Pirlo: „Dybala csalódott volt”

pirlo_andrea_profil_bl-sajtotajekoztaton.jpgAndrea Pirlo nem tagadta, hogy beszélnie kellett Paulo Dybalával, miután a játékos csalódott volt, amiért a Crotone ellen nem léphetett pályára.

„A minap beszéltem vele. Ugyanúgy beszéltem vele, ahogyan bárki mással szoktam. Csalódott volt, mivel nem léphetett pályára szombaton, de egy három hónapra terjedő kihagyáson van túl, ráadásul Argentínában három napot egy szobában töltött egy bélrendszeri vírus miatt.

Játszhatott volna a Crotone ellen, de emberhátrányba kerültünk, és nem volt mód arra, hogy pályára küldjem. Most már bevethető, előbb vagy utóbb pályára fog lépni. Nem játszott még egy percet sem, meglátjuk, mit fogunk tenni. Számunkra ő kulcsjátékos, a bajnokok egyike, és ezt nyilvánvalóan nem most vettem észre, hogy én lettem az edző.

Paulo Dybala nem játszott, mivel soha nem érezte jól magát, és nem tudott folyamatosan edzeni. Ő bárhol játszhat, mivel a jó játékosok képesek maguktól megtalálni a megfelelő pozíciót. Csatárként a kapuhoz minél közelebb kell lennie. Játszhat elöl vagy a sorok között.”

Az Öreg Hölgy a Dinamo Kijevvel ütközik meg, amely csapatot Mircea Lucescu irányítja, akit jól ismer Andrea Pirlo.

„Ugyanúgy teszek, ahogy a játékosaim. Alszok, majd eszek, majd itt leszek a meccsen. Nem fogok playstationözni, de nem változnak a szokásaim. Mircea Lucescu volt az első mesterem, ő vitt fel a felnőtt csapathoz, amikor 15 éves voltam, aztán 16 évesen a pályán is bemutatkozhattam.

Továbbra is beszélgetünk egymással, mindig hálás leszek neki. A meccs jó lehetőség lesz, hogy kihívás elé állítsam.”

A Juventus nem számíthat Cristiano Ronaldóra, mivel a portugál klasszisnál koronavírus jelenlétét mutatták ki a tesztek.

„Cristiano sajnos pozitív tesztet produkált, ezért nem vethető be, ahogy szombaton sem volt. Vannak játékosaink, akik képesek az adott poszton játszani, így például Álvaro Morata, aki a Crotone ellen kapott lehetőséget. Nem hiszem, hogy nagy változások lesznek.

Jól érzem magam, de sajnos nem játszhatok már, ezért kicsit nagyobb feszültséget hagyok a játékosokra. Én nyugodt vagyok, az első meccsem lesz edzőként a BL-ben, de ezekben a sorozatokban, illetve a csoportokban az első meccs alapvető fontosságú.

Fontos a győzelem, hogy magabiztosan folytathassuk, és meglegyen kezdésnek a három pont. Tudjuk, mit kell tennünk, nyugodtak vagyunk, de alapvető fontosságú, hogy győzelemmel indítsunk.”

Aaron Ramsey visszatért a csapat többi tagjához az edzésen, miután a Crotone elleni bajnokit kihagyni kényszerült.

„Ramsey jobabn érzi magát, az elmúlt két napon velünk edzett, reméljük, hogy számíthatunk rá a keddi meccsen. A keretünket a scudetto megnyerésére alakítottuk ki. A Juventus mindig azért játszik, hogy mindent begyűjtsön. Kísérletet teszünk rá, ha pedig jobban leszünk az ellenfelünknél, akkor minden rendben.

A Crotone ellen pontokat veszítettünk, de a csapat építése még zajlik. Időre van szükségünk, hogy dolgozhassunk, és gyakorlatba ültethessük, amit a hét során gyakorlunk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3516246354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztianson 2020.10.19. 21:19:55

..."Számunkra ő kulcsjátékos, a bajnokok egyike, és most sehogy nem veszem észre, hogy én vagyok az edző."

Ezt most nem sikerült értelmeznem mire gondolhatott.

Juvegaspy 2020.10.19. 21:30:53

@Krisztianson: gondoltam megnezem hogy angolul hogy forditották de ők sem érthették mert kihagyták a szövegből :-D

Tony. 2020.10.20. 00:10:53

Ez a Dybala sem emberileg, sem játékban nem fejlődött egy fikarcnyit sem az évek során.

GodPiero 2020.10.20. 06:42:35

@Tony.: Dehogynem..... Sokat nőtt az arca meg az igényei .....

Il Principino 2020.10.20. 07:45:59

@Tony.: reméljük most már tudja tartani a tavalyi formáját végre,más különben sosem lesz már nagy játékos!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása