Sarri: „Nem elég élesek a játékosok”

sarri_maurizio_meccs_kozben_partvonal_mellett.jpegMaurizio Sarri a Napoli elleni elbukott Olasz Kupa-döntőt követően nem taktikai, hanem egyéni problémákról beszélt, miután csapata sorozatban második meccsen volt képtelen kapuba találni.

„Csalódott a klub, a srácok és a szurkolók, de jelenleg nemigen tehetünk többet, mivel nem vagyunk elég élesek.” - értékelt a mester a RAI Sport mikrofonja előtt.

„Hiányzott pár játékos, és ezért a megszokottól eltérő döntéseket hoztunk, mivel az erőnlétünk nem optimális. Jól meg tudjuk tartani a labdát, de nem vagyunk elég élesek ahhoz, hogy ezt a birtoklást gólszerzési lehetőséggé alakítsuk.

Nem nagyon sikerül átjutni az ellenfél játékosain egy az egy ellen, pedig olyan csapatunk van, amelyik általában ezt nagyon jól végre tudja hajtani. Nem hiszem, hogy az eltökéltséggel lenne probléma, mivel a srácok végig koncentráltak 90 percen át, ezt pedig eltökéltség nemigen lehet végrehajtani.

Úgy vélem, hogy a gond a jellemzőkben keresendő, mivel ezek a játékosok ahhoz szoktak, hogy át tudnak jutni az ellenfél játékosain, most azonban ez nem jön össze.”

A csapat rossz formáját húzza alá a Milan elleni gól nélküli meccs is, amikor még emberelőnyben is volt a Juve.

„Szokatlan, mondhatni, hogy egyedi gond ez számunkra, de csak azt mutatja, hogy egy ilyen hosszú szünet után nem vagyunk elég élesek.

Cristiano Ronaldo ugyanolyan állapotban van, mint a többiek, mint Paulo Dybala és Douglas Costa, nem tud olyan éles lenni, ami működne neki.

A meccs után nem sokat mondtam a srácoknak, dühös és csalódott voltam, ahogy ők is, ezekben a pillanatokban pedig jobb hallgatni. Majd holnap reggel beszélünk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr515826614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztian Keresztes 2020.06.18. 09:08:08

Hát persze. Szar a csapat. Ennyi.

Sunny21 2020.06.18. 09:16:36

Nagyjából ezeket írtam én is. A koncentrációval viszont egyáltalán nem értek egyet. Igenis az koncentrációs probléma ha nem talál kaput a lövés, ha nem pontosak a beadások, ha nem érünk oda, ha a letámadás mindig elcsúszik...
Dybala nem center, ezt pedig fel kellene fogni. Neki a kapuval szemben kell játszani, területeket nyitni, szervezni.

Il Principino 2020.06.18. 09:17:00

Lyon ellen lehet potty,bajnokság is necces..Mutatott játék még mindig 0,de most lehet a vírusra fogni dolgokat,hogy kizökkentett minket,de az ellenfeleknek jót tett :D
Sarri töke medvecsapda fölé érkezett!

Andras74 2020.06.18. 09:17:12

Az a lényeg Papi, hogy Te aztán baromi éles vagy!
Csak az nem meccsel le, aki nem akar......

Andras74 2020.06.18. 09:23:18

A magyarázkodás jól ment a Napolinál is.....

Mi lenne, ha nyernénk inkább, gólolat lőnénk, és akkor nem kéne meccs után siránkozni.

Nagyon el vok keseredve. Tanácstalanság van, ötlet, rugalmasság nincs. Babonával semmit sem fogunk nyerni.

Andras74 2020.06.18. 09:25:00

@Krisztian Keresztes: ha szar a csapat, akkor miért vállalta el?
Maxi ennél gyengébb kerettel nyert 4 olasz kupát.....egyebek mellett.

Mitya10 2020.06.18. 10:03:53

Chiellinin kìvűl mègis ki volt olyan nagyon meghatàrozò hiànyzònk? Arròl nem beszèlve hogy vele sem lett volna màs csak ez a lèlektelen szar. Persze hiànyzik a mentalitàsa de 1 fecske plàne vèdő nem csinàl nyarat. Gòlt nem is kaptunk szòval lènyegtelen bem a hàtsò 4 esen mùlt. Szòval ezt a baromsàgit nem is èrtem kivève ha Khedira hiànyàtòl nem tud aludni amit el is tudok hinni mert mindenki benne bìzik :D Pont olyan problèmàkat emlìt amiket 1 EDZŐnek kell megoldania. Na most èn azok közè tartoztam akik örültek h jött. Ennek vège. Ő Nedved + Paratici + egyèb jàtèkos "bizonyìtott" eleget màr. .

Leram7 2020.06.18. 10:18:02

Nem értek egyet Sarrival.

Rossz a taktika, rosszak voltak a cseréi, nem tud belenyúlni a meccsbe, nem tud motíválni.

Nem tudunk kontrázni, mindig 3 méteres rövidpasszokkal próbálkozunk. Annyira kiszámítható a játékunk, hogy ezt 10 emberrel is levédekezte a milan 75 percen keresztül.

Miért nem tud egy kicsit simulni Sarri a kerethez és változtatni? 1 éve ez megy, vagyis nem fejlődünk.

Juventino86 2020.06.18. 10:30:42

A játékosok is gyengén játszottak, ez tény. De itt Paratici és Nedved mellett Sarri a legfőbb bűnös. A taktika sablonos, már minden ellenfél simán ismeri. Váltani nem tud Sarri. A cserék is borzalmasan rosszak voltak. Nem ezzel az egy meccsel van a baj, hanem azzal, hogy nem látom a fényt az alagút végén. Sarri a végletekig ragaszkodni fog ehhez a taktikához, hiszen mást nem ismer. Minél előbb meg kell szabadulni tőle, már a tegnap is túl késő lenne.

pedronegroo 2020.06.18. 10:33:30

Ez egy igen fos meccs volt, csakúgy mint az előző, szerencsére nem volt hosszabbítás mert szerintem ha még 90 percet játszottunk volna akkor se láttunk volna gólt akcióból.

A bajnokságra kell koncentrálni ezerrel hogy ne legyen kuka a szezon, remélem Higu felépül, center nélkül teljesen esélytelenek vagyunk gólszerzésre. A következő szezonra remélem lecserélik az egész támadósort...

Juventino86 2020.06.18. 10:42:04

Sajnos az a baj, hogy itt nemcsak Sarri a probléma. Itt nagyon sok játékost le lehetne cserélni. Ronaldót nagyon kedvelem és tisztelem, de ő sem lesz már fiatalabb. Lelassult már, ez tegnap is látszott. Ha már a csapatban van, ki kellene szolgálni, akkor jönnének a gólok. Mondjuk Dybala adott neki egy jó passzt az első félidő végén. Ronaldo azt pár éve még elérte volna, de szemmel láthatóan lassabb már. Dybala pedig mindig megmutatja, hogy komoly meccseken NEM lehet rá számítani sajnos. Persze az is igaz, hogy rossz helyen játszatta őt Sarri. Costa hiába gyors és technikás, a támadásokat nem nagyon tudja építeni. A középpálya meg egyenesen gyalázat. Itt valami teljesen másra lenne szükség. Nagyon el vagyok keseredve. :( Az első lépés Sarri azonnali elküldése. Aztán mehet Paratici is.

Rocky80 2020.06.18. 10:47:11

@Mitya10: most erre mit lehet mondani? Lehet... Higany legalább csatár.

Viszont erre nem lehet fogni a tegnapi napot. Csak az ember már próbál mindenbe kapaszkodni.

Bodnar Daniel 2020.06.18. 10:55:21

Ugyanúgy a Napoli is szar volt tegnap. Én azt gondolom, hogy a Juve volt az aki inkább próbálkozott bármit is rendszerben végrehajtani.

Szerintem a 11-esek azok semmit nem döntenek el, max annyit, hogy egyszer vége legyen technikailag egy meccsnek. Nem érdemelte meg a Napoli, ahogy mi se. Ezt hosszabításban kellett volna lerendezni.

Nem tudom, hogy más élcsapatok, hogy tértek vissza ahhoz több mindennel képbe kéne lennem. De szimplám egy olyan meccs volt, ami várható egy ilyen sztori után. Sőt, ahhoz képest nem is volt csetlős-boltós. Pl. másfélszer jobb volt a csapat mint az előző meccsen.

Fölösleges bűnbakot keresni, a bajnokság megmutatja majd mit ért az idény. Mert az az egyetlen amire rá lehet húzni azt, hogy a koncepción múlt.

Szerintem a támadás az úgy néz most ki, hogy 3 világ elit támadóból brigád csak oldja már meg szabadon mozogva, hogy átjussanak. Ez volt a második meccsük így. Nem kell csodát várni. Viszont jogos elvárás tőlük nem vitatom. Most még a középpályára sem lehet ráhúzni a vizes lepedőt.

A Napoli bekkelt végig és bejött. Mert őszintén szólva támadásra semmi tervük nem volt. Ilyen ez, mikor nem egy huszad osztály csapata bekkel ellenünk. Ne felejtsük, hogy a Napoli elméletben a legközelebb álló csapat szintben a Juventushoz, hiába volt a kitérőjük Ancelottival a keret és a minőség nem változott.

Ez nem jött össze. De nem kell úgy beállítani, hogy semmi sem működött és mindenki rohadjon meg aki valaha levegőt vett a Juventus klubháza táján.

Ha másodikak vagy harmadikak lennénk a bajnokságban még akkor sem lehetne mondani, hogy hu de mekkorát buktunk Sarrival. Ha hetedikek lennénk, az már jelentene valamit. De ha megnyerjük az kb. csoda kategória egy ilyen váltás után.

Ez egy szar meccs volt, de objektíve a nagy gond az mindenhogy csak nem így néz ki.

venember83 2020.06.18. 11:07:51

@Mitya10: rájuk lehet fogni, ennyi. Sami sérülten is tud alibistaként funkcionálni, csak egyúttal a mester számára. :)

kisnemesg 2020.06.18. 11:23:10

Hol vannak a sarri fanok???
újrakezdés óta 210 perc alatt nem tud a juventus gólt lőni???
Dybala elfelejt focizni? Ronaldo is?
5 ből 3 büntetőt kihagyunk???
Milyen felkészülés ez? Aki azt mondja allgriél is ilyen volt az vagy vak vagy bolond.
Ez egy kókler, és az is aki idehozta, Sarri nem több mint chievo/pescara szint...
totális foci, na persze...
A cselzinél a mai napig röhögnek rajtunk...
SARRI OUT!!!

Krisztian Keresztes 2020.06.18. 11:39:11

Hát persze. Szar a csapat. Ennyi. @Andras74: Szia András. Na ezen gondolkozz el egy kicsit.

Paradigma 2020.06.18. 11:39:21

@kisnemesg: Miért pont 210? Volt egy fél órás meccs is?

delpi0823 2020.06.18. 11:39:50

@pedronegroo: Az a kurva nagy helyzet hogy nem csak a tamadosort kell lecserelni,hanem szinte az egesz kozeppalyas sort is.Lehet itt Sarrizni,de allegrivel is ugyanezt a fost toltuk tavaly meg tavaly elott is.Nem csak az edzovel van itt a problema.Ez a keret ugy fos ahogy van,tele vagyunk 30+os jatekosokkal.Egy 35eves palyafutasa zenitjen tullevo Crtol varjuk a csodat.Edzhet o heti 120at is az idovel nem tud versenyezni,es gyorsabb se lesz mar.......Blt vartunk tole,aztan mar lassan annak orulunk a szezon vegen ha nyerunk valamit.En el se tudom kepzelni mondjuk egy bayerntol mennyit kapnank de inkabb nem is akarom........

kisnemesg 2020.06.18. 11:44:18

mérgemben kinyomtam és aludtam, nem volt tegnap hosszabbítás? hanem egyből tizik?
ez esetben 180 percről beszélek, de lényegtelen

steven.h 2020.06.18. 11:47:04

@delpi0823: de legalább az eredmények jöttek konstansan az utolsó 2 évben is.

Sunny21 2020.06.18. 11:48:20

@kisnemesg: Allegrinél a tavalyi idény végén pontosan ezt a lélektelen játékot láthattuk. Ugyanúgy beleszartak a kupába. Él barátom Londonban, történetesen Chelsea szurkoló, ne gondold, hogy röhögnek Sarrin, sőt Conte második szezonja után felüdülésként élték meg, ahogy Sarri játszatta a csapatot.
210 percből az is látszik, hogy nem láttad a csapatot, elárulom, nem volt hosszabítás.
Sokat hibázott Sarri, nem tudott belenyúlni a meccsbe, és azt kell, hogy mondjam, talán mégsem Allegrivel volt a legnagyobb gond, hanem a jóllakott, megújulni képtelen játékosainkkal, akik csak a számukra fontos meccsen akarnak focizni.
Ha nem lesz a keret megújítva, jöhet ide az atyaúristen is.

Juventino86 2020.06.18. 11:52:08

@kisnemesg: Nem volt hosszabbítás. Felmerül a kérdés, hogy láttad-e a tegnapi meccset?

steven.h 2020.06.18. 11:52:40

Egy kompromittáló kérdés jutott eszembe:

A klubvezetésbe vajon saját magát is beleérti, vagy ő kurvára nem csalódott amiatt mert a Napoli nyerte a kupát?

Lehet eredeti nyelven máshogy jön le a kifejezés amit esetleg használ, de nekem ebből:
"Csalódott a klubvezetés, a srácok és a szurkolók, de jelenleg nemigen tehetünk többet, mivel nem vagyunk elég élesek." az nem jön le, hogy ő személy szerint csalódott lenne, csak a kifogások jönnek.

JuventusFanatikus 2020.06.18. 11:56:28

@steven.h: Végig kell olvasni a nyilatkozatot és kérdést kapsz a válaszodra.

steven.h 2020.06.18. 11:58:16

@JuventusFanatikus: Szerintem ott rájött, hogy az elején mit mondott, ezt ezzel kellett volna kezdeni, de mindegy ez már csak kekeckedés a részemről

steven.h 2020.06.18. 11:59:14

@JuventusFanatikus: Amúgy igen, odáig nem jutottam el mert elfogyott a türelmem a kifogásgenerátorral készített interjúja miatt

Spud3674 2020.06.18. 12:06:11

@kisnemesg: Attól függetlenül, hogy Sarri mellett vagy ellen tenném le a voksom.

Illetlenség a Juventus nevét kisbetűvel írni.

210 perc gól nélkül? Ajjh, az a fránya matek.

5-ből 3 büntetőt kihagytunk? Megint a matek...

Amúgy a hozzászólásod sima fröcsögés volt...

Én inkább azt mondanám a tegnapi meccsről, hogy összképet tekintve voltak pozitív jelek. Az tény, hogy a mezőnyben olykor tetszetős játék mellett a kapuhoz érve elfogy az ötlet. A középpályánk a pálya közepén viszonylag megoldja a feladatát, de az ellenfél 16-osához közeledve sajnos képtelen helyzeteket kialakítani vagy átlövéssel próbálkozni. Ez a támadó hármas teljesítményére is rányomja a bélyegét...

venember83 2020.06.18. 12:06:21

@steven.h: a nyilatkozatban "klub" szerepelt, talán hiba volt a klubvezetésre szűkíteni a kijelentést.

Spud3674 2020.06.18. 12:16:45

@kisnemesg: Ja, bocs, az 5-ből 3 büntető stimmel a Milan ellenivel. Viszont a válaszom többi részét fentartom!

Juvegaspy 2020.06.18. 12:19:22

@kisnemesg: legalabb kepben lennél... Bekérdezel itt a pozitív kommentelőkre közben meg fogalmad sincs hogy volt e hosszabbítás... szánalmas... ahogy az is hogy 90perc utan kikapcsoltad.. Vagy lehet hogy nem is lattad s csak kötekednél

steven.h 2020.06.18. 12:23:33

@venember83: Lehet, így elég furán jön le, és az utolsó mondata csak "hibajavításnak" tűnik

Juvegaspy 2020.06.18. 12:32:03

Állitolag a 2 legmervadobb statisztika szerint CR volt a legrosszabb (5) mig Gigi a legjobb (7.5). Ezek az adatok is mutatjak hogy a Napoli mennyit tett bele tegnap.
Jolvan örüljenek mast ugyse nyernek.
Sarri s a jatekosok nyakaba is sok mindent lehet varrni de engem ez a motivalatlanság zavart a legjobban.
Tobb millio embert szartak szembe s nem csak Sarri.
Az inter elleni meccs előtt is siralmas teljesitmenyt nyujtottunk vagy a milan vagy a lyon ellen (mar nem emlekszem) s utana a dogevok ellen csak megmuttattuk hogy tudunk jatszani.
Na valami lyesmire szamitok hétfőtől mert ha nem s Sarri nem hoz a kövi 3 meccsen 9 pontot akar meg szezonkozbeni edzovaltas is lehetseges.
(vedem vedemSarrit de kezd tele lenni a tokom en is ugy vok vele hogy kov 3 meccs 9 pont + fejlodes vagy ha nem akkor mehet Isten hirevel

GodPiero 2020.06.18. 12:36:08

Juve milliókat költ Image-re, megjelenésre, etc....
Erre itt van ez a bohóc Sarri....egyszerűen hányni tudnék amikor meglátom abban a kinyúlt kék felsőben cigicsikkel a szájában. Az igénytelenség felsőfoka!!! Nem igaz, hogy ha már szar szakember akkor legalább nézzen ki valahogy! Egy hányás ez a fószer!!!
Visszataszító....

delpi0823 2020.06.18. 12:46:39

@kisnemesg: es 4bol 2tizit hagytunk ki,az 5ikre mar nem kerult sor sajnos mert addigra mar eldolt.......

delpi0823 2020.06.18. 12:55:35

@steven.h: Hat tavaly se volt mar meg az olasz kupa.Hidd el nem csak Sarrival van itt a legnagyobb baj(o is egy problema),de ez a keret egyszeruen gyenge es oreg.De nem baj majd iden is hatha lecsapunk mondjuk egy Willianre,majd adunk neki evi 8milliot meg 3eves szerzodest aztan minden fasza lesz.......

venember83 2020.06.18. 13:23:49

@delpi0823: majd jövőre. Tessék reménykedni.

pedronegroo 2020.06.18. 14:14:45

@delpi0823: "Rílex" barátom, a végén minket szurkolókat fognak lecserélni :) egyébként is az olasz kupa az max sörmeccs semmi komoly.

simoni 2020.06.18. 14:15:19

@GodPiero: ez a toprongyos, bohóc Sarri képes volt a Napolival olyan focit játszatni, hogy élmény volt nézni. És mielőtt az következne, hogy a szép foci önmagában semmit sem ér, tegyük hozzá, hogy 3-szor hozta be őket a második helyre a bajnokságban. (A 17/18-as szezonban 91(!) ponttal nem lettek bajnokok, ami azért elég durva pech. Ilyen teljesítmény a kiírások 99%-ban bajnokságot ér, de pechjére, akkor mi még jobb szezont futottunk.) Aztán a BL-ben is megráncigálta a nagyok bajszát pár ízben - egy jóval gyengébb kerettel.

Értem, hogy sokaknak nem szimpatikus figura, de legyünk már tárgyilagosak. Sokan rajta akarják elverni a port teljes egészében, ami teljesen nonszensz.

Persze egyértelmű, hogy vannak hibái/gyenge pontjai az öregnek. Pl. olyan taktikát (4-3-3) erőltet, amiben a keret még azt sem tudja kihozni magából, amit egyébként tudna. A játékosok motiválása sem az erőssége, ez nyilvánvaló.

Mostanra viszont már egyértelműen látszik, hogy azt, amiért a vezetőség idehozta, amit várnak/várunk tőle, azt a jelenlegi kerettel nem lehet megvalósítani. Se ő, se Guardiola, se senki nem fog ezzel a kerettel látványos, európai focit nyomatni. A vezetőség talán úgy gondolta, hogy CR majd megoldja a támadójátékot, Rabiot és Ramsey meg a középpályát. De az igazság az, hogy ezt csúnyán benézték.

Delpiero10 2020.06.18. 14:18:17

Sziasztok!
Már évek óta olvasom a blogot, de úgy döntöttem regisztrálok végre. Sajnos újra egy nehéz estén vagyunk túl. Én is úgy gondolom, hogy nagyon sok tényezős ez a kialakult helyzet.
Az első számomra is Sarri, hiszen nem tud motiválni, belenyúlni a meccsbe, ráadásul a kedvenc taktikája a 4-3-3, ami nekünk már Allegrinél sem ment szinte soha. Egyszerűen ezt el kellene felejteni végre, nem alkalmas jelenleg a keret rá. Ha csak a támadó szekciót nézzük, max Costa van számára megfelelő helyen, sem Dybalanak, sem pedig Ronaldonak nem fekszik ez az egész rendszer. Sajnos változtatni nem fog Sarri, ezért vélhetően ebben fogjuk a szezont végig játszani. Én úgy gondolom, hogy erre a keretre jelenleg a 4-4-2 passzolna, Costa következő sérülésénél lassan már nem is tudunk máshogy felállni.

A második probléma szerintem a játékosok. Nagyon nem szoktunk hozzá mostanában, hogy ennyire gyengék legyenek az igazolások. Sajnos Paratici első éve katasztrófális lett. Hoztunk egy Danilot, teljesen értelmetlen döntés, Ramseyt lehetett sejteni, hogy sérült lesz folyamatosan, Rabiot pedig nagyon távol áll a minőségtől. Az egyedüli pozitívum, hogy talán a két belső védő be fog válni. De ahogy sokan félünk tőle, a keret öregszik, sajnos Ronaldo sem tudja már azt, amit pár éve, a középpálya teljes homály, de egy pozitívum mindenképpen van számomra, az a belső védők és a kapus poszt. Sajnos a keret nagy része középszerű játékosokból áll és ráadásul szinte eladhatalanok.

A harmadik és talán a legnagyobb probléma a spirito hiánya. A Juventus mindig csapatban gondolkozott, volt időszak, amikor a kezdőben volt 7-8 játékos, akik megszakadtak a klubért, tegnap csak a kapusunk volt ilyen. Én úgy gondolom, hogy elég nagy a baj és talán itt egy korszak vége. Kár szépíteni, de idén ez volt a a második döntőnk, ahol kb semmi esélyünk nem volt, hiszen itt is csak a szerencsének és Buffonnak köszönhetjük, hogy egyáltalán tizikig eljutottunk. A Lazio pedig teljesen lefocizott minket. Ezért én úgy gondolom a Bl-ben semmi esélyünk, nagyon régen éreztem ennyire távololinak ezt a trófeát.

A jövőre nézve pedig nincs könnyű helyzetünk. A következő átigazolási időszak nagyon nehéz lesz, hiszen tele vagyunk magasan fizetett és eladhatatlan játékossal. Pedig a kapus, a belső védők és talán a balhátvéd poszt ahová nem kell erősítés, bár Alex Sandronak sem ártana egy csere. Úgy gondolom Bentancur és Dybala posztja fix még a csapatban. Ronaldo pedig egy érdekes dolog a csapatban. Ezt csak a vezetőség látja, hogy a marketingje termel-e annyi pénzt, amekkora fizut kell neki adni, ha minuszban vagyunk, akkor én mindenképpen eladnám, mert csak az ő éves fizetéséből lehetne egy normális játékost találni. Ennyi játékost pedig nem lehet eladni, hiszen legtöbbjük öreg és túlfizetett. Sajnos nehéz idők várnak ránk újra.

simoni 2020.06.18. 14:25:23

@Delpiero10: Ennyi, tökéletes összefoglalása a helyzetnek. Egyébként pedig üdv a fedélzeten! :)

JuventusFanatikus 2020.06.18. 14:29:55

@Delpiero10: Nagyon jól tetted, hogy regisztráltál, bizonyos dolgokat szerintem sokkal jobban látsz, mint a többség:)

pedronegroo 2020.06.18. 14:45:24

@Delpiero10: Jó meglátások, objektívan és hideg fejjel, tetszik. :)

Norbis85 2020.06.18. 14:45:36

Urak, nem kötekedni szeretnék, de sokan írjátok, hogy Sarri nem tud cserélni, nem jönnek be a cseréi.
Őszintén kíváncsi lennék, hogy ki kit cserélt volna, és kire? A kommentátor tagnap szerintem nagyon jól mondta, hogy a Napoli kispadja erősebbnek tűnik, mint a Juventusé, annak ellenére, hogy milyen nevek vannak nálunk. Szerintem ez nagyon ült, amikor mondta.

(Ellenben, amikor Berna beállt, és Sarrit a Napoli mestereként emlegette, az volt az egyetlen, ami a tegnapi meccsen megmosolyogtatott, ott volt egy hangyakuksinyi tévedése :) )

JuventusFanatikus 2020.06.18. 14:51:24

@Norbis85: Én Haraszti Ádámról (a kommentátorról) sok jó olvastam, de én csalódtam benne, több butaságot is összehordott. De az nem kérdéses, hogy Várhídi és da Costa vitte a prímet:D

Forzajuve16 2020.06.18. 14:52:25

Néztem a meccset de a sírás elkapott mikor lattam hogy azt se tudják a játékosok hogy hogyan tovább a kapu elött...a távoli rúgásokról ne is besszeljunk....nem volt egy nagy meccs a napoli resszerol se, viszont veszelyesebbek voltak a probalkozasaik...lehet itt Sarri vagy akárki....egy nagy takaritast kellene vegezni a keret felén...mert nagyon elvannak kényelmesedve...aztan nem hogy bl gyozelem de meg a bajnoksag se lesz meg ha igy folytassak tovabb...

GodPiero 2020.06.18. 14:55:35

@simoni: Kár volt ennyi időt és karaktert pazarolnod....
Ettől még egy igénytelen, ótvar szar marad, aki semmilyen formában nem illik/méltó a Juve padjára....

Norbis85 2020.06.18. 14:56:55

@JuventusFanatikus: Igen, az is jó volt. De lehet, csak rövidíteni akart, úgy mint Cé Ronaldo. Ebből lett neki da Costa :) (Tudom, apró szépséghiba, hogy Duglesnek szokták ejteni javarészben. )

JuventusFanatikus 2020.06.18. 15:03:53

@Norbis85: Kivéve Buffonnak, Ő Dáglinak hívja:D

Zombijuve 2020.06.18. 15:12:45

Mindenkinek igaza van. Tegnap este dühös, ma pedig mérhetetlenül szomorú vagyok . Nem ide tartozik, de nem bírom kihagyni: R.I.P. BENEDEK TIBOR

RCdorset 2020.06.18. 15:31:23

@Zombijuve: igen, RIP :(

a Milan elleni meccsre még lehetett azt mondani, hogy hosszú kihagyás után elmegy és vannak pozitív jelek, de a tegnapi produkció nagyon kevés volt. szerintem nagyon helyesen tettük, mikor Allegrit elküldtük, az utolsó idénye nézhetetlen, kilátástalan és szörnyű volt. nyilván azt sem mondhatjuk, hogy Sarri bejött volna.. ha nem lesz scudetto azonnal ki kell rúgni, de 99%, hogy ezt a vezetőség is így látja.

nagyon impotens a játékunk.

RCdorset 2020.06.18. 15:33:22

@Delpiero10: :( én a közös focizás okán regisztráltam, pedig 5 éve biztoas követem... ha pozitívan nézzük a pocsék játékunk ellenére is új emberek csatlakoznak a bloghoz.

egyébként teljesen egyetértek azzal, amit leírtál.

delpi0823 2020.06.18. 16:14:48

@pedronegroo: Hat a tegnapi jatek alapjan tenyleg ugy nezett ki mint egy sormeccs.Szuperkupa donto is az volt,csak nehogy a bajnoksag is nekik majd sormeccsekbol alljon mert akkor nem nyerunk iden semmit az 100.Bar lehet hogy az lenne a legjobb a csapatnak mert talan a vezetoseg is eszbe kapna hogy itt drasztikus valtozasokra lesz szukseg.

peti78 2020.06.18. 16:46:28

Persze nem élesek... Te meg hülye is vagy
Center nélkül játszani???
Ja hogy hiagany semmit nem edzett a szünetben és meghízott aztán meg lesérült???
Kinek a liblingje ???
Miért nincs több center???
Mert hülye is vagy meg fogalmatlan...
Ültek a csereid

Szalnoki81 2020.06.18. 16:48:10

Lehet hogy sokan megköveznek de Sarrinak és a keret kB harmadának távozni kell. Ez a Juve így ahogy most van alkalmatlan a klub által kitűzött célok elérésére.
Ezzel a nem éles játékkal könnyen elméjét a bajnokság a Blről már ne is beszéljünk

Juvegaspy 2020.06.18. 18:42:50

Del Piero: "On an emotional level, I think this should be used and transformed as positive energy for Serie A & the Champions League. It must be a reason for stimulus: we have seen that there are problems, let's get to the bottom and fix things, with a pinch of energy."

Andras74 2020.06.18. 18:43:31

@Szalnoki81: a türelmesebbek biztos más véleményen vannak. Talán....

Szerintem most nincs olyan nyitott opció, hogy el lehessen küldeni.
Én mindvégig azt mondtam, hogy nem lett volna szabad ide hozni, mert egyszerűen nem Juventus kompatibilis.....

Poc nem ismeri az olasz közeget, Allegri nem jön vissza - de Ő sem lenne garancia -, Zidane, Pep és a többiek pedig csak álom.

Nekem egyetlen jelöltem lenne a jelenlegi helyzetben, aki egyrészt nagyon megosztó, másrészt foglalt, Ő pedig Simeone.

Kmarcika 2020.06.18. 19:00:37

Majdnem eltelt egy nap a meccs óta. Kicsit megnyugodtam.
Próbálok tisztán látni.
Óriási változtatások kellenek a keretben.
Kapuban a 3asunk tökéletes.
Belső védők világ legjobbjai.
Balos Sandro világ elit. De kell egy csere neki.
Pellegrini megfelelne így korona után.
Jobb oldal kérdőjel nekem.
Cuadradot én egy nagyon alulértékelt játékosnak tartom. Kár, hogy 16oson belül döntésképtelen. Ettől független sokkal hasznosabb mint Costa.
Right back-be Pereirát hoznám el a leicestertől. Jó korban van, egyik legjobb jobbhátvéd a pl ben.
DS maradhat cserének. Danilot meg be lehetne vonni, ha kell valakinek...
Kp n Bentancur az egyetlen használható játékos.
Ramsey talán még jó lehetne, ha nem lenne sérült.
Tegnap is nagyon higgadtan belőtte a büntit. Így kell lőni egy tizit.
Ramsey Benta kettősön kivül mindenki mehet.
Matuidit talán megtartanám, de ha a lyon érdeklődése tényleg igaz iránta, akkor Aouar ért oda kell adni egy kis pénzzel.
Rabiot Khedira Pjanic sajnos kuka...
Támadósorban látszik, hogy costa már nem aa 2évvel ezelőtti...
Higany Costa mehet, Berna cserének maradhat.
Raul Jiménez től sokan agyhugykövet kapnak tudom, de én őt egy kiváló megoldásnak tartom 2évre kb.
Utána Haalandra kell rárepülni.
Vagy 1 év mulva.
Idén nem tudom, hogy vált e a norvég.
Nem kell sok igazolás és szerintem egy korrekt csapatot össze lehetne hozni.
Pereira, Aouar, Jiménez.
Mellettük Pjanic Costa duó által talán Pogba vagy Verratti csere üzlettel.
Ha ezek összejönnének, egy kiváló csapatunk lehetne.
Lengyel
Pereira Demiral/Bonu De Ligt/Chiello Sandro
Pogba/Veratti Benta Aouar
Dybala
Ronaldo Jiménez

Szerintem megoldható lenne ezen játékosok idehozatala.
Jiménez=Higu+ $$$
Aouar=Matudi +$$$
Pogba/Verratti= Pjanic/Costa (+$$$?)
Pereira=Rabiot+Danilo(+$$$?)

De, ha Pereira nem jön össze akkor ottvan Meunier a psg ből ingyen.
De, ha Cuad lesz a jhv akkor se dőlök kardomba.

Tudom fifásan hangzik, dr ha van 50milla money akkor talán össze is jöhet.

Edzőnek meg hát....
Sarriban biztam eddig. Most megrendültem.
De ki lehetne jobb?

Regebben sokan írták Zidane-t, akkor nagyon nem örültem volna neki, de most simán el tudnám képzelni.
Vagy kockáztatni egy feltörekvő edzővel.

De, ha innentől lefocizunk mindenkit a pályáról, maradhat Sarri persze.

Juvegaspy 2020.06.18. 19:15:26

@Andras74: Interes múltjával? Peppre es Zidanre is nagyobb az esély hogy holnap leülnek a padra

Andras74 2020.06.19. 09:22:55

@Juvegaspy: arra gondoltam, h milyen típusú edző segíthetne azonnal.
Conte hol is van?
Ha a Juventus profitálna Simeonéból, félre tenném a múltját.....

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása