Kiszemelt: Christian Eriksen

eriksen_christian_felfele_mutat.jpgKözeleg a mercato, az újságírók is már nagyban a pletykák terjesztésével vannak elfoglalva, úgyhogy itt az ideje, hogy az általuk feldobott neveket is kicsit jobban megismerjük, és gondolkodjunk el azon, hogy az adott játékosnak lenne-e helye a Juventusnál.

Christian Dannemann Eriksennel sűrűn összeboronálják az Öreg Hölgyet, nem véletlenül, ugyanis a szezon végén lejár a dán szerződése, és abban biztosak lehetünk, hogy Fabio Paratici nem szeretne egy ilyen lehetőséget kihagyni. Vajon jó döntés lenne lecsapni Eriksenre?

Karrierjét a szülővárosának focicsapatában kezdte meg, a Middlefart G&BK együttesénél, ahol egészen 2005-ig pallérozódott. Ezután az Odense BK csapatához került, ahol nem kevesebb, mint három évet töltött el.

Felfigyelt rá az Ajax, és el is vitte hazájából a tehetséges trequartistát, 1.5 millió euróért. Hét meccsen szerepelt az U19-es csapatban, öt gólt szerzett, nem volt kérdés, hogy helye van a felnőttek közt.

Összesen 163 összecsapáson segíthette a holland gárdát, 32 alkalommal lőtt gólt, 65 gólpasszt osztott ki.

Természetesen a nagyobbnál nagyobb klubok figyelmét sem kerülte el az ifjú Christian teljesítménye, végül 2013-ban a Tottenham Hotspur lett a befutó, amely egyesület 13.5 millió eurót csengetett ki a hollandoknak.

Eddig 291 meccsen lépett pályára a Spurs mezében, és 68 gól mellett 87 gólpassz fűződik a nevéhez. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy a szezon befejeztével az angliai kalandnak vége lesz, ugyanis nem szeretne szerződést hosszabbítani, így télen kisebb összegért mozdítható lenne, míg nyáron ingyen megszerezhető. Az idei szezonban finoman szólva sem töri össze magát a pályán, eddig a megszokott teljesítményéhez képest gyengén muzsikál, ez nem lehet meglepő, elképzelhetjük, hogy mennyi motivációja lehet.

Nemzete válogatottját eddig 93 alkalommal szolgálhatta a gyepen, 29 találatot számolhat össze.

Adatai:

  • Kor: 27 év
  • Nemzetiség: dán
  • Magasság: 182 centiméter
  • Poszt: támadó középpályás
  • Erősebbik láb: mindkettőt ugyanúgy képes használni
  • Értéke: 100 millió euró (a Transfermarkt szerint)
  • Ügynök: Martin Schoots

Játékstílusa: Egy tipikus trequartistáról beszélünk, aki igazán más szerepkörben nem igazán bevethető, de volt rá eset, hogy szélsőként jutott szerephez, de kétségtelenül a csatárok mögött van az igazi helye. Ahogy az egy trequartistától elvárható, góllövés és gólpasszok terén is megállja a helyét, általában az utóbbi szezonokban nagyjából 20 pontot gyűjtött össze a kanadai táblázaton, az arány szokott változni, de leginkább az asszisztok száma van többségben. A Premier League-ben tizenkét asszisztjával ő osztotta ki tavaly a második legtöbb gólpasszt, ha a középpályásokat vesszük figyelembe, míg nyolc találatával nyolcadik helyet harcolta ki, addig 7.22-es osztályzatával a hatodik helyet foglalja el a Sofascore listáján. Ha már meg lett említve a találatok  száma, ő szerezte az angol bajnokságban a legtöbb gólt a tizenhatoson kívül, szám szerint hatot, ebből egy szabadrúgásgól. Eléggé karakteres módon tüzel távolról, Ronaldóhoz hasonlóan erőből lő. További erőssége a passzolási tudása, remekül tud beadni, és szöktetések terén is megállja helyét. Nagyon jól lát a pályán, technikailag képzett. Nem egy cselgép (az idei szezonban egyszer sem verte át ellenfelét), de jól tud bánni a labdával, különösen a kötények kiosztásában jeleskedik. Szorgos játékosról beszélünk, aki a védekező feladatokból is kiveszi a részét, bár ez egy dán futballista esetében nem meglepő.

A fejpárbajokban kifejezetten gyenge, de ez nem igazán lehet elvárás egy trequartistától. A sebességét tekintve nem is lassú, de nem is gyors. Leginkább úgy tudnám bekategorizálni, hogy Ramsey-től gyorsabb, viszont Bernardeschitől lassabb. Fizikailag különösebben nem erős, leginkább ügyességével oldja meg azt, hogy a labdát nem vegyék el tőle.

A mentális erősségét mutatja, hogy a Bajnokok Ligájában is klasszis teljesítménnyel tud előrukkolni, de az kétségtelenül igaz, hogy a döntőben nyújtott teljesítménye felejthető volt. Normális srác, a klubjaihoz eddig hű volt, balhék nem igazán jellemezték pályafutását. Nem is nevezném pénzéhesnek, ugyanis annak ellenére, hogy együttesének második legértékesebb játékosa, mindössze 3.9 millió fontot tehet zsebre évente, így ő a hetedik legjobban fizetett játékos a Tottenham keretében, olyan játékosok előzik meg, mint Erik Lamela, vagy Moussa Sissoko.

A távozásának oka az, hogy új kihívásokat keres, kupákat szeretne nyerni, amire a Spursnél nem igazán van lehetősége. Két igazán komoly kérője van, a Real Madrid és a Juventus. A szezon elején még nem igazán láttuk értelmét annak, hogy egy trequartistát igazoljon a vezetőség, ugyanis nem lett volna helye csapatban, ám azóta változtak a dolgok, és Sarri átváltott a 4-3-1-2-re, amihez viszont nincs igazán minőségi irányító a keretben. Ha a mester tényleg kitart ezen felállás mellett, akkor érdemes lenne szerződtetni egy remek trequartistát, erre a célra pedig tökéletesen megfelelne Eriksen. A legjobb korban van, viselkedése példás, nem sérülékeny, a Bajnokok Ligájában bizonyított, kvalitásai vitathatatlanok, ráadásul ingyen érkezne. Nem is lehet kérdés, hogy hatalmas üzlet lenne elhappolni a Királyi Gárda orra elől. Azonban, én megpróbálnám már télen Torinóba csábítani, még ha kisebb összeget kellene is fizetni az angoloknak. Ha szeretne a Juventus idén tényező lenni a Bajnokok Ligájában, akkor muszáj a középpályát összekapni, mert jelen esetben eléggé siralmas a helyzet, ugyanis támadásban nagyon gyengén muzsikál a Juve. Egyébként is Eriksennek több idő kell a beilleszkedéshez, egy irányító szerepet játszó focistának nehezebb megszokni egy olyan ligát, ahol még nem játszott, a csapatot is meg kell ismernie, ahogy a nyelvet is meg kell tanulnia. Sok megpróbáltatáson kellene keresztül mennie a dánnak, hogy teljesen beilleszkedjen, ezért úgy gondolom, hogy jó lenne már télen lecsapni rá, vagy ha nem is engedné el a klubja, akkor megegyezni vele, mielőtt a Real elvinné. Egy ilyen lehetőséget nem szabad elszalasztani.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3515308112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joseph Toser 2019.11.16. 12:34:06

Sziasztok!

Szerintem nem kérdés,hogy kellene a Juvéba.

Csak hát azok a fránya számok,ami euro-millókban vannak meghatározva! :-)

2019.11.16. 13:50:26

Mire betölti a 31-32 évet, addigra sikerül majd megvenni... :)

rockitbaby 2019.11.16. 14:09:38

@Joseph Toser: Az mindegy, mert nyáron le fog járni a szerződése, januárban már tárgyalhat klubokkal. De mindezek ellenére én valahogy a jövő nyári top prio célpontnak Tonalit jelölném ki. Hatalmas hiba lenne róla is lemaradni.

Il Principino 2019.11.16. 14:11:23

Azért az a majdnem 6 % nemre voksoló emberke véleménye érdekelne :)
100 milliós jó korban levő,4-3-3-ban és 4-3-1-2-ben is bevethető irányítót ingyen,vagy alacsony áron miért nem szeretnék???

Joseph Toser 2019.11.16. 14:32:20

@Il Principino: ők maguk sem tudják!
Mert akkor már irtak volna cáfolatot! Főleg a legfőbb poooool szurkolónk! :-)

Joseph Toser 2019.11.16. 14:33:37

@rockitbaby: igazad van! Nem voltam elég figyelmes! :-)

JuventusFanatikus 2019.11.16. 14:51:21

@Il Principino: A 4-3-3-ban csak vészhelyzet esetén lenne helye a szélen, úgy kell vele számolni, mint trequartistával, ráöltetni egy olyan szerepkört, ami nem igazán való neki, az nagyon ritkán sül el jól.

JuventusFanatikus 2019.11.16. 14:53:21

@Il Principino: Egyébként mindig vannak ilyen trollok, akik szándékosan nyomnak a legrosszabb opcióra, szerintem Ők sem gondolják komolyan, ezt úgy általánosságban mondom.:)

rockitbaby 2019.11.16. 14:55:31

@Il Principino: Én nem voksoltam, de elmondom, miért nem őt szánnám fő célpontnak. A Juventus mindig is csapatként volt erős, nem egyénenként. CR7 egyelőre felemás megítélésű, de a válogatott meccsen pályára lép, és mesterhármast lő, a klub színeiben pedig lassan egy hónapja semmit nem mutat. Ezt a tiszteletlenséges a balhét nem is veszem ide. Meglepődnék, ha jövő szeptemberben is Juventus mezben játszana.

Csapatjátékosok kellenek, ez a már bevált módszer. Továbbá jó lenne végre nem lemaradni kiváló olasz játékosokról sem. Sensi mai napig érthetetlen, miért nem kellett, Tonaliról jó lenne nem le maradni. Itt lenen az ideje kicsit visszatérni a hagyományainkhoz, ha már végre van olyan olasz opció is, aki(k) nem kutyaütő(k).

Szóval más szavakkal, a fizetése és az aláírási pénzmagot inkább azt mondom, hogy a hosszabb távú projektnek tekinthető Tonali megvételére kellene szánni. Elég ideje erőlködünk a nagyfülű megszerzése miatt 30 vagy közeli játékosokra, akiket nem kell felépíteni.

Már bőven elégedett lennénk a nyári mercatoval, ha CR7 távozásával a Tonali-Zaniolo párost hozzuk.

The king of alibis 2019.11.16. 15:08:26

Úgy kellene erre a fos középpályára, mint egy falat kenyér

gomorra21 2019.11.16. 15:18:38

@rockitbaby: érdekes, amit írsz, van benne igazság.

del pipi 2019.11.16. 15:26:56

@rockitbaby: @gomorra21: Van bizony! De azért én Eriksent szívesen látnám, ja és igenre szavaztam!

Wizzurah 2019.11.16. 16:06:12

Nos szerintem van két új középpályásunk igy is, akiket kb. meg sem próbáltunk beépiteni eddig vagy nem volt lehetőség rá sérülés miatt, stb. Nem hiszem,hogy a kebabost elviszik, szerintem pont hogy középpályára nem kellene senki még Eriksen sem. A rossz formáját meg azzal magyarázni, hogy nincs motivációja, bevette a leszarom tablettát arra meg azt mondom, hogy akkor ez rohadtul nem egy profi sportolóhoz való hozzá állás, Croni mellé nem kell még egy hisztis, arra ott van Emre Can.
Ha nem megy neki itt se vagy nem lesz stabil kezdő egyből akkor itt is menni fog a durci meg a szar forma csillagászati fizuért? Mert más is akarja őt az tuti...
Nem, nem kell. Csatár kell. Olyan aki helyzetbe tudja saját magát is hozni és be is tudja fejezni az akciókat.

Juventino86 2019.11.16. 16:28:08

Nagy szükség lenne rá.

Il Principino 2019.11.16. 17:08:01

@rockitbaby: sztem Eriksen bőven csapatjátékos a jellemzői alapján..Bőven lenne helye ezen a silány kp-n,pláne INGYEN..Ha minden igaz akkor jövőre Khedira-Matuidi-Can trió már nem lesz itt,ezért lenne égetően szükség a dánra és mondjuk Tonalira annak bele kell férni a költségvetésbe..Ramsey meg sérülékeny ezt eddig idén is láthattuk sajnos,rá se lehet alapozni sajnos.

@JuventusFanatikus: Én Pjanic jobbján vagy balján képzelem el nem a szélen,Spursben is játszott már ott nem csak a csatárok mögött.

@Wizzurah: Sztem érthető a hozzáállása,hiszen az elnök brutális árcédulát ragasztott rá ezzel ellehetetlenítette a távozását,amúgy idén a Spurs visszaesése Eriksennek is köszönhető!Ennyit jelent a dán jó formája :)

JuventusFanatikus 2019.11.16. 17:29:37

@Il Principino: Szezononként egy-két meccsen játszott ott, sokkal többet volt szélső, mint középpályás.

Wizzurah 2019.11.16. 17:51:11

A Spursnél más gondok is vannak, nem Eriksen miatt olyanok amilyenek, valamint nem azt mondtam mit jelent a jó forma, hanem hogy abszolút nem profizmusra vall.
Szerintem középpályásokból jól állunk kifejezetten, hogy szarok más kérdés, lehet kéne egy normális edző egy normális taktikával és nem mindennel egy hisztis picsogó ronit keresni. Semmi más gond nincs, minden poszt rendbe van, egy jó csatár kell és ennyi.

rockitbaby 2019.11.16. 18:03:06

@Il Principino: Nem azt mondtam, hogy nem az, csak a CR7 problémából indítottam el a dolgot, és arra értettem, hogy csapatjátékos kell, nem egó.

A dán tény és való, hogy minőséget képvisel, de az általad említett trióból max Emre barátunk fog menni. Khedira szerintem senkinek nem kell, és Sarrit valahogy sikerült meggyőznie. Matuidi pedig olyan mély benyomást tett rá, hogy vele szerződést is akarnánk hosszabbítani. Ott van még Pjanic, Benta, Ramsey és Rabiot. Most szándékosan kihagytam Berna-t, pedig ők is most már inkább középpályás, mint szélső. Ebből a jelenlegi sorból fix távozó az csak Emre Can. Matuidi maximum csereüzlet keretein belül, Pogeszt mondogatják, Khedira meg szerintem sehogy nem fog menni. Minimum kettő távozó kellene, hogy mindenképp megérje.

Persze amit írtam, Tonali esetében is fennállna, viszont ő még egy olyan 50 milliós hosszú távú befektetés lenne, amit időben leosztva szerintem pénzügyileg jobban a megéri halmazba lehet pakolni. Eriksen a tavaly nyári R-R ingyen kombót alapul véve minimum 7 milliós éves fizetést jelentene kb 4 évre és egy kisebb összeget aláírási pénzként. Ez is közel, vagy még akár többet is jelenthet, mint 50 millió. Nálam ezért billen hajszállal az olasz felé a mérleg nyelve.

ZecH 2019.11.16. 18:15:55

Kotelezo elhozni! Ez nem opcio hanem egy kurva keresztes hadjarat! Fel kell zarkoztatni a kozeppalyat, azonnal!!!

gomorra21 2019.11.16. 18:37:11

@rockitbaby: én egyáltalán nem csodálkoznék, ha Khedira jövőre távozna. Szerintem Sarri szépen lassan vezeti ki a csapatból, de nem érzem, hogy olyan veszettül fontos tagja lenne Sarri elképzeléseinek.

Nekem van egy kis szkepszisem Eriksennel kapcsolatban; Ramsey inkább csak erősíti azt az állítást, hogy az északiaknak nem ízlik a calcio.
Én a Rakitic-Tonali párossal erősítenék jövőre, lehet, hogy ez drágább (Ivan jöhetne már januárban), de sokkal inkább érzem, hogy a horvát pár meccs után nagyon érezné a Juventust, Tonali meg abszolút hiányposzt.

MdewC 2019.11.16. 18:45:09

Dyabal helyett semmi esetre sem. ;)

JuventusFanatikus 2019.11.16. 22:00:18

@gomorra21: Az első bekezdéseddel hibátlanul egyetértettek, és igazából a második részének a nagyjával is. Szerintem még Ramseyről ilyen véleményt még nem igazán tudunk alkotni, mert nagyon jól kezdett, de a sérülése után csúnyán visszaesett a teljesítménye (ez minden sérülésből visszatérő játékosra igaz, szinte).
Én a Rakitić-Tonali duóért megőrülök, nagyon kedvelem mindkét játékost, de eddig úgy tűnik, hogy kell egy igazi trequartista. Tele vagyunk olyan játékosokkal, akik tudnak ott játszani, de eddig egyik sem mutatta meg, hogy igazán hasznos ott. Rakitić-tyal eggyel többen lennénk, vagy képes jól játszani ott, vagy nem. Középpályán kétségkívül klasszis lenne. Ezért inkább szorgalmaznék egy Tonali-Eriksen duót, két hiányposztra, bármennyire is fájna a szívem a horvátért.
@MdewC: Nem posztriválisok, úgyhogy nyugodtan játszhatnak egyszerre, csak a 4-2-3-1-ben lennének váltótársak, de azt nem hinném, hogy Sarri meghúzza.
@rockitbaby: Azért Tonali sem bagóért fog itt játszani:D Nyilván, olyan három milliós fizut tehetne zsebre, ami nem sok, de ha mellészámolod az ötvennek, akkor mindjárt más lesz. Én biztos vagyok abban, hogy ezt a két játékost meg lehet szerezni egy mercato alatt.

JuventusFanatikus 2019.11.16. 22:03:36

@ZecH: Ez már Christian-hadjárat, hogy kijavítsalak egy picit:D Ő lenne a keretben a harmadik Krisztián, Ronaldo és Romero után:)

gomorra21 2019.11.17. 00:16:02

@JuventusFanatikus: nézd, baromira örültünk annak, hogy az utóbbi években csak a középpályára érkezett egy Emre Can, Rabiot, Ramsey hármas, akik amúgy egy klasszis középpályát is kiadhatnának, de amúgy melyiket éreztük olyannak, akiért érdemes korrekt összeget is kiadni? Biztos mindenki tud egyet választani, de nagyon túlzásba estünk ezekkel az ingyen igazolásokkal, amik értelemszerűen nem a hiányzó láncszemre mennek rá. Szerintem a PL-es karrierjéből kiindulva Ramsey jó lenne trequartistának, talán még jobb is, mint Eriksen, ha nem lenne sérülékeny. Kérdés, hogy mennyire képes transzformálnia magát a calciohoz. És ez ugyanannyira kérdéses Eriksennél. Rakitic szerintem biztos, hogy beválna. Vagy ott van Pogba, lehet nem szeretni, de róla tudjuk is, hogy érzi ezt a fajta focit. Én most egy kicsit elengedném ezt az ingyen játékosra való ácsingózást, mert jelenleg 3 ilyen játékosunk van a középpályán, akinek eddig nem jött ki a lépés. Eddig. Nem vagyok türelmetlen, hiszen Rabiot és Ramsey még eléggé újfiúk. A középpálya és a csatárok között van most egy jópár lehetőség, de igazán nagy bajnok, aki rettenetesen érzi a labdatartást, és a kapura is veszélyes - nincsen. Nálam ez a prioritás. Lehet, hogy a trequartista poszt tűnik kulcskérdésnek, szerintem viszont inkább egy nagy formátumú játékos hiányzik középen.

MdewC 2019.11.17. 01:14:01

@JuventusFanatikus: tőlem Matu és Sami helyett jöhet, az sem az a poszt, de ok.

Shyr Kahn 2019.11.17. 03:47:33

@rockitbaby: CR itt fog maradni. Mit mondana miert tavozna? A Juventusban valo jatek eleg nagy kihivas szamara is jelenleg. Itt meg bizonyitani akar es sztem fog is. Addig amig ez nem jon ossze, addig nem fog lepni.

Shyr Kahn 2019.11.17. 03:52:12

En legszivesebben nemmel szavaznek, de azert nem teszem, mert ez szamomra nem egy egyszeru eldontendo kerdes. Az egesz attol fugg, hogy ki masok lennenek meg mellette a kalapban es esetleg kiket hoznank meg mellette. Az O helyen Pogba jobb jatekos, aki kis is lett probalva nalunk, (igen, tul van arazva, de nem is az a kerdes, ugye?), amugy pedig Isco-t tobbre tartanam, hiaba nem egy poszt a ketto.

del pipi 2019.11.17. 09:07:44

Én FIFA-ban csinálok egy karriert ahol a gép igazol maga, tehát valakik mennek valakik jönnek mindig meglepetés. Idáig a 2018-19-s csapatból ők mentek: Ronaldo, Bernardeschi, Pjanic, Alex Sansro,Cancelo, pl és kik jöttek? Ez még érdekesebb: Ramsey,De Ligt,Christensen,Grimaldo,Mendy,Lukaku,Arthur. Ez három Év alatt cserélődött ki ennyire, tehát folyamatos a változás. Tegnap kezdtem a nyári felkészülési meccseket japánban és ki állt be csereként az elődöntőben? Na ki? Hát Eriksen!!!! A csapatom: Polski Untersee De Ligt, Christensen,Grimaldo, Eriksen, Ramsey, Arthur, Koman, Dybala, Del Pipi. Nagyon szemtelen csapat!

rockitbaby 2019.11.17. 09:13:12

@JuventusFanatikus: Megszerezni meg lehet, de ha Matuidi hosszabbít, Pjanic, Benta, Ramsey és Rabiot alap, Khedira sanszosan, míg Emre biztosan távozik, a középpálya még mindig telítve lesz. Szégyen is lenne, ha nem tudnánk megoldani kettejük érkezését egyazon átigazolási szezon során, de hogy érdemben lehessen őket játszatni, Can mellett még legalább kettőnek távoznia kellene, amire vajmi kevés esélyt látok.

@Shyr Kahn: CR7 maradása azért nem ezer százalék. Ha a mostani amúgy igen csak feszült helyzet marad, és hiába a múltbéli eredményei, látva azt, hogy a csapat nélküle jobban ment az utóbbi meccseken, mint vele, az egója igen komoly sebet kaphatott. Ezt kezelni kell, mert ha nem, akkor lépni fog. Ha pedig valami véletlen folytán, a csillagok olyan állása miatt megnyerjük a nagyfülűt, szinte biztos vagyok benne, hogy menni fog.

MdewC 2019.11.17. 10:46:28

@Shyr Kahn: teljesen egyet értek. Én ezért is nemmel szavaztam. Plusz sztem nem ér ennyit.

JuventusFanatikus 2019.11.17. 11:19:53

@gomorra21: Én a Te verziódat is megértem. Szerintem az a különbség az általad említett ingyen igazolások és Eriksen között, hogy az általad említettek TOP játékosok, míg a dán véleményem szerint klasszis játékos, és ha lehetőség van rá, hogy ilyen olcsón egy hiányposztot betömjünk, akkor szerintem meg kell ragadni a lehetőséget. Bár, mint mondtam, ha Rakitić jön, akkor is nagyon boldog leszek.
@Shyr Kahn: Ha trequartistában gondolkodunk, akkor nincs igazán min spekulálni, Isco messzemenőleg nincs az Ő szintjén, ráadásul a dán TOP3-as trequartista jelenleg.

JuventusFanatikus 2019.11.17. 11:29:40

@rockitbaby: Én Tonali játékperceit féltem, hogy Sarri megmerne-e húzni egy Rabiot-Tonali-Pjanić-Eriksen középpályát, mert annak semmi értelme se lenne, hogy az olaszt elhozzuk cserének. Egyébként meglennénk darabszámra Matuidivel is, ha négy középpályással állunk fel.

rockitbaby 2019.11.17. 12:49:38

@JuventusFanatikus: Nagyjából így is igaz. De ha ketten is jönnek, akkor még kevesebb lehetőség jutna mindenkinek. Nem csak Tonalinak. Én egyébként valahogy nem Pjanic mellett látom a helyét nálunk, hanem helyette. Nem lehet panaszunk a bosnyákra, de bármennyire is jól teljesít, nem regista. Tonali mehet a védelem elé, Pjanic meg az eredeti helyére. Rabiot ha tényleg elkapja a fonalat, talán kiszoríthatja honfitársát, de ez sokban függ Sarritól.

A legnagyobb gond a Misterrel, hogy a fiatalokkal nem igazán foglalkozik. A Chelsea-nél sem látogatta a fiatalok meccseit, pedig most láthatjuk, milyen srácok rohangáltak ott nap, mint nap. Bár a mi akadémiánk lehet nincs olyan jó, de a fiatalok kérdésében jelenleg is csak de Ligt játszik, nagyjából kijelenthetjük, hogy kényszerből.

Leram7 2019.11.17. 13:38:55

Egy álom lenne a jelenlegi gyenge kp-ra. De majdnem biztos, hogy nyáron a realba megy.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása