Sarri: "A tabellát figyelni haszontalan és veszélyes volna"

sarri_maurizio_sajtotajekoztato.jpgA Juventus igen gyenge teljesítményt nyújtva játszott csalódást keltő 1:1-es döntetlent a Lecce otthonában, s ez azt jelenti, hogy amennyiben az Inter megnyeri esti meccsét a Parma ellen, a milánóiak visszaveszik az első helyet a tabellán.

"Gonzalo sebét össze kellett ölteni, s majd eldől, hogy kórházba kell-e mennie. Tudatánál van, s világosan válaszol a kérdésekre." - adott jelentést Higuaín állapotáról Maurizio Sarri a mérkőzés lefújását követően.

"Végül olyan küzdelembe bocsátkoztunk, ami nem a mi stílusunk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de nem használtuk ki azokat, így hiányzott az elszántság és az élesség. Ráadásul egyáltalán nem tudtunk irányítani a vezetésünk után, s ezek egyáltalán nem tetszettek.

Cristiano Ronaldo fizikálisan és mentálisan is fáradt volt, s egyáltalán nem használt volna neki, ha elutazik, s itt ül. Amikor egy játékos jelzi a fáradtságát, úgy helyes, ha pihenőt kap.

Az a tény, hogy tíz gólszerzési lehetőséget dolgoztunk ki, de nem tudtuk befejezni ezeket. Úgy gondolom, hogy egy kissé könnyelműek voltunk a befejetéseinkkel, s mikor megszereztük a vezetést, szinte úgy tettünk, mintha természetes lenne a győzelem.

Nem tudom, hogy ennyire felületesek voltunk-e, de nem voltunk olyan elszántak, amilyennek lennünk kellett volna. Nem gondolhatjuk azt, hogy csak mert sok helyzetet dolgozunk ki, automatikusan be is találunk majd, s győzni fogunk."

Matthijs De Ligt ismét nehéz helyzetbe hozta magát, a Lecce az ő kezezése nyomán értékesített büntetővel tartotta otthon az egyik pontot.

"A kispadról nézve nem hiszem, hogy szándékos volt. A karja közel volt a testéhez, s a labda megpattant, de az új szabályok alapján a védőknek nehéz elkerülniük a labdát."

A Juventus karmestere, Miralem Pjanić sérüléssel hagyta el a pályát, s amennyiben kiesik, kérdéses, hogy ki veheti át a helyét a csapatban.

"Bentancurnak minden adottsága megvan ahhoz, hogy ebben a szerepkörben játsszon. Természetesen nem rendelkezik ugyanazzal a tapasztalattal, mint Pjanić, de meg tudja oldani. "

A Juventus a szezonban lejátszott 12 tétmérkőzéséből 8 alkalommal nem tudta érintetlenül tartani a kapuját, így a védelem az egyik olyan csapatrész, amelynek sokat kell még fejlődnie.

"A legtöbb gól, amit kaptunk, állított helyzetből született, beleértve a büntetőket is. Nem sok lehetőséget hagyunk a nyílt játék során, de tudatában kell lennünk a büntetőterületünkön belül leselkedő veszélyeknek. 

Még sok mérkőzés van hátra, sok pont vár kiosztásra. Úgy gondolom, hogy jelen pillanatban a tabellát nézni nem csupán haszontalan, de veszélyes is volna."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3815265504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZecH 2019.10.26. 18:48:15

Hianyzott az elszantsag es meg pechunk is volt. Csupan ennyi tortent.

Kar tulgondolni...

Andras74 2019.10.26. 19:22:58

Nem olyan rossz az pedig, ha a Juventust látom a tabella élén!

JuventusFanatikus 2019.10.26. 19:54:09

Saját magunkat vertük meg, ennyi történt, teljesen megérdemelten nem nyertünk. Nem hagyhatunk ennyi helyzetet, Bernardeschi sem hagyhatja ki az üres kaput, ahogy Dybala sem az egy-az-egyet, de Gonzalo idegbeteg lövései sem érnek semmit. Lehet fogni a sok meccsre, a kellemetlen időpontra (múltkor is három órakor vesztettünk pontot, de nem baj, legalább Ázsiában bírják nézni a meccseket...), meg de Ligt kezezése sem volt büntető, mert aránylag a teste mellett volt, új szabályok ide, vagy oda. Egyébként a holland is igazán kezdhetne valamit a kezével, azt se bánom, ha egész meccsen a gatyájába dugja. Érett már ez a pontvesztés nagyon, eddig csak szerencsénk volt sokszor, a befejezések nem igazán mentek eddig sem. Bentancur nagyon ügyes volt, érdemes vele foglalkozni, Dybala is rendben volt, de a helyzetkihasználásokban nagyon CR volt, Pjanić hatalmas mester, ahogy Sandro is. Hogy ne csak a jókat említsem, Emre nekem nagyon nem tetszett, de Ligt sem volt különösebben jó, ahogy Danilo sem, de én még talán Higuaínt is ide sorolnám. Nincs semmi baj, most kicsit fáj, nem ezen múlik a Scudetto vagy bármi, ismételten jelezném, veretlenek vagyunk! Még a bohóc inter is jó eséllyel ikszel, úgyhogy nem kell idegeskedni.

Tony. 2019.10.26. 20:21:15

Összességében van már valaki aki felfedezte magának a Sarriball nevű valamit? Nemhogy nem lövünk több gólt, de még 1 is nehézkes, a kapott gólok számáról nem is beszélve. Azon túl, hogy legtöbbször ugyanazt a szenvedést látjuk, mint tavaly megnéztem kíváncsiságból, hogy számok tekintetében hogy álltunk ilyenkor. Bajnokság Allegrivel: 19 lőtt / 6 kapott gól. Sarrival: 16 lőtt gól / 8 kapott. BL Allegrivel: 6 lőtt gól / 2 kapott . Sarrival: 7 lőtt gól / 3 kapott. A lehengerlő támadófoci azért még igencsak várat magára.

ZecH 2019.10.26. 20:55:31

@Tony.: Statisztikak. Amugy kedvencem. Az egyetlen ami beleszarik a levesbe az a kornyezet.
Allegri egy kiforrott szisztemat nyomatott impotens konkurens kornyezetben. Sarri egy uj sziszemat nyomat sajnos nagyon is potens konkurenciaval a sarkunkban. Ez ugy erzem alapveto kulonbseg. Osszessegeben majd a szezon vegen lehet relevans kovetkezteteseket levonni pro vagy kontra... addig turelem ;)

del pipi 2019.10.26. 22:20:11

@Andras74: Akkor nézzed vazze! Mert ott vagyunk!

ZecH 2019.10.26. 22:37:42

@del pipi: Ekkora balfek csapatot mint ez a sinter banda... csak nevetni tudok rajtuk. Mocskosul demoralizalo lehet egy ilyen tortenelmi elozesi lehetoseget lebaltazni.

Eskuszom baromi ideg voltam a meccs utan, aztan 1 oraval kesobb siman csak csalodott, 8ra mire veget ert a dogevok meccse addigra mar full jo lett a kedvem :) Csak lett valami ma aminek lehet orulni :D

ZED! 2019.10.26. 22:52:22

@Tony.: Itt bárki jöhet edzőnek, mert ez a középpálya egy középszer Pjanic kivételével.
Ennyit tudnak sajnos, mondhatnám azt is, hogy Matuidi, Kebab, Rabi, Can, Berna KUKA

ZecH 2019.10.26. 23:01:22

@ZED!: Fel csapat szar, edzo is szar. Mazli hogy az idojaras jo.

Egyelore....

GGábr81 2019.10.26. 23:11:47

Az történ a csapattal ami velem is. Láttam, hogy jön a helyzet, kimaradt, sebaj. Úgy gondoltam, hogy egyet belövünk. Az nem lehet, hogy a nulla ellenfél kivédekezi, megússza az összeset. Ezért halál nyugodt voltam. Túl nyugodtak voltak. Mert a helyzet ma nem ment be, még üres kapura se

JeetTrader 2019.10.26. 23:25:14

Sajna a kozeppalya szerintem gyenge volt. Jó jó ez a 4-3-1-2 de azért én megnéznek egy 4-2-3-1 et is. Nem vagyok nagy Sarri ball szakértő de talán oda egy combos kozeppalya kéne h visszatudjuk szerezni gyorsan az eladott labdákat. Így a szélső védőkre óriási munka vár. Cuadra meg Sandro kifutja a belét. Jobban kéne látni a pályán és sokkal több labda nélküli mozgás kéne...szegény de Lightre rájár a rúd...ízé a kezére a labda. Sajnálom...több fiatal minőségi középpályás kéne...

ZecH 2019.10.26. 23:52:40

@GGábr81: Frankon eszembe jutott hogy tenyleg volt vagy 2-3 ordito helyzet is (Berna,Dybala, Bonu) de minden kimaradt.

Apropo helyzetkihasznalas. Azt valaki meselje mar el nekem hogy azon hogyan lehet javitani? Mert edzesen lehet gyakorolni a pressinget meg a passzolast, meg a tavoli loveseket. De a helyzetkihasznalast hogyan? Leulsz beszelgetni a pacienssel, hogy "Joska, jo lenne 3bol 1et azert bevernel, menni fog?" vagy azt hogy kell csinalni? Sarri elviszi a fiukat a nudibarba hogy jobb legyen az onbizalom hatha tobb loves talal? Kivancsi lennek ennek a helyzetkihasznalasnak a megoldasara...

JuventusFanatikus 2019.10.27. 00:40:41

@ZecH: Ugye a helyzetek befejezésénél két nagyon fontos dolog van, a higgadság és a technika. Szerintem a legtutibb módszer az lenne, hogy az adott szituációkat orrvérzésig gyakorolják. Keményen középre belőtt labdák, egy-az-egyek, magas labdák. Előbb-utóbb sokkal jobban rááll a játékosok lábára, kitapasztalják, hogy: "ahha, ha így rúgom meg, és oda, akkor többször általában bemegy". Nyilván, azért ekkora játékosoknál már nem sűrűn gyakorolnak ilyet, és inkább személyre szabottabban, hogy ki miben a gyengébb. Aztán a meccsen meg minden attól függ, hogy milyen nagy a nyomás, mennyire frusztrált, és hogy sikerül kivédekezni az ellenfélnek. Edzésen csak a technikáját tudják tökéletesíteni és az önbizalmat kicsit növelni. Én Khedirával sokat gyakorltatnám a közeli lövéseket, mert nagyon jól tud helyzetbe kerülni, és kár, hogy ezeket sűrűn kihagyja. Míg abban biztos vagyok, hogy Berna tízből kilencszer azt az üres kaput belövi, ahogy Dybala tízből nyolcszor legalább a kaput eltalálja egy olyan szituációban. Én így tudom elképzelni, nekem ez lenne a módszerem, de lehet ebben mások jártasabbak.

Shyr Kahn 2019.10.27. 01:17:36

Akarki akarmit mond, CR valoban bena volt mostansag, de szerintem a tamadojatekban igen sok minden koszonheto neki (konkretan az osszjatek, a szinesebb es szagosabb labda nelkuli mozgasok). Remelem kicsit pihen es extra energiaval ujra szint ad a tamadasoknak, mert ami most van az nagyon keves.
Bentaval kapcsolatban pedig igen jo erzesem van. Sztem O a fekete lo... amolyan senki nem szamol vele, de megis nagyot dobbant stilusu jatekos O. Ugy erzem nagyon a hataron mozog hogy szintet ugorjon. Ne feledjuk, hogy meg csak 22 eves. Ellenben Pjanic 29 evevel mar nem sokat tud fejlodni... erni es tapasztalatot szerezni meg tud, de a a sebessege mar inkabb csokken, mint no.

Andras74 2019.10.27. 05:50:34

@Tony.: hú, mit fogsz Te ezért kapni az Allegri gyűlölőktől!

Andras74 2019.10.27. 05:51:55

@ZecH: legszebb öröm a káröröm!
Nincs benne irigység!

ZecH 2019.10.27. 07:21:03

@Shyr Kahn: Nagyjabol jo gondolatokat irsz, annyi kiegeszites keppen, hogy szerinte CR nem "bena mostansag" hanem onmagahoz kepest, amit az elmult 10 ev alatt csinalt nem hoz annyit a konyhara, ezert sokan ugy latjak hogy nem jo. Pedig rohadtul jo. Pszichikailag a munkamoraljaval es a hozzaallasaval, a fizikumaval, az ellentmondast nem turo hajtasaval a palyan, hogy az utolso pillanatig menne a golert akarmi is az eredmeny, es persze a golokkal amibol most sajnos kevesebb van ad oriasi loketet a csapatnak. Olyan pluszt hoz amit mas nem tud. Szoval en ezt most ugy ertelmezem a jelenlegi helyzetet hogy ha a realos CR volt a 100% akkor most kb 90 korul hoz. Ami nem rossz egyaltalan.

Persze egyesek itt a forumon akiket nem akarok megnevezni rendszeresen a porig alazzak mert nem lo annyi golt, mint madridban. Ok tipikusan azok az emberek akik csak a felszint latjak, vagy csak a latszatnak tulajdonitanak jelentoseget a reszleteknek, meg a mogottes dolgoknak nem...

del pipi 2019.10.27. 09:04:44

Hogy lehet gyakorolni a helyzet kihasználást? Ugyan már! Hát a válasz egyszerű: el kell vinni a fiúkat egy Leicester City meccsre, pont láttam. Ezeknek minden bement. Ez attól is függ hogy alakul a meccs, egy példa: ha mondjuk a bíró befújja rögtön az elején a tizit és mondjuk Dybala berúgja lehet hogy lesz 6:0 mert egész másképp kezdődik a meccs de ezek csak ha....lett volna típusú találgatások a részemről. De tudomásul kell venni azt is hogy léteznek olyan meccsek amikor minden bemegy és parádé van, és léteznek meccsek amikor ha holnap reggelig rúgják a ZS-t akkor sem születik gól, és akkor pokol. Tegnap nyerni kellet volna de nem volt mindenki éles, de a Lecce sem három naponta játszik.

ZED! 2019.10.27. 09:11:08

@ZecH: A különbség, hogy az időjáráson nem tudsz változtatni, de aközéppályán lehetne..

Ha már az időjárást hoztad fel..

del pipi 2019.10.27. 09:27:20

@ZecH: Ki nem állhatom ha előre rováznak egyesek hogy kész vége, az Inter nyerte a bajnokságot meg egyéb hülyeségek. Látod nem minden fekete és fehér, tegnap Milánóban is jó idő volt! :)

ZecH 2019.10.27. 09:48:27

@JuventusFanatikus: Szoval osszefoglalva ez sokkal inkabb psziches felkeszites mint technikai, gyakorlati...

Vagyis fejben vagyunk godorben? Vagy hogy kell ezt ertelmezni? Mert igazabol lenne mire legyen onbizalom. 3 meccs kivetelevel egesz szezonban csak nyertunk, veretlenek vagyunk, tabellakat vezetunk. Ha most nincs onbizalom mikor lesz?

Tudom hogy ez nem matematika, de logikai osszefuggest keresek... csak nem talalom...

del pipi 2019.10.27. 10:06:33

@ZecH: Nincs itt pszichés probléma, ez egy ilyen meccs volt , nem kell túl ragozni! Majd szerdán megint nyerünk!

alexGicamo 2019.10.27. 10:19:54

@ZED!: Az a legkönnyebb megoldás , ha kiszórsz mindenkit, persze ! De nem az a legjobb a csapatnak , szerintem . Kezelésbe kell venni a játékosokat, foglalkozni velük és képezni őket ! Lásd > Juan Cuadrado .

del pipi 2019.10.27. 10:42:13

@alexGicamo: Képzés ide vagy oda nekik is lehet szar meccsük, nem robotok. Még szerencse hogy a többire meg ott van a mastercard! :))))

ZecH 2019.10.27. 10:44:16

@del pipi: Nem, szerintem sincs egyebkent, csak a helyzetkihasznalasrol es annak fejleszthetosegerol ertekeztunk roviden :)

steven.h 2019.10.27. 10:44:24

Én nem értem hogy lehettünk ilyen hitványak a kapu előtt... nagyjából Bernának kellett volna a meccs emberének lenni, nem de Ligt mellett a legrosszabbnak... két kvázi gólpassz (Dybala, Bonucci) meg két ziccerből gól és ennyinmúlik, hogy dícsérnek vagy szidnak és hogy 5-1 vagy 1-1... pszichésen nála valami nem oké, tegnap meg az egész csapatnál nem volt oké. Lehet most is jönni aztal, hogy mennyivel jobb minden mint Allegrivel, de a bajnokságot nema nagy meccsek fogják eldönteni és most pont kellett volna a “Calma,Calma”... és igen ez a Sarregri rendszer egyáltalán nem kompatibilis ebben a formában, vagy egyik, vagy másik.

alexGicamo 2019.10.27. 10:49:50

@steven.h: A türelem rózsát terem .... Kinek a papné, kinek a ministránsfiú ...

Leram7 2019.10.27. 11:25:49

Ezt a Leccét rutinból akármilyen csapattal le kellett volna meccselni.

Dybala, Higuain, Pjanic, Bonucci stb.

Illő lett volna nyerni, mentálisan nem voltunk elég feltüzeltek.

del pipi 2019.10.27. 11:27:11

@steven.h: Igen! Ha Dybala a 4 lehetőségéből 1-et berúg , vagy Bonu vagy Berna akkor nyerünk minimum 2-1.re, de hát ez maga a futball. Nekem is fáj hogy nem hoztuk a meccset, főleg annak fényében hogy az Inter botlott. @ZecH: A helyzet kihasználásról a legilletékesebbet kell megkérdezni, tehát kérdezd meg Ronit! Scusi! Nem hagyhattam ki! :)))))))))))))))

Pavel1988 2019.10.27. 12:25:14

Ronaldo távollétében hiányzik a tesztoszteron a csapatból, nagyon körülményes volt a csapat a támadásoknál.
Emellett van pár játékos aki önmagában nagyon kevés ide pl.: Danilo, Can és Bernardeschi. A sérültek és padozók névsorából is ki lehetne emelni még 2-3 nevet.

De ligtnek meg lehet jót tenne pár meccs pihenő, nagyon bedobták a mély vízbe. 1-2 meccsen kezdhetne Rugani vagy Demiral.

ZecH 2019.10.27. 13:08:43

@fire06: Ebben a temaban is megerositest nyer, hogy mennyire kulonbozoen latjuk a vilagot, durva hogy megis egy csapatnak szurkolunk. Csodalatos ez a Darwini biodiverzitas...

Az az igazsag hogy nincs nagyobb arca. Pontosan ekkora volt neki 6-8 eve is. Igen, rosszabb a helyzetkihasznalasa, de masok a korulmenyek kint madridban. Ez itt Olaszorszag, faragas van ezerrel es mas a feladata is a palyan. Az utolso 2 eveben madridban semmi mas dolga nem volt mint megerkezni a 16oson belulre es egy erintesbol golt loni. Ment is neki rendesen. Most mas a feladat, mas a kornyezet. Foldonkivuli lenne ha a korulmenyek ellenere ugyanazt hozna mint 4-6-8 eve... En ugy gondolom a fizetese meg a jol csengo nev miatt hajlamosak vagyunk tulzott dolgokat elvarni...

Juventino86 2019.10.27. 13:13:28

@Pavel1988: Nagyon jól látod a helyzetet. Can hülye a focihoz, Bernardeschi gyenge már hosszú ideje. Danilo talán cserepadra még jó lehet, nálam azon a poszton egyértelműen Cuadrado a legjobb választás. És De Ligt is mehetne már a padra, de Ruganitól mentsen meg minket az Isten! :D Inkább kezdjen Demiral, bár azon az egy meccsen, amin játszott, ő sem volt meggyőző, sőt.

babo0410 2019.10.27. 13:31:40

@Tony.: Ugyanez jutott eszembe nekem is.

JuventusFanatikus 2019.10.27. 13:33:11

@fire06: Még hagyján, hogy lövöldözi ki a pályáról a labdákat, de Ő is hagyott ki jó pár üres kaput, de akkor persze minden el van hallgatva, most hetekig hallgathatjuk, hogy a suta Bernardeschi nem tudta berúgni azt a helyzetet.
@ZecH: A rossz helyzetkihasználás nem új keletű dolog a Juventusnál, tavaly is voltak olyan meccsek, mikor a világért nem akar bemenni a labda. Ilyen szinten leginkább a pszichén és a szerencsén múlik minden.

babo0410 2019.10.27. 13:35:07

@ZecH: És meddig hivatkozunk még arra, hogy új szisztéma? majd fél éve van itt Sarri, de még a meccsek többségén ugyanazt a sokak által szenvedésnek hívott dolgot látjuk, mint Allegrinél. Akkor hol az előrelépés?

JuventusFanatikus 2019.10.27. 13:40:39

@babo0410: Ott, hogy továbbra is veretlenek vagyunk és vezetjük a tabellát, továbbjutásra állunk a BL-ben! De neked úgyis hiába írom.

pedronegroo 2019.10.27. 13:41:46

Ezt simára vette mindenki előzetesen, sajnos a játékosok is... Can-ért tényleg nem lesz kár csak nehogy ingyé engedjük. Bernatól is nagyon jól volna megszabadulni csak hát Ő olasz és gondolom ragaszkodunk hozzá.
Sarri hibrid rendszere egyelőre amolyan kényszer megoldás reméljük Costa egy fél szezont csak le tud nyomni és gördülékenyebbé teszi a támadásainkat.
Nekem eddig ami csalódás inkább az az összes új igazolás, Danilo, De Ligt, Rabiot, Ramsey, Demiral csak keretmélyítés és sajnos nem erősítések.

dobor norbert 2019.10.27. 13:59:49

@del pipi: Szia Pipi Bácsi!
Már megint feleslegesen energiákat fektetsz ebbe a történetbe. Kevesen vannak itt akik átérzik a helyzetet. Tudomásul kell venni végre,h a játékosok nem gépek,nem laboratoriumi körülményekben játszunk. Tehát benne van,h néha így alakul. Én továbbra is bízom bennük és szúrkolok nekik,ahogy Te is. Nem kell itt senkit sem meggyőzni. A lényeg,h mi tartsunk össze a többi meg le van arva! Bírlak Tesó!

JuventusFanatikus 2019.10.27. 14:07:03

@del pipi: A Leicester játékosok nem véletlenül törekedtek annyi gólra. A napokban egy éve történt, hogy meghalt az elnökük, ezzel szerettek volna előttük tisztelegni.

del pipi 2019.10.27. 14:09:27

@pedronegroo: Azt hittem Ronaldozni fogsz! :))))) Ne csináld, ne csináld ki @ZecH: barátom! Rendes csávó! @JuventusFanatikus: Ez a Juventus milyen tré....@babo0410: Én még nem engedtem el a kezed, ezért megpróbálok egy kicsit segíteni. A foci is csak olyan hogy tudnod kell olvasni a sorok között, és meg kell érteni a miérteket, hogy pontosan mi miért történik.

ZecH 2019.10.27. 14:13:26

@babo0410: Meg egy nagyon picit hivatkozhatunk ;) ... de alapvetoen latni lehet a kulonbsegeket (direkt nem fejlodest irtam nehogy tamadasi felulet legyen). Probalunk kenyszeritozni, 3-4 rovid passzbol, KOZEPEN helyzeteket kialakitani. Joval tobbet vagyunk az ellen terfelen, hamarabb letamadunk, tobb a kapura loves (igaz rossz a kihasznalas) de ha abban javulnank akkor mindenki elegedett lehetne. Ha minden meccsen rugunk egy 4est, ki a fene haborogna? :) Megvannak hozza a helyzeteink amugy az a durva...

Marvin88 2019.10.27. 14:29:31

Minek figyelni, ha úgyis mi nyerjük a bajnokságot?

bianconeri83 2019.10.27. 15:53:06

@babo0410: érdekes, ha szar játék volt Allegrivel 4 év után, akkor is türelmes voltál vele. Hogy is mondják, kettős mérce?

MdewC 2019.10.27. 16:01:01

Pjanic, hogy van?

Súlyos a sérülése?

del pipi 2019.10.27. 17:55:24

@ZecH: Basszus ha 4-et rúgunk meccsenként akkor kihal a Blog.

ZecH 2019.10.27. 18:28:45

@del pipi: Hehehehe. Mondasz valamit... :D

del pipi 2019.10.27. 18:36:05

@ZecH: Vicces nem? De a Ronaldos helyzet kihasználásos írásom sem volt gyenge, nem? Remélem akkor is kacagtál egyet? Mert arra nem válaszoltál! :)))))))) Csak vicc volt!

ZecH 2019.10.27. 19:57:27

@del pipi: Itt a lanyom ezen a hetvegen. Joval figyelmetlenebb vagyok, de persze olvastam :) Ronaldo sokaknak boki itt a csoret de ertetlenul allok a dolog elott... Ahelyett hogy orulnenek hogy erosit minket. Ahh mindegy. Persze bosszanto ez a helyzetkihasznalosdi meg nyilvan o lovi el a legtobb labdat, de nyilvan ez is tole az elvaras hogy lojon mindenhonnan. Amugy en tudod mit hianyolok? Hogy Sarri azzal kezdte juliusban, hogy CR9et akar csinalni belole es 40 golt rugatni vele egy szezonban. Viszont en azt latom es javits ki ha rosszul, hogy tovabbra is ugyanaz a posztja mint Allegri alatt, visszalep labdakert es rengeteg alkalom van hogy o csak a 3.-4. legkozelebb helyezkedik az ellenfel kapujahoz... Nem ertem miert ment fustbe ez a terv. Pedig jobban allna neki az a szerep... a realban legalabbis nagyon bejott neki...

del pipi 2019.10.28. 05:03:32

@ZecH: Én már mondtam hogy kedvelem Ronaldot, de az hogy sokaknak böki a csőrét az is érthető, itt egy páran megfogalmaztak pár dolgot és nagyon sok az igazság benne. Ja amúgy nincsen nagyobb arca mint régen, szerintem normálisabb. azt gondolom Sarri lehet hogy ezt akarta de Ronaldo nem, a válasz pedig egyszerű ahol és ahogy most játszik sokkal szabadabb neki.

babo0410 2019.10.29. 00:04:21

@JuventusFanatikus: Ezt Allegri is tudta. Ez nem előrelépés.

babo0410 2019.10.29. 00:08:46

@ZecH: Pont amiket leírsz szép dolgok, de nem látom igazán a jelét, hogy ezekkel többre mennénk. Ezeket látom én is, de jelenleg azt mondom, hogy Sarri mást játszat, de az eddig semmivel sem jobb, mint amit Allegri játszatott.

babo0410 2019.10.29. 00:15:56

@bianconeri83: Sarrival is türelmes vagyok. De Allegrinél a játék csak az utolsó évben volt szar. Én Allegri fociját szerettem, mert sokszor volt szép foci, de ott törekedtünk a biztonságra, és biztos voltam benne, hogy nyerünk, hogy a bajnokság meglesz. És a bevételeink Allegrinek is köszönhetően jól alakultak, mert a BL-ben sokáig menteteltünk.
Most viszont nekem pont ez hiányzik a játékból. Nem érzem azt, hogy ez úgy is meglesz. Inkább az az érzésem, mintha a csapat elhinné, hogy úgy is nyerünk valahogy, majd csak lesz valami. Nem látom azt a nagy támadó focit még. És a gondom azzal van, hogy Sarri meccs közben csak ül, jegyzetel, és nem megy oda a pálya szélére, mikor kicsit buzdítani kéne a fiúkat, hogy induljanak már meg. Nekem eddig még nem tetszik amit látok, de remélem Sarri megcáfol. Pl. a rotáció hiányában már meg is tette. Ez egy pozitívum.

vizi8 2019.10.29. 15:56:49

Nem is értem miért a középpályát sarazzák sokan, a csatárok hagytak ki kb 10 ziccert, akkor ez most kin múlt. Sajna Sarri mester nem igazán híve a jó védekezésnek, ezt láttuk már tőlea kukásoknál, és a londoniaknál is, ezért több gólt kell szerezni. Én már pihentetném Bonut ismert szinte alig áll a lábán, talán egy meccs kivételével végig a pályán volt.

vizi8 2019.10.29. 16:25:02

@MdewC: Ha nem is sérült rá is rá fér a pihenés, szerintem ezt le kell tudni hozni nélküle is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása