Commisso: „Elég volt a mocskolódásból”

commisso_rocco_integet_stadionban.jpgA Fiorentina új elnöke és tulajdonosa, Rocco Commisso egyértelműen fogalmazott a lilák drukkerei számára, és elmondta, nem tűri a mocskolódást a Heysel-tragédia és Gaetano Scirea kapcsán, de a déliek szidását sem tolerálja.

„Rodrigo de Paul, Raphinha, Daniele De Rossi és Radja Nainggolan szerepelt a célpontjaink között.” - mondta az Egyesült Államok ötödik legjelentősebb kábeltelevízió-társaságának a tulajdonosa a Corriere dello Sport munkatársának.

„Az első két játékosért véleményünk szerint túlzott árat kértek a klubok. A céljainkat tekintve egyértelműen fogalmaztam, a tavalyinál jobb eredményre törekszünk. BL-szereplést nem ígértem.

A mi pénzforgalmunkkal pedig nem lehet 230 millió eurót elkölteni. Változtatnunk kell a klubon belüli mechanizmusokon, illetve növelnünk kell a bevételeinket.

Az infrastruktúránk javításra szorul, olyan stadiont és edzőkomplexumot szeretnénk, ahol minden szakosztályunk számára, nők, fiatalok, első csapat és akadémia játékosai számára legyen elérhető medence, edzőpályák és edzőtermek.

Ebben a tekintetben csalódott vagyok. Megvan az akarat a haladásra, azonban hosszú folyamatra számítok, és számos akadállyal leszünk kénytelenek szembenézni.”

Az olasz származású amerikai üzletember tartotta a szavát, és nem adta el a Federico Chiesát.

„Soha nem történt kapcsolatfelvétel a Juventus részéről, és más klub sem keresett meg Federico Chiesa kapcsán. Az álláspontunk mindvégig ugyanaz volt. Azt olvastam, hogy Della Valle kedvezményt adott nekem azzal a feltétellel, hogy nem adom el Federico Chiesát. Komolyan gondolja bárki is, hogy bárki engedett nekem 70 millió eurót az árból az alkudozás során?”

A klub vezetője nyilatkozott a Juventus vonatkozásában is, főleg mivel a hétvégén találkozik a csapat a harmadik bajnoki fordulóban.

„Nem akarok semmilyen mocskolódást hallani többé, sem a Heysel-tragédiával sem Gaetano Scireával kapcsolatban! Továbbá a déliekkel szemben sem tűröm a mocskolódást.

Én Calabriából származok, Joe Barone szicíliai, míg Vincenzo Montella nápolyi. A déliek támadásával minket támadnak! A Fiesole ultrák számára annyit mondhatok, hogy ki kell szűrni azt a pár egyént, aki ezeket az énekeket kitalálja!”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6215066428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuventusFanatikus 2019.09.11. 19:11:04

Le a kalappal előtte, több ilyen elnök kellene, hogy legyen Olaszországban! Ügyesen építi a Fiorentinát, csak azt a kóklert kellene elküldeni a kispadról, és mindjárt egy ütős gárda állna össze.
Az ilyen "szurkolóknak" helye nincs a stadionokban, ezzel teljesen egyetértek, ki kell szűrni ezeket az embereket, nem pedig ultracsoportokat kizárni, ugye Agnelli?! Tommassi is arra hívja fel a figyelmet, hogy sürgős lépéseket kell a rasszizmus és ehhez hasonló dolgok ellen, legalábbis így reagált arra a levélre, amit a Curva Nord címzett Lukakunak, hogy a majomhangok kiadása teljesen normális dolog.

venember83 2019.09.12. 05:34:55

@JuventusFanatikus: normális, persze, otthon, párzás közben, mindenkinek szíve joga! De egy stadionban azért viselkedni kellene.

GabeTR 2019.09.12. 09:28:23

Maximálisan elítélem más halálán, bőrszínén, felekezeti vagy nemi hovatartozásán való gúnyolódást. De jó lenne azt az irányt elkerülni, hogy a stadionok színházakká váljanak és csak az úri közönség diszkrét tapsa kísérje a mérkőzéseket.
Szimpatikus nyilatkozat, jó lenne ha más is tettekkel követné a Juve által kitaposott utat és nem csak szavakban. Eddig ha jól tudom csak az Atalanta fogott bele a tényleges építkezésbe.
Mellesleg elkeserítő, hogy a Napoli, Roma, Fiorentina stadion tervei kapcsán is csak korrupcióról és letartoztatásról hallani.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása