Suárez és Milik is aktuális klubjánál maradhat

suarez_luis_golnak_orul_okolbe_szoritott_kezzel.jpgLuis Suárez klubváltása a Juventushoz pár napja még szinte bizonyosnak tűnt, miután a Barcelona csatárának kiadta az útját Ronald Koeman, azonban a legutóbbi pletykák szerint az uruguayi támadó valószínűleg inkább a spanyolországi maradás mellett teszi le a voksát.

A Deportes Cuatro értesülései szerint Luis Suárez felfüggesztette a tárgyalásokat a Juventus vezetőivel, miután értesült arról, hogy Diego Simeone és az Atlético Madrid képviselői érdeklődnek iránta, a 33 éves játékos pedig Álvaro Morata és Diego Costa helyettesítésére szolgálna, mivel a két csatár a következő hetekben várhatóan elhagyja a spanyol fővárost.

Luis Suárez számára nem ellenszenves spanyolországi tartózkodás folytatása, mivel családja jól beilleszkedett, illetve szívesen kipróbálná magát Diego Simeone vezetése alatt az Atléticónál.

Viszont mostanra az sem zárható ki, hogy Luis Suárez nem távozik sem a Juventushoz, sem az Atléticóhoz, mivel jó esély mutatkozik a csatár maradására.

A TV3 beszámolója arról szól, hogy Ronald Koeman meggondolta magát, és nem lenne már ellenére Luis Suárez keretben tartása, ám nyilván kisebb szerepet szán a komoly térdsérülésből visszatért csatárnak.

A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio a Juventus számára elég rossz hírrel szolgált, mivel az olasz médiaforrás szerint Arkadiusz Milik végül a Napolinál maradna szerződése utolsó évében, kész megharcolni a helyéért, majd következő nyáron ingyen távozik majd a klub beleszólása nélkül, így azonban Edin Džeko római maradása is bizonyos, a Juventus pedig tovább keresheti a megfelelő opció a csatársor megerősítésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1516198472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GGábr81 2020.09.12. 09:12:38

Helyes. Majd a Zs. Azok vajon milyenek lesznek, ha az elsődleges és a másodlagis ilyen volt.

rockitbaby 2020.09.12. 09:15:20

No, itt a három szék között a padlóra - és pofára - esés.

venember83 2020.09.12. 09:32:07

Majd a kiváló "olaszok" közül lehet válogatni: Lasagna, Petagna, Gabbiadini, Inglese, Verdi, Lapadula, Pavoletti, netán Palacio. Ó, istenem, akár 3 is kijön Suárez hároméves bruttó béréből, átigazolási díjjal együtt.

simoni 2020.09.12. 09:47:59

Anelka már sajnos visszavonult, de szerencsére Bendtner még aktív, sőt a legjobb korban van és ingyen igazolható! De ugyanakkor Balotelli is mozdítható talán Bresciából, ha latba vetjük a tekintélyünket. Hát mikor jönne jól, hogy 10 milliókkal kenegettük az ügynökét, ha nem most? :D

venember83 2020.09.12. 09:51:58

@simoni: tudtommal Balotellivel már szerződést bontott a Brescia.

simoni 2020.09.12. 09:56:43

@venember83: Hát akkor nem is értem, mi itt a dilemma tárgya. :D

venember83 2020.09.12. 10:00:39

@simoni: utánanéztem, elvileg szerződése van, jogi (=pénzügyi) akadálya van az elengedésének, ezért nem hivatalos. Szóval simán elengedné Cellino valószínűleg, hogy szabaduljon a fizetésétől.

simoni 2020.09.12. 10:06:03

@venember83: Akkor ez is kemény diónak ígérkezik. :(

Amúgy Petagna lehet, hogy nem is lenne akkora hülyeség, ha arról van szó, hogy helyet kell csinálni a CR-nek. Egy tank az a csávó (Senky kolléga kedvéért 1.9 magas, 85 kg).

Thuglife! 2020.09.12. 10:06:54

legalább most már nem kell várni senkire.jöhet valaki kölcsönbe egy évre,jövőre meg jöhet ingyen Milik.

NagyonJuve 2020.09.12. 10:07:52

@venember83: petagna ról meg verdiről sajnos lekéstünk.

rockitbaby 2020.09.12. 10:08:13

@venember83: A kiváló Petagna már a Napoli játékosaként brillírozott egy totál lényegtelen felkészülési meccsen. Őt nehéz lenne elmozdítani onnan, mélyen a zsebbe kellene nyúlni ;)

Ettől a sortól már csak egy lépés a Simeone, Pinamonti, Caputo vonal. De szerintem végül az lesz, hogy marad Pjaca cserecsatárnak.

Bár talán még lehet abban bízni, hogy Suarez megy az ATMA-ba és onnan Morata értelmes áron mozdítható. Még talán ő lenne a legnormálisabb opció. Nem a legjobb persze.

venember83 2020.09.12. 10:13:15

@simoni: ha már Romerót odaadták kölcsönbe Gasperininek, érkezhetne Zapata hasonló konstrukcióban. Bizonyos logika szerint ez lenne a minimum...

JuventusFanatikus 2020.09.12. 10:28:20

"Ronald Koeman meggondolta magát, és nem lenne már ellenére Luis Suárez keretben tartása."

Hmmm. Nem is tudom miért gondolta meg magát... Talán Messi mondta meg neki? Ááá, de Messinek nincs már beleszólása semmibe:P

rockitbaby 2020.09.12. 10:39:47

@JuventusFanatikus: Nyilván Messi cimbije a harapdálós, de maradjunk annyiban, hogy még mindig kiváló csatár. Ha Koeman valóban a holland iskola alapján akarja edzeni a Barkaszt, szerintem hamar formába hozza és azzal érnék el a legtöbbet. Depay-nál biztos jobb csatár. De ha marad a seggén, mi még bejelentkezhetünk Depay játékjogáért is XD

simoni 2020.09.12. 10:42:52

@venember83: Romero minden jel szerint inkább könyveléskozmetikusnak mint focistának érkezett hozzánk, úgyhogy szerintem még mi örülhetünk, hogy el tudtuk fektetni valahová. Alig hiszem, hogy Bergamóban ne rakták volna össze a sztorit, ha nekünk a fotelból sikerült. Azért több ész van ott annál. Szóval nagy lekötelezettséget nem várnék tőlük.

peti78 2020.09.12. 10:44:44

hát akkor jön cavani

JuventusFanatikus 2020.09.12. 10:47:57

@rockitbaby: Ha egyszer azt mondják neked, hogy nem számítanak rád, úgy, hogy még egy edzésen se láttak, akkor nagyon ritka az, hogy hirtelen meggondolja az edző magát, és egyik napról a másikra közli veled, hogy " Bocs, de mégis kellesz", Te meg majd tapsikolsz és maradsz.
Ebben nagy mértékben benne van Messi keze, Koeman meg már az első pár héten sikeresen hülyét tudott magából csinálni, ha valóban marad az uruguayi.

Ha Depay jönne, akkor inkább gyorsan jelentkezzünk Giroud-é.

Leram7 2020.09.12. 10:49:07

@rockitbaby: Morata 28 éves lesz, vagyis a legrosszabb korban van. Pont még sokat ér, de 1 év mulva már megy le az értéke.

Valamint eldhatatlan lesz, ugyanis megbukott már a PL-ben, oda nem fog menni, megbukott már 2x la ligában. Ha kiadunk érte 50-et és felsül, márpedig felfog, mert nincs benne 20 gól / év, akkor eladhatatlan és adhatjuk kölcsönbe egy spanyol kis / középcsapathoz úgy, hogy még a fizuját is mi álljuk.

A vezetőségnek egy óriási minusz jár. Mandzukic el lett zavarva, Higuain szintén és nincsen támadó... Most pedig szintén jöhet egy kényszeres megoldás, extra rossz feltételekkel. Itt nagy szopó van.

Hiribi27 2020.09.12. 11:12:30

Egészen elképesztő, h ilyen helyzet alakulhat ki a Juventusnál. Értem én h nincs pénz, de akkor szerintem engedjük el ezt az évet. Kiöregedett, vén játékosokra nem érdemes kidobálni a pénzt. Én Suareznek örültem volna/ örülnék, benne van még 2 jó év. A többi jelöltet meg el kellene felejteni. Legyen egy fiatal cserecsatár és legyünk 4-ben a bajnokságban. Jövőre megy Roni, addig spórolunk és lehet építkezni.

simoni 2020.09.12. 11:13:30

@Leram7: Maximálisan egyetértek!

Ami meg Moratát illeti, ügyes gyerek, de nem top csatár. Egy Sevilla, Villarreal-szerű másodvonalas csapat az ő szintje. Úgyhogy nagyon remélem, hogy a pletykák az 50 millás ajánlatról csak a költői képzelet termékei. Egyrészt - ahogy nagyon helyesen írod - ez megint egy baromi túlárazott, rossz befektetés lenne, másrészt ha van 50 millánk igazolni, akkor Aouar miért nincs már Torinóban???

JeetTrader 2020.09.12. 11:16:01

@Leram7: vagy pedig az lesz h átállunk 2 csataros játékra. 3-4-1-2 vagy 3-5-2 re

Szörnyű amúgy ez a helyzet...De fentiekből akkor én inkább Cavanit hoznám..

rockitbaby 2020.09.12. 11:19:19

@JuventusFanatikus: Abban egyetértek, hogy Koeman sikeresen hülyét csinált magából, de akár az is lehetett pletyka, hogy nem számít rá. Én már ilyen fordulaton sem lepődnék meg. Nyilván túltelítettség van náluk a támadó harmadban, de Messi helye fix - mint nálunk CR7 -, és utána a maradék két helyre van komoly verseny. Dembelé, Griezman, Ansu Fati, Suarez. Kölcsönből visszatér Coutinho is. Számtalan játékos van, akit én speciel hamarabb tennék az eladni szánt játékosok listájára, mint Suarezt. És ezek közül nem egy játékostól csak komoly bukóval tudnának megszabadulni. Azonban semmi sem lehetetlen és minden megtörténhet.

Én nem feltétlen Messi kezét látom benne. Új edző, történelmi mélyponton lévő klub, pocsék anyagi helyzetben, nem biztos az a legjobb megoldás, hogy ajtóstól ront be az öltözőbe, elzavar mindenkit és ifikkel áll ki. Én könnyen el tudom képzelni, hogy ez inkább egy meggondolt dolog. Kell neki az öltöző, nem zavarhatja el a szenátorokat.

Amúgy mi a gondod Depay-jal?

@Leram7: Morata piaci értéke most kb annyi, mint amennyiért a Real visszavette, 36 millió euró. Az egyetlen gondot az jelenti, hogy az ATMA ragaszkodik a szerződésben lévő 150 milliós kivásárlási árral. No ennyit valóban sosem ért. Azonban pont jó korban van, ismeri a klubot.

Az igaz, hogy megbukott a PL-ben, és egyik madridi csapatban sem brillírozott, de nálunk igen. Na jó, nem brillírozott, de nem is volt olyan kutyaszar, mint a többi helyen. Középtávú befektetés lenne és azt se feledd el, hogy mi inkább olyan csatárt keresünk, aki CR7 alá tud dolgozni.

Mandzu pont ugyanaz a kategória, mint Morata. Legjobb szezonjában is éppen átlépte a 10 gólt, ez főleg úgy volt fájó, hogy a Bayernben kifejezetten gólerős volt. Itt is eredeti posztján kezdett, de igazán csak akkor lett emlékezetes, mikor szélsőt csinált belőle Maxi. Nekem ekkor lett klasszis. Jól védekezik, bár már ez is kicsit megkopott, mezőnymunkája óriási és bár ez nem rossz dolog, egy csatárnak nem ez az elsődleges feladata. Sarri azért nem tartott rá igényt - sanszosan -, mert marhára nem Sariball kompatibilis. Nyilván utólag elmondhatjuk, hogy kár volt, de ez már késő bánat. Ha Pirlo is Sarri játékához hasonlót akar, akkor viszont abba Mandzu ugyanúgy nem illik. Higuaint mi építettük le, ezen nincs mit szépíteni, de abban az ominózus BL döntőben fájóan súlytalan volt, mint ahogy mindenki más is. Ha CR7 kapcsán meg szoktuk említeni, hogy BL vele sem lett meg, bajnokság nélküle is megvolt, ez igaz Higuainra is.

Azonban mivel alapvetően szűkös a keret és még jó lenne a csatár mellett egy középpályás és talán egy szélső védő is, lehet érdemesebb lenne átcsoportosítani, amink van. Ha már Sarri felépítette DYbala-t hamis kilencesnek, legyen ő a kezdő csatár, a cseréje legyen Pjaca vagy Kulusevski, felállástól függően, így maradna keret középpályásra vagy szélső védőre. Bár ha marad Pellegrini, akkor mindkét oldalra darabra megvagyunk és akkor all in egy középpályásra.

Attilio79 2020.09.12. 11:36:10

Ezek szerint Giroud tényleg opció... Atyaég... Mi folyik itt...
50et leteszünk állítólag Morata-ért, (akiért többet kérnek), akkor talán pótoljuk ki Jimenezre, nem?

venember83 2020.09.12. 11:43:44

@JeetTrader: Novara ellen 3-5-2 lesz, Kulu - CR sorral elöl.

simoni 2020.09.12. 11:58:18

@Hiribi27: CR-nek tudtommal még két éve van. Már csak ezért sem nagyon engedhetjük el a következő évet - legalábbis látszólag -, hiába tűnik ez a legésszerűbb lépésnek. Ez ugyanis a CR-projekt bukásának beismerése lenne.

Mindenesetre sok értelme nem volt Higut kilapátolni, ha egyszer jelenleg nincs esélyünk jobb minőségű, hosszú távú(!) megoldást találni helyette. De ilyenre se pénz, se lehetőség most a piacon. Suarez is csak átmeneti megoldás, ami ráadásul drága és kockázatos (fizikai hanyatlás, térd, stb.)

Nem tudom elhessegetni a gondolatot, hogy Higu elküldése már megint nem sportszakmai, hanem üzleti alapon hozott döntés volt. Idén ugyanis az UEFA nem erőlteti az FFP-t, így most remek alkalom kínálkozik, hogy Higu ~30 millás hátralévő költségét leírjuk. Ezáltal lesz egy csúnya évünk pénzügyi szempontból, de azt majd ráfogják a covid-nyuszira, de legalább jövőre már Higu-mentesek lesznek a könyvek.

A szurkolót persze nem a klub pénzügyei, hanem a csapat érdekli. De aki tisztában van ezzel, az nyilván nem örül, de elfogadja. Azt nem lehet elfogadni, ha a hibát a vezetőség aztán újabbal tetézi.

m.martin91 2020.09.12. 12:02:53

A Suarez-es hírek örömteliek, de mindig csak a végeredmény számít. Ha Giroud is inkább maradna családi okokra hivatkozva, mint Dzeko, akkor még azt lehet csinálni, hogy a semmirekellő és jelenleg sérült Bernardeschi-t megpróbálni elcserélni Milikre, mert a ADL-nek nem éri meg ott tartani egy évig, aztán ingyen elengedni egy értékes játékosát. Ezt október 5-én is meg lehet csinálni. Nyilván Cavani is egy komoly opció lehetne ebben az esetben, hiszen csak vele kell egyezkedni, mivel klub nélkül van.

Alex8610 2020.09.12. 12:07:46

Mielott Milanoba igazolt elvileg Zlatant beajanlottak hozzank.Akkor a f*szert nem lehett ot leigazolni.Foleg ha mar tudtuk hogy Higutol is megakarunk szabadulni.Jo nagy szarban vagyunk.

Lanzafame 2020.09.12. 12:12:06

@venember83: Giroud félig olasz. Ha már középszer és hazai kell.

rockitbaby 2020.09.12. 12:14:37

@m.martin91: Az a baj, hogy Cavani is amolyan Suarez-Dzeko féle ideiglenes, max 2 évre szóló megoldás lenne. Ha már úgysem nézik az FFP-t, akkor nem pusztán arra lenne lehetőség, hogy a nem kívánatos elemeket gyakorlatilag kockázat mentesen eltávolítsuk, hanem arra is, hogy okosan befektessünk, szigorúan hosszú távra. Ajánljunk 50 milliót a Realnak Jovic-ért, hiszen sokkal inkább érte, mint Morata-ért kellene ennyit kifizetni. Vagy nézzünk szét a portugál piacon, ott mindig találni gyöngyszemeket.

simoni 2020.09.12. 12:21:19

@m.martin91: Miliket tényleg érdemes lenne hajtani. AdL nagyon fafejű, de lépéskényszerben van. Először 50m-ról hadovált, de már állítólag 35m körül szabadulna tőle. Megy majd az még lejjebb is, szóval egy ponton valami Berna+némi apró-szerű ajánlat még elég is lehet.

Cavanival is hasonló a helyzet. Ki kell várni, hogy lejjebb adjon az igényeiből.

Csak az a gond, hogy a bajnokság egy hét múlva kezdődik...

Mitya10 2020.09.12. 12:21:26

Lehet itt pàran madàrnak nèztek majd de sztem ha csak ideiglenes opciòt keresünk akàr mèg Tadicot is hozhatnànk az Ajaxbòl. Igencsak lendületes jàtèkos ès veszettül jòl lő. Engem meggyőzött az Ajax meccsek alapjàn no persze ìgyis röhej ami zajlik jelenleg vagyis màr 1 jòideje.

JuventusFanatikus 2020.09.12. 12:25:55

@Lanzafame: Én úgy tudom, hogy nagymamái felől olasz, úgyhogy, lényegében akkor tényleg félig olasz:P:D Persze,ha Mucsi Zoltán-féle matekot alkalmazunk.:D
youtu.be/QcoNyR5iOPY?t=67

JuventusFanatikus 2020.09.12. 12:28:57

@Mitya10: Tadić nagyon jó lenne, ha a minőségét vesszük figyelembe, viszont a játékstílusa alapján nem rá van szükségünk.

bobonucci 2020.09.12. 12:33:22

Nem tudom srácok.
Én valahogy nem látom ilyen sötéten sem a jövőt sem Paratici eddig elvégzett munkályát.
Amikor Paratici még Marotta "jobb keze" volt (mára sokak szemében inkább a bal) a blog döntő többsége azt követelte, hogy Marotta takarodjon és lépjen elő Paratici az árnyékból.
Mára ez átfordult abba, hogy Paratici takarodjon és Marotta úgy van emlegetve mint egy letűnt kor néhai nagy tiszteletben áló megkoronázatlan királya.( Pedig én emlékszem még a Marotta idejében lévő mocskolódásra az ő irányába.) Hozzáteszem én sem voltam elégedett Marottával,sőt...
Viszont én Paratici munkályát nagyra értékelem és azt gondolom, hogy jó irányba halad a klub. Az egyetlen elhibázott húzása/húzásuk annak a r*hadék nápolyi f*sznak a leigazolása volt, amit valljuk be nagy részben a kényszer szült. Vagy ti kit hoztatok volna helyette? (Reálisan elérhető "top" edző rajta kívül nem volt.)
Az igazilásai közül senki nem mondott csődöt, sőt azt gondolom, hogy a Demiral,De Ligt,Rabiot, Kulusevski négyessel lerakta az elkövetkezendő 10 év Juventusának az alapköveit.
Végre szabadulunk meg a feleslegtől is, nincs Matuidi,Higuain és Can hála az égnek.(Ezek mind Marotta baromságai voltak.)
Én azt gondolom attól függetlenül,hogy marad-e Khedira vagy sem egy egész jó kerettel vágunk neki a szezonnak mert biztos vagyok benne,hogy legalább két érkezőnk még lesz.

Végül de nem utolsósorban ne feledkezzünk meg arról, hogy mi történik jelenleg a világban és,hogy ez milyen hatással van a futballra.
(Minden klub visszafogta a kiadásokat,kivéve a Chelsea-t.)

GGábr81 2020.09.12. 13:25:56

Nincs is szükség arra, higy idehozzunk bárkit. Ott a méltán híres utánpótlás nevelő bázisunk, a legjobb szakemberekkel. Bátran nyúlhatunk a fiataljainkhoz hiszen az új Ronáldok nálunk pallérozódnak. Felesleges pénzkidobástól mentenek meg minket.

pedronegroo 2020.09.12. 13:37:45

Suarez nincs nevezve a Barca idei első hivatalos meccsére.

JuventusFanatikus 2020.09.12. 13:56:05

@rockitbaby: Mikor elkezdődtek az edzések, akkor külön Suárez és Vidal is.

Én nem hiszem azt, hogy Depay egy nagy csapatban is meg tudná állni a helyét.

DegerFaCan 2020.09.12. 14:11:31

Kár. Suarez olyan lehetett volna itt mint egy milito az átkosoknal. Vagy eto'o. Én továbbra is csak neki örülnék igazán a nevek közül. Persze mellé egy csere Kean! Meglennénk teljesen elől

rockitbaby 2020.09.12. 15:26:44

@JuventusFanatikus: Ez megint jelenthet sok mindent. Többek között azt is, hogy pocsék fizikai állapotban van.

Az, hogy annó megégett abban a ManU-ban, még nem jelenti azt, hogy ne állná meg a helyét nagy csapatban. Akkor, ott sokan mellényúltak. Én sokkal inkább szavaznék neki bizalmat, mint 33 vagy ennél is idősebbeknek.

Bár el tudnánk tüntetni vagy 20 evet Trezeguet-ről...

JuventusFanatikus 2020.09.12. 15:31:28

@rockitbaby: Ja, és biztos ezért Vidallal együtt edzettek külön, aki Di Marzio szerint megegyezett az interrel... Meg gondolom ezért maradt ki Suárez egy barátságos meccs keretéből is.

rockitbaby 2020.09.12. 15:47:31

@JuventusFanatikus: Ettől független a műtét után még lehet szar formában Suarez.

JuventusFanatikus 2020.09.12. 16:00:58

@rockitbaby: Igen, ez pontosan látszódott a Bayern elleni bődületes góljánál.

rockitbaby 2020.09.12. 17:31:06

@JuventusFanatikus: És gondolom az az utáni nyaralásról versenysúlyban tért vissza, úgy, hogy a 90 percre megemelt erőnléti edzéseken még egy izzadtságcseppet sem ejt.

Wizzurah 2020.09.12. 18:08:20

Én elgondolkodnék még Teddy Sheringham-en. Szerintem a világ valaha volt legjobb cserecsatára, minden megvan benne amit szeretünk, olcsó, öreg, adhatunk neki nagy fizetést és 3-4-5 éves szerződést.

senky 2020.09.12. 18:56:15

@bobonucci: Hozhatni van lehetoseg ,ha nem szarakodna a vezetoseg . Allitolag Dembele is elado .Az Atalanta most szerzodtetett egy FIATAL 23 éves támadót, Sam Lammerst a PSV-tol ki azelott a Heerenveen kölcsönjatekosakent , 31 bajnoki mérkőzés alatt 16 találat formájában bizonyította rátermettségét ,nagyon olcso is volt ,9 millió euró !
Medved s Para hol keresik hogy nem talalnak csatart ,tan a szenakazalban ... ahol meg egy tut sem lehet megtalalni ....!

senky 2020.09.12. 18:58:35

Kifelejtettem Sam Lammers magassagat : 1,89 m !

Lanzafame 2020.09.12. 19:01:31

@Wizzurah: csak az a baj, hogy brit, ezért kicsit zsákbamacska...

Én Carsten Janckerre gondoltam.

steven.h 2020.09.12. 19:36:39

@Lanzafame: Sose szerettem Janckert, szerintem Inzaghit hozzuk vissza, úgy tudom a Beneventóval jó szezont zárt, sajnos azt nem találtam meg hogy hány gólt lőtt, dehát egy újonctól csak vissza tudjuk csábítani.

AgliOli 2020.09.12. 20:04:54

Cavani kell és kész!

bobonucci 2020.09.12. 20:10:37

@senky:
Nyílván hozni van lehetőség de mellélőni nincs lehetőség ezekben az időkben. És ez a Lammers gyerek nem hinném,hogy magasabb szintet képviselne mint mondjuk Pinamonti azt meg főleg nem,hogy a Juve szintet megütné.
Na igen Dembelé már más tészta...(ő szerintem mindenáron Angliába szeretne igazolni és ezért még akár képes egy évet várni is.)
Bár nem lennék meglepve Mourinho tegnapi nyilatkozata után ha esetleg a Tottenham-ben kötne ki még idén.
Egy szó mint száz,lehet itt elégedetlenkedni és a vezetőséget ekézni de a jelenlegi helyzetben szerintem remekül mozgunk a piacon és biztos vagyok benne,hogy a végére még egy csatár érkezik plusz esetleg egy támató középályás.
Onnantól kezdve pedig a mercato sikeres.
Azt mindenkinek meg kell értenie,hogy nem lehet mindig a csúcson lenni, egyszerűen nem elvárható.
Mindig van átmeneti időszak minden csapat életében, jelenleg pedig úgy néz ki,hogy a Juvénál ez zajlik.

2020.09.12. 21:50:28

@bobonucci: Kéne várni ezzel az átmeneti időszakkal, ha meglesz a sorozatban 10. bajnoki. Felőlem utána jöhet. :D

bobonucci 2020.09.12. 21:58:38

@MGB75:
A bajnoki cím így is meglesz. Egyik kezünkkel a seggünkben is...
A bajnokok ligája pedig reálisan 2-3 év múlva...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása