Pochettino szívesen edzené a Juvét?

pochetino_mauricio_ajax_ellen.jpgOlasz értesülések szerint Mauricio Pochettino örömmel dolgozna Olaszországban, ezért elfogadná a Juventus megkeresését, ha felmerülne ilyen ajánlat.

A Juve mindössze pár pontra van a sorozatban kilencedik bajnoki cím bebiztosításától, azonban a borzasztó aktuális forma és a játék lehangoló képe miatt igencsak komoly kérdések merülnek fel Maurizio Sarri maradása kapcsán, még ha Fabio Paratici nemrégiben még biztosnak nevezte a mester helyét.

A Goal.com Juve-felelőse, Romeo Agresti nemrégiben azt mondta, hogy létezik alternatíva a Napolival kimagaslóan szép futballt mutató, ám kevés eredményt elérő mester pótlására.

Az újságíró szerint Mauricio Pochettino örömmel dolgozna Olaszországban, és ha a Juventus felkérné a csapat irányítására, nem mondana nemet.

Az egyetlen probléma azonban a mester bére lehet, hiszen a Premier League-ből érkezve megközelítőleg 11-12 millió eurót kérne a piemonti ősökkel rendelkező szakember, mindazonáltal azt is kiemelte az újságíró, hogy nem csak a Juventus tartja rajta a szemét a szakemberen, egyéb klubok is szívesen megbíznák az egykori argentin válogatottat edzői feladatokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4316077052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frenky441 2020.07.25. 15:10:12

Kár hogy nem én döntök, részemről aláírva!

Amilkor Sarrit kinevezték akkor sem voltam boldog, és nem bánnám ha leváltanák főleg Pochettino-ra!!!

Kmarcika 2020.07.25. 15:29:29

Miért lenne ő jobb, mint Sarri?

alexGicamo 2020.07.25. 15:47:37

@frenky441: Én is kíváncsi lennék arra, mit alkotna nálunk ! Korábban olvastam vele egy interjút és az alapján nagyon szimpatikus volt a filozófiája . Alapvetően én is szeretem követni a hagyományokat a csapatunkat illetően , hogy olasz edzőnk legyen , DE néha azért lehet kivételt tenni, úgy gondolom .

Dani1342 2020.07.25. 15:57:35

@frenky441: mondj 3 okot erre az emberre mivel lennénk előrébb? 1 évet se adunk sarrinak ki akarja mindenki baszni.. Erre jonne pochettino aki sose nyert semmit se látványos se volt a focija.. De még is mit akartok sokan ennél alairni? Mit hogy ingbe van? De komolyan 0 trofeas csávó aki egy spursel se tudott semmit lerakni az asztalra...

venember83 2020.07.25. 16:07:52

Az olasz bajnokságban nem bizonyított edző esetén kicsit soknak tartom a bérigényt (bár én anno Allegri bérét is sokalltam), Pochettino pedig semmivel sem ért el többet nála, szóval teljesen indokolatlannak érzem ezt a komoly igényt. De úgy tűnik, ilyen drágák a valamire való argentin edzők.

Paris Hamilton 2020.07.25. 16:19:33

Én is úgy érzem, Sarri-val kezdeni az új idényt vakmerőség lenne. Ezt a bajnokságot is ha behúzzuk, csak CR7-nek és Dybala klasszis teljesítményének lesz köszönhető.

Thuglife! 2020.07.25. 16:23:35

Nem hiszem hogy jövőre,egyetlen év alatt bajnok lenne a Juvéval,mert Allegri vagy Sarri is itt csak tűzoltómunkát tudott végezni Agnelli üzleti vállalkozásában.Az éppen egészséges emberekből,kell összeállítani egy csapatot,a koncepció hogy csak szinten tartsák a csapatot ami elég a bajnoki címhez,csak addig a többiek fiatalodnak,meg fejlődnek csapatként.A szinten tartás azért sikerült az edzőinknek mert már ismerték a játékosokat mielőtt idejöttek tudták mire képesek és ismerték az ellenfeleket az olasz közeget.Szeritem az olasz kiscsapatok edzői lemeccselnék őt a filozófiájával együtt.

GodPiero 2020.07.25. 16:40:26

@Kmarcika: csövesnél ha akarnál sem találhatnál ótvarabb edzőt!!!

frenky441 2020.07.25. 16:48:46

@Dani1342: fiatalabb (más szemlélet, lásd: kiöregedő edzők hol vannak), taktikusabb, van játékos múltja(ami szinte a legfontosabb) és hogy nem nyert semmit az a Spurs nem volt a világ legjobb csapata.
Sarri mit nyert? EL-t OK. Pochettino azt a Spurs-t Bl döntőig vezette, és nálam egy BL döntő többet ér mint egy EL siker.
Ez csak magán véleményem nem muszáj vele egyetérteni.
U.i: Nézd meg a bajnokság eleje óta miben fejődtünk???

Dani1342 2020.07.25. 17:01:20

@frenky441: azt a spurst? Kane, alli, son, eriksen, verthongen, alderweilerd, lloris es tarsai effektiven ugyan az volt mint a mienk anno roni nélkül es allegri ketszer is döntőbe juttatta a csapatot.(pedig ilyen de sciglio es tarsaibol khedirakbol allt a juve) Nem pochettino jutatta bw oket osa hanem volt egy Son aki a city ellwn toavv guritotta őket es volt egy lucas makker 3as

del pipi 2020.07.25. 17:08:00

Hát először is :
1. sokkal szebb mint Sarri.
2. Sarrinak foga sincs plusz hajléktalan
3.Sarri hajdanán a bankszférában dolgozott mégis Pochettinonak van több inge(ez nagyon fontos lesz a későbbiekben)
4. Sarri állandóan udorítóskodik , rágja vagy így motyorgatyja a szájában azt az össze kukázott csikket.
5.Pochettino Londonból jön, ő ilyet bizony nem csinál.
6.Sarri két évre csak annyit kér hogy élete végéig kitudja fizetni a hajléktalan szállót, ellenben az Argentint nem vádolhatjuk meg hogy amit ő szeretne az akció akció kisgazda frakció.

Na most komolyan! Tavaly amikor Allegri után ,alatt, felröppentek a nevek akkor én őt választottam volna, szerintem és most is tartom Juve kompatibilis edző. Mindenestül, a felfogásával együtt . Viszont minden hiba ellenére Sarri nálam azzal mindenképpen bizonyított (és nem hagyott a szarban az EMO-sokkal szemben)
hogy megnyerjük a 9. scudettot és mehetünk a tizedikért is!
Nálam még egy évet megérdemel , főleg ha még kapna az érkező kettő mellé még ötöt( természetesen posztra) azt is tartom hogy ezen a mercaton fog múlni hogy milyen erőt fogunk képviselni jövőre, mert ha igazolásokban nem tudunk két lépéssel a riválisok előtt járni(gondolok itt a: Milan, Inter, Lazio, Atalanta, Napoli csapatokra) akkor keserves lehet, tartom azt is hogy rövid a padunk mégis mi gyűjtöttük a legtöbb pontot és az ellenfelek még mindig kipukkadnak a cél felé, de ha nem jól igazolunk akkor ez nagyon vékony lesz.
Ja és Pochettino! Ha és amennyiben elküldik Sarrit és ő jön akkor nálam pontosan ugyanonnan indul mint mindenki, időt, türelmet.
De ha valaki azt gondolja hogy ő majd itt rögtön szétzúzza a világ futbalját.... az téved. És fogadni merek hogy néhány hét...nem nem néhány hónap múlva(mert ő szép) itt a blog népe vasvillára hányná. Én nem leszek köztük! :)

Leram7 2020.07.25. 17:30:26

Sarri és Pochettino a "nyeretlen" edzők közé tartozik, ami nem jelenti azt, hogy a jövőben ne lehetne sikeres, de nem sok értelmét látom a cserének.

1, Opció: Kapja meg Sarri a bizalmat, kapjon meg néhány stílusához illő játékost és nézzük meg mit tud jövőre. Ha nincs fejlődés mennie kell!

2, Opció: Allegrit vissza! (ez a jó döntés szerintem)

3, Opció: Egy Guardiola, Klopp, Zidane féle mega nevet ültetünk a padra.

Alapjáraton ez a keret nem rossz, de sürgősen a hiányposztokat be kell tölteni. Remélem a vezetőség már rendelkezik tervvel.

Grinta 2020.07.25. 18:27:51

Elgondolkodtató név,(jó lenne szerintem ide,jó edzőnek tartom) az volt Allegri után.Politikai kérdés volt akkor a váltás inkább.Van edzőnk,akivel úgy néz ki meghosszabbodik a bajnoki sikerszéria,elég hülyén venné ki magát egy váltásegy év türelem után.Nem voltunk erről híresek,most se legyünk.Egy Real Madrid csinnadrattával él meg egy 87 pontos bajnoki címet,kevés kapott góllal(Capellonak ezért kétszer is mennie kellett),hazai kupa nuku,CL-ben jó eséllyel a legjobb nyolcban sem! lesznek benne.Juvénak van jelenleg 80 pontja,három meccs vissza-gyakorlatilag bajnok a csapat,és feszt ezeket a neveket kell olvasni,meg edzőváltásban gondolkodni.Nem értem mi értelme van ennek,előre nem vezet az Én olvasatomban ez a dolog.

Grinta 2020.07.25. 18:36:14

Megfordítom a dolgot.Hogy akar edzőt idehozni bárki,ha itt a bajnoki cím is kevés?!Ezt borzasztó kimondani.Leülsz valakivel tárgyalni,és arra kanyarodik a beszélgetés..

GodPiero 2020.07.25. 18:46:38

@Grinta: Másik oldalról nézd ezt a szitut.
Szuperkupát elbukta, Olasz kupát elbukta!
Lazio botladozásának köszönhetően a bajnoki cím még meglehet.
Ismétlem! Ezt a bajnokságot inkább a Lazio bukta el, nem teljesen rajtunk múlott!
Bl-ről még korai beszélni, de sajnos nem nagyon látok bíztató jeleket....

4-ből max 1. Szerintem a csapat ennél többre hivaított.....

Grinta 2020.07.25. 19:05:00

@GodPiero: Ebben igazad van,valóban el bukta ezeket a címeket a csapat.Fájt is,nem is nézett ki jól az a két kabát.Viszont a legfőbb cím a Scudetto,ezt mindannyian tudjuk.Voltak Juventusok,ettől valószínű jobbak is a történelem folyamán,akik vastagon beleszartak ebbe a két címbe.Ezt így is kell nézni azért.CL az más kérdés,azt senki nem garantálhatja.Ezt hajtja a klub nyilván.
A Lazio botladozása csupán azért ennyire szembe tűnő,mert óriási pontmennyiséget gyűjtöttek a versenyfutás folyamán,márciusig.Azt miért nem említi senki?Kipukkadni csak az a csapat tud,aki addig Veled tartott.Egészében érdemes vizsgálni a dolgot.
Ezért tudom zinteres szemszögből nézni a tabellát is,és átlátni azt,hogy van hét pont lemaradásuk,ebből hatot hoztunk Rajtuk.Ha így nézzük,komoly csapat a zinter,csak olyan három embere hiányzik még a kirakóshoz.Hullámvölgyek vannak minden csapat életében,örüljünk annak,hogy jól jöttünk ki belőle.
Ez az írásod,teljesen rendben van,ezt a vonalat vidd tovább kérlek.Mert így lehet beszélgetni!Forza Juve!

Lanzafame 2020.07.25. 19:27:35

@del pipi: engem nem érdekel, milyen dekket rág, és hány foga van. De ilyen izzadós edzője ne legyen már "EGY Juventusnak"!

Tony. 2020.07.25. 19:33:59

Bármilyen noname, olasz középszer edzőt hamarabb kineveznek ennél a klubnál, mint egy külföldit.
Nem tudom mennyivel lenne jobb szakmailag, mint Sarri, de az biztos, hogy a Juventus brandbe és világba inkább beleillik, mint egy alak, aki cigarettacsikket rág meccs közben... Aztán megy kezet fogni Mourinhoval meg Kloppal. Önmagában ezért el kellene távolítani. Maga az ember égő a klubra nézve. Ez nem a csöves Nápoly.

GodPiero 2020.07.25. 21:04:51

@Grinta: Köszönöm, Értelmes emberrel nem nehéz társalognom!

Sunny21 2020.07.25. 21:19:07

Nem kell Pochettino, maradjon Sarri még egy évet. Szeretném látni, hogy jövőre mit alkot.

Kmarcika 2020.07.25. 21:41:18

Kérlek titeket. Egy minimális tiszteletet adjunk ennek az embernek. Csöves jelzőket hanyagoljuk már...
Lehet, hogy nem a külső tényezők teszik őt a Juventus edzőjévé, de csak nem véletlenül került ide.
Nem a legjobb edző a világon. Allegri mérföldekkel jobb.
De nem egy csöves. Dolgozott érte, hogy ott legyen, ahol.
Kérlek titeket ezt a csövesezést fejezzük be.
A csapatunk edzője. Lehet, hogy ízléstelenül öltözködik, elismerem.
De ez a hangnem, kifejezési mód nem Juventus bloghoz méltó.

Grinta 2020.07.25. 21:43:37

@Kmarcika: Ezt már rég be kellett volna vezetni.Soha sem késő szerintem.

del pipi 2020.07.25. 21:46:39

@Lanzafame: Bocs, ezt kihagytam. Viszont gondolom érted hogy nekem az is mindegy ha tovább öregbíti a Juve hírnevét, basszus ez nem valami divat, vagy kozmetikai verseny. :)

Rikoo 2020.07.25. 21:55:33

Ez a kép jól mutatja, hogy miért is gondoltam őt inkább kompatibilisnek.
Na ez a spirito hiányzik a jelenlegi csapatunkból, még sok egyéb dolog mellett.

Wizzurah 2020.07.25. 22:04:55

@Dani1342: Mert milyen az a spurs? A maximumnal is tobbet hozott ki beloluk, nezd meg most hol vannak, mert az a realitas.

del pipi 2020.07.25. 22:41:40

@Kmarcika: Erről van szó! De remélem át ment mire gondolt a költő?
Ami még bánt engem az pedig kimondom az, hogy sok embernek nem lesz olyan kedves ez a Scudetto, mert Sarrival nyerjük.
És inkább megmagyarázzák hogy miért nyer bajnokságot, pedig egyszerű a képlet , pontokban mérik, ott az állás, aki hibázik az kevesebbet gyűjt, aztán ennyi a Málna! Holnap ünneplünk! Én felhörpintek egy jaffát!!!:) Forza Juve!

GodPiero 2020.07.25. 22:51:30

Aztán nehogy jöjjön egy madárinfluenza és a sok szerencsesütiről olvasott bölcsesség is a feledés homályába merüljön :)))

MdewC 2020.07.25. 23:34:34

@del pipi: csak az első 6 pontig olvastam, szét röhögtem magam, minden szavával egyet értek és köszönöm, hogy ilyen tű pontosan összefoglaltad azokat az indokokat, melyeket én is leírtam volna! :D

Sztem hozzuk el Pochit. Vagy mindegy, csak Sarri helyett vki más legyen.

MdewC 2020.07.25. 23:36:40

@del pipi: a 4. pont a kedvencem. xD

MdewC 2020.07.25. 23:41:03

Bocsi a sok kommentért, de szvsz Sarri sorsa a BL-en fog múlni. Bízom benne, hogy behúzzuk a bajnokságot, a többi azon fog múlni, hogy teljesítünk a BL-ben. Ha behúzzuk marad, ha fullos játékkal menetelünk, de peches kiesünk marad, ha viszont ott is ez a bizonytalanság lesz mint a bajnokságban, akkor sztem Agnelli váltani fog.

Sarri sorsa még nem dőlt el, hanem most fog eldőlni. Biztosra veszem.

del pipi 2020.07.26. 07:25:17

@MdewC: Köszi igyekeztem, de annak a 6 pontnak azért a futballhoz nincs köze, talán a 6. pontnak egy kicsit.:) Viccet félre téve!
Ok BL! De az mit jelent? Ha tovább jutunk a Lyonon már maradhat? Vagy nem? Tovább kell jutnia a legjobb 4-be? Vagy döntőznünk kell? Vagy csak akkor maradhat ha megnyerjük?
Azért furi a helyzet hogy valaki megnyeri a bajnokságot és bocs öreg menned kell. :)

venember83 2020.07.26. 08:46:56

@del pipi: dobtak már ki bajnoki címmel edzőt, nem ez lenne az első eset az európai futballban.

Vergilius1897 2020.07.26. 09:33:11

@venember83: Igen, de ez jelen esetben azt is jelentené, hogy valahol Allegri özvegyeinek jogos félelme volt az edzőváltással kapcsolatban azzal pedig nehéz dolog szembenézni

alexGicamo 2020.07.26. 11:30:24

@Rikoo: Ezzel teljesen egyetértek ! Imádom az olyan típusú , szenvedélyes edzőket, akik együtt élnek a meccsel és nemcsak holmi pokerarccal sétálgatnak a technikai zónában vagy ami még rosszabb : fapofával ülnek a padon !

alexGicamo 2020.07.26. 11:36:19

@venember83: Igen, ezt értem én is - tudom , ezt a választ nem nekem címezted, de azért válaszolok, pardon -, de azért mégis furán venné ki magát, szerintem, a kolléga is erre gondolt .

MdewC 2020.07.26. 12:03:17

@del pipi: kis túlzással mondom, hogy a bajnokságot szinte bárki hozta volna. Max is ki lett rakva, pedig meglett a bajnokság. (Nyilván a keze alatt szétesett a csapat a végére, Sarri itt azért még nem tart, de nem is meggyőző a teljesítményünk.)

Sajnos tartása nincs a csapatnak, az ellenfelek is kellettek, hogy így álljunk most. Egyetlen pozitívum, hogy a közvetlen riválisokat vertük, ezt nem lehet elvenni.

Nem tudom milyen eredményt várnak el a BL-ben Sarritól, de továbbra is az a véleményem, hogy ezen fog múlni Sarri jövője. Ezzel pedig maximálisan egyet értenék. :)

Plusz bárki marad/jön az edzők közül, ha nem rakják rendbe a csapatot (kp-t, védelmet, stb amit rommá beszéltünk) akkor teljesen mindegy, ez lesz a maximum... ez az egy dolog ami még Sarri maradása mellett szólhat, hogy nem tudnak nagyon változtatni a kereten és majd Sarrival elvitetik a balhét jövőre. (De ez már nem vág témába, csak egy teória részemről, ennyire nem rohannék előre, inkább szurkolok egy jó BL eredménynek.) :)

venember83 2020.07.26. 12:03:37

@Vergilius1897: nem szeretnék ismét valami negatív hozzászólást írni, mert lassan fegyelmit kapok érte, inkább meghúzom magam.

del pipi 2020.07.26. 14:04:57

@venember83: Dehogyis kapsz fegyelmit, sőt megdicsérlek! Ennek az is lehet az oka hogy lefutottunk ma egy 12km-ert , és kajak le vagyok szedálva. :) Persze hogy volt ilyen a futball történelmében, PL:Capello a Realnál, megnyerte a bajnokságot klassz 1:0-ákkal , csak Madrid népe nem erre rendezkedett be a sok sok év alatt. :)
Allegri özvegyei? Karolom őket! :)
@MdewC: Én ezt már leírtam párszor, és már nincs kedvem vele foglalkozni, van aki focista szemmel nézi van aki egyszerűen. De azt ízlelgesd légy szíves hogy ezt a Scudettot edző nélkül is megnyerte volna a csapat, ez az egyik kedvencem.
Ettől független pont semmi kedvem birkózni senkivel. Forza Juve per tutti! :)

MdewC 2020.07.26. 14:37:53

@del pipi: nekem sincs kedvem, max az asszonnyal. :P :) (Hátha olvassa a blogot.) :D

Itt csak véleményeket cserélünk.

Azért mondtam, hogy “bárkivel” mert én a magam részéről sokkal többet vártam Sarritól. Max el lett küldve, mert nem volt szép foci, hát Sarrival se lett szebb, cserébe még a védekezés is gyengébb, persze ebben az is benne van, hogy rég nem az a csapat van, mint Max alatt. De akkor is többet vártam, tudod a mezei drukkoló már csak ilyen telhetetlen. :)

Ettől függetlenül még várom, hogy beinduljunk, pláne este és még a BL-ben is villanhatunk, benne lehet. :)

Rajtam nem múlik, én várom/nézem/szorítok. ;)

del pipi 2020.07.26. 16:43:53

@MdewC: Okszi! Ez így tök rendben van, akkor szorítsunk! Forza Juve!

Bodnar Daniel 2020.07.26. 19:29:34

Valaki azért szóljon Poch-nak hogy mi csöveseket nem edzőket igazolunk a padra. Rögtön átgondolja, hogy mennyire életszerű a 10 millás fizu. :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9904) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4147) mercato (4135) nyilatkozat (7431) Olasz Kupa (324) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (198) Címkefelhő
süti beállítások módosítása