia középpályás el fogja hagyni a Manchester United együttesét, amelyhez 2016-ban távozott nagy médiafgyelem keretében 100 millió euró körüli összegért.

A sztárügynök a Tuttosport számára adott interjút, amelyben az elkerülhetetlen váltásról beszélt.

„Paul Pogba ideje a Unitednél lejárt. Igen, előfordulhat, hogy visszatér a Juventushoz. Nem boldog a Manchester Unitednél.”

Az ügynök a Manchester United sorsdöntő meccse előtt nyilatkozott, amely mérkőzésen legalább egy döntetlenre van szüksége a vörös ördögöknek, hogy továbbjussanak a legjobb tizenhat csapat közé.

„Paul boldogtalan a Man Unitednél, mivel úgy érzi, hogy már nem tudja úgy kifejezésre juttatni magát, ahogyan szeretné, és ahogyan el is várnák tőle. Paulnak új csapatra, levegőváltozásra van szüksége.

A szerződése még 18 hónapig érvényes, így 2022 nyarán jár le, de szerintem a legjobb megoldás az, ha nyáron értékesíti a játékjogát a klub. Ellenkező esetben ingyen távozhatna, mivel a játékos nem kívánja meghosszabbítani a szerződését.

A Juventus is felmerülhet következő állomásként. Miért ne? Többek között a klubbal és az egykori csapattársakkal való kapcsolata is kiváló. Azonban ebben a koronavírusos korszakban nem sok klub engedheti meg magának Paul Pogbát. A fontos dolog az, hogy akarják őt.”

A Sky Sports szakértője, az egykori Liverpool-futballista, Jamie Carragher is megszólalt az ügyben, s nem fogta vissza magát túlságosan.

„Meg kell szabadulni tőle. Ezt mondom már 12 hónapja. Istenem, túlértékeltebb játékost soha életemben nem láttam még. Úgy gondolom, hogy mindkét személy szégyenteljesen viselkedik.

Egy ilyen ügynöki nyilatkozat után felvetődik a kérdés bennünk, hogy Paul Pogba vajon mit gondolhat ezekkel a kijelentésekkel kapcsolatban?”

Paul Pogba az összes kiírást tekintve idén 13 meccsen lépett pályára a United színeiben, és ezeken összesen 2 gólt szerzett.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8616323014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DegerFaCan 2020.12.08. 08:16:41

Tudom tudom ez nem FIFA vagy FM de én szeretném látni nálunk. Egyébként mi ez a 2016reunion :D

Attilio79 2020.12.08. 08:36:22

Jöhet, Khedirát és Ramseyt adhatjuk érte, előbbi úgyis a PL-ben szeretne bizonyítani. :)
Reálisan 30 körül érhet jelenlegi formáját tekintve, ennél többet még véletlenül se, attól függetlenül, hogy 80-ra taksálja a Tm. Szóval szép feladat lesz Paraticinek...

MdewC 2020.12.08. 08:45:57

@Attilio79: egye fene még Bernat hozzácsapjuk. Bocs Berna.

venember83 2020.12.08. 09:00:37

Egyetlen esetben tudom elképzelni az érkezését: Khedira + Dybala (aktuális) bére, plusz Dybala átigazolási díja. Minden egyéb konstrukció esetén mehet, ahova akar, akár a Monzához Balotelli mellé.

Juventino86 2020.12.08. 09:08:55

Nagyon drága lenne, és a bére is magas, de az nem kérdés, hogy komoly erősítést jelentene a mostani középpályánkra.

GodPiero 2020.12.08. 09:25:21

@venember83: Röhögni fogsz, de én Balotellit elnéztem volna nálunk ingyen, fél évre....

2020.12.08. 09:58:18

Jöjjön. Dybala meg a másik irányba. Végre lenne egy vezér a középpályán, és Dybalával sem kéne szenvedni, mert nem tudjuk hová rakni. Pogba - Locatelli - McKennie és végre lenne ismét középpályánk.

Juventino86 2020.12.08. 10:26:45

@Pjanista: Ezt alá is tudnám írni.

Rocky80 2020.12.08. 10:38:13

Nekem is Morata érzésem van vele kapcsolatban, szerintem nálunk megint jó lenne.
Viszont nem tudom hogy akarom-e. Fehér ember nem felejt... Ezért utálom például Bonuccit is. Mi hülyék meg megtesszük csapatkapitánynak! Mariot meg elzavarjuk.

Tényleg egy identitását vesztett, zsoldos "valami" vagyunk.

Ettől függetlenül persze szereti az ember a csapatot meg megnézi, de talán már csak az emlékek miatt...

Minden meccsen szétcsúszva, taktika meg grinta csak nyomokban, utána lenyilatkozzuk hogy ennél sokkal többet tudunk, csak azért vezettek mert nem voltunk bekapcsolva, de nekünk a génjeinkben van a győzelem, meg valami DNS-t is néha beleszőnek.

Közben a két csapatkapitányunk egyike az áruló - aki az ellenünk lőtt gólját úgy ünnepelte mintha élete gólját lőtte volna; a másik meg a gyémánt aki mostanában a padon ragyog, ha meg beáll, képtelen a konzekvens teljesítményre, sőt, lassan egy normális megmozdulásra is.
A padra kinevezzük a valaha volt legnagyobb karmesterek egyikét, NULLA edzői tapasztalattal, mert manapság ez a divat hogy a régi nagyokból biztos jó edző lesz; a logót meg megváltoztatjuk mert haladni kell a korral és nyitni az új piacok felé.

Nos, én bizonyos dolgokban nem akarok haladni a korral és nem szeretnék engedni az alábbi szavak által hordozott erősségekből: tradíció, hűség, becsület, megbecsülés, elszántság, akarat és hit. És még sorolhatnám.

Ezek közül mennyi jut eszünkbe ha megnézzük a jelenlegi csapatunkat?...

Puccparádé az egész mint ez a bazári majom Pogba.

Ma valahogy ez jutott eszembe a cikket olvasván. :-)

Na este tali a meccsen! :D

Pavel1988 2020.12.08. 10:41:28

@Pjanista: Jelen helyzetben szerintem ez sem elég, Ronaldonak is távoznia kéne.
Nem örülnék ha visszajönne, Carregherrel értek egyet. Évek óta szégyenteljesen viselkedik, Raiola demagóg viselkedése sokat segít ebben.
Nem az a fő amit a malac mondott, miszerint "fontos dolog, hogy akarják őt".
Itt Pogbának kell bizonyítania azt, hogy Ő akarja még a futballt. Ezt azzal tudná megtenni ha olyan bérért írná alá a szerződését amivel elment és elfelejtené azt amit eddig kapott. Ha ebbe nem megy bele akkor garantált, hogy Ő pénzt akar keresni nem focizni.

Kasabai 2020.12.08. 10:57:08

@Rocky80: én is nosztalgikus alkat vagyok, és Del Piero távozásakor kicsit meg is törtem, mert éreztem, hogy már egyre kevesebb van a fociban az olyanokból, mint Alex, Tacchinardi, Zalayeta vagy Trezeguet.
Viszont maradt Buffon, jött Pirlo, Tevez, Morata, Pogba, és én imádtam azt a 2014-es csapatot (majdnem annyira, mint a 2002-est). És nekem Pirlo és Morata visszatérése nagyon kellemes volt, és ugyanezt érezném Pogbával. Szerintem ő itt megint szárnyalna, de elismerem, hogy kétesélyes, és benne az is, hogy ugyanazt a cirkuszt letolná, mint a MU-nál. De egy próbát megér, mert én is attól félek, hogy Dybalaban sajnos már nincsen több.. :/

bartender 2020.12.08. 11:01:49

@Rocky80: bocs, hogy Neked cimzem, de Te emlitetted itt, hogy Bonuccit megtesszuk csapatkapitanynak. Maskor is olvastam mar masoktol, hogy ki lesz a kapitany adott meccsen, miert o, miert nem mas stb. A Juvenal nagyon egyszeru a szabaly, evekkel ezelott olvastam valahol: akinek a legtobb merkozese van a Juventusban. Ennyi. Van egy adott alapsorrend, de ha az ideny elejen kijelolt csk, es 2 helyettese sem jatszhat( amugy ez is meccsszam alapjan van kijelolve)akkor ervenybe lep az, hogy ki jatszott itt a legtobbet.

venember83 2020.12.08. 11:20:31

"Azonban ebben a koronavírusos korszakban nem sok klub engedheti meg magának Paul Pogbát."

Csúnyán megbukott a Unitednél több edző alatt is, akkor mégis milyen alapon kér csillagászati bért/átigazolási díjat bármelyik fél?

Del Butus 2020.12.08. 11:36:56

szóval idejönne még több fizuért, aztan majd itt is rosszul érezné magát meg elmenne a kedve pár honap utan.
Mondjuk nem lenne meglepő, hisz a legtöbben itt most is igy jatszanak.

Lanzafame 2020.12.08. 11:47:45

@Pjanista: kivételesen nagyon nem értek egyet. Pogbánál pont a mentalitás a fő gond, 20-23 évesen még kissrác volt Pirlóék mellett, nem pattogott, nem kellett vezérnek lennie. A Unitedhez viszont pont azért vitték, hogy kihúzza a klubot a gödörből, vezérként, a jövő Manchesterét akarták rá építeni, de ez ebből a nyilatkozatból is látszik, hogy csúfos kudarcot vallott, nem nőtt fel a feladathoz.

27 éves már, de elég ránézni erre a fotóra, egy Balotelli-light van rajta, akinek az élete a frizura és a ruhák meg az évekkel ezelőtt lejárt táncok körül forog. Erre lehet azt mondani, hogy nem ismerem, de elég követni instán. Még mindig 20 évesnek hiszi magát, nagyon kínos. A tehetsége persze megvan, de ez kevés. A fizetése és a sérülékenysége is problémás.

Tony. 2020.12.08. 13:02:20

@Lanzafame: Az mondjuk konkrétan Balotelli, de Pogba is kb. ott tart még mindig valóban.

Pogba tényleg kockázatos a viselkedés miatt, viszont Torino-ban nem volt baj vele, pályafutása eddigi csúcsán volt. Lead az igényeiből és visszatér régi önmagához (ebben a közegben lehet rá esély), akkor nagyon jól jönne.

Összességében azért elég gusztustalan megint, amit csinálnak a disznót ügynökével együtt. A sok millió amit a Unitedtől kapnak gondolom nem zavarja őket...

Lanzafame 2020.12.08. 13:25:47

@Tony.: a torinói Pogbát én is elfogadnám, de azóta eltelt 4 év és nem fejlődött semmit. Leadni nem szoktak igényekből, Raiola főleg nem. Arról nem is beszélve, hogy úgy lépett le, hogy nem érzi már jól magát, és Manchester az otthona.

Ez utóbbi és a mentalitás a fő különbség Morata és közte. Pedig Pogba 100x tehetségesebb, és annak ellenére írom ezeket, hogy a kedvencem volt a csapatból az első pillanatától az utolsóig.

venember83 2020.12.08. 13:42:03

@Tony.: igen, az lehet, hogy Balotelli. A napszemcsi nem igazán segít a játékos kilétének a meghatározásában. De ez az interjú Raioláról szól.

pott70 2020.12.08. 18:02:20

Tömény hányinger mind a kettő.A zsák meg a foltja.Nem szeretném.
Szergejt nem lehetne valahogy megszerezni inkább?

2020.12.08. 21:57:25

@Lanzafame: Nekem sem Pogba lenne az első választásom, 100 millióért meg végképp nem, de szerintem ha Morata képes volt nálunk megújulni, akkor neki is menne. Egyszerűen neki is éreznie kell a bizalmat. A válogatottban megmutatta, hogy tud vezér lenni, elég megnézni a beszédet amit az öltözőben előadott a VB-n, de egyébként a játékával is. Ha lenne egy olyan opció, hogy Dybalára egy az egyben elcseréljük (ami sajnos nem fog összejönni, mert a Lukaku biznisz is miatta dőlt be), akkor semmit nem veszízhetünk vele.Egy rosszul teljesítő, poszttalan játékos helyett jönne hiányposztra egy nálunk már bizonyított játékos.

Lanzafame 2020.12.08. 23:01:39

@Pjanista: nem tudjuk, hogy neki is menne-e, ami Moratának, én a nemre tippelnék inkább így messziről. Szerintem nem volt annyira nagy ász a vb-n sem. De lehet, hogy csak többet vártam tőle. Dybalával kapcsolatban egyetértünk.

alexGicamo 2020.12.09. 03:47:00

Az ügynök nagyon érti a dolgát , tudja , hogy kell
tolni a játékosát , akit úgy reklámoz, mintha ő lenne a világ legjobbja ... Szerintem, nem ő az és ráadásul akkora az arca , mint 2 IFÁNAK egymás mellett !

alexGicamo 2020.12.09. 03:51:17

@Rocky80: Milyen jól összefoglaltad ! Osztom a véleményed !

Rocky80 2020.12.09. 09:57:38

@bartender: akkor viszont ez elég hülye szabály. Van aki a lejátszott meccsek és az itt töltött idő ellenére egyszerűen nem alkalmas csapatkapitánynak. Akkor mi van? Ha nem hallgat rá senki mert nincs tekintélye?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása