Bonucci: „Tavasszal kell a legjobb formát mutatnunk”

bonucci_leonardo_edzesen.jpgA Juventus védője és aktuális csapatkapitánya, Leonardo Bonucci nemrégiben arról nyilatkozott, hogy szívesen elkerülné a Tottenham Hotspurs csapatát José Mourinho miatt, miután bebizonyosodott, hogy a londoni csapat csoportmásodikként, az Öreg Hölgy pedig csoportelsőként lép tovább a BL-ben.

„Szeretném elkerülni a Tottenhamet. José Mourinho érkezésével a csapat többre lehet képes egyes meccseken. Azonban a februári és márciusi meccsek még elég messze vannak.

Anélkül, hogy Mauricio Pochettino érdemeit kisebbíteni kívánnám, José Mourinho tudja, hogyan kell valamivel többet kihozni a játékosaiból a kieséses szakaszban.”

Az elmúlt időszakban sok szó esett Cristiano Ronaldo teljesítményével és viselkedésével, ám az olasz védő szerint nincs miről beszélni.

„Mindent tisztáztunk Cristiano Ronaldóval, megbeszéltük a dolgokat. A fontos dolog az, hogy amikor éppen valaki nincs a legjobb formában, akkor elérhető valaki más, aki kész beállni helyette.

Egynél több futballistánk van, aki bizonyítja, hogy a lehető legmagasabb szinthez tartozik. Egy csapat vagyunk, és a végsőkig versenyképesnek kell lennünk. Az a célunk, hogy tavasszal legyünk a legjobb formában.

Matthijs de Ligt minden nap javulást mutat, és egyértelműen egy nagyszerű játékos kvalitásait mutatja. Nagyon alázatos srácról van szó, aki tovább tud fejlődni, és ezekkel a kvalitásokkal minden bizonnyal a világ egyik legjobbja lesz.”

Természetesen az Inter és Conte menetelése is felmerült az interjú során.

„Tudtuk, hogy Antonio Conte érkezésével az Inter harcban lesz a tabella első helyéért, illetve a BL-ben is küzdeni fognak a továbbjutásért.

Én a saját csapatommal foglalkozok, a mi célunk az, hogy minden versenykiírás végén legyünk a legjobb formában, hogy trófeákat emelhessünk a magasba.

Eddig jó sorozatot hoztunk, egy kisebb célt valósítottunk meg a BL-ben, így talán könnyebb lehet a sorsolásunk, most azonban ismét a bajnoksággal kell foglalkoznunk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4215330116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MdewC 2019.11.29. 10:32:19

@Billy Louise: igen, ez egy ilyen dolog igen. 2x annyi bevétel? Ezt melyik tulajdonos nem írná alá? Hagyjuk már.

Ez mindenhol így működik a mesén kívül.

MdewC 2019.11.30. 00:07:07

@Billy Louise: ez pedig nemcsak a fociban van jelen, hanem mindenhol. Aki a legjövedelmezőbb, az szinte bármit megtehet.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása