Zaniolo fontosabb szerepet kap a Románál

zaniolo_nicolo_roma.jpgNicolò Zaniolo nagyszerű szezont futott az AS Románál, miután 2018-ban érkezett az Intertől a Radja Nainggolan ügylet keretében, sikerült a Bajnokok Ligájában is bemutatkoznia, az összes kiírást tekintve 36 meccsen lépett pályára, illetve a felnőtt válogatottnál is bemutatkozott.

A kiváló bemutatkozás nyomán felmerült, hogy a fővárosi klubnak nehézségei lesznek a játékos megtartása tekintetében, főleg mivel a farkasoknak nem sikerült BL-szereplést kiharcolniuk, a pletykák szerint pedig a Juventus és a Tottenham Hotspur érdeklődött leginkább a középpályásért.

Mindazonáltal Nicolò Zaniolo ötéves szerződést kapott a klubjánál, ügynöke, Claudio Vigorelli pedig elmondta, hogy a klub és a játékos között zajló hosszas tárgyalások mindvégig pozitívak voltak.

„Soha nem volt semmi feszültség vagy ellenségesség az AS Romával.” - nyilatkozta az ügynök a Tuttomercatoweb számára.

„Az AS Roma éreztetni akarta Nicolò Zaniolóval, hogy fontos a klub számára, de ez azt is jelenti, hogy mostantól komolyabb felelősség van a vállain, és ezt ő is tudja.

Számos klub mutatott érdeklődést a játékos iránt, és elmondták, hogy nagyra tartják a játékost, de az AS Roma soha nem akarta értékesíteni Nicolò Zaniolót. Tetszik nekem ez a Roma, számos fontos elemből áll, és rengeteg tehetséges fiatal van a keretben. Továbbá jó edző is irányítja a csapatot Paulo Fonseca személyében.”

Az első évben nyújtott kiváló teljesítménye nyomán a húszéves olasz futballista lett a bajnokság legjobb fiatal játékosa.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1915066954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Il Principino 2019.09.12. 17:28:10

Egy gonddal kevesebb,a padra túl drága mulatság lett volna..

babo0410 2019.09.13. 00:43:33

@Il Principino: Nagyon tehetséges, égető szükség lett volna rá. Vagy neked megfelel az, hogy van kb. 20 zsoldos a keretben? Mert jelenleg még Bonu is csak egy zsoldos, aki egyszer el akar nmenni a Milanba, majd mikor ott is utálják, visszakullog. Chiellini és Buffon a két nagy öreg a klubnál, akik a klub szellemiségét képviselik. Dybala eddig nekem inkább úgy tűnik, hogy szereti a klubot, meg ott van Berna, aztán ki még, aki nem csak a pénz miatt van itt? De Sciglio? Kellene egy olasz mag, mert a klub kezd egyre inkább átmenni zsoldos seregbe. Amiért kritizáltuk az arab tulajokat, most szép lassan Agnelliék kezdik meglépni. Nekem nem tetszik ez az irány. Lassan az inter olaszabb lesz, mint mi, akik hagyományosan az olasz játékosokra építettünk.
Most meg csak örülhetünk, hogy nem adtuk el Dybalát, hogy leigazoljuk Icardit. De ha Higu és Mandzu is elmentek volna, akkor nem kérdés, hogy egy újabb zsoldossal gazdagodunk. És sajnos még Keant is beáldoztuk. Néha próbálok bízni Agnelliékben, de néha nagyon gondolkozóba esek, hogy nem estünk át a ló túlfelére? Mert a címercsere óta, amit még meg tudtam érteni, sajnos a mai futballban a pénz nagy úr, és lépni kellett valamit ennek előteremtésére, egyre furcsább dolgok történnek. Aztán CR7 érkezésének elsőre örültem, de a tavalyi szezon után inkább károsnak érzem a leigazolását. De az ő érkezését is csak gazdaságilag gondolták át szerintem. Agnelli kezdi egyre inkább gazdaságilag figyelni a futballt, és csak egy vállalkozásnak tekinteni, amit nyereségessé kell tenni, mindegy milyen áron.

juve28adam 2019.09.13. 01:07:11

@babo0410: Mégis miért lett volna rá "égető szükség"? Oké, tehetségesnek tűnik, de azon a pár jó meccsen kívül amikor felkapták kb nem mutatott olyat ami miatt azt kellene mondanunk, hogy "fú hát rá égető szükségünk lett volna"! Szerintem neki még bizonyítania kell, egyelőre tökéletes helyen van Romaban, legalább játszhat folyamatosan és ha tényleg akkora tehetség majd elhozzuk jövőre, vagy 2 év múlva!

venember83 2019.09.13. 05:07:57

@babo0410: "Nagyon tehetséges, égető szükség lett volna rá." - sajnos ebben a szezonban jobb neki, ha nincs a Juventusnál. Simán kimaradt volna a BL-keretből, emellett Sarri alatt igencsak korlátozott lehetőséghez jutott volna a bajnokságban is a nagyon bő keret miatt. Majd jövőre vagy azt követően. Ahogy de Ligtért végül letette a vezetőség a rahedli pénzt, majd érte is le lehet, amikor:
1) szükség lesz rá,
2) bizonyítja, hogy tud hozni folyamatosan magas teljesítményt akár BL-szinten is.

Mindaddig csak azért leigazolni, hogy a Juventus keretében legyen és padozzon a lehető legrosszabb opció mindenkinek.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása