Pirlo: „Az Inter lesz a Juve legnagyobb ellenfele”

pirlo_andrea_lelaton.jpgA két milánói klubot megjárt, majd a Juventusnál is számos sikert elért Andrea Pirlo szerint az Inter lesz az Öreg Hölgy legnagyobb ellenfele Olaszországban a címvédés tekintetében.

Andrea Pirlo három évet töltött az Inter játékosaként, miközben a kölcsönben a Reggina és a Brescia csapatánál is megfordult, legnagyobb európai sikereit azonban az AC Milannál töltött tíz év alatt érte el, majd a Juventust is visszavezette az olasz foci csúcsára Antonio Conte és Massimiliano Allegri irányítása alatt.

A játékost a Vialli e Mauro Alapítvány által szervezett eseményen szólaltatta meg a calciomercato munkatársa, és arról kérdezte, hogy vajon az Inter lehet-e a Juventus legnagyobb ellenfele a bajnoki cím vonatkozásában. 

„Jelenleg igen. Az átigazolási időszak ma véget ér, és aztán meglátjuk, mik lesznek az egyes kluboknál a végleges keretek.

Az Inter rendelkezik a legjobb eszközökkel ahhoz, hogy felvegye a harcot a Juventusszal Olaszországban.”

Az Inter jelenleg vezeti az olasz bajnokságot, azonban mindössze gólkülönbségének köszönhetően előzi meg a két torinói csapatot, miután mindhárom csapat két győzelmet gyűjtött be két forduló alatt.

A Juventus és az Inter megközelítőleg egy hónap múlva találkozik a pályán először, amikor az Öreg Hölgy a Giuseppe Meazzába látogat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6015037110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukszi 2019.09.03. 12:32:09

Azt megkell hagyni hogy a dögevők ígéretesen igazoltak. (Majd kiderül későbbiek folyamàn hogy sikeres volt e a mercatójuk). Az tény hogy erősebbek lettek tavalyhoz képest.
De bízom benne hogy Marrotta és Conte is eredménytelen évet fog zárni!

babo0410 2019.09.03. 12:42:04

@Kukszi: Ugyanezt akartam írni. Nem tudok nekik sok sikert kívánni, habár én nagyon mélyen tisztelem Marottát, mert a semmiből emelte fel a klubot, mert ő is kellett hozzá. És még egyelőre azt kell mondjam, hogy a Ronaldo kérdésben is inkább neki adnék igazat. A pályán csak gondok vannak miatta.

rockitbaby 2019.09.03. 14:05:08

@Kukszi: Úgy igazán belegondolva, egy olyan játékost sem vettek, aki nálunk stabil kezdő lenne. Magukhoz mérten igazoltak jól, de ha csak azt nézed, akiket mi szereztünk, bárhol máshol fix kezdők lehetnének.

Pofásak, de még két lépcsőfoknyi különbség van a két csapat között. Nekik nem volt még komoly megmerettetésük, mi meg már sikerrel abszolváltuk A rangadót.

Vájunk még az ő megitélésükkel is.

Contelegend 2019.09.03. 14:36:11

@rockitbaby: Hát azt hiszem , most egy Godin azért jól jönne. Hosszabb távon a Lukaku - Higuain megmérettetésre is kíváncsi leszek. Sensi pedig egyelőre úgy néz ki, hogy bármelyik olasz csapatban vígan beférne a kezdőbe. Legalábbis nem gondolom, h Matuidi jobb nála. A különbség természetesen megvan a két csapat között az igaz :)

Leslie Matthias 2019.09.03. 14:49:10

@Contelegend: Én Barella miatt ülök tűkön.
Sokat várok tőle.

Contelegend 2019.09.03. 14:53:48

@Leslie Matthias: Állítólag egyelőre nincs formában, majd 2x annyiba került mint Sensi, úgyhogy hidd el én is :D . Sensit többen említettétek , hogy mennyire nagy fogás, én annak ellenére , hogy követem a Calcio-t nem csak nagy vonalakban, nem igazán figyeltem őt. Hát brutálisan levagyok nyűgözve eddig. Nem semmi mennyire érett. Nagy hasznára lesz az olasz válogatottnak.

rockitbaby 2019.09.03. 14:57:25

@Contelegend: Sensi regista, de nem ott játszatja Conte. Az nálunk Pjanic. Rá nem cserélném el. Barrella is tehetséges, de még az Interben sem kezdő, érthetetlen módon Vecino kárára. Godín csak Chiello sérülése miatt jöhetne szóba, alapvetően nem férne be a kezdőbe. És ezzel lehet én vagyok egyedül, de inkább Demiral.

Lukaku jól kezdett, de ott ő A csatár. Itt CR7 alá kellene dolgoznia. Ebben a labdaügyetlensége komoly hátrány. Higuain ebben mindig is jobb lesz. Nála nem sír a labda.

Matuidi egyetlen skillje, hogy 8 tüdeje van. Ő is ügyetlen, de azon a poszton elég, ha lohol, nem jó összevetés az alapvetően regista Sensi-vel.

rockitbaby 2019.09.03. 15:01:45

@Contelegend: Azt se feledd, higy Godín is sérült, így jelenleg egyetlen csapatnak sincs hasznára és nem is lenne.

Leslie Matthias 2019.09.03. 15:09:40

@rockitbaby: Godin elé rakni Demiralt...erre felszisszentem.....
Közel nem az a szint a 2 ember.....ráadásul 1 jó szezon után necces egy ilyen kijelentés....

Contelegend 2019.09.03. 15:21:47

@rockitbaby: nem sérült már + igazából én reálisan közelítettem meg, szimpátia alapján más az összkép ez egyértelmű. Meg persze ha nem egyénekre bontjuk le, hanem a csapat szempontjából fontos aspektusokat keresünk. Godín-t nagyon sokan lenézik itt amit nem értek feltétlenül. A világ elitjébe tartozó Atletico stabil kezdője volt az utolsó évében is mielőtt hozzánk jött. Demiral nem hiszem , hogy az lett volna ott, de mondom , minden nézőpont kérdése :)

rockitbaby 2019.09.03. 16:19:55

@Leslie Matthias: Godín nem a jövő. 33 éves, sérülékeny is. Inkább kapja meg azt a lehetőséget Demiral, akiben ott a potenciál, hogy méltó Chiellini utód legyen. Szóval igen, Demiral.

@Contelegend: Nem szimpátia alapján nem kellene Godín, leírtam ebben a hsz-ben fentebb. Én nem nézem amúgy le, mert Simeone ATMA-jának alappillére volt, piszok kemény védő. Nem a kvalitásai miatt nem akarnám, hanem azért, mert vele a jelenben lenne talán megoldva a probléma. De mi már eleget költöttünk a jelenre, nagyon sok a 30+ éves játékos, akikkel max 2 évet lehet számolni. Itt az ideje egy hosszabb távú projektnek. Ennek egy 33 éves nem képezheti részét, de egy 21 éves igen.

Ádám.84 2019.09.03. 16:28:54

@rockitbaby: "mert vele a jelenben lenne talán megoldva a probléma. De mi már eleget költöttünk a jelenre, nagyon sok a 30+ éves játékos, akikkel max 2 évet lehet számolni. Itt az ideje egy hosszabb távú projektnek."
Tökéletesen egyetértek, ez pontosan így van, már most is elég probléma van velük, a Juvénak egyszerűen nem szabad több idős játékost igazolni, és szerencsére úgy tűnik, hogy Paratici nem is ezen a nyomon jár. Ezért is örülök nagyon a három fiatal középhátvédnek. Kellenek persze as tapasztalt játékosok is, de rájuk nem lehet csapatot építeni, a férgek is erősen ráfaragtak ezzel, konkrétan eltűnt a BL győztes csapatuk :DD

Contelegend 2019.09.03. 16:29:39

@rockitbaby: A kérdés az volt , hogy MOST ki férne be, nem az , hogy majd sok év múlva ahogy épülnek a csapatok kinek van nagyobb haszna. Pont én vagyok az, aki nagyra becsüli Demiral-t, de egy éles BL párharcban, mondjuk egy Barca ellen Demiral még azt se tudná, hogy melyik kapura kéne védekezni. Ott számít , hogy Bonucci mellett ki szerepel. És ez alapján én azt mondanám, hogy jelenleg azért egy Godín - Bonucci belső páros biztosabb lenne, mint egy Demiral - Bonucci. Persze ott van de Ligt is , de most a törökről volt szó :)

Contelegend 2019.09.03. 16:32:58

@Ádám.84: Ebben teljesen igazad van egyébként. BL győzelmen a hangsúly :) Európa trónjáról gyakorlatilag egyenesen a pokolba, mindezt azért mert csak az aktualitásra figyelt a vezetőség. Nem volt semmilyen jövőkép fiatalítási céllal, vagy ha volt is, elhibázott karakterekkel mint Ranocchia.
Mindent feláldozni még egy ekkora kupáért sincs értelme szerintem.

rockitbaby 2019.09.03. 16:37:47

@Contelegend: Per pillanat Sarri egyik nyilatkozata alapján - amit persze Chiellini sérülése borított -, az volt a terv, hogy Chiellini fix, mellette lesz rotálva Bonu és de Ligt. A hollanddal a fontosabb meccseken. Hát Matthijs a hétvégén megmutatta miért igazoltuk, de azt is miért kell még neki idő. Ez a rutinja ellenére Godínra is igaz. Valamint ha láttad a felkészülési meccset az ATMA ellen - felteszem, nem, mert miért is -, akkor láttad volna, hogy Demiral nem rezel be komoly meccsen. Fejlődnie kellene még? Igen.

Viszont továbbra is tartom, hogy ha a jelenben megkapja azt a játékpercet, amit Godín kapna itt, a csapat a jelenben sem veszít vele, de a jövőt nézve meg csak nyerhet. Így még mindig azt mondom, hogy ha hajszállal is, de a jelenben is inkább építsünk be egy fiatalt, mint egy öreget.

Ádám.84 2019.09.03. 16:39:54

@rockitbaby: ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy egy játékos 33 évesen könnyen vált egy másik, ismeretlen bajnokságba, főleg egy középhátvéd Olaszországba.

Contelegend 2019.09.03. 16:46:13

@rockitbaby: én egy felkészülési meccset nem neveznék komoly meccsnek, ezért említettem mondjuk egy egyenes kieséses kűzdelmet a Barcával. De elfogadom a véleményed , és ezután méginkább figyelem Demiral teljesítményét.

rockitbaby 2019.09.03. 17:02:57

@Contelegend: A Sassuolo-ban is kifejezetten kemény, határozott volt. Tudom, hogy más kávéház, épp ezért említettem az ATMA elleni meccset, amit a madridiak csöppet sem vettek félvállról.

Persze értem, miért mondtad példának a BL-t, de szerintem max a kisebb csapatok ellen fog pályára lépni. Bár ha Sarri is olyan tökös, mint Allegri volt az ATMA ellen, hogy Spinazzola kapásból a kezdőben találta magát, és nem is vallott kudarcot, akkor bármi megeshet.

Contelegend 2019.09.03. 17:21:58

@rockitbaby: Jut eszembe, Sarri szerinted van ennyire tökös?

del pipi 2019.09.03. 18:17:03

Szerintem is ők lesznek az első számú kihívóink a bajnokságba. @Contelegend: Az én véleményem hogy Sensi baromi jól játszik , majdnem tarthatatlan , nagyon nagy fogás. De még egy tipp tőlem: a gólkirály Lukaku lesz, és remélem mi a bajnokok.

rockitbaby 2019.09.03. 18:32:42

@Contelegend: Hát két Juventus meccs alapján az itteni hozzáállását nehéz lenne még megítélni, tökös-e vagy sem. De azért a Napoli az irányítása alatt nem kevésszer tört borsot pont a mi orrunk alá. Nyert Torinóban, bátor, tökös játékkal rukkolt elő mindig. A Chelsea-nél nehezen állt össze a csapat, voltak érthetetlen és magyarázhatatlan eredmények is, de végül a felfogásával harmadik lett az a keret. Kihozta a maximumot belőlük.

Szóval szerintem van olyan tökös. Ha nem láttad a mostani 4-3-as meccset, akkor érdemes megnézni. Semleges, vagy kicsit ellenfél szemüvegen át nézve is jó volt a meccs. Faszák voltak a srácok, tökösek, élesek. Én kinézem belőle, hogy bedobja a mélyvízbe.

Contelegend 2019.09.03. 18:59:10

@rockitbaby: néztem a meccset , jó volt abszolút . Minőségben a Juve nagyon a Napoli felett állt , azt sem tudták mi legyen az első félidőben.

Rikoo 2019.09.03. 19:02:03

@rockitbaby: Az kényszerhelyzet volt. Full támadó kezdőt rakott fel Allegri és végül annyira bejött neki, hogy egész karrierje szempontjából TOP5-ös győzelem lett belőle.

rockitbaby 2019.09.03. 19:17:17

@Rikoo: Attól még választhatta volna a szokásos unalmas, labda toszogatást is. De nem tette.

Rikoo 2019.09.03. 19:24:01

@rockitbaby: 0-2-nél nem sok választása volt.

rockitbaby 2019.09.03. 19:32:02

@Rikoo: Választása mindig is volt, és mindig is lesz. Olyan nincs, hogy nincs. Spinazzola helyett is játszathatott volna valaki mást, mégse tette. Berakhatta volna a klasszikus vész jobb bunkót, Barza mackót is.

Rikoo 2019.09.03. 19:40:58

@rockitbaby: Úgy értem, tényleg nem volt választása. De Sciglio, Barzagli és Cuadrado sérülés miatt nem volt nevezve a meccsre, Alex Sandro pedig eltiltott volt és erre jött még rá az is, hogy 0-2 volt az első meccs és támadólag kellett játszani.

rockitbaby 2019.09.03. 19:43:39

@Rikoo: Lehet, hogy Spinazzola esetében nem volt választása, de speciel Kean helyett is játszhatott volna más. Ott nem csak kényszer szülte kezdőjátékosok voltak, volt bátor döntés is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása