Sarri: „Buták voltunk”

sarri_maurizio_feltolt_szemuveggel.jpgMaurizio Sarri véleménye szerint a csapat nem használta eléggé a fejét a Sassuolóval szembeni 2-2-es meccs során, mivel sokszor veszítették el a házigazdák a labdát, illetve buta hibákat is vétett az együttes.

A bianconero együttes Leonardo Bonucci góljával megszerezte a vezetést, de Jeremie Boga és Francesco Caputo megfordította a meccset, végül pedig Cristiano Ronaldo büntetője révén egy pontot otthon tudott tartani a csapat.

„30 másodpercet beszéltem a csapattal a meccset követően.” - mondta a mester a DAZN munkatársának.

„Nem volt rossz a teljesítmény, de túl sok szabad területet kínáltunk fel az ellenfélnek, könnyedén elveszítettük a labdákat, és nem használtuk a fejünket.

A második félidőben javult a helyzet, de az első félidőben mintha nem koncentráltunk volna eléggé.

Elkövettünk pár igazán ostoba hibát, például azért kaptunk gólt, mert túl lassan húzódtunk vissza. A támadásépítés is lassú volt, a középpálya mozgása nem volt megfelelő. Úgy vélem, hogy ez az előző két nagyon nehéz meccs nyomán történt így, és nem volt egyszerű feltöltődnünk.

A csapatból hiányzott az ész és a lélek. A reakció a végére maradt, és akár meg is nyerhettük volna a meccset.”

Maurizio Sarri pályára küldte Paulo Dybalát Ronaldóval és Gonzalo Higuaínnal, végül azonban Pipitát lecserélte Aaron Ramsey-re.

„Lehetőségeket alakítottunk ki a csatárhármasunkkal, de amint a Sassuolónak sikerült passzolgatni kicsit, nyilvánvaló volt, hogy a támadósor nehézségekbe ütközik. Az egyetlen megoldás az volt, hogy kicsit megszilárdítom a csapatot Aaron Ramsey beküldésével.”

A Sassuolo második gólja a Juve több hibája révén jöhetett létre.

„Hihetetlen hibasorozatot mutatott be a csapat, rossz volt a hátrapassz, aztán pedig eltaláltuk az egyik Sassuolo-játékost. Amikor egy csapat nem koncentrál 100%-osan, előfordulhatnak az ilyen ordító hibák.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9215334094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Il Principino 2019.12.02. 10:23:13

Inkább hagytad volna fent Higuaínt,bár Ramsey is lőhetett volna gólt megvolt a helyzete.
Higu-CR-Dybala hármasnak együtt kellene játszania,ha lenne normális középpálya ugye,amíg nincs addig 1 padozik mindig.
A tegnapi meccsen ugyan sokat és látványosakat hibáztunk,de továbbra is a helyzetkihasználásunk a béka segge alatt van..Az ötösről nem tudtunk 2-szer a kapuba találni például,szögleteink veszélyesebbek ránk nézve mint az ellenfélre,mert lekontráznak,Szabadrúgásokra meg már legyintek mert képtelenek vagyunk a kaput is eltalálni,legyen az Dybala-Pjanic vagy CR. Édes mindegy melyik küldi fölé/mellé/sorfalba..Atleti ellen kellett Oblak is hozzá Dybalának,Pjanic pedig még Nápolyban talált be időszámításunk előtt 10000-ben.
Del Piero és Pirlo nyomába se érhetnek szabik terén!!!Akkoriban tuti gólnak elkönyvelhettük az ilyen szitukat.
Reméljük tavasszal minden klappol és bepattan,addig csak tűz közelben kell maradnunk.
Forza Juve!!!

Leram7 2019.12.02. 10:43:04

Sokkal jobb játékosaink vannak, mint az internek.

Viszont nálunk a perem emberek rosszul vannak kezelve, nincsenek játékban, formában.

A kezdő 11 meg nagyon fáradt, ami érthető is, mert 3 naponta játszanak. Ráadásul nem volt könnyű meccsünk, mindenhol 90+ percig harcolni kellett.

Nagyon érett már egy rossz eredmény meccsek óta, mégha veretlenek is vagyunk én a jövőt nem látom a csapatban.

Contelegend 2019.12.02. 12:30:36

@Leram7: Azért abban nem lennék biztos , hogy "sokkal jobbak". Vannak jobbak , a keretetek mélyebb , erősebb, de azért hasonlítsuk össze.
Ronaldo-t vegyük ki az egyenletből, mert mindenki felett IS állhatna, de már túl van a zeniten és ez épp most bontakozik ki, ettől Ő még nem szar, csak nem ezt szokta meg a futball szerető ember tőle.

Tehát, Lukaku - Higuain, egyértelműen , hogy Lukaku a jobb, Higuain már nem olyan mozgékony, de még mindig nagyon érzi a kaput, viszont Lukakunál senki nem fedezi jobban a labdát, amivel, bár néha ügyetlen, benne is megvan az a csatárvér, amivel nehezen hagyja ki a helyzeteket, amiket amúgy megcsinál magának, Higuainnal ellentétben, aki szereti várni a labdát. Plusz remekül is szolgál ki a belga.

Martinez - Dybala, egyelőre Dybala jobb, de Martinez fiatalabb, tavaly év végén kezdett el játszani, ez az első éve , hogy konstans kezdő, és úgy varázsol, mint egy igazi argentin top játékos. Nem gondolom, hogy egyelőre egy szinten vannak, de nemsokára bekövetkezik. Lehet róla véleményeket nézni, Messi-től kezdve, volt játékosokon és edzőkön át mindenki rendkívüli játékosnak tartja, és még előtte van 10 év.

A középpályát egybevenném,
Pjanic, Bentancour, Rabiot, Ramsey, Khedira, Matuidi, Can
Barella, Brozovic, Sensi, Gagliardini , Vecino

Egyértelmű, hogy itt Pjanic kiemelkedik, de Brozovic is kezd az a játékos lenni, aki nélkül elképzelhetetlen egy stabil, top kategóriás középpálya. Őt nem is kell bemutatni.
Sensi, Barella, az olasz válogatott jövője, 2 gyémántra leltünk, míg a Juvenal olyanokat erőltet Sarri, akiknek lefőtt már a kávé, vagy rég nem kéne ott játszania.A jövőre nézve egyértelmű előnyben van itt az Inter, mert az látható, hogy Ramsey nem lesz az akit vártok, Rabiot meg óriási zsákbamacska. Mindent tudna amit egy jó bal lábas középpályásnak tudnia kell, viszont vele fejben vannak gondok. Alapból a kp ezen része viszont sokkal mélyebb és minőségibb cserék terén a Juve-nal.

A védelem , hát a két szélen egyértelműen a Juve a jobb. Azért eddig Lazaro nem mutatott sokat, míg Asamoah kezd fásulni, Candreva-val bár csodát tett Conte, rá már nem lehet alapozni. Costa bár nem védő, idevenném Cuadradoval és akkor még Sandro-ról nem is beszéltünk.

Chiellini-nek jár a tisztelet, de szerintem neki ennyi volt, Bonucci viszont szépen pótolja, de Ligt pedig egész jól integrálódott, viszont szerintem minimum ugyanolyan szintet hoz a Godin, Skriniar, De Vrij trio. Godin-t ha ki is veszem, Skriniar gyakorlatilag nem vétett nagy hibát az elmúlt 3 évben, De Vrij-ért pedig aprópénz volt a 40 millió.
Bár kicsit az Inter felé húzok, nem túlzás azt állítani szerintem , hogy az Inter belső védői jobbak, mint a Juve-nal. de Ligt ezen változtathat, ha majd IGAZI klasszis lesz. Bonucciban még van 2-3 jó év.

Kapus poszton Szczesny óriási bravúrokat tud produkálni, Handanovic meg bár klasszis, hajlamos néha nem vetődni, ami idegesítő.

Bocs ha hosszú és unalmas lett, én így látom.

Rocky80 2019.12.02. 12:31:14

Aludva rá egyet, ennél nagyobb bajunk ne legyen mint hogy néha ikszelünk egyet otthon.

Legalább az Inter most húz majd minket.

JeetTrader 2019.12.02. 12:35:27

Ordító helyzeteink is voltak, szóval legalább 2 góllal kellett volna hozni ezt a meccset (Ramsey és Higuain, plusz Roni meg nem adott gólja). A kihagyott helyzetek ezúttal megbosszúlták magukat.

Tény hogy már az elejéne neki kellett volna esni az ellennek. Így elhitték h van keresni valójuk ráadásul jöttek a golók nekik.

Azért sztem az Inter is fog azért hibázni, messze még a vége. Azért a következő romai körök megint parásak lesznek (Megyünk a Lazio otthonába, az Inter meg otthon fogadja a Romát).

vizi8 2019.12.02. 13:05:27

@Contelegend: Csak egy kérdés miben emelkedik ki Pjanic az elmúlt 2 év prodikciója láttán?

Il Principino 2019.12.02. 13:12:00

@Contelegend: Én emlékeim szerint De Vrij ingyen ment a Lazioból,lejárt a szerződése..

Matyas Piroth 2019.12.02. 13:29:49

@Contelegend: én onnan közelíteném meg, hogy az Inter-nek nincsen olyan játékosa, aki beférne a Juvéhoz, viszont a legtöbb Juve játékos simán beférne az Interbe...

Ádám.84 2019.12.02. 13:48:21

@Matyas Piroth: nekem egyedül Sensi kéne a hullarablóktól.

Andras74 2019.12.02. 13:51:08

@Leram7: ekkora kerettel hogy lehet fáradt a kezdő 11?
Nincs ennek felelőse?
Nekem is pont az a bajom, hogy a jövőt nem látom. Illetve igen, de azt meg nem szeretném.
Húzzuk be vhogy a bajnokságit Sarrival, aztán el lehet gondolkodni a jövőn. Ilyen értékű játékosokkal óriási blama lenne egy esetleges második hely.

Andras74 2019.12.02. 13:54:22

@Contelegend: nem szívesen írom, de van ezekben némi igazság.
A két edzőt pedig még meg sem említetted.....

Contelegend 2019.12.02. 14:00:26

@Il Principino: Teljesen igazad van, azt akartam írni aprópénz a 40 millió amit írnak rá , mint "érték" a transfermarkton. Ezzel azt akartam jelezni, hogy alulértékelt, de azóta látom, hogy 50 m-ra árazták. Persze nem kell sokat adni ilyen portálokra, de ha a Real-ban játszana, ő is 70-80-ra lenne beárazva valszeg. Akiért majd 40-et fizettünk az Bastoni.

Contelegend 2019.12.02. 14:01:29

@vizi8: Szerintem akkor is Ő a legminőségibb ember a középpályátokon. Conte alatt valószínű , ő is baromi jó lenne.

Contelegend 2019.12.02. 14:04:56

@Andras74: Tudod ami megnyugtat egyébként, hogy hiába bitang a Juve kerete most, tele van kiöregedő játékosokkal akik agyonnyerték magukat, és nem látom, hogy a legjobb irányba haladna a ti szempontotokból a fiatalítás. Ramsey , Rabiot? Ezzel szemben Sensi , Barella.. mondanom sem kell mennyire örülök , hogy olaszok , fiatalok, adnak identitást a csapatnak. Bastoni meg olyat pakol le az asztalra egyelőre pejhedző arcszőrrel , hogy csak ámulok. Bár ő kicsit drága volt. Martinez is pofátlanul fiatal, ahogy Lukaku is csak 26? Brozo szintén 26 , a hátvédeink közül Skriniar is pofátlanul fiatal ahhoz képest amit tud, De Vrij is 27, szóval a mag még bőven fejlődhet és van bennük potenciál.
Nem idegesítésből írom, csak ez a megközelítés az ami nálam bizakodásra ad okot.

alexGicamo 2019.12.02. 14:33:05

Bírom a nyers őszinteségét ! :-)

rockitbaby 2019.12.02. 14:52:26

@Contelegend: Hát ennyire boncolgatni kár, mert hosszú évek óta talán most először van olyan játékosa az Internek, aki beférne a Juventsba. Visszafelé a triplette óta eltelt időszak alapján nincs min csodálkozni.

Én a keretet nem így hasonlítanám össze. Sokkal több értelme van olyan összevetésnek, hogy az adott keretet mennyire az edző elképzeléseihez képest alakították ki. És ebben akár tetszik, akár nem, az Inter nyert. Egyértelműen Conte 3-5-2-jéhez érkeztek játékosok, míg nálunk kicsit most koncepciótlannak tűnt a mercato. Akkor is, ha végül működhet a csapat 4-3-3-ban, 4-3-1-2-ben és akár 4-2-3-1-ben is. De nálunk nem konkrét felállás mellé érkeztek játékosok.

Viszont az mindenképp a mi javunkra billenti a mérleget, hogy ilyen mély keretet a top bajnokság egyetlen csapata sem tud valószínűleg felmutatni. Persze ehhez kellene az, hogy ezt ki is aknázzuk. És itt van a kutya elásva. Ugyanis Conte taktikájának ez kulcsfontosságú része. És mégis itt a legvékonyabb a keret. Sensi és Barella sérültek, és látva Sensi mizériáját, és Barella térdét, ők ketten kérdéses pontok lesznek a visszatérést követően is. Brozovicnak alapvetően nincs cseréje és rajta kifejezetten látszik, fáradt.

Ez vissza fog ütni még, ha nem holnap, de a tavasz kulcsfontosságú részében valószínűleg biztos. Conte számos hibája közül talán a maximalizmusa lesz az, ami ebben az idényben a vesztét okozhatja. Nem hajlandó elengedni egyetlen meccset sem. Kihajtja a játékosait a BL-ben - mert nem engedhetik meg imázs okokból -, és nem hajlandó egy meccset is beadni a bajnokságban sem, hogy legalább valaki pihenjen. Veszélyes ez, mert pl még egy sérülés a sorozatterheléstől és gyakorlatilag nincs középpálya. Viszont ha még ki is pukkan a lufi ebben a szezonban, a keret összeszokik és az újonnan érkezőket könnyebb beilleszteni. Erre a a szezon nem fog rámenni, de a hirtelen kialakult helyzet miatt kissé megváltozott célok nem biztos, hogy elérhetőek lesznek most. Remélem jövőre sem, mert a zsinórban 10 bajnoki cím még kellene a vitrinbe nálunk.

A keret lehet kiváló korban van, de arra is számítani kell, hogy egy jól kifutott teljesítmény miatt az alapkezdőt megbonthatják a gigacsapatok. Martinez könnyen lehet, hogy Barca játékos lesz, csakúgy, mint Skriniar. Nehéz a Barca RM párosnak nemet mondani. Szóval azzal még várj, hogy a keret marad-e így jövőre is.

Jelen pillanatban 1 ponttal előttünk vagytok, de hacsak nem lesz télen érkező, márpedig Marotta-t ismerve komoly kezdőszint nem fog, tavasszal még lehetnek gondok. Ellenben az tisztán látszik, hogy ki lesz a kihívó.

Viszont egy valamit majd mindeni elfelejt. Egészen idáig azért panaszkodtunk, mert a bajnokságban nincs ellenfél, nincs szoros meccs, ami felkészítene a BL-re. Nos, ez most megváltozott és személy szerint biztosra veszem, az ellenfél miatt nem engedünk le mi sem. Egy komoly ellenfél éberen tart minket is. Ez látszott tavasszal, hogy mi van akkor, ha kiengedünk. Ez idén nem fog megtörténni. Miattatok.

Leram7 2019.12.02. 15:11:51

@Contelegend: Szerintem a juve kerete sokkal jobb, mint az interé. Ha CR formában lenne simán felére Lukaku és Martinezzel együtt. Így persze inkább gond.

Sensi és Barella, Vrij és Skrinnar is nagyon jók, de aki itt szerintem az igazán jó az a Conte és Marotta páros.

Conte PL győztes, esélytelnként nyert, mint ahogy velünk is 8 éve. Tud változtatni, tud tüzelni, győztes tipus. Marotta bebizonyította már, hogy tud csapatot építeni. Ezzel szemben Paratici 1 éve, szerintem nem csinált jó mercatot és az edzőválasztás is rossz volt. Ha hozott volna Guardiola, Klopp közül valakit megértem, hogy elküldik Allegrit, de Allegrit Sarrira cserélni nem volt jó ötlet. Nézhetetlen játék, 1 formáció.

Jelenleg jobban néz ki az inter éve, de lehet még ebből egy rossz széria bármelyik csapatnak, ami dönthet. Nagyon remélem Sarri végre változtatni fog a formáción és a mentalitáson. Eddig sajnos a szezon összes meccsén izzadni kellett.

Andras74 2019.12.02. 15:14:43

@Contelegend: van rá okod, sajnos.
A Juvénak egyetlen megoldás maradt: még több pénzt tol bele, és okosan, jó edzővel. Ez van...

west30 2019.12.02. 15:17:01

@rockitbaby: Nagyobb szivesseget az Inter nem tehetne nekunk annal,mint hogy megnyeri most a bajnoksagot.Egy korszak lezarultat jelentene jopar idosebb jatekosnal,es a vezetosegnel is.Kicsit olyan erzesen van,hogy ameddig tart ez a Scudetto szeria,komoly valtozasokra nem vagyunk hajlandoak,ugye miert valtoztass azon ami jol mukodik.Egyebkent nalunk is volt ido amikor egyesek szerint x y hatalmas klasszis es annyira jo volt,vagy a BBC volt a vilag legjobb vedelme(de csak kaptak 3 donton 11 golt).Aztan a valosag idovel arcon csapja az embert,es sajnos mindig a legkellemetlenebb pillanatban.Conteval is jonnek majd a problemak,kifejezetten orulok hogy mi akkoriban megszabadultunk tole.

babo0410 2019.12.02. 15:17:33

@rockitbaby: Mondjuk érdekes, hogy az internél Marotta az edző kéréseinek megfelelően igazol, itt mindig az volt a vád, hogy nem azt igazolja akit az edző akar, hoz neki valakiket, aztán oldja meg.
Pedig emlékeim szerint Allegri is egyszer kitalálta a 4-2-3-1-et, ami milyen jól működött, Marotta hozta is hozzá a jobbnál jobb játékosokat (azt hiszem Costa is ekkor érkezett), de Allegri következő szezonban megint teljesen mást talált ki.

Én télen a kp-t teljesen átalakítanám, aztán ha úgy se megy, Sarri mehet nyártól. Nekem sose volt szimpatikus, de nem is ez a baj, hanem a várt fellendülés nem következett be. Most simán el tudom képzelni, hogy az inter behúzza. Pláne, ha a BL-ből nem jutnak tovább (nagy esély van rá). Sajnos Sarri nem az az edző, aki ha nem megy, kitalál valami új taktikát, ami akár a jelenlegi kombinációja, vagy teljesen más akár. Emléksze, Conte mikor érkezett, itt kísérletezte ki a 3-5-2-t. Igaz, azóta mindenhol ezt erőlteti, de biztosra veszem, ha nem menne ez az internél, simán változtatna.
Allegri is képes volt mindig kimászni a gödörből, és akár teljesen mással előrukkolni a szezon második felére. Most pont ennek a hiányától tartok a legjobban, ezért lenne iszonyatosan fontos télen zsebbe nyúlni. Tonali, Eriksen, vagy akárki más, csak érkezzen.

JuventusFanatikus 2019.12.02. 15:29:23

Cassano ismét nem tudta magába tartani a véleményét, szerinte Sarri és CR között nagy harag van, csak a Juventus ügyesen titkolja. Szerinte a hiba ellenére Giginek kellene első számú kapusnak lennie, egyébként is véleménye szerint megint de Ligt hibázott a második gólnál.
Ha már szóba került Gigi, aki egy csúnya szót mer rá szólni, annak ezúton is üzenem, hogy szíjjon gázt.

Contelegend 2019.12.02. 15:34:20

@rockitbaby: Igazából nem tudom, hogy Godin-t Conte kérte-e , vagy csak az "ingyen" dolognak szólt a leigazolása. Sensi , Barella, Lazaro, Lukaku az ő kérése ez biztos, de inkább főz abból ami van és ez pozitívum. Csapatot kovácsolt egy szétzilált társaságból amit olyan emberek fertőztek mint a bulibáró Nainggolan, a faszkalap Icardi, és az Inter-t leszaró Perisic.
Mindenesetre Sensi, Barella, Sanchez visszatérése felér majd új igazolásokkal, míg télen biztosan lesz érkező a középpályára.
Egyébként a keret nálatok talán túl mély is már, és visszaüthet abból a szempontból, hogy mindenki játszani akar, de egyszerre ez lehetetlen. Így mindig lesznek elégedetlen játékosok akik kimaradnak, és hála az ingyen igazolások miatti giga fizetéseknek, nem sokan akarnak majd távozni. Akik meg távozni akarnak, azokért nem lehet majd nagy összeget kérni. Felejtős az, hogy pl Can-ért kaptok 40 milliót.
Az igaz, hogy lerabolhatja a Barca , Real a formálódó csapatot, de olyan összeget lehet ilyenkor kérni az adott játékosért amit nem szégyellsz, és azért Marotta , Conte páros valószínű jól forgatná vissza a befolyó pénzt.
Egyelőre azt látom, hogy látni mit akarnak, egy győztes mentalítású olaszos csapatot, ahol a játékosok szeretnek és akarnak is játszani. Nem véletlen , hogy további olasz játékosok kerülnek szóba, lásd Chisa , Insigne.
Egyébként meg, innentől nehéz gyengülni, szóval ha jövőre sikerül a 2 szélre top játékost igazolni , valamint az emlegetett James vagy Eriksen párosból egyet hozni , vagy hasonló minőséget,( Mindkét esetben történt megkeresés , Eriksen ügynöke nyilatkozott, Jamesről meg egy ideje irogatnak) akkor nem feltétlenül lesz oka játékosoknak elhagyni az Inter-t. Végre valódi erőt képviselne a csapat, és anyagilag nem lenne akadálya emelni a fizetéseken.
De amúgy rendben van amit írsz, egyet tudok érteni sok dologgal.

babo0410 2019.12.02. 15:47:41

@JuventusFanatikus: Akkor én kezdem. Sajnos G1G1 is úgy járt, mint Anno Del Piero. Egyikőjük se látta be, hogy ideje abbahagyni. Sajnálom, mert tegnap Buffon csak a saját renoméját rombolta. Szerény meglátásom az, hogy az idény végén szögre kell akassza, mert nagyon csúnyán visszaesett. Fejben már nem tud úgy reagálni, és ebből adódnak ezek az oltári nagy bakik.

rockitbaby 2019.12.02. 16:01:36

@Contelegend: Amint Marotta lett a sportvezető, gyakorlatilag borítékolható volt, hogy minimum bepróbálkoztok Conte-nál. Így nem lenne meglepő, hogy ezek már megelőlegezett igazolások. Akkor is, ha Marotta a kölcsön+opció koronázatlan királya szereti az ingyen játékosokat is. Sensi és Barella már gyakorlatilag Conte taktikájához érkeztek, csak az volt a váratlan, főleg Sensi esetében, hogy ennyire gyorsan beilleszkedett a csapatba. A balhés játékosok kipaterolása egyáltalán nem meglepő, ez szinte borítékolható volt, ahogy kinevezték Conte-t. Akkor is, ha ezzel gyakorlatilag kényszerpályára rakta a klubot.

A keret forgatása nem lenne gond, de Sarri tipikusan nem a rotálás híve, így még akkor sem lenne jobb a helyzet, ha Mandzu és Can is távozott volna. De azért ez még így is a kellemesebb gondok közé tartozik.

Az, hogy a befolyt összeg visszaforgatható, nem vitás. De szeretnélek emlékeztetni, hogy Marotta nem az a költekezős típus. Eddig konkrátan két játékosért adott több, mint 50 milliót: Lukaku és Higuain. Utóbbi pedig akár beismerjük, akár nem, Pogba árából érkezett. Nálunk nem tudta pótolni Pirlo-t, Pogba-t, Vidalt, Tévezt és még sorolhatnám. Felépített egy bámulatos klubot szinte a semmiből, de azért azzal még várnék, hogy valóban jól vissza tudja-e forgatni a befolyt összeget. Nekem a Juventusnál töltött időszaka azt mondatja, hogy inkább a stabilitást preferálja, mint a pótlást. Minden évre volt egy csapatrész, amit sikerült leépíteniük, és csak több nyár alatt lehetett rendbe tenni - hozzáteszem, a Pogba távozásával azt a részt még mindig nem tudták helyrehozni.

Az egy dolog, hogy jobb szereplés mellett könnyebb megtartani valakit, magasabb fizetést adni stb. De azt ne feledd, hogy pl Eriksen aláírásáért komoly csata lesz, köztük a Juventusszal. Hiába lesz ez egy jó kiindulási alap, még nincs azon a szinten az Inter, hogy licitháborúba belemenjen. Jó az alap, jó a koncepció, de egyelőre még az Inter ott tart, mint a Juventus Conte idején. Jobbak voltak, mint előzőleg, de még nem annyira jók, hogy egy RM-Barca-PSG-ManCity pénzeszsák csapatokkal fel tudja venni a harcot. Ehhez még kellenek évek. Nem hiába pecázgat Marotta az olasz piacon. Ők kellenek ahhoz, hogy még egy szintet tudjon lépni a klub, de velük nem fog két lépcsőfokot megugrani az Inter. Még 3-4 év hasonló kiváló teljesítmény, megfejelve pár komolyabb teljesítménnyel a BL-ben és akkor lehet beszélni Eriksen kategóriáról. Még nem.

Bodnar Daniel 2019.12.02. 16:07:35

@Contelegend: Kicsit flashback-em van. Mintha 8 évet visszautaztunk volna az időben. Oka van annak, hogy nekünk ez a sztori már a múlté. Fölösleges hasonlítgatni, mert a legnagyobb különbség az elmúlt nyolc év szisztematikus építkezése, aminek persze a keret is eredménye. Nyolc évet az életbe nem dolgoz le senki semelyik bajnokságban. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rövid távon nem lehet trónfosztás (ami nekünk csak jól jönne), de azért mert 8 év késéssel az Internél valami elkezdődött az még nem jelenti azt, hogy egy lapon lehet említeni a két klubbot, bármilyen téren. Örülünk, hogy összeállt valami, ami ébren tart minket, de mi már onnan visszafele jövünk, ahova ti tartotok. Conte kurvajó szerkezetlakatos, de a formába öntés csak utána jön. Elnézést, nem értem miért is vagy itt. Teljesen logikátlan és értelmetlen ez az egész. Pedig most nálatok is van mit beszélni. Semmi bajom nincs veled, csak az értelmetlen dolgokkal állok hadilábon. :)

Contelegend 2019.12.02. 16:09:21

@rockitbaby: Minden csak pénz kérdése :) Az Eriksen kategóriánál is. És hidd el , nem Marottán múlik az, hogy mennyit költhet. Neki szeme van ahhoz, hogy kit lehet hozni jó áron, de szerintem a Juve-nal fontos volt az is az Agnelli családnak, hogy profitot lássanak mindenből. A Ronaldo üzlet is ennek szólt.
Nálunk kicsit máshogy állnak ezekhez a dolgokhoz. A sikerért hajlandóak bármekkora összeget fizetni amennyit az FFP enged, és Lukaku 70milliós ára nem a csúcs, ebben biztos vagyok. Barella is 38 millió, Sensi 25, Lazaro 20.. Az a kérdés inkább kiknek lesz vonzó az Inter, mert az anyagi háttér megvan.

Contelegend 2019.12.02. 16:16:34

@Bodnar Daniel: Na az ilyen hozzászólások tükrözik azt mit nem szeretek a Juve szurkolók BIZONYOS RÉTEGÉBEN. Még a bajnokság elvesztését is úgy írod körbe , mintha azt a Juve-nak találnák ki , és minden a Juve körül forog :D
Az összehasonlítgatás a keret tagjaira koncentrálódott, teljesen más megközelítést alkalmaz a két klub minden téren. Azt leszámítva , hogy lehet egy kis de ja vu-d a Conte és Marotta duo miatt, itt szó nincs 8 éves lemaradásról. Persze semmi baj veled, a szurkolók nagy része nem képes más megközelítést alkalmazni mint ami neki szimpatikus, de ha megengeded, az én állításaim had tartsam már validnak, főleg, hogy kiemelem ez az én véleményem. Hova tovább, ha maradunk a 8 éves lemaradásnál, azt Paratici épp most csökkenti rohamtempóban, és arra voltam kíváncsi , kinek mi a véleménye erről :) apropó , te miért vagy itt?

Juventino86 2019.12.02. 16:26:08

@JuventusFanatikus: :D :D Nézd, Gigi egy legenda, egy hatalmas sportember, de az idő eljárt felette sajnos. Ideje lenne méltósággal visszavonulnia.

JuventusFanatikus 2019.12.02. 16:34:00

@Juventino86: Nem arra utalok, aki kritikát fogalmaz meg vele szemben, mert tényleg rosszul védett, hanem akik emiatt lenézik, bohócozzák, stb...

Rikoo 2019.12.02. 16:38:18

@Contelegend: Mondjuk itt az összehasonlításhoz tartozik, hogy Agnelli sem véletlenül akarja a 300+ millió eurós tőkeemelést a klubnál. Ő is érzi, hogy változtatni kell, szóval nem kell kiöregedett, kiégett klubnak titulálni a Juventust, akiknek nincs is jövője.

spaolo1981 2019.12.02. 16:41:50

@JuventusFanatikus: És milyen rövid a szurkolói emlékezet...Bologna ellen a 90.percben ki védte Santander ötösről leadott ollózását földöntúli bravúrral? Hát persze, hogy Buffon. Csak ha már kiemelünk valamit, akkor emeljük ki ezt is.

rockitbaby 2019.12.02. 16:42:42

@Contelegend: Ha lehetőség lesz saját stadionra, hidd el, azt fogja választani. Kell is, de Marotta a stabilitás híve. Nem fog eszetlenül költekezni, akkor sem, ha lehetőség van rá. Jól tud igazolni, de vannak korlátai. Ezt mi tudjuk a legjobban. Nem kárörvendek, csak elmondom.

De azt meg kell hagyni, egy történelmi mélyponton lévő csapatot vissza tud terelni a helyes útra, viszont arra nem képes, hogy top5 csapatot építsen. Azonban ahogy mondtam is, nektek még nem ezt kell megugrani. Conte is elmondta, hiaba a mostani jó szereplés, lépcsőfokot kihagyni nem szabad. Eriksen még nem az Inter számára elérhető kategória, lépcsőfok. Most még nem.

Most egyelőre azt kell megoldani, hogy a keret megfelelően bő legyen. Lehet álmodozni, de még nem egy Eriksen kategória a realitás. És nem is itt kell folytatni az építkezést. Kell pár kiváló keretmélyítő játékos. De ne lepődjetek majd meg, ha januárban nem lesz komoly érkező. A Juventusnál töltőtt ideje alatt sem volt, és szerintem ez most sem lesz másként.

Juventino86 2019.12.02. 16:46:01

@JuventusFanatikus: Na igen. Tisztelettel kell beszélni Buffonról, mert megérdemli. De sajnos neki el kéne már engedni ezt a védést. Az idő neki sem kegyelmezett. :(

Contelegend 2019.12.02. 16:51:14

@Rikoo: Én ezt egy szóval sem mondtam. A Juve jelenleg képes arra, hogy kész játékosokat vegyen a top kategóriából, szóval nem kell nekik felépíteni a 20 éveseket.

Ádám.84 2019.12.02. 16:59:36

Az izénél könnyen gondot jelenthet még jövő nyáron az el nem adott, most kölcsönben lévő játékosok sorsa, illetve azt se felejtsük el, hogy bizonyos játékosokat még ki sem fizettek teljesen, szóval ezzel azt akarom mondani, hogy játékosmozgások nélkül is komoly mínuszban találhatja magát az izé jövőre. A Juvét viszont semmilyen opció nem terheli, sőt inkább játékosok eladására van szükség (Rugani, Can, Mandzu, Perin, Pjaca), amiből plusz pénz nélkül is lehetőség van további erősítésekre. Ez sem mindegy.

Ádám.84 2019.12.02. 17:01:24

@Rikoo: idén nyáron eleve szinte csak fiatal játékosok érkeztek, a kiöregedés szerintem már nem állja meg a helyét.

Contelegend 2019.12.02. 17:07:08

@Ádám.84: A Rugani, Can, Mandzuikic, Perin, Pjaca ötösből , nem bántásból , de jó ha annyi bevétel lesz mint egy Martinez eladásából.
Kire gondolsz , mint fiatal játékos? Mármint arra gondoltam aki a Juve jövőjét is jelentheti, mert Demiral nem nagyon játszik, az eladásáról is szó volt, míg Rabiot egyelőre úgy tűnik , bukta lesz.. neki nem képességeivel hanem a természetével és a fél év kihagyásával vannak gondok. Ramsey pedig szintén nem tartozik azok közé akiket megillet a kezdő. Ha bármelyik jobb lenne mint Khedira Matuidi , folyamatosan kezdők lennének de ez nem igaz. Szóval az lehet , hogy fiatalok érkeztek, de minek? Azért nem értem a Juventus van annyira tőke erős , hogy klasszist is hozhatott volna a középpályára. Szó volt Pogba-ról, oké talán következő mercato-n , de rajta kívül is lett volna néhány alternativa.

Contelegend 2019.12.02. 17:08:22

@Ádám.84: Mondjuk de Ligtért csengettetek rendesen az igaz, lehet ez az összeg korlátozta le a további költekezést?

del pipi 2019.12.02. 17:17:36

@Ádám.84: @Contelegend: Nehogy elkezdjétek! Ádám hagyd békén őt, most szabadjon neki egy picit örülni, úgyis csak egy hétig tart! :)))))) Bocsi legenda! Nem tehettem mást! :))))

Ádám.84 2019.12.02. 17:22:13

@Contelegend: szerintem bizonyos játékosok fizetése, illetve amortizációja is nagyon beleszámít a költekezésbe.

Nézd, nyáron a csapathoz érkező játékosok átlag életkora kb 21 év volt, ez mindenképpen az öregedés ellen hat; a többi esetben csak a megérzéseimre hagyatkozom, márpedig szerintem Rabiot és Demiral be fog válni, Ramsey nem illik a Juvéba, de ha el is megy, ingyen jött és pénzért mehet, mint Can.

"A Rugani, Can, Mandzuikic, Perin, Pjaca ötösből , nem bántásból , de jó ha annyi bevétel lesz mint egy Martinez eladásából." Ezzel ki is egyeznék. De itt a másik lényegi pontra tapintottál, az izé szerintem nem fogja tudni megtartani a top játékosait, akárcsak a Juve 4-5 évvel ezelőtt. Ez is fontos tényező lehet, és Conte sem tudja fenntartani örökké a tüzet.

Sensi és Barella még 45 millióba fog összesen kerülni, az sem mindegy. Ráadásul szerintem Barella nem nagy durranás, Sensi az egyedüli akit elhoznék Milánó sötétebb feléből, ő már most magas színvonalon játszó labdarúgó.

Khedirát már most kiszorította Bentancur, Matuidit pedig Rabiot fogja.

Összességében én nem látom sötétnek a helyzetet, csak annyi a fontos, hogy továbbra is fiatal játékosokat hozzanak az erősítésre váró posztokra.
Vélemény szerint egy-két jó igazolással valóban megcélozható lenne a BL. Ez a mostani csapat még nincsen készen erre, de semmi sincs veszve.

Contelegend 2019.12.02. 17:26:16

@del pipi: szerintem se ő se én nem írtunk egymásra semmi sértőt :) kivételesen.

Contelegend 2019.12.02. 17:31:45

@Ádám.84: Távol áll a "sötét helyzettől" a Juve jelenlegi helyzete. Max egy kicsit tudtok gyengülni, és nyilván egy éra sem tart örökké, de olyan stabil alapokon van a klub, hogy nehéz ezt bárhogy megingatni. Egy módon lehetséges, ha valamelyik csapat gazdaságilag bármilyen módon odaér a szintetekre, ez pedig nem mostanában lesz. Az Inter-nek egyelőre akkor van esélye, ha stabil keretet , és jó játékosokat igazol, akiket ha el is ad, azt óriási profittal teszi. A klub jó kezekben van és az elmúlt 2-3 év bizakodásra ad okot. Más kérdés , hogy jelenleg a csapat erőn felül teljesít, meglátjuk , hogy tudunk erősíteni, és mennyire rögeszme nálatok a BL. Jelenleg ezen tényezőkön áll vagy bukik, kié lesz a bajnokság. Mindenesetre nálunk senki nem beszél az értelmesebbek közül scudetto-ról, max halkan reménykedik.
Én azt mondom konklúziónak, hogy régóta vártam már egy kiegyensúlyozott bajnokságra ahol az esély megvan a győzelemre. Nagyon tudnék annak is örülni, ha a Roma/Milan/Napoli trióból legalább 2 is képes lenne jó eredményre, hogy még izgalmasabb legyen a bajnokság, és erősítsék egymást a csapatok a versenyfutással.

Ádám.84 2019.12.02. 17:38:34

@Contelegend: "Az Inter-nek egyelőre akkor van esélye, ha stabil keretet , és jó játékosokat igazol, akiket ha el is ad, azt óriási profittal teszi."
Hidd el, hogy ez igenis komoly problémát tud jelenteni, mivel egyáltalán nem biztos, hogy sok pénzből is akár egy hasonló szintű játékost tudsz venni, nézd csak meg Pogba és Vidal kontra a Juve középpályáját. 150 millióért ment ez a két játékos és mégis azóta is romokban a középpálya. Vagy ott van a Milan helyzete, 100 milliókat költenek és egy, de egy játékos se válik be náluk, most éppen Piatek épül le.
Szóval szerintem túl optimista vagy, hosszú még az út egy olyan csapatig, amit te most elképzelsz.
A kiegyensúlyozottabb bajnokságot én is kívánatosnak tartom, csak ne pont a rohadt hullarablók erősödnének.

pott70 2019.12.02. 17:39:50

Nehogymár kitaláljuk ám,hogy tegnap Gigi miatt nem vertük meg öt-kettőre ezt a Sasst,aminek kb természetesnek kéne lennie.Ugyan tegnap tényleg hibázott Buffon(melyik kapus az jelenleg aki nem szokott?),de eddig az idén elég jól védett,amikor játszott.
Szarok voltunk,dekoncentráltak,az elején meg még nagyarcúak is.Ezért nem nyertünk.

Contelegend 2019.12.02. 17:54:40

@Ádám.84: :D szerintem pedig szüksége van a labdarúgásnak egy kiváló Inter-re , mert olyan ellentét egy top bajnokságban sincs mint a Juventus-sal való rivalizálásunk. Ez ilyen igazi olaszos csinnadratta. Azért had legyek optimista így 7 év után :D én sem veszem el a kedvet a BL-től pedig sajnos az az érzésem , hogy Ronaldo-val távolabb vagytok tőle mint 3 éve. Dybala mellé kellett volna valami bitang jó csatár , akár Aubameyang , G Jesus vagy hasonló kaliber , a kp-ra meg az összes pénzt ráfordítani az ingyen igazolható játékosok helyett. Félreértés ne essék én nem fikazom Ronaldo-t , csak egyszerűen BL-t jelenleg csak csapatként lehet nyerni, és ezt jól példázza a Liverpool is. A Real is volt sokkal inkább csapat Ronaldo-val együtt is mint most a Juve. Persze ott végtelen pénz áll rendelkezésre ...
Szóval szerintem reális esély a BL-re akkor lesz , ha a bitang jó játékosok mellé bitang jó csapatjátékosokat igazoltok.

Ádám.84 2019.12.02. 18:03:04

@Contelegend: ebben nincsen vita köztünk, kell még pár jó igazolás a BL-hez.
Az intert viszont nem csak Olaszország, hanem Európa egyik legundorítóbb, legvisszaszítóbb csapatának tartottam mindig is, erre pedig csak még egy lapáttal rátett a 2006-os calciopoli.

Jamal Jamal 2019.12.02. 18:28:57

Aztat fel nem foghatom hogy az izé egyik moralizáló kisembere, roppant elmés nick alatt - akit pedig megemlít... nem mellesleg...inkább tekinthető Juve legendának mint a hullarablókénak- mit keres egy Juventus fanatikusok által épített blogon?????
Nóóóórmális? Maaargit! Ez nóóóórmális???
Bár??Én egy kicsit hogy ezek a senkiháziak fölülről tekintve belőlünk építkeznek (Conte, Marotta). Most legalább a gyepen teszik és nem a ződasztalon.
Ha nem mondtam volna még, akkor most a legendának mondom csak úgy: nyócév az nyócév.
De majd meglátjuk mennyit ér ez Európában...
Még egy érthetetlen részlet: hogyan akarja bárki is a mordoriakat összehasonlítani a Juventus Football Club S.p.A. -val és annak legnagyobb értékeivel???????

" mert olyan ellentét egy top bajnokságban sincs mint a Juventus-sal való rivalizálásunk."
Ácsi. A Juventus a hordával nem rivalizál. A horda rivalizál a Juve-val.
Asszem a hónapok óta tartó okoskodás, demoralizálás nálam most lett sokkkkk..

del pipi 2019.12.02. 19:26:41

@Contelegend: Oké! De a lényeg inkább az egy hétig című monológom volt...:)

Contelegend 2019.12.02. 19:33:44

@Jamal Jamal: pont most mikor előzött az Inter :D inkább örülj , hogy van kihívó :) szerintem sokkal nagyobb értéke van úgy bajnoki címet nyerni , hogy nincs lefutva már a dolog szeptemberben. Emlékezz csak a Napoli féle versenyfutásra.

Andras74 2019.12.02. 20:05:54

@babo0410: én sosem szidom Buffont, de azt be kell látni, h ő maga döntötte le a szobrát, amikor Párizsba ment......

JuventusFanatikus 2019.12.02. 21:12:52

@Ádám.84: Sajnos eléggé rosszul lőtted be az érkezők átlagéletkorát, mert öregedtünk a nyáron, a távozó életkora 24.6 volt, az érkezőké 24.7. A fiatalításnak sokkal drasztikusabbnak kell lennie.
@Contelegend: Nem kell szerintem nektek Eriksenben gondolkodnotok, mert először is én biztos vagyok benne, hogy nem menne az interbe. Kupákat szeretne nyerni, ott nem lehetséges, a Tottenhamhez képest egyébként is visszalépés. Máskülönben nektek nem is kell Eriksen, Conte nem szeret szerkezetet változtani, 3-5-2-ben pedig nincs is helye.
@Juventino86: Nehogy már Gigi is listás legyen:D Eddig nagyon jól védett, egy rossz meccs miatt ne ítéljük el! A szezon végén majd meglátjuk, hogy érdemes-e neki még folytatni.

babo0410 2019.12.02. 21:15:24

@Andras74: Én se szeretném, mert egy legenda, de az a baj, hogy sajnos az a fajta, aki nem tudja mikor kell abbahagynia. Már a Párizsba igazolás helyett vissza kellett volna vonuljon. Nem tette, és most csak egyre inkább a renoméját rombolja az ilyen meccseivel, mint a vasárnapi is volt.

Jamal Jamal 2019.12.02. 21:57:15

@Contelegend: nahát....hogy mik vannak? A haverjaid merda-znak (NSO-n évek óta teszik), te pedig idejössz bűbájoskodni.
A kukásoknak soha nem volt esélyük, az izé meg addig gondolkodott hogy elment 8 év érdemi eredmény nélkül. Az irány nem rossz, de el fognak fáradni tavasszal úgy, ahogy elöntötte nápolyt a szemét.

Sarri képes lesz emelni a szintet, muszáj lesz neki! És ez azért sem vicces, mert a Lazio is oda fogja tenni magát.
Hosszú a szezon és a sérülések idén is túlságosan sokat fognak számítani.
Messi aranylabdája majd most szépen CR-t jól felb@ssz@ remélem az ünnepek alatt leápoltatja magát, mert amiért a hullarablók most vezetnek az pont az ő hiánya, a CR7 gólok mellett csak lesne a csürhe.

MdewC 2019.12.03. 01:21:54

@Jamal Jamal: +1

Végre volt mit olvasni érdemben is egy Juve blogon. :D

del pipi 2019.12.03. 05:15:46

@Jamal Jamal: Hát a CR gólokat most már én is lesném, az biztos!

Ádám.84 2019.12.03. 10:13:27

@JuventusFanatikus: igazad van, kicsit tévedtem, amennyiben Buffont kivonom az egyenletből (ami azt hiszem érthető), akkor kereken 23 év az átlagéletkor, igazából csak Danilo és Ramsey tartozott a nem fiatal játékosok közé, szerintem ez jó irányvonal, nem szabadna többé 30 és afölötti játékosokat igazolni.

Annak viszont roppantul örülök, hogy Pellegrini ilyen kiválóan játszik, nem hiába akarta Paratici már korábban is megszerezni, csak akkor sajnos hosszabbított a Romával.

Bodnar Daniel 2019.12.03. 14:21:59

@Contelegend: Egy Juve blogon, Juve szurkolóként? Gondolom, birkapörkölt recepteket cserélni....

Igen, azt érzem, hogy hangoztatod a véleményed, ami konkrét trollkodásba fordul, ha éppen esélytelennek látszik az Inter próbálkozása velünk szemben. Előkerül a csalózás hamar a tarsolyból. Ami minden drukker csoport, minden szintjén faszfej dolog. Ha gondolod, körülírhatom a faszfej kifejezést, úgy hogy okosnak tűnjön. Ja várj, én nem ezért vagyok itt... De egyébként ez nem a te hibád, hanem az adminé, hogy valamely csoda folytán élvezetet lát a fölösleges és értelmetlen feszültség keltésben.

De egyébként ez is azt példázza, hogy minden a Juve körül forog... :) Nem azért, mert én így gondolom, hanem mert majd egy évtized stattjai mutatják.

Olasz tulajdonú klub, saját stadionnal, nyolc év szisztematikus építkezéssel. Ez kell ahhoz ahhoz, hogy minden a Juve körül forogjon Olaszországban. Ha jól sejtem nálatok max egy dolog van meg és az is csak fél éve. Szerinted?

De inkább az adminhoz fordulok kérdésemmel: Mi értelme van a saját olvasó táborod hergelésének? Mindamellett, hogy köszi minden erőfeszítést amit a blog üzemeltetéséhez

Bodnar Daniel 2019.12.03. 14:25:25

@Bodnar Daniel: véletlenül elküldtem befejezés nélkül. Szóval minden tisztelet az erőfeszítésért, amit értünk teszel. De kérlek engem blokkolj ki, mert akárhányszor jövök ide máso szurkolótársam gondolatait elolvasni, mindig belebotlok egy Interesbe. Ami, hogy történhet meg?

Ha a McDonald's-ba mennél és KFC-t kapnál, úgy hogy big-mac-re éhezel kétszer egy héten, boldog lennél?

Bodnar Daniel 2019.12.03. 14:37:25

@JuventusFanatikus

Nem lehetne egy szavazást indítani arról hogy hány százalékát cseszi fel a blog olvasóknak nagyon, hogy egy interes csóka foglalja be a hozzászólások 30%-át egy Juve blogon? Mert ha a többség elfogadja, akkor szívesen elfogadom én is. De így az agybénulás kerülget minden alkalommal mikor ide jövök. Szerintem ez mindenkinek hasznos infó lenne.

Contelegend 2019.12.03. 15:18:11

@Bodnar Daniel: Nos , ha az első kommentjeim óta követnéd a hozzászólásaim, látnád, hogy 2-3 embert eltekintve nem szoktam felcseszni senkit. Meg is tudom nevezni kik azok akik mindenbe rémeket látnak de inkább nem személyeskedek. Továbbá azért is lenne jó a régi kommentjeim elolvasni mert soha egyetlen egyszer sem beszéltem tiszteletlenül a Juventus-ról, sőt elismertem , hogy bámulatos , ahogy felépült újra a klub. Néha előfordul , hogy nekem is elgurul a gyógyszerem ezt vállalom, ilyen volt a múltkori meccs. Soha nem szoktam csalózni, ilyet nem is hallhatsz ki az én mondandómból. Olyat írtam max, hogy még mindig elég szeszélyes ítéletek születnek, és ebbe olyan hatalmi dolgok játszanak szerepet, ami Olaszországból sosem fog eltűnni , de ez nem korlátozódik a Juventus-ra, mivel mindenki csinálja, az Inter is. Nem mennék bele :) .
Az idegesíthet másokat , hogy teljesen más nézőpontot képviselek olykor, és van aki ezt nem tudja feldolgozni, nem kezeli helyén és nem képes elfogadni, hogy lehet valaki más véleményen is. Néha itt egymással is úgy beszélnek az állítólagos Juve drukkerek , hogy rossz nézni, de én nem dörzsölöm ettől a tenyerem, csak érdeklődéssel olvasom mert számomra is más nézőpontokra világít, és megtudhatok olyan információkat amik érdekelhetnek.
Megérteném amúgy a véleményed, ha tényleg trollkodás lenne a célom. Lehet, hogy néha nem finomkodok, de nem célom senkit megbántani, sem a klubot amit szeretsz, sem a szurkolótársaid, sem téged.
Ne legyél ideggyenge , ennyire nem cseszhet fel téged egy ilyen pitiáner dolog, hogy ki mit irogat egy blogon. Én egyébként magát a Calcio-t is szeretem, épp ezért nem egy blogot olvasok, szólok hozzá, és a Juve-sok közül, - sokszor leírtam - ez a legjobb és legtartalmasabb.
Egyébként szerintem annyi a problémád amit sokan nem tudnak félretenni. Ha Inter drukker vagyok, akkor biztos csak fasz lehetek, mert az "izének - hullarablóknak" értelmes ember nem szurkolhat, így a saját ellenszenved és frusztrációd kitudod vetíteni rám, és ez most főleg felerősödött, hogy az Inter komolyabb erőt képvisel mint az elmúlt szezonokban. Őszinténszólva ez egy nagyon gyerekes dolog, de bízom benne , hogy meglehet győzni arról, hogy hanyagold ezt, mert egyrészt engem nem érint, csak megakartalak tisztelni egy válasszal, viszont már kezdem unni, hogy csatlakozni akarsz amellé a pár ember mellé akik osztják a nézeted és nem bírják feldolgozni, hogy emberek vagyunk mindannyian. Legyél sikeres az életben, és akkor nem kell gyűlölködnöd az interneten. Ez a tanácsom.

del pipi 2019.12.03. 16:41:46

@Bodnar Daniel: Ha szavazást akarsz kiíratni akkor egyértelműen jogod van hozzá, mint ahogy neki is van joga itt véleményezni hisz elvileg szólásszabadság van, nem igaz? Igaza van, néha (én vagyok a legjobb példa rá) mi Juve szurkolók is úgy összetudunk szólalkozni hogy az ihaj! Tehát nálam ő csak színt hoz a Blogra, nem is szokott hülyeségeket írni. Szóval én majd mellette szavazok hogy hallassa más is a hangját. De ezzel én nem akarlak megbántani téged, sorry! Ja ás ne egyél sok fast food kaját mert nagyon egészségtelen! :)))) @Contelegend: Az a lényeg hogy maradj mindig korrekt, és ne Calciopolizzál, az még idáig nem jött be. Legyél boldog hétvégéig...meeeeert vissza téééérünk! :))))

Baggio73 2019.12.04. 11:09:50

Agnelliék voltak a buták, hogy idehozták Szarrit!!!!!!

Bodnar Daniel 2019.12.04. 14:23:28

@Contelegend: Az idegrendszerem akkor szállt tova, mikor előkaptad a sapkából a fizetjük a bírókat, mert Allegriék... Kb. mint a Soros terv. :D Attól még, hogy nem ezeket a szavakat használtad, a tartalom ez volt.

Miért gondolod, hogy ettől majd hu de relaxáló lesz a véleményeid olvasni a jövőben. De komolyan? Mikor ez a kalap még mindig a fejeden van. Nyílván nem vagy buta, nem írsz hülyeségeket. Tudom, hogy nehéz elhinni mikor azt írom, hogy nem veled van bajom, mint ember, hiszen azt sem tudom ki vagy. Ha valaki bújtatottan csalózik, az nekem mindegy hogy honnan jön, vagy kinek szurkol. A tény, hogy Interes vagy csak egy szerencsétlen súlyosbító körülmény, amivel semmi dolga senkinek, lévén szólásszabadság. Amit írtál azzal van bajom és azzal, hogy ezzel leromboltad azt az imázsodat, hogy véleményt ütköztetni jössz. Mert az trollkodás volt, igényeseben megfogalmazott módon. A trollkodás mikor teljesen a kontextustól eltérő, vagy bizonyítottan hamis állításokra alapozott és az alap kommunikációs folyamatot tudatosan romboló információt közölsz. Magyarán netto kommunikációs zaj. Én arra értem, hogy értelmetlen. Értelmetlen kommunikációs zajt olvasnom, egy fáradt nap után, mikor azon vagyok, hogy egy pozitív közösségi élményben legyen részem. Még akkor is, ha sokszor a pozitív hozzáállást egy magam vagy vajnyi kevés emberrel kell tanúsítanom.

Hidd el nélküled is nehéz meló ez itt párszor. De az, ha valaki negatívan látja a dolgokat és felhívja a hibákra a figyelmet az legalább egy stabil álláspont. El lehet fogadni. De ha valaki egyszer normális, egyszer troll, ott már nem tiszta a kép. Az őszinteség a kulcsszó. Ha felvállalod, hogy ellenszenves egy olyan csapat, ami ősi ellensége annak a csapatnak, amit kedvelsz és hangot adsz neki folyamatosan, az is egy stabil álláspont, amit el lehet fogadni. De abban az esetben nyilván nem lehetnél itt, mint ahogy én sem oszthatnám az én álláspontomat 4 kommentnél tovább, egy Interes fórumon. Útálom az Intert. Talán ezért. :D

De ugye NEM IS LENNE ÉRTELME ezt tennem, hiszen azzal foglalkozom amit szeretek, nem azzal, amit útálok.

Szóval ezek szerint te nem útálod a Juventust igaz?

Bodnar Daniel 2019.12.04. 14:39:37

@Contelegend: @Contelegend: És a személyes rész.

Az Inter nem okoz frusztrációt. Mivel nem erősödött meg. Hiszen ahhoz minimum 3-4 év kéne. Saját stadion, olasz tulajdon, és márka érték.

Kaptatok Contéval egy alapot, amire lehet építkezni a következő évek során. Az-az reméljük, hogy így lesz, az Olasz Labdarúgás érdekében. Az, hogy most az elején ment/megy az semmire nem biztosíték, mint ahogy azt sem, hogy nekünk még nem. De nálunk egy teljesen más szinten vannak a dolgok, ismétlem nem azért mert Juventus, hanem mert 8 évvel mindenki előtt járnak. Bárki megtudta volna ezt csinálni, ha mi meg tudtuk Seria B-ből. De nem tették. Ez van. Ezen nincs mit vitázni.

A frusztráció a tartalmadtól volt. Ez remélem ennyi karakter után kezd kikristályozódni. :D

Nem tudom, a sikereim hiányáról honnan vettél tudomást. :D De kérlek tájékoztasd a családomat, a barátnőmet, a klienseimet is róla. Ezek szerint meghagytam őket egy hamis illúzióban.

És ugye a rossz hírt, mindig jobb hallani egy talpig őszinte embe.... bocs nicknévtől.

Bodnar Daniel 2019.12.04. 14:44:47

@del pipi: Teljesen igazat adok. Nem kéne sok gyorskaját ennem.... :D

Igen, a szavazás egy fair dolog. Szíved joga ki mellett állsz ki. Én csak kíváncsi vagyok, hogy valóban kártékony-e a kollega hatása a közösségre, vagy csak nekem kellemetlen. Mind a két opció lehetséges és kezelhető számomra. A kíváncsiság hajt leginkább, nem a diszkrimináció.

del pipi 2019.12.04. 14:53:18

@Bodnar Daniel: Én idáig benned semmiféle rossz indulatot nem feltételeztem, amúgy meg mindig szívom a vérét mert jó. És ő ezt szereti...ugye Legenda? Amúgy meg egyééé sok rizsát meg csirkemellet és gyúrjááá is....januártól...:))

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása