Blogdizájn kérdőiv

Nem rég megújult a blogdizájn, ezzel kapcsolatban egy gyors szavazásra invitállak Titeket. Három kérdésben kérném a véleményetek, illetve, ha bármilyen megjegyzésetek, javaslatotok van, azt kérem, komment formájában tudassátok velünk!
Köszönöm!

1. Vélemény az új dizájnról

2. Mobilsablon

Új reszponzív dizájn:

Mobilra optimalizált nézet:

3. Csapat menüpont

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1516087220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2020.07.31. 20:10:50

Ha lehetne egy tipp, ami nincs a szavazásban, jó lenne látni a komment darabszámot akkor is, ha nem mobilon nézzük.

m.martin91 2020.07.31. 20:47:10

Maradjon a csapat menüpont, csak bővítsétek ki a magassággal meg a súllyal. ;-) Még pont van annak a két sornak hely.

Juvegaspy 2020.07.31. 21:44:14

@rockitbaby: en csak mobilrol hasznalom az oldalt s mindig latni a komment szamot.

Juvegaspy 2020.07.31. 21:45:03

@rockitbaby: ja ok elolvastam megegyszer mit irtál.. Vedd semmisnek a hszemet :)

Marvin88 2020.07.31. 22:04:26

@m.martin91: Meg nem ártana kibővíteni pár értelmezhető névvel. Nedved, Makelele pl. szabadon igazolható, illetve Xavi is gyanúsan régen játszott a Barcában, és fiatalítani kéne a védelmet. Puyol?

Wizzurah 2020.07.31. 22:12:20

En jo otletnek tartanam a forum moderalasat. Jartam mas csapat forumain, had ne irjam le melyiket es ott is alpari stilust veltem felfedezni, nagyon szeretnem es remelem nem csak en, ha itt ez nem lenne elfogadott. Szabad velemenyt nyilvanitani oke, de egy bizonyos szintet szeretnem ha elvarnank. Szemelyeskedes nincs, az alap, de szeretnem ha a csapat egyik tagjat, legyen az jatekos, edzo, takarito nem hagynank olyan szavakkal illetni, hogy sz*r, huzzon el a ge*be, takarodjon, csoves, stb. Szerintem a nem tetszest ki lehetne nyilvanitani sokkal kulturaltabban is, ne sullyedjunk le milano gettos kek felere pl. Vagy ha ezt annyira nem akarjatok, egy lehetoseg jol jonne blokkolasra, hogy egyszeruen valaki(k) mocskolodasara abszolut nem vagyok kivancsi letilthassam magamnak.

Del Pybala 2020.07.31. 22:57:47

És nem lehetne, hogy az új üzenetek felül jelenjenek meg? Ne keljen görgetni 5 percet dühöngőben vagy mercatoban.

Type-R 2020.07.31. 23:18:21

@rockitbaby: már kérdeztem a supporttól, ez a sablon nem tudja. felveszik a megoldandó listára, egyszer talán belefejlesztik.
@Juvegaspy: ezek szerint Te a mobil sablont használod
@m.martin91: mindenképp :)
@Wizzurah: igen, erről már beszéltünk a többi szerkesztővel, viszont most maradjunk a technikai javaslatoknál, kérlek!
@Del Pybala: jó ötlet, de szerintem ezt nem tudja a blogmotor. utánanézem mindenesetre

Kmarcika 2020.08.01. 00:20:15

@Wizzurah: nagyon egyetértünk. Sarri = csöves ellen próbáltam már fellépni, de jó, hogy nem vagyok egyedül :D

del pipi 2020.08.01. 07:51:52

@Kmarcika: @Wizzurah: Adom! Talán azért mert ez itt megengedett, azért vannak a háborúk is köztünk, az alap lenne hogy aki a Juventus kötelékébe , a csapathoz tartozik , azt ne lehessen pocskondiázni.

Sunny21 2020.08.01. 08:58:58

A technikai dolgokra ment a szavazat.
Ami @Wizzurah: felvetését illeti, tökéletesen egyetértek. Jó lenne egy határt szabni, hogy ne lehessen a legalja stílusban szidni a klub alkalmazottjait, bárkiről is legyen szó.

alexGicamo 2020.08.01. 09:03:40

Köszönöm, hogy szavazhattam ! Nekem nagyon bejön az új dizájn !

Bodnar Daniel 2020.08.01. 09:21:59

@Sunny21: Ezzel én is egyetértek. Elgurítja a gyógyszert hamar a dolog. Bár tudom, hogy nem kéne vele foglalkozni. De egy másik hsz-t belevonva, nehéz elkerülni ezeket mikor átpörgeted az egész thread-et.

Persze most csak azok írjuk ezt akit nagyon zavar, egy szavazást megérne a dolog, hogy azok is részt vegyenek benne, akik támogatják az agresszívebb kommunikációt. Ami számomra vicces lenne, de demokrácia.

A blog design meg szerintem teljesen rendben van. Nem tudom mennyi technikai változtatást enged a blog.hu motorja. Én őszintén szólva a design-on kívül mást nem láttam megváltozni.

A lényegi pont viszont mindig teljesül, szóval azért ezer hála. Mindig van tartalom. :)

Grinta 2020.08.01. 12:11:43

Tetszik hogy végre valahára aktualizálódtunk a címerrel kapcsolatosan.
Más még szerintem nem vetette fel,de hiányolom a (friss) tabellát-mert bármikor gondban van/volt az ember a Serie A-t illetően,ki hogyan áll?!
azt azonnal le lehet(ett) csekkolni.
Jött itt egy felvetés @Wizzurah: -tól,és nem fogom szétoffolni a cikket,de ehhez is hozzá kell szóljak.Hogy itt valamit sürgősen lépni kellene abban az ügyben,amiből az összes komoly feszültség burjánzik.Én azt gondolom,hogy-lehet naivan-Nekünk,akik ezt a blogot formáljuk,azáltal hogy használjuk,egész egyszerűen ki kell kényszerítenünk a változást,mert ez az alpári stílus nem megengedhető.És itt most egyáltalán nem arról van szó,hogy valaki folyamatosan lesben álljon,nem ezt várja senki sem el,hanem arról hogy ne legyen legitim ez a viselkedés azáltal-hogy semmi sem történik.Ezért kérem nem először! azokat akik ebben kompetensek,hogy legyenek szívesek meghajolni a nép akaratának-ugyanis ez a blog mindegyikőnkké.Ez egy közösség,így döntsön a többség,és legyen már nyugalom végre.
Nem ez a Ti érdeketek is?Apuleius,Type,Vénember,Juventus Fanatikus,nem tudom,kihagytam e valakit a felsorolásból,ha igen akkor sorry

Vergilius1897 2020.08.01. 12:55:19

Ez most picit off és hosszú csak a javasolt szavazás ihletett meg:

Én úgy látom, hogy a blog nem is kettő, sokkal inkább négy részre szakadt. Alapvetően két nézet áll szemben egymással, vannak a konzervatívabbak akik megtartották volna Allegrit mert nincs nála jobb elérhető opció és elzavarták volna a fél csapatot (ami idén meg is fog történni) mert látták a hiányosságokat. Ennek van egy úgymond szélsőjobbos vagy balos, - kinek mi - hajtása akiket joggal frusztrálhat a jelen kilátástalan játéka. Ők is a "társadalom" tagjai, el kell fogadni a nyers stílusukat önmagában a "csöves, bagós, izzadós vagy gusztustalan" jelzők nem gondolom moderálásra szorulnának. Khedira is volt itt már "kebabos, lófejű, Allegri szeretője" (olyan emberek hsz-eiben is akik most nehezményezik a Sarrira tett megjegyzéseket) de az 5x-ös bajnok, 4x kupa győztes, komoly BL csatákat nyert Allegri is volt hunyorgó, gyáva, töketlen - lehetne még sorolni.

A túloldalon állnak azok akik úgy voltak vele, hogy mindegy ki az edző csak Allegri ne, mert ő tehet mindenről. Hangoztatták is a véleményüket hol hangosabban, hol halkabban (Barca elleni 3-0 után azért csönd volt) belehelyezték a bizodalmukat Sarriba és foggal körömmel védik. Olyan ez mint a piramis játék, ha nagyritkán meghallgattam egy ilyen előadást, mindig azzal kezdték, hogy a belépő embertől ha csak 500 forintot de kérjen el az ember valamelyik termékért, mert onnantól kezdve invesztált, nem független az adott személy és kiáll cég mellett. Jelen esetben az 500 forint a hit és a vélemény, hogy Allegri a bűnbak és az új edzőnk a megoldás a cég pedig Sarri. Innen pedig nehéz elismerni (minden ember ilyen) ha a befektetésem megbukni látszik vagy nem teljesen hozza azt amit várt.

A negyedik csoport, ahova szerintem én is tartozom, azok akik igazán egyik oldalra se húznak, de ha választani kell akkor inkább Allegri. Aki nem felejti el az Ancelotti féle Real kiverését, a Barca lesimázását, a nagy Guardiola vezette Bayern elleni müncheni meccset sérülésekkel tizedelve. Aki belátja, hogy ezek olyan teljesítmények voltak amit az évről évre átforgatott, lassan leépített kerettel bravúr volt elérni. Továbbá nehéz értelmeznem azt, hogy ugyan azok a gondok, problémák (Matuidi, Khedira, gyenge KP, Costa használhatatlansága) tavaly miért Allegri hibája volt és idén miért felmentés Sarrinak a gyenge játék alól.

Ennek ellenére valamilyen romantikus okból kifolyólag mindig, jelen esetben is az úgymond gyengébbnek szurkolok. A lesajnált, melegítőruhás, öreg, csendes harcosnak, hogy nyerjen. Nyert, örülök is neki, de nem hiszem, hogy a következő szezont vele kellene kezdeni.

Az obszcén(nak vélt) nyers stílushoz annyit, hogy nekem se tetszik, de nem hiszem, hogy kevésbé provokatív az amikor becsúsznak olyan megjegyzések, hogy: Allegri özvegyei, ne menjen Allegri a Unitedhez, Solksjaernek nem kell másodedző, Allegri idén talán a dobogóra jó lett volna. Attól, hogy inteligensebb vagy humor mögé van bújtatva, attól még provokáció - ami a szélsőséget is hamarabb előhozza.

Magunkat kellene moderálni, nem egymást moderáltatni és elfogadni, ha valaki azt mondja például, hogy "Véleményem szerint inkább hátraléptünk idén, mintsem előre."

Bodnar Daniel 2020.08.01. 13:55:18

@Vergilius1897: Nagy részben egyet tudok érteni. Mivel tele van érvekkel a mondanivalód és bármelyik "felekezet" a négyből olvassa ezt nem fog vitatkozni a tényekkel. Pontosan ez történik és tök pozitív, hogy valaki figyelmet fordít a "problémák" felgöngyölítésére, ami ebben az esetben szimplán csak az, hogy nem tiszta, hogy itt a blogon közösségnek tituláljuk-e magunkat, vagy individuális arcoknak akik egy szabad fórumon azt csinálnak amihez kedvük szottyan.

Utóbbit én is sűrűn elkövetem, mert nem érzem azt, hogy lennének igazán közösség által formált pontos és tiszta elvek vagy bármilyen szabályrendszer, ami alapján kompromisszumot tudnék kötni. De jelzem, hogy (sajnos)utólag kényelmetlen visszaolvasnom saját magam is, mikor ilyen történik.

Ha keményen fogalmazott álláspontok vannak ÉS érvekkel alátámasztva az rendben van, mert abból még lehet vita. Ha valaki keményen vagy egyenesen sértően fogalmaz és nincs mögötte érvrendszer, azzal semmi nem lehet kezdeni csak érzelmileg frusztrálttá válni.

Mert ha van hivatalos leírás a trollkodásnak, akkor az az utóbbi. Én csak a trollkodást szabályoznám. Mert annak csak romboló hatása lehet.

De az nem gondolom, hogy a mostani hsz-ek alapján (ami momentán a többség) kéne ezt egy az egyben az üzemeltetőknek végrehajtani.

Amit azt gondolom, hogy végre lehet hajtani és optimális az egy három-négy napig kinn tartott szavazás erről a kezdeményezésről. Mint ahogy bármely felvetődő kezdeményezésből lehetne ilyen. Nálam ilyen a személy szerint az áll-intelligens interes troll srác esete is.

És itt hangsúlyozom hogy SZEMÉLY SZERINT, de nagyon kíváncsi vagyok ki gondolná még így, azok közül is akik ritkán vagy egyáltalán nem kommentelnek. Viszont ezt az esetet tökre megértem, ha szavazásig sem jut el, valószínű a kissebséget zavarja csak és úgy nem érdemes ezen izzadni, még akkor sem, ha én keményen ezen kissebséghez tartozom.

A trollkodás viszont nagy eséllyel több ember asztala és talán nagy eséllyel (ez is magán vélemény) több mint a közösség felét zavarja. Tipikusan ezt az ügyet én mindenképp kezdeményezem.

Type-R 2020.08.01. 14:33:16

@Grinta: Igen a tabella sajnos áldozatul esett a változtatásnak. Tudniillik csak az oldaldobozba tudom tenni, ami a nevével ellentétben a főlapon lent helyezkedik el. A vertikális tabellaelrendezés pedig ebben a formában nagyon ronda, ezért inkább elhagytam. Átgondolom hogyan lehetne mégis valamilyen módon megjeleníteni, de nem ígérek semmit.

Ami az alpári viselkedést és jelzőket illeti, nehéz a helyzet. Mivel a blog egyik alapelve a szabad véleménynyilvánítás, ezért furán venné ki magát, ha az adminok felülről cenzúráznák a posztokat. Személyesen én nem gondolom, hogy a klub alkalmazottait valami érinthetetlen lufiba kellene tenni és védeni bármilyen nemű kritikától.
Ugyanakkor azt is gondolom, hogy az alpári, alja megnyilvánulások nem valók közösségbe, viszont ennek ezek gátja belülről kellene érkezzen. Szegénységi bizonyítványt állít ki arról, aki fröcsögve, kontroll nélkül hülyéz le másokat.
A személyeskedést és az öncélú, trágár szavakkal tarkított, lényegi mondanivaló nélküli komment ezek után is törlésre kerülnek

Vergilius1897 2020.08.01. 14:40:17

@Type-R: Korábbi honlapokon ahol szerepet vállaltam sokszor elővettünk egy modult amit szabadon lehetett elhelyezni az oldalon és jobbról-balra futószalagként jelentek meg a rövid infók. Esetleg, ha a blog.hu támogatja akkor a cikkek fölé fel lehetne tenni egy ilyen sávot

JeetTrader 2020.08.01. 14:45:57

Lehet nálam vmi nem okés, de pár cikkhez tartozó kép mintha skalpolva lenne, értsd a felső rész néhol hiányzik (PC fiirefox böngésző).

Type-R 2020.08.01. 14:46:48

@Vergilius1897: Saját HTML-kódot csak az oldaldobozokba lehet tenni. Ha ettől eltérő a működése, akkor keress meg privátban, kérlek!

Type-R 2020.08.01. 14:48:29

@Type-R: visszatettem ideiglenesen a tabellát, de szerintem a főlapon kifejezetten ronda

Grinta 2020.08.01. 16:41:50

@Type-R: Köszönöm a tabellát,jó az ott is,csak legyen valahol.Archívum helyén is eltudnám képzelni,szerintem az egy olyan funkció,amit kevesen használnak.Meg jó ránézni mindig hogy 1.Juventus.Engem megnyugtat ; )
Kicsit vissza a másik témához.De hát cenzúráztok-töröltök amikor kell.Néha most is megteszitek.
Valóban nem kell Őket burokban lévőknek kezelni,kritikát meglehet fogalmazni.Abban is igazad van,hogy magáról állít ki szegénységi bizonyítványt aki így nyilatkozik.Abban viszont nem értünk egyet hogy ez csupán másokra vonatkozzon!@Vergilius1897: Jó volt olvasni egy másik aspektusból is a dolgokat.Engem melyikbe sorolsz?Kívülről ez jobban tetszhet.
Az Allegri özvegyeit pedig imádom-pedig Rám is! vonatkozik.Ebben semmi rossz nincs,intellektuel,akkora kikacsintás hogy csak na.Bravo

del pipi 2020.08.01. 17:08:39

@Vergilius1897: Hát először is, veled aztán az égvilágon semmi bajom nincs, nem volt. Amit leírtál az klassz és sok mindenben egyetértek veled, még ha kicsit Allegri özvegyes is lett. :) (Nem én találtam ki hehe) Engem fogalmam sincs melyikbe sorolsz, de hidd el hogy azért mert mi eltudtuk engedni Allegri kezét, és az aktuális edzőt támogatjuk, azért bőven látjuk a gondokat, nem vagyunk vaksik. Az én részemről amúgy is elfáradt ez a küzdelem, nincs kedv viaskodni.
Amúgy meg kritikát lehet is megfogalmazni, meg is lehet beszélni, maximum néha ahogy emberek az ikonokat sértegetik, a csapatot, és az edzőt aki mindegy hogy néz ki! Nekem ez nem tetszik, aztán annyi. Én ezért kerülök mindig slamasztikába, mert a magam izadság szagú poénjaimmal és Sas kabarés vicceimmel irritálom az itt véleményezőket.
Amúgy meg ha ez így marad akkor se történik semmi, maximum lesz táptalaj az ilyen semmire kellő Del Pipiket levadászni. :))))))
@Bodnar Daniel: Általában mi mindig egy húron pendülünk, de az Interes srácban nem értünk egyet, de tiszteletben tartom hogy nem kedveled, vagy más a véleményed. Na Forza Juve....húzzuk már be azt a Scudettot!....ja már meg van, na mindegy! :)

Grinta 2020.08.01. 17:13:59

@del pipi: Persze hogy látod a gondokat,csak néha bezavarnak a rapülők az égbolton.Vastyúk is talál szeget,tipikus esete!

senky 2020.08.01. 19:18:09

@del pipi: Erre csak anyit tudok mondani : aki NEM rossz jatekos -volt vagy jelenbeli , par nevvel ilusztralom Del Piero ,Nedved ,Pirlo , Tacchinardi, Bufon ,Chielini -azt SOHA SEM tamadtak pocskondiroztak SOHA ! Az ki CSAK a fizetese erdekli teljesitmeny nelkul ....neveket.... gondoljatok oda , az vessen magara, magat hibaztassa ,NE a tamadoi jogos felhaborodasukban irt kommentjeit hibaztassa .

senky 2020.08.01. 19:27:43

@Vergilius1897: Az en meglatasom az,hogy a rossz jatekos , vagy az edzo hibait,tevedeseit fel KELL sorolni, ha lehetne a fejehez is kene vagni ,de azonkivul egyebb rosszindulatu szavakkal NEM volna szabad sertegetni .

senky 2020.08.01. 19:47:43

@Type-R: ,,Mivel a blog egyik alapelve a szabad véleménynyilvánítás, ezért furán venné ki magát, ha az adminok felülről cenzúráznák a posztokat. '' Akkor ha szabad a velemeny nyilvanitas ,es mivel minden ember mas es mas szogbol latja es ertelmez bizonyos adott helyzeteket, NEM volna szabad cenzurazni csak azert mert maskep latja mint a cenzurazo , hisz, a sok gyozelem sikerere, Adolf is maga szerint maskep latta az adott helyzetet mint Jozsef, de megis VESZTETT .
A tragar aljas mocskos serto szovegek TOROLVE legyenek .

Mivel ez egy focicsapat,a Juventus blogja,ami Juventus csapat erdekeben szol, maradjon .De MINDEN ami a csapat KARARA,a rossz jatekosok partfogolt szovege, az IS TOROLVE legyen a blogrol .

pedronegroo 2020.08.01. 20:35:48

Én természetesen kifejezetten ellenzem bármiféle cenzúra alkalmazását, nem a középkorban élünk!
1 másodpercig se szeretnék továbbra se azon agyalni ami kikívánkozik éppen belőlem. :) Amúgy peace! :)

Vergilius1897 2020.08.01. 22:24:09

@del pipi: @Grinta: ha nem baj megtartanám magamnak, hogy kit hova sorolok, ahogy @Bodnar Daniel: kolléga is írta mindenki tudja, hogy nagyjából az én általam leírtak alapján melyik csoporthoz tartozik. Félreértés ne essék, az Allegri özvegyein én is jót nevettem, de nem biztos, hogy mindenki így tesz. Egyénenként más és más az ingerküszöb, az, hogy mit tekint provokációnak. Ennek megfelelően a reakció is lehet extrém vagy visszafogott. Úgy gondolom, hogy talán a jelen feszült helyzetben az lehetne célravezető, hogy kerüljük az ilyen és ehhez hasonló trollkodásokat. Nem mondom, hogy tuti megoldás, de ha már úgy tekintünk magunkra, hogy kulturáltak/intelligensek vagyunk, akkor a felesleges konfliktust próbáljuk meg elkerülni. Ha, pedig látjuk, hogy ki írt és tudjuk, hogy képes a kommentjével 180-as vérnyomást csinálni (lehet az a komment csövesezés vagy éppen sas kabaré :P ) tekerjük tovább. Én például egy időben Senkyt meg nem bántva, név nélkül BalázsAndorBálintOttó kollégánk hsz-eit nem olvastam el, mert csak a fejemet fogtam :)

del pipi 2020.08.02. 09:08:47

@Vergilius1897: Ez így teljesen rendben van! Adom! :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása