Elemzés: a Lazio elleni meccs

lazio_elleni_vereseg.jpgAmi késik, nem múlik, tartja a mondás. Mondhatni, hogy ért már ez a vereség a Juventusnak, de mindig sikerült elkerülni. A veretlenség megszakadt, így már nincs legyőzetlen együttes Európában, ha a legjobb öt bajnokság együtteseit vesszük figyelembe. A végeredmény kicsit becsapós véleményem szerint, mert nem volt ekkora különbség a két együttes között, de a Lazio győzelme megérdemelt volt. Vajon mik a fő okai a vereségnek?

Az első félidőt látva meg sem fordulhatott a fejünkbe, hogy üres kézzel tér majd haza az Öreg Hölgy. Szép megmozdulásokat láthattunk, tudatos akciókat, ziccerekig jutott el a Juventus, míg a hazaiak csak a félidő végén tudtak csak igazán komoly veszélyt jelenteni a Zebrákra. A jobb oldalon Bentancur vezetésével jó kis támadásokat vezetett a vendég gárda, de természetesen nem lehet elvitatni Cuadrado és Dybala hasznosságát sem azon a szélen, de a kulcs az uruguayi játéka volt. Ez hiányzott nagyon, hogy a középpályások érdemben segítsék a támadásokat, ebben Rodri rengeteget fejlődött, és bizony sokat köszönhetünk neki, hogy a játék képe javult, voltak valamire való támadások. Ezt az állítást nagyban alátámasztja az, hogy a helyére érkező Emre Cannal sokkal rosszabb lett a Juve, mind támadásban, mind védekezésben. A német szokás szerint mindent erővel próbált megoldani, össze-vissza rohangált, taktikailag rendkívül képzetlen és vakmerő volt.

kepernyofelvetel_173.pngA második játékrész elején még a torinóiak úgy-ahogy, de még támadásban és védekezésben is helyt tudtak állni, de Rodrigo Bentancur kiesése és Emre Can becserélése volt az első csapás a Juventus számára. Az offenzívák nem működtek, de még így is volt esély arra, hogy növelje előnyét a Bianconeri, mikor Acerbi nem tudta átvenni a labdát, amit Strakoshától kapott, Dybala megszerezte a játékszert, és ahelyett, hogy az üresen álló Ronaldónak lepasszolta volna, önző módon kapura lőtte, és nem sikerült betalálni. Ekkor még úgy állhattunk a dolgokhoz, hogy nem baj, lesz még lehetősége az olasz rekordbajnoknak. Ám, ez nem így lett, ugyanis ez volt a Juventus számára az utolsó komoly lehetőség gólszerzésre. Ez volt a második olyan szituáció, ami hozzájárult a vereséghez.

Van egy harmadik eset, a legkomolyabb, ami a legnagyobb hatással volt a Bianconerire, ez pedig Cuadrado kiállítása. Nem elég, hogy emberhátrányba került a torinói egyesület, hanem ezzel Sarri elvesztett egy olyan embert, aki komoly hatással volt a támadásokra, ráadásul még le is kellett cserélnie még egy támadó szellemű embert Bernardeschi személyében. Az olasz lecserélése nem csak amiatt volt komoly érvágás, mert egyel kevesebb támadó volt elöl, hanem a védekezés sem teljesen úgy működött, ahogy a mester elképzelte. Federico a Lazio támadásépítésénél Lucas Leivát próbálta hatástalanítani, ekkor a felállás 4-3-1-2 volt, majd mikor a rómaiak elég közel kerültek a Juve kapujához, a hadrend 4-4-2 lett, Bernardeschi visszalépett  Pjanić mellé. A talján kiválásával Dybalára hárult az a feladat, hogy a brazil szűrőt zavarja, így a felállás is átalakult 4-3-1-1-re. Konkrétan az első félidőben kulcsembereknek számító játékosok eltűntek, Cuadrado pirosat kapott, Bentancur lesérült, Dybala pedig rosszul játszott. Mikor a Juve hátrányba került, azt láthattuk, hogy Sarri teljesen meg van lőve.

Érdemben cserélni nem bírt, egyetlen egy támadó szellemű futballista állt rendelkezésére. Amit nagyon rossz volt látni az utolsó percekben, hogy a Juventus játékosai tanácstalanul passzolgatnak, vagy épp egy helyben állnak. A Lazio határozottan, fegyelmezetten beállt védekezni, és a torinóiak pedig akkor jutottak csak előrébb, mikor az ellenfél felrúgott egy zebramezest. Az égvilágon semmi elképzelést nem láthattunk az utolsó percekben.

kepernyofelvetel_172.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Sasok nem okoztak meglepetést, kontrákra építettek, amiben nagyon jók, ezt ezen a találkozón is bebizonyították, a második két gól is egy ellentámadásból született. Ezúttal nem igazán tudnék hibásokat megnevezni, akik lelkén száradna bármely gól is. Az elsőnél Luiz Felipe kapott egy nagyon jó labdát, aki remekül robbant be. Előbb Matuidi emberének számított, majd a francia értelemszerűen nem követte, mert befutott Bonucci mögé, aki meg rosszul mérte fel a labda ívét, így nem tudott tisztázni. A második találatnál szimplán ügyesebb és gyorsabb volt Sergej, mint az őrzője, de Ligt. A harmadik találatot meg végképp nincs kire fogni. 

Egyéni teljesítmények:

  • Szczęsny: Ő tényleg megint megtett mindent, amit tudott, a tizenegyest is kivédte, sőt még az ismétlést is. Érdekes volt, hogy a második félidőben már sokkal többször ki kellett mozdulnia a kapuból, míg az első játékrészben szinte el sem mozdult a vonalról. Hat alkalommal hárított, egyszer kiütötte a játékszert, kétszer tisztázott és volt öt hosszú átadása is.
  • Cuadrado: Érezni lehetett az egész meccsen azt, hogy nagyon bizonytalan, a tizenhatoson belül indokolatlanul simogatta Immobile hátát, a piros lap kiharcolásával pedig tényleg nagy butaságot csinált. Egy gyors játékosról beszélünk, Lazzarri kiszorított helyzetbe lehetett volna hozni, ehelyett gondolkodás nélkül becsúszott neki. A kolumbiaiban mindig benne van a hiba, eléggé bizonytalan, de ennek ellenére is hasznos játékos, és sokkal jobb, mint a másik két alternatívája. Most sem lett volna rossz, mert megnyert nyolc párharcot, kétszer cselezett, 92% pontossággal passzolt és még háromszor szerelt is, de ezzel a szerelési próbálkozással nagyot rontott.
  • Bonucci: Ezen az összecsapáson ő is kudarcot vallott, nagyon kiütött mindkét nagy hiányossága, a rossz helyezkedése és a lassúsága. Megnyert két párharcot, kétszer tisztázott, egyszer közbeavatkozott, egyszer szerelt és még volt tíz hosszú átadása is. Múltkor megdicsértem a viselkedése miatt, most viszont fekete pontot érdemel, mert eléggé csúnyán összeveszett Cuadradóval, nem először. 
  • de Ligt: Ő sem volt most jó, de Bonuccitól jobb volt, viszont az ő esetében is most jött ki nagyon, hogy nem gyorsléptű. Két alkalommal blokkolt, egyszer szerelt, megnyert öt párharcot, 93% pontossággal passzolt, 11 hosszú átadása volt pontos.
  • Alex Sandro: Véleményem szerint ő nem volt különösebben rossz, de nem is sorolnám a meccs legjobbjai közé. Feljegyezhet két tisztázást, egy blokkolást, három közbeavatkozást, két szerelést, nyolc megnyert párharcot, két sikeres cselt és hat hosszú passzt.
  • Bentancur: Óriásit játszott, védekezésben és támadásban is extrát nyújtott, nagy veszteség érte a Juventust, hogy lesérült, de remélhetőleg hamar visszatér, mert nem súlyos a sérülése. Kiosztott egy asszisztot, két kulcspasszt, megnyert öt párharcot, egyszer tisztázott, egyszer blokkolt, kétszer szerelt, háromszor cselezett. 
  • Pjanić: Igaz, hogy nagyon komoly őrzést kapott, mert Correa és Immobile nagyon szorosan fogta, szinte se jobbra, se balra nem tudott fordulni, de akkor is ettől sokkal jobb játékkal kellene, hogy előrukkoljon. Annyira rossz formában van, hogy a szögleteket sem tudja jól elvégezni, de ez igaz Dybalára és Bernardeschire is. Ezen az összecsapáson öt alkalommal jutott sarokrúgáshoz a Bianconeri, egyetlen egy beadás sem talált embert. Visszatérve az együttes registájára, kiosztott egy kulcspasszt, két hosszú passza volt pontos, egyszer cselezett, megnyert négy párharcot, kétszer szerelt, egyszer tisztázott.
  • Matuidi: Azt nem lehet tőle elvitatni, hogy rengeteget futott, de most rosszul játszott, nem volt komoly haszna. Nevéhez fűződik két hosszú átadás, négy megnyert párharc, két tisztázás, egy közbeavatkozás, egy szerelés.
  • Bernardeschi: Javuló tendenciát mutat, de még van hova fejlődni. Ahogy beérte Emre Can passzát, és ahogy odapasszolta CR-nek, az mesteri volt. Kiosztott egy kulcspasszt, 92% pontossággal passzolt, megnyert három párharcot, egyszer tisztázott, egyszer szerelt, egyszer cselezett.
  • Dybala: Az első félidőben voltak szép megmozdulásai, mégis azt kell mondjam, hogy kifejezetten unszimpatikus volt az, amit tőle láttam. Nagyon önző és beképzelt volt, úgy tűnik nagyon rossz hatással van rá az a gól, amit az Atlétinek lőtt. Háromszor tüzelt a kapura, de ezen felül a szögleteket is mindig rá akarta csavarni a kapura, ám mégis a legsúlyosabb hibája az volt, hogy annál a bizonyos helyzetnél nem passzolt Ronaldónak. Nem tudom, hogy milyen módon, de vissza kell húzni a földre, mert ennek így nem lesz jó vége, túlságosan kezd már hasonlítani Luis Albertóra, azonban a spanyol ezen a meccsen az egyik legjobb volt, az argentin meg az egyik legrosszabb. Volt három sikeres csele és öt megnyert párharca. 
  • Ronaldo: Ez a teljesítmény már kezdett hasonlítani valamire, csak így tovább! Szerzett egy gólt, kétszer veszélyeztetett a kapura, kétszer cselezett, kiosztott egy kulcspasszt, megnyert három párharcot, egyszer blokkolt.

 

  • Emre Can: Ahogy fentebb is megemlítettem, nagyon rosszul játszott, mostanra teljesen érthető lett, hogy Sarri miért is nem számít a németre. Ugyan, az angol bajnokságban megengedett ez a fajta fegyelmezetlen játék, de az olasz bajnokságban más stílusú középpályások tudnak érvényesülni. Feljegyezhet öt megnyert párharcot, egy szerelést, két sikeres cselt. Egy tényleg gyönyörű megmozdulása volt, mikor Federicót szöktette.
  • Danilo: Nem sokat tett hozzá a csapat teljesítményéhez és még jól fel is idegesített, mikor 2-1-nél az ellenfél tizenhatosánál bal lábbal kilőtte a stadionból a labdát. Egyszer tisztázott és megnyert egy párharcot, ennyit tud felmutatni.
  • Higuaín: Nem lehet értékelni, mert mindössze ötször ért a labdához.

kepernyofelvetel_171.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Játékvezetői tevékenykedés: Tudjuk jól, hogy a Lazio játékosait kemény fából faragták, nagyon szeretnek rugdosódni, az ellenfelet nem igazán féltik, az időhúzásban remekek, összességében nem egy sportszerű együttes. Nekik kedvezett Fabbri, a sípmester is, aki eléggé amatőr módon vezette a meccset. Leginkább az volt zavaró, mikor a meccs végén a szabálytalanságok után a hazaiak folyamatos elrúgták a labdát, ezt pedig a bíró hagyta, ahogy a kemény és egyben alattomos belépőket is.

  • Cuadrado piros lapja: Jó döntést hozott a játékvezető, tényleg pirosat érdemelt Juan, aki utolsó emberként becsúszott Lazzarri elé, azonban a labdát nem találta el.
  • Matuidi elleni súlyos szabálytalanság: Luiz Felipének azonnali piros lap járt volna, mikor lendületből, nyújtott lábbal, és nem mellesleg szándékkal telibe találta a francia lábát, akinek szerencsére komolyabb baja nem esett. Az esetet vissza sem nézték, a játékvezető pedig érthetetlen módon szabályosnak találta ezt a megmozdulást.
  • A büntető: A kapus szándékosan megakadályozta Correa továbbhaladását, szerencsénk volt, hogy csak sárgával díjazta a megmozdulást a játékvezető. 

Összességében a vereséghez hozzájárult Bentancur sérülése, Dybala ziccerének kihagyása, Cuadrado kiállítása és egy picit a játékvezetői döntések is. Arra rámutatott ez a meccs, hogy a legnagyobb probléma tényleg ott van, ahol sokan gondoltuk, hogy a középpálya nem tesz eleget hozzá a támadásokhoz. Bízom benne, hogy ez a vereség csak józanító pofonként fog hatni a Juventusra, nem pedig egy rossz széria kezdete.

A Juventus legjobbja : Wojciech Szczęsny

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr215345452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andras74 2019.12.10. 10:00:56

Már leírtam korábban: a középpálya erősödött tavalyhoz képest, hiszen tovább bővült.
Hogy lehet, hogy tavaly elég volt, most pedig kevés?
Észre kellene már vennie az illetékesnek, hogy az egyetlen, általa ismert taktikához nem alkalmas a keret! Ha nem tud mást kitalálni, akkor meg húzzon el mielőbb, amíg a csapatnak van visszaút!

del pipi 2019.12.10. 10:18:50

Tetszett az elemzés bele sem tudnék kötni mert tök korrekt. Max a Dybalás résznél, nem az miatt a gól miatt van nagy arca, hanem azért amit idáig le tett az asztalra, én is láttam a második félidőben a hozzáállását és a testbeszéde is elárulta hogy ő most úgy érzi hogy nagyon nagyban van, de ilyenkor az élet igazságos és visszájára fordulnak a dolgok, nagyon haragudtam rá hogy nem passzolt. Ettől független a holnap és vasárnap is lehet bizonyítani hogy ő az egyik legjobb formában lévő játékosunk, akinek a kreativitása sokat érhet! Vamos! A csapatnak meg Forza Juve! Forza Sarri!

Juvegaspy 2019.12.10. 10:44:46

Remek írás.
Dybalat annyiban megvedenem hogy abban a helyzetben akár Higuain akár CR akár Lewandovski Suarez szal aki valamire való támadó az ralovi. Ott volt a rés 10 bol 8szor ez bemegy.
De ez a meccs rendkívül szerencsétlen volt számunkra s én is remélem hogy jozanito pofonkent hat

triplat 2019.12.10. 11:04:29

Hát szerintem ebben a vereségben erősen Sarri mester keze is benne volt. sajnos nem látja át,hogy bizonyos játékosokkal nem lehet ezt a taktikát játszatni. Nem képes menet közben egy működő rendszerre átállítani a csapatot.

Contelegend 2019.12.10. 11:12:10

@Andras74: Hát pedig te is leírtad. A középpálya bővült, viszont nem erősödött. Attól, hogy Ramsey és Rabiot is van, ők ugyanolyan éles kések MAX mint Pjanic, Khedira, Benta, sőt... Így nem lehet minőségi ugrást várni.
Ha a középpálya erősítése lett volna a cél akkor jön egy Rakitic(hiába 32) vagy Van de Beek, viszont ők nem voltak ingyen. Így alternativ megoldások kellettek, és egyelőre nem állják meg a helyüket. Erről van szó. Ez nem Sarri hibája.

dobor norbert 2019.12.10. 12:21:36

Hát én úgy látom,h Te értesz a focihoz!;)
Remek elemzés. A problémákat meg majd megoldja itt a sok fotelszurkoló. Még mindig azt mondom,h türelem alakul ez a csapat,de még van időnk. Fasza munka!

Andras74 2019.12.10. 12:27:37

@Contelegend: ez nem Sarri hibája, de viszont azt is láttuk már, h van, aki ennél kevesebb húsból is gazdagabb levest főzött.....

Apuleius 2019.12.10. 12:28:35

@Contelegend: Egyetértek veled. Nem tartom jó választásnak Sarrit, sajnos úgy érzem, hogy az idő előrehaladtával sem fog radikálisan javulni vele a csapat játéka, de az edzőkérdésnél sokkal fontosabb kérdés a középpályánk jelenlegi állapota. Ez a középpálya minőségben egész egyszerűen alkalmatlan a kitűzött nagy célok eléréséhez, s lassan talán már szinte az automatikusnak tekintett célokhoz is. A Juventusnak világklasszis, de legalábbis top középpályásokra lenne szüksége, ők meg nem igazán látszanak a keretben, s ez tulajdonképpen bizonyos értelemben "felmenti" Sarrit is. A jelenlegi középpályától nem reális azt várni, hogy egy domináns, látványos játékot nyújtó csapat lelke és motorja legyen, ez pedig reálisan nehezen megítélhetővé teszi Sarri munkáját. A vezetőség helyében érdemes lenne elmerengeni azon, hogy az utolsó években miért vált nézhetetlenné Allegri csapata (tényleg csak az edző hibája volt-e, tényleg elegendő válasz volt-e egy edzőcsere), illetőleg, ha már Sarri mellett tették le a voksot, miért nem próbáltak olyan középpályát építeni, ami kompatibilis azzal a stílussal, amivel, amiben a legjobb volt. Nem vagyok nagy rajongója Sarrinak, de távolról sincs okunk temetni a csapatot. Csoportelsők vagyunk, most vesztettük el a veretlenségünket (és idegenben egy Lazio ellen ez mindig benne lehet a pakliban), nagyon jó lenne, ha komplexebb képet nézne a klub, s nem válna ismét edzőkérdéssé az egész. Bárhogyan is végződik a szezon, a nyár legfontosabb feladata a középpálya megerősítése kell legyen.

del pipi 2019.12.10. 12:45:59

@Apuleius: Ez így tök korrekt amit írsz, lehet hogy Agnelliék is FIFÁZNAK ahelyett hogy a tradíciókat vegyítenék az új Brand hajkurászásával. Ha nem hoznak legalább 1-2 játékost a KP-ra , akkor még az én optimizmusom is azt mondja majd hogy: Na ez vékony lesz!

steven.h 2019.12.10. 12:54:58

@Apuleius: A nyár legfontosabb kérdése? Szerintem ha akarunk tényleg valamit nyerni idén akkor a januári átigazolási szezon legégetőbb kérdése, hogy minimum egy Eriksent el tudjuk hozni meg mellé mondjuk egy Tonalit akit be kell dobni Pjanic helyett, őt meg fentebb tolni.

Sarri pedig nekem teljesen vakvágány egyelőre. Ugyanúgy sok a sérültünk, cserébe nem is tud ezzel mit kezdeni, érdekes lesz hogy egy tétnélküli meccsen vajon belemer-e nyúlni a csapat szerkezetébe vagy bármibe...gyanús hogy nem...

Apuleius 2019.12.10. 12:56:11

@del pipi: Köszi, alapvetően ez a véleményem, csak tök hosszú leírni, ezért a mérkőzések hevében időnként egyszerűbb csak Sarrira önteni a frusztrációt :-) Kérlek a jövőben is képzeld oda mindezt lábjegyzetként, ha elragadtatnám magam :-)
Én sem igazán látom, értem a vezetőség terveit, s helyenként mintha egy kicsit irányt tévesztettünk volna. Ráadásul a középpálya problémái egyáltalán nem új keletűek és szezonok óta nyilvánvalóak, nyáron muszáj lesz komoly erősítést eszközölni.

Apuleius 2019.12.10. 13:00:35

@steven.h: Persze, igazad van, minél előbb, annál jobb, csak januárban általában nem nagyon lehet igazán minőségi játékosokat igazolni. Eriksen talán tényleg mozdítható, s ő mindenképpen nagy előrelépést jelentene (annak ellenére, hogy én annyira nem kedvelem), nyáron meg be kell húzni Tonalit, akiben tényleg van potenciál. Persze ez még mindig nem biztos, hogy elég volna, s akkor arról még nem is beszéltünk, hogy eladni is kellene a jelenlegi középpályáról.

rockitbaby 2019.12.10. 13:16:44

@Apuleius: Én azért edző kérdéskörét sem hagynám ki. Lehet nem ideális a középpálya, de lehet valaki ebből is ki tudna hozni jobbat. Vagy más. Nyáron ugy döntöttünk, Sarri jöjjön, ne Conte. Ő berontott a kék-fekete öltözőbe es rendet rakott. Kipakolta, aki nem kellett. Erre mi képtelenek voltunk. Nem volt több nyári erkező, mert sem Matuidi, sem Khedira, sem Higuain - akkor is ha ez végül jól sült el - nem akart menni. De ez vajon így lett volna egy Conte típusú edzővel is? Vagy vele? Nála senkinek nem volt visszaút, akit nem akart, igy vagy úgy, de távozott. Lehet egy ilyen határozottság kellett volna csak?

Nem akarok vészmadárkodni, de azért a bajnokság lassan felénél már lehet érdemben következtetést levonni. Márpedig a nyár legnagyobb hibája nagyon úgy néz ki az volt, hogy nem Contét választották.

Apuleius 2019.12.10. 13:29:36

@rockitbaby: Igazából én sem hagytam ki az edző kérdését, inkább csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy van ennél egy sokkal elemibb probléma, ami a középpálya helyzete, ez pedig minden lehetséges edző dolgát és életét megnehezítette volna. Ez sokkal árnyaltabbá teszi a képet Sarri munkájának megítélésekor. Véleményem szerint egyébként egyáltalán nem biztos, hogy Conte ideális választás lett volna. Ami működött egy hosszú évek óta nyeretlen Juvénál, majd most egy hosszú évek óta nyeretlen Internél, az nem biztos, hogy működik egy jóllakott csapatnál.

Contelegend 2019.12.10. 13:45:19

@rockitbaby: És vegyük hozzá, hogy küldesz el 6-7 milliós fizuval rendelkező játékosokat, akik nem kellenek más klubbokba?
Hülyék lennének a játékosok is lemondani a fizetésük feléről, hogy elhagyhassák a Juve-t.
Hozzá se vettem mi van akkor, ha nem piacképes a játékos. Olvastam többször, hogy itt van Can akit ellehetne küldeni ( a magas fizuja és a létszámfelettisége miatt) 40 m - ért.
Hááát, ha most ad valaki érte 20-at már jól jártok. Szóval ez az egész egy több szemszögből nehéz ügy. Vannak felesleges emberek a keretben akik nem illenek oda, így helyettük kellenek olyanok akik elősegítik a csapat és Sarri közötti kohéziót. Viszont ez a következő nyáron is nehéz lehet, ha a feleslegnek nem találtok helyet, vagy ha akit vesztek, nem válik be.

venember83 2019.12.10. 14:18:13

@Contelegend: jövő nyáron Sarri lesz a felesleg, ha Pep valóban elhagyja Manchester kék részét.

Ádám.84 2019.12.10. 14:22:52

@Contelegend: "Viszont ez a következő nyáron is nehéz lehet, ha a feleslegnek nem találtok helyet" Mintha az izé teljesen mentes lenne a hasonló problémáktól.
:DDD

@venember83: gondolod elhagyja?

rockitbaby 2019.12.10. 14:30:20

@Contelegend: Vannak itt olyanok. Rabiot es Benta kiválóak Sarri taktikájába, de Tonali úgy kell, mint egy falat kenyér.

Sarri 2 éves suerződést kapott, és jelen pillanatban csodálkoznék, ha kitöltené.

del pipi 2019.12.10. 16:18:31

@Apuleius: Vettem Apu! Annyira sok kérdésem lenne egy Juve vezetőségi ülésen...:)@rockitbaby: Oké de most játszunk el a gondolattal, mondjuk Conte lett volna a választás(jól ismerjük milyen habitusú ember, ami nem feltétlen rossz)Egy Ronaldonak mennyi lövése lehetne nála, hogy viselné Agnelli ha összeveszne ez a két könnyű eset? Szerintem nem csak a múlt miatt,de amikor edző kérdés volt ilyen jellegű problémák is a nagyító alá került. Ezt most én találtam ki mint feltételezés.@venember83: Ha Pep jönne akkor 500 milliós tőkeemelésre lesz szükség!:))))

JuventusFanatikus 2019.12.10. 16:32:55

@del pipi: Köszönöm!:) Úgy gondoltam, hogy az a gól volt a fordulópont, mert önbizalom nélkül ugye nem is lőtte volna rá, csak most nagyon átesett a ló túloldalára.
@Juvegaspy: @dobor norbert: Köszönöm!:)

del pipi 2019.12.10. 16:37:44

@JuventusFanatikus: Majd erre a hétre megint visszaesik a ló alapoldalára! :)

JuventusFanatikus 2019.12.10. 16:40:08

@del pipi: Remélem Sarri elnyomott a tenyerén pár cigit, és megtanulta a kis Paulo, hogy nem szabad önzősködni.

Contelegend 2019.12.10. 16:58:57

@Ádám.84: Egyáltalán nem az Inter volt a téma, nem kell minden kritikus hangvételű mondandóra visszavágni minz egy gyerek, és azt hinni , hogy támadás. Kurvára felbasz mostmár hogy mindenhez odaböfögsz valamit amit írok, holott semmi demagóg unintelligens szurkálódás , vagy rosszindulat nincs részemről, ellentétben veled.

Contelegend 2019.12.10. 17:01:17

@venember83: @Apuleius: És ha Pep jönne, a jelenlegi keretből kik maradnának a kp-n szerintetek?

JuventusFanatikus 2019.12.10. 17:11:28

@Contelegend: Csak Bentancur szűrőnek és Pjanić, a többi mehetne Isten hírével.

Ádám.84 2019.12.10. 17:34:23

@Contelegend: engem meg kurvára idegesít, hogy ilyen magas lóról beszélsz, és tudod, én is azt írok és oda, ahova akarok, nem csak te...

Rocky80 2019.12.10. 17:41:57

Az a baj, hogy egy pár cikkel lejjebb már rebesgették hogy ha venni szeretnénk sztárt kell eladnunk.

Ha ez igaz, akkor megint az lesz a szitu, hogy veszünk klasszisokat a középpályára, de el kell adjuk mondjuk Dybalát.

Nem igaz, hogy nálunk sosincs egyszerre minden kész.

Contelegend 2019.12.10. 17:55:00

@Ádám.84: Elég nagyot tévedsz azzal hogy hova és mikor írhatsz , amennyiben engem szólítasz meg. Mégegyszer, én nem vagyok rosszindulatú kisgyerek, aki azonnal böfög meg köpköd ha nem tud értelmezni 3 mondatot. Szóval idegesítsd magad máshol kisgyerek mert hányingerkeltően szánalmas már a vergődésed, meg az is, hogy most fél percet szántam rád.

Contelegend 2019.12.10. 17:56:03

@JuventusFanatikus: Erre a válaszra számítottam, teljesen egyet értek, HA a BL győzelem a cél. Egyébként meg így is elég mély és erős a keret, de a célok tükrében máshogy kell szemlélni.

rockitbaby 2019.12.10. 17:56:48

@del pipi: Hát jó kérdés, de akkor játszunk. Conte a játékosait kifacsarja, de ki is hozza a maximumot belőlük. Most jelen pillanatban CR7 kepességei egyáltalán nincsenek kiaknáva. Legalább kétszer ennyi gólnál kellene járnia. Ezt lehet Tóni ki tudta volna hozni.

Nem szereti az egókat, ez tény. De Pogba es Raiola jelentette kihívást is vette, a fiatalabb, még jobban buliképesebb Vidal is kordában volt tartva. Nem lehet azt mondani, hogy ne tudna bánni az egókkal.

Hogy lett volna balhéja a játékosaival? Nem hiszem. Eddig mindenhol, ahol edzősködött tűzbe mentek érte a játékosai. Rend és fegyelem van nála.

Lehet, hogy ennek a jóllakott keretnek nem ő kellene, de pont a jóllakottság miatt lehetett volna elkezdeni újjáépíteni a csapatot. Ehhez pedig poszkosmód ért.

Ádám.84 2019.12.10. 17:58:18

@Contelegend: látom nem bírod csapatod kritikáját, írok valamit és már habzik is a szád...
"Elég nagyot tévedsz azzal hogy hova és mikor írhatsz , amennyiben engem szólítasz meg." Miért is? Nem személyeskedtem, csupán visszakötöttem, hogy a te csapatod sincs egy csepppet sem jobb helyzetben.
A véleményedet meg pont lesz@rom, szóval azt gondolsz, amit akarsz.

Apuleius 2019.12.10. 18:00:19

@Contelegend: Nagyjából én is ezt a két nevet írtam volna, esetleg még Rabiot, ha elkezd focizni végre.

Ádám.84 2019.12.10. 18:00:36

@rockitbaby: szerintem az a gond, hogy 2011 óta Conte sokat változott, és nem az előnyére. Hihetetlen önfejű ember. Ahhoz viszont nagyon ért, hogy a középszerű játékosokból kihozza a maximumot, ezért is volt jó a válogatott élén.

rockitbaby 2019.12.10. 18:11:22

@Ádám.84: Nem kellene ide sok, csak annyi, hogy ki legyen hozva az a teljesítmény, ami bennük van. Erre egyelőre Sarri nem képes, Conte ellenben mindenhol megmutatta, hogy igen.

Jelenleg ennyi választ el minket attól, hogy minden szép legyen.

Contelegend 2019.12.10. 18:12:07

@Ádám.84: Ha leszarod a véleményem, minek szólítasz meg? Kit érdekel, hogy kritizálod az Inter-t? Kicsit sem foglalkoztat a véleményed, hovatovább, engem nem zavar ha fikázzák invalid emberek :) Én elfogadom a kritikát és tisztában vagyok vele, de az én véleményemre úgy ugrasz mint tyúk a takonyra ha kicsit is nem tetszőt írok, szóval jól mondták itt már páran és most én is megkérlek rá. Hagyj békén, hagyj figyelmen kívül. Először basztad fel az agyam és remélem utoljára.

Ádám.84 2019.12.10. 18:32:43

@Contelegend: huuuu, azért kicsit most megijedtem. Egyébként meg az zavar, hogy fikázod a játékosokat, csak azt olvasom tőled, hogy mindenki szar.

del pipi 2019.12.10. 19:56:13

@rockitbaby: Ez is egy verzió, nem tudok vele vitatkozni, hiszen csak eljátszottunk a gondolattal.

JuventusFanatikus 2019.12.10. 20:18:57

@Ádám.84: A Contés résszel teljesen egyetértek.
@rockitbaby: Conte és a játékosokkal való balhé? Mi számít annak? Az, mikor egy SMS-ben értesíti Diego Costát, az minek számít?
Pogba nem jó példa, mert az Ő kezei alatt lett a francia az, aki. Vidal esetében már igazad van.

rockitbaby 2019.12.11. 07:41:29

@JuventusFanatikus: Costa esete max bunkóság volt, hogy így közölte, de maga a tett nem konfliktus. Csak azt generált.

JuventusFanatikus 2019.12.11. 09:23:46

@rockitbaby: De előtte is lehetett konfliktus, mert egy edző nem így viselkedik egy játékosával, ha nincs köztük ellentét.

rockitbaby 2019.12.11. 09:30:28

@JuventusFanatikus: Szerintem csak szimplán nem kellett neki a keretbe. Nem érzem ennyire érzelmesnek Tónit, hogy ilyeneken gondolkozzon. Érzelmi szintje egy teaskanál szintjén áll.

JuventusFanatikus 2019.12.11. 09:42:46

@rockitbaby: Gyorsan utána is néztem, annyi történt, hogy télen ment volna Costa Kínába, Conte nem engedte, ezért összevesztek, de mégis játszott a spanyol folyamatosan kezdőként, és jól is futballozott. A szezon végén jött az SMS, muszáj volt csapatot találnia magának, mert száműzve lett az ifikhez és meg lett neki tiltva, hogy bármilyen kapcsolatba is lépjen az első csapat játékosaival. Úgyhogy volt balhé rendesen.

rockitbaby 2019.12.11. 12:21:25

@JuventusFanatikus: Az eszköz es a mód aggályos, legalább. De vegülis csak eleri, hogy távozzon az a valaki. Nekünk nek sikerült. Nem azt mondom, hogy a cél szentesíti az eszközt, de nekünk is kellene egy ennél komolyabb fokú magabiztosság, határozottság.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása