Demiral távozhat januárban

demiral_merih_edzesen.jpgA Juventus védője, Merih Demiral a rendkívül kevés játékidő miatt a téli átigazolási időszakban elhagyhatja az Öreg Hölgyet.

A calciomercato.com beszámolója szerint a 21 éves török középhátvéd, aki a Sassuolo csapatától igazolt Torinóba megközelítőleg 18 millió euróért, rendkívül elégedetlen a kevés játéklehetőséggel, mivel ez lényegesen kevesebb, mint amire számított, amikor aláírt az olasz bajnokcsapathoz.

A futballista egyetlen alkalommal lépett pályára idén a csapatban, amikor is a Hellas Verona ellen végigjátszotta a szeptemberi meccset.

Ugyan a futballistát nagyra értékeli a Juve vezetősége, korántsem mozdíthatatlan, és a megfelelő ajánlat esetén a klub elengedi őt. A Juventus legalább 40 millió eurót szeretne a játékosért, ami elijesztheti az olaszországi legkomolyabb érdeklődőt, az AC Milant. Mindazonáltal az Arsenal és az Atlético Madrid képes lenne megfelelni ennek az árnak, így a játékos várhatóan majd decemberben leül beszélgetni a lehetőségekről a klub képviselőivel.

Lényegében ugyanezt az értesülést erősíti meg a La Gazzetta Dello Sport, amely szerint az AC Milan nagyon érdeklődik a török védőért, ám a bianconero klub által megszabott magas ár jelenleg elriaszthatja a milánóiakat. Ezért a rossonero vezetőség Franck Kessié értékesítését fontolgatja, mivel a középpályás nem ápol túl jó kapcsolatot a vezetőséggel, és a Premier League felmerült lehetőségként, például a Wolverhampton szívesen leigazolná a középpályást.

A Bleacher Report beszámolója szerint az Arsenal és a Manchester United szakemberei figyelemmel követik majd a török válogatott meccsét Izland ellen, amelyen várhatóan Merih Demiral is a pályán lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2815305524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vizi8 2019.11.14. 10:20:08

Nem is értem, amit eddig mutatott előszezonban az jobb mint Rugani, erre Rugani játszik csak a bajnokikon hihetetlen bizonytalanul. Ugyanez a helyzet Cannal is, nem értem a vezetőséget és Sarrit sem.

rockitbaby 2019.11.14. 10:27:43

@vizi8: Szerintem azzal a bizonyos egyetlen meccsel guríthatta el a pöttyöst. Nagyon ráfeszült, már túlzottan is erőszakos volt.

Semmiképp sem engedném el végleg, csak kölcsömbe. Mentalitása alapján ő lehet Capitano utódja, ha kicsit le tud higgadni.

JuventusFanatikus 2019.11.14. 10:33:11

@vizi8: Rugani se kapott sokkal több lehetőséget, kétszer kezdett.
@rockitbaby: Nem tudom, én még mindig nem hiszem el, hogy egy meccs miatt valaki ennyire kegyvesztett legyen.

Pavel1988 2019.11.14. 10:58:10

40 millió egy védőért nagyon borsos ár még ebben az őrült időben is.

Ennyiért én odaadnám, magas szinten nem bizonyított még, így bőven van benne rizikó. Gondoljunk csak Ruganira, hasonló összeget ajánlottak érte amikor visszajött az Empoliból és milyen hevesen tiltakoztunk az eladása ellen.
Chiellini tavasztól lesz, nyáron pedig jön Romero.

m.martin91 2019.11.14. 11:03:04

Romero is erre a sorsra fog jutni szerintem. Ezekből a játékosokból nem lesz semmi nálunk.

rockitbaby 2019.11.14. 11:30:27

@JuventusFanatikus: Emre Can és Mandzu még pályára sem kellett, hogy lépjen eme magasztos kitüntetésért. Azon az ominózus meccsen kb két büntetőt is kellett volna kapnia az ellenfélnek róla, stresszes volt, kapkodott, túl agresszív volt. Más kérdés, hogy Capitano kiesését követően a ligát már jobban ismerő Demiralt raktam volna be, nem a totál nullkilométeres de Ligtet.

MdewC 2019.11.14. 12:42:40

Kár, hogy tétmeccsen nem láttam játszani.

Ádám.84 2019.11.14. 13:28:25

@m.martin91: egyetértek, semmi értelme ilyen (fiatal tehetséges) játékosokat idehozni, mert csak tönkre teszi őket a Juve, a török is maradhatott volna nyugodtan még a Sassuolonál. Nem baj, Rugani marad...
Egyébként rohadtul inkább az olasznak kéne távoznia, mert annak semmi értelme, hogy elveszi a játékperceket mások elől, míg ő maga egy cseppet sem fejlődik.

@rockitbaby: "Semmiképp sem engedném el végleg, csak kölcsönbe." Egészen pontosan ezt kéne vele tenni!

Alex8610 2019.11.14. 13:35:15

Nalam hatalmas piros pont volt Candreva nyakoncsapasa :) Gondolom az a szalutalas is hozzajarulhatott ehhez de en se vegleg se kolcsonbe nem engednem el.Szerintem Bonu mellett mehetett volna a De ligt Demiral rotalas hogy felvegyek a ritmust es akkor idovel Bonu is pihenhetett volna.Nem tudom nalunk felnek foglalkozni a fiatalokkal? Kicsit bekell torni hogy esznel legyen de o nem fosna ossze magat tokmindegy ki ellen kellene palyara lepnie.

Juvegaspy 2019.11.14. 13:53:36

@Alex8610: kb igy hozna ossze 2 tizit meg 3szabit a 16os kornyekerol.. Komoly ellenfel eseten ez eleg razos

Lanzafame 2019.11.14. 14:23:14

Ebben a csávóban legalább van élet, de az ilyenre úgy tűnik nincs szükség. Inkább kapjuk csak a gólokat a jellegtelen, kislányos Ruganiról, ahogy évek óta, hogy a végén ingyen engedjük el Oroszországba vagy Törökországba.

Leram7 2019.11.14. 15:54:13

Demiral agresszív, jó képességű játékos és még lehet belőle jó védő. DE Ruganiból már biztosan nem lesz. Az olaszt kell eladni.

humorpalanta 2019.11.14. 16:06:16

Nagy valószínűség szerint a politikai kiállás és az általános viselkedése miatt nem játszik, csak mélyen kussolnak róla, hogy jó pénzért el lehessen adni és a problémáit valaki más nyakába varrni.

Juventino86 2019.11.14. 16:11:37

@Leram7: Pontosan, inkább Rugani menjen! Sajnálom, hogy Demiral kevés lehetőséget kap, benne bőven vannak lehetőségek. Mondjuk azon az egy meccsen, amin játszott, nem volt sajnos jó. Ennek ellenére én őt megtartanám.

@humorpalanta: Szerintem is benne van a dologban az általad említett tényező.

Rocky80 2019.11.14. 16:16:49

Akkor most már Sarri sem tudja a fiatalokat beépíteni, nem csak Allegri?

JuventusFanatikus 2019.11.14. 16:18:13

@humorpalanta: Szerintem is így van.
@rockitbaby: Jól döntött Sarri, hogy a rutinosabb de Ligtet választotta, aki szinte mindig két védős rendszerben játszott, ellenben a törökkel, aki a Sassuolónal három védős felállásban alkotott nagyot. Fél évet töltött azelőtt Olaszországban, úgyhogy sokkal több tapasztalata nem igazán volt.

rockitbaby 2019.11.14. 16:38:17

@JuventusFanatikus: Pont fél évvel több, mint a hollandnak. Mindegy is, mert lényegében akármi történik, egy ilyen drága védőt nem fogunk padoztatni.

Ha meg akár a szalutálás miatt, akár a viselkedése miatt - ezt speciel nem tudhatjuk, mert nem látunk a színfalak mögé - akarjuk eladni, játszatni akkor is kellene, mert így maximum árban tudunk kiszállni ebből a bizniszből.

Amúgy ilyen zárójeles megjegyzés, mostanában ezeket a magatartásbeli kihágásokat, vagy hülyeségeket kifejezetten szarul kezeljük. Vidal válogatottbeli ittas balhéja kapcsán hagytuk, hogy a válogatott rendezze le a dolgot - amúgy helyesen -, erre ő ezért berágott, mert nem álltunk ki mellette. Bonucci tiszteletlen volt az edzővel, lelátóra került egy meccsre, majd eladtuk. Dybala ugyanezért semmit nem kapott. Demiral hülyeséget csinált, semmit nem hallani erről, igazából az esetről sem sokat. Tippelünk, hogy ezért nem játszik. CR7 mindkét lecserélésekor tiszteletlen volt, mind csapattársaival, mind az edzővel. Nincs büntetés, csak kérjen mindenkitől bocsánatot. Semmi következetesség, ad hoc módjára dobálózunk. Bezzeg Lampard nem szarozik a kihágásokkal, minap nyilvánosságra került a kis lista, hogy miért mennyit kel fizetni. Hát a szó szoros értelmében ledöbbentem, hogy mekkora fegyelmet követel meg.

Leram7 2019.11.14. 16:51:55

@Rocky80: Sarri a chelseanél sem épített be fiatalt. Állítólag 1x sem volt jelen az ifik edzésén, ahova most Lampard rendszeresen kimegy. Hodson-Odoi még Conténél mutatkozott be.

Pedig micsoda playerek tűntek fel most a chelseanel, jót tett nekik a kizárás, meg az új edző mert lehet igazoltak volna jó drágán noname senkiket, mint pls a MU.

Nálunk is óriási baj, hogy Matuidi, Khedira, Rugani játéklehetőséghez jut, pedig biztos lenne 1-2 tehetséges fiatal. Kean pl mai napig bánom, pedig most az evertonban egy szar.

JuventusFanatikus 2019.11.14. 17:16:20

@rockitbaby: Azért Dybala és Bonucci esete egyáltalán nem ugyanolyan. Az olasz leordította Allegri fejét, Dybala balhéjai inkább CR elégedetlenkedésihez hasonlítanám, aki még a felkészülési meccseken is nehezen viselte el, ha lecserélték.

Demiral esetében azért nem lett nagy dobra verve a vezetőség általunk vélt elégedetlensége, mert, ha komoly büntetést kapna, akkor lényegesen csökkenne az ára, ha nem tűrik el ezt a viselkedést. Nem egyszeri esetről van szó, és abban is biztos vagyok, hogy Demiral nem bánta meg tettét így se, megcsinálná harmadszor is. Szerintem a hazája iránti érzelmeit minden felé helyezi.

ToTTy-Juve 2019.11.14. 17:20:48

Nyáron többször volt kezdő a felkészítő meccseken és akkor jól tolta - nekem legalább is tetszett a játéka. Valóban kicsit túlzottan kemény, de abból lehet faragni. Viszont keménységet ráragasztani valakire nehezebb ha Rugani példáját veszem alapul. Szerintem mindenképen meg kellene tartani, de ha játéklehetőséget nem kap, akkor az Ő érdekében távozzon, de csak kölcsönbe.

alexGicamo 2019.11.14. 17:38:46

Ez a srác tök úgy néz ki ezen a képen, mint Wentworth Milller A szökésből ... :-D
Amúgy mi most arra specializálódunk, hogy minden fiatal játékosunkat elkótyavetyéljük és direkt a 30 + -kat tartsuk meg ?

JuventusFanatikus 2019.11.14. 17:47:14

@m.martin91: Ha Demiralt túl keménynek titulálják, akkor csakugyan nem sok értelme lenne idehozni Romerót, aki keményebb, mintegy nyugdíjas Chuck Norris.

del pipi 2019.11.14. 18:06:22

@alexGicamo: Hát így hogy kiszalutálta magát a csapatból...lehet hogy szöknie kell! :)) Amúgy sajnálom hogy nem derül ki milyen is igazából, egy meccsből nehéz lenne megmondani.

Il Principino 2019.11.14. 18:52:37

Persze,engedjük csak el januárban,mint tavaly Benatiát,aztán Leo kidől és lehet imádkozni ismét :)

Bianconero 2019.11.14. 18:57:38

@Leram7: én meg Komant, aki alapember a Bayernnél. Meg Giovincót. :-)

Alex8610 2019.11.14. 19:16:26

@Juvegaspy: Ezert irtam amit irtam az utolso mondatomban :)

Sztovicska 2019.11.15. 06:54:09

Számomra érthetetlen hogy adhatjuk el bármelyik védőnket addig amig rugani itt van. Az első kellene hogy legyen a sorban akit elzavarnak

steven.h 2019.11.15. 11:30:28

@Leram7: A Chelsea az biztos hogy nagyot húzott Lamparddal, legalábbis egyelőre.
Nekem nagyon szimpatikus amit hoz, illetve a szigora is úgy tűnik kifizetődő.

Ha így folytatja és Abramovic hagyja őt dolgozni, meg meg lesz a türelem és bizalom felé, lehet hogy ő lesz a Chelsea Fergusonja.

2019.11.15. 13:26:10

Nyilván Ruganit kellene elzavarni, de Demiralnak nagyobb az értéke ugye, így tudjuk mi a vezetőség terve...persze eladjuk, aztán ha vki lerobban még Chiello után, megint jön a kapkodás, mint 1 éve januárban.

Vergilius1897 2019.11.15. 13:56:17

@steven.h: Lampard szimpatikus nagyon, szurkolok neki, de szerintem is várjunk még a megítélésével. Tavaly Solskjaer is ünnepelve volt, mostanra a helyettesét keresik :/

steven.h 2019.11.15. 14:11:24

@Vergilius1897: Valóban, bár én Solksjaer-t akkor se éreztem akkora durranásnak (játékosként is azért ég és föld volt a kettő poszttól függetlenül).
Amit Lampard elért a Derbyvel is figyelemre méltó.

Rajta egyébként is valamivel kisebb a nyomás, így hogy igazolni se tudtak, de lehet hogy ez lett a legjobb dolog ami a Chelseavel történhetett.

Thuglife! 2019.11.15. 18:36:21

@JuventusFanatikus: :D eddig miatta néztem minden Genoa meccset.Brutál kemény.na ő az igazi Montero utód!csak úgy zenélnek körülötte a csontok...mégis maga a viselkedése sokkal higgadtabb mint a töröké és ha letámadják se jön zavarba pontosan passzol,ami Juvénál egy hátvédnél igen fontos.szóval ha télen nem is megy a török de jövőre mindenképp Romero legyen a keretben!

JuventusFanatikus 2019.11.15. 19:21:06

@Thuglife!: Tavaly egyébként pont fordított volt a helyzet, Demiral tűnt a higgadtabbnak, míg Romero bármikor arrébblökte a mellette állót.

Csak Csucsu 2019.11.16. 13:15:58

@JuventusFanatikus: Azért mielőtt annyira dícsérnénk Romero higgadtságát. Jelentem, hogy a Genoa jelenleg pontazonossággal kieső helyen áll a magabiztos Romeroval a védelemben

JuventusFanatikus 2019.11.16. 15:00:36

@Csak Csucsu: Ennek nem sok köze van a higgadtsághoz, egyébként is Romero csak higgadtabb, nem higgadt, még mindig egy gyilkológép, csak kevésbé csinál hülyeséget, még csak hat sárgája van:D

Thuglife! 2019.11.16. 17:05:54

@Csak Csucsu: pengeéles a logikád!tehát valaki ránéz a tabellára és tud mindent Romerórol...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3379) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4151) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása