Nedvěd: "A Juventus ebben az évben is győzni akar"

nedved_pavel_sajtotajekoztato.jpgA tüdőgyulladásából lábadozó Maurizio Sarri távollétében a Juventus alelnöke, Pavel Nedvěd válaszolt az újságírók kérdéseire a Parma elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztató alkalmával.

"A Juventus ebben az évben is győzni akar. Sokat változtunk, de ez nem egy átmeneti év. Sarri kiváló munkát végez, s a válogatott szünet után visszatér majd. Nagyon elégedettek vagyunk, a csapat követi az utasításait." - kezdte ambiciózus kinyilatkoztatással a cseh legenda. "

"Nem fogok csak a támadósorunkra koncentrálni, inkább az egész csapattal foglalkoznék. Nagy a verseny, de mindenkinek profinak kell lennie. 

Nem fogom kommentálni az átigazolási piac eseményeit. Ez Paratici feladata, ő pedig kiváló munkát végez. Nem csak, hogy leigazolta Demiralt és Danilót, de nagy eladásokat is nyélbe ütött, mint például Cancelo és Kean esetében.

A piac még nem zárult le, mi pedig meg fogjuk ragadni a felmerülő lehetőségeket. A mérlegünk úgy is megfelelő, ahogyan most áll. Ha szükségünk lesz arra, hogy tegyünk valamit, meg fogjuk tenni, máskülönben minden marad a jelenlegi állapotban. Nem fogok más csapatok játékosairól beszélni."

Az új szezonban ismerős arcok lesznek majd a rivális Internél is, hiszen Beppe Marotta után Antonio Conte is Milánóban vállalt munkát.

"Természetesen ez egy kis hatással volt ránk. Antonio történelmet írt a Juventusszal, mivel játékosként és edzőként is trófeákat nyert. Tudjuk, hogy milyen jó szakember, s ugyanez igaz Marottára is. Tudjuk, hogy erős ellenfeleink vannak, akik azonnal győzni akarnak.

Dybala soha sem jelenthet problémát számunkra. Kiváló játékos, mi pedig boldogok vagyunk, hogy itt van velünk. Az edző hamis kilencesként játszatja, ő pedig jó teljesítményt nyújt. Higuaín a világ legjobb két-három csatárának egyike. Boldogok vagyunk, hogy nálunk van, ráadásul kiváló felkészülési időszak áll mögötte.

Rabiot nem okozott meglepetést. Már hosszú ideje követtük, s úgy gondolom, hogy fontos játékos lesz. Hosszú hónapokig nem játszott, így időre lesz szüksége. 

Természetesen az a célunk, hogy mindent megnyerjünk, de nincsenek preferenciáink a sorozatokat illetően. A Bajnokok Ligája egy cél, de nem egy rögeszme. Úgy hiszem, hogy Európa egyik legjobb keretével rendelkezünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9915021674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MdewC 2019.08.23. 18:18:36

Most akkor jön Neymar, vagy nem? :D

Mi lesz akkor? :D

Contelegend 2019.08.23. 19:06:20

Huhh. Pavel haverotok irányába minden tiszteletem, és nem akarom ezt a posztot elbagatellizálni, de azért amit Higuainról mondott :D ... Ha ennyire jó miért is ment a Milanba? Vagy most ez ilyen marketing / önbizalom növelő duma? Csak a Serie A-ban tudok mondani 2-3 csatárt , aki jobb nála. Nem feltétlenül Icardira és Lukakura gondolok, most már Zapata is elég minőségi szintet kepvisel, Piatek lufi ha nem durran ki, ott is bőven van stenk. Persze én a jelenlegi Pipiről beszélek , nem a 28 évesről.

m.martin91 2019.08.23. 19:17:01

@Contelegend: Az a tisztelet már jelentősen megkopott, amióta a vezetőség tagja, legalábbis részemről. Most is hazudik, ahogy egy Juventus vezetőhöz illik.

Apuleius 2019.08.23. 19:20:40

@Contelegend: Ez csak a szokásos bullshit, mi mást mondhatna egy játékosról, akitől bármennyire is szeretnének, lehetetlenség megszabadulni? Ha az igazat mondaná, azzal csak ártani tudna.

Contelegend 2019.08.23. 19:34:45

@Apuleius: huh nem tudtam , hogy ekkora itt az ellenszenv az alelnök úr irányába. Szegény , nyilatkoznia kell a faszsagokat, közben meg kopik a legenda státusz .

Apuleius 2019.08.23. 19:42:05

@Contelegend: Szerintem azért nem kopik az a státusz annyira :-) Számomra ott van a legfontosabb 3-4 Juve-legenda között. Alelnökként sajnos ilyen süket marhaságokat kell beszélnie, az ilyesmit felesleges túllihegni. Azt mégsem mondhatja, hogy ezt a szerencsétlen ekelábút képtelenek voltunk elpasszolni, úgyhogy a nyakunkon maradt :-)

Contelegend 2019.08.23. 19:51:43

@Apuleius: az egyszeri szurkoló viszont hajlamos elfelejteni azt a szintű lojalitást amit képvisel, és az aktuális érzelmei irányítják, ezért vagyok néha meglepve. És én is azt írtam, hogy "kell" nyilatkoznia :D ezért is kérdeztem rá előtte hogy mi ütött belé, bár szerintem egy ekkora hazugságtól nem lesz kelendőbb egy játékos.

Apuleius 2019.08.23. 20:02:19

@Contelegend: Igen, ez tényleg így van, ahogy írod, az aktuális szurkolói érzelmek sokszor minden mást elhomályosítanak. Persze, igazad van, ettől nem lesz kelendőbb egy játékos, az viszont kifejezetten kínos és káros lenne, ha az igazságot mondaná. Az én szívemhez is közelebb állna valami kevésbé röhejes, diplomatikus duma, Pavel talán egy kicsit túljátszotta a szerepét :-)

venember83 2019.08.23. 20:12:37

@m.martin91: még van pár nap az átigazolási időszakból, most kaszabolja el a remény összes csekély hajszálát az igazság baltájával? Mást nem mondhat sajnos.

pedronegroo 2019.08.23. 20:15:20

@Contelegend: Pipita ha marad mindent meg fog tenni a csapatért, kb utolsó lehetősége hogy még villantson valamit és ezt Ő is nagyon jól tudja.

Apuleius 2019.08.23. 20:22:45

@MdewC: Contelegend kolléga maximális tisztelettel és korrektséggel gyakorolja a szabad hozzászólás jogát, szerintem lépjünk túl a törzsi ellentéteken :-)

JuventusFanatikus 2019.08.23. 20:25:20

@Apuleius: Nyaralásod ideje alatt volt egy kis kilengése, de úgy tűnik visszatért a jó útra, ahol remélem tovább halad.

ZecH 2019.08.23. 20:26:46

@Apuleius: Ez szimplan politika... Ezt kell neki mondania. Bla bla sablon, bla bla 1-2 szukszavu jelentektelen info bla bla sablon bla.... kb... Amugy imadlak, FORZA PAVEL!!!

Il Principino 2019.08.23. 20:33:42

Nedved barátunk próbálja reklámozni a támadóinkat :D
Ez a kép róla elég megfáradt arcot mutat :D

JuventusFanatikus 2019.08.23. 21:10:41

@Contelegend: Tudom, de akkor az tényleg nem volt szép. A mai napod úgy néz ki elmúlik balhé nélkül, remélem így lesz, és elkezdi mindenki elfogadni a jelenléted, miközben Te is a jó úton haladsz, ahogy ma is tetted.

Ádám.84 2019.08.23. 21:15:19

@Apuleius: húúúú, ez pont tőle roppant furcsa, aki azt hiszem nekrofilként szokta az intereseket emlegetni :D

@Contelegend: "Nem hogy örülne ez a 2 jómadár , hogy szint viszek a blogba." Amikor szarozod a Juve játékosait, az a szín??

Contelegend 2019.08.23. 21:25:04

@JuventusFanatikus: én ezt abszolút támogatom hidd el, azt hiszem az ignorálás a legkézenfekvőbb fegyver ezekre az esetekre, csak nyilván ha elönti az agyam a szar , kevésbé vagyok kompatibilis a józan gondolkodással. Mindenesetre , a cikknél maradva, ti bíztok bármennyire a felesleg eladásában? Az Internél ugye teljesen feladták , és mehettek kölcsönbe a hasonló értéket képviselő játékosok mint Higuain és Khedira. Ezért is kérdem nem lenne kézenfekvő egy hasonló kölcsön lehetőség náluk? Persze ez esetben vesztenek az értékükből a következő évre de ez a Juve padján ( vagy azon se ) is megtörténhet. Aztán az is lehet , hogy van érdeklődő pl egy Higuain esetében , de mindenki kivár , hogy minél nyomottabb áron jusson hozzá. Mondjuk a spanyol csapatok lassan kész vannak, az angolok kiestek, a bundesliga szerintem még jó is lenne neki. Persze nagy kérdés , hogy milyen szinten képes lemondani a fizujarol.

Contelegend 2019.08.23. 21:27:46

@pedronegroo: nos ez lett volna amúgy nálam a legkézenfekvőbb megoldás , én látok benne fantáziát , de a Juve vezetősége látványosan nagyobb kaliberre gyúr

Apuleius 2019.08.23. 21:36:10

@Ádám.84: Azok is, de azért ezt kár mindig a szemükre vetni :-)

JuventusFanatikus 2019.08.23. 22:58:20

@MdewC: Azt már Te tudod, hogy meg tudod-e szokni, vagy nem, mert amíg normálisan viselkedik biztosan marad, és attól, hogy minden egyes megjelenésekor kardoskodtok ellene, még nem fog elmenni. Tudjuk, hogy nem kedveled, jogodban áll, de attól még nem változik semmi, hogy hangoztatod. Ha ténylegesen csúnyát ír, akkor viszont teljesen érthető, hogy beléköttök, mert igazából ez egy alap dolog, hogy megvédi az ember a sajátját, de az sem mindegy, hogy mikor és hogyan. Most is teljesen felesleges volt írogatni neki, ma teljesen korrekt volt, normálisan lehetett vele beszélgetni.

Nem kell attól tartani, hogy megszállják az idegenlégiósok a Blogot, mert először is nem érdekel annyi embert a Juve, másodszor kevés tud normálisan beszélni imádott csapatunkról. De igazából, akkor tessék az itt megforduló Barca, Real, meg divatdrukkereket is csesztetni, ha ezt az elvet követed, mert így lenne az igazságos. Sok kamujuventinó troll van, akik képtelenek beszélni normálisan a Juventusról, csak provokálni járnak, velük szemben pedig sokkal kisebb az ellenállás, pedig speciel az ilyen emberek sokkal jobban irritálnak, mint egy olyan, akivel emberi módon lehet beszélgetni.

Ádám.84 2019.08.23. 23:24:58

@JuventusFanatikus: Ha már szóba hoztál, akkor elmondanám, hogy ne haragudj, de ma megint ő vett a szájára engem, még jó hogy válaszolok.

JuventusFanatikus 2019.08.23. 23:32:09

@Ádám.84: Nem neked címeztem, nem rólad beszéltem. Az szintén felesleges volt az interes kollégától, hogy utalgasson, de nem volt vészes, ahogy a válaszod is korrektnek mondható, és le is zárult szépen, csendben. Nincs itt semmi baj.

Contelegend 2019.08.24. 00:22:21

@JuventusFanatikus: És nagyon tudnék örülni , ha hasonló mederben folyna mindig ez a szituáció. Egy egészséges piszkálódásban benne vagyok, simán belefér az is , hogy bármit írok , az nem jó. Ezt elengedtem , de nyilván nem fogok csak azért nem beszélgetni 20 korrekt emberrel, mert 2 gyűlöl. Tényleg annyit kértem csak , hogy ne mindenbe a rosszat lássák , mert szerintem bárkinek lejön, hogy ennyi komment után én nem azért jövök , hogy trollkodjak. Nyilván ha valaki hibát akar találni , bármiben fog, épp ezért kérnélek meg Ádám és Mdewc , hogy gondoljátok át 2-szer , mit hogy érthettem, mit miért írtam, és ha utána is bosszant a dolog, egyszerűen szarjatok le, mert 1 , gyakorlatilag minden poszt alatt ahol értelmes beszélgetés kezdődik , elkezd erről szólni minden és már nagyon unalmas. 2 szétoffolja a posztot
3 mindenki életében eljön az a pont amikor felnő , és nem ragaszkodik a kicsinyes hülyeségekhez. Én igyekszem kettőtökhöz úgy állni , hogy ne írjak sértőt, vagy inkább annak gondolt dolgot, és én sem ragaszkodom ahhoz , hogy asszisztáljak egymás csesztetéséhez.

Juveing 2019.08.24. 00:28:17

Ha figyelmesen olvastam a kommenteket, az a forgatókönyv nem merült fel senkiben, hogy Higuain megismétli a 2016-os teljesítményét, mikor Seria A gólkirály lett.
Pedig miért is ne, hisz jobb csapat lesz mögötte, mint akkor Nápolyban.
S akkor még igaza is lehet Nedvednek, s tényleg a legjobb 3 támadó egyike lesz a világon :-)
Viszont, ha komolyan vesszük Pavelt, akkor gyakorlatilag azt mondta, hogy a világ 3 legjobb csatára a Juvéban játszik, hiszen Ronaldo mégiscsak jobb Higanynál,meg ugye Dybala is, hisz nem ő lett elpasszolva Milánóba meg Londonba. Vagyis a földkerekség legjobbjai: 1.Ronaldo, 2.Dybala, 3.Higuain :-)
Úgyhogy idén nem lehet gond, mindent megnyerünk!!!!

Bianconero 2019.08.24. 00:35:30

Oké, jókat kellett mondani róluk, de mi van, ha komolyan gondolja Pavel és megtartjuk Pipitát és Paolót is? Szeretném elhinni, hogy ez a két fura fiú tud még brillírozni. Képzettek, nem sérültek, annyira nem öregek, miért is ne termelhetnék a gólokat? Lehetnek még csodák. :-)
Vagy szerintetek tényleg kuka mindkettő? Igazán komoly kérö talán csak a PSG van Dybaláért.

JuventusFanatikus 2019.08.24. 09:18:27

@MdewC: Nem tudom mire vélni ezt a hatalmas ellenszenvet, ez már a modern világ, itt vannak neki is jogai, nem azon múlik minden, hogy ki kinek szurkol, milyen nemzetiségű, milyen vallású. Úgy beszélünk vele, mint egy teljesen normális emberrel, mit mit csinálunk, szidjuk össze-vissza vadember módjára, csak azért mert A rivális együttesnek szurkol? Igen, ez a Juve szembeköpése, azonnal elküldeni a csapattól azokat, akiknek van inter-szurkoló barátja, és soha vissza nem engedni a Juventushoz! Komolyan mondom, felfoghatatlan ez az egész gondolkodásmód.
@Ádám.84: Azzal a két ponttal teljesen egyetértek, sok valós megállapítások.

MdewC 2019.08.24. 10:13:27

@JuventusFanatikus: de igen, ezen múlik.

Ha csak 1 kommentet találsz, ahol konkrétan szidtam, akkor megemelem a kalapom.

Legyél kedves ne nekem mond meg, hogy mit érezhetek az interrel szemben és mit nem.

Neked meg jó puncsolást kívánok.

MdewC 2019.08.24. 10:32:47

@JuventusFanatikus: nem szoktam inter szurkolóba beleállni, de ez egy Juve fórum, nem fér bele a Juve szidása, se egy szurkoló társ basztatása, hiába ír körmondatokat utólag vagy teszi a szépet.

Ez egy trollkodás. Maximum.

JuventusFanatikus 2019.08.24. 10:39:38

@MdewC: Nem tudom miért kell olyat a számba adni, amit nem mondtam, sőt ki is emeltem:

"Tudjuk, hogy nem kedveled, jogodban áll" - tessék, ezt írtam feljebb.

Azt sem állítottam, hogy Te bármikor is szidtad volna, csak talán a mobilos javításnak köszönhetően kicsit értelmét vesztette, így akart kinézni a mondat:

"Mi mit csináljunk, szidjuk össze-vissza vadember módjára, csak azért mert A rivális együttesnek szurkol?"

"az interrel szemben és mit nem." - az intert utálom a világon a legjobban, de ha egy szurkolójára tekintek, először megpróbálok emberként bánni vele, az már más, hogy Ő miként viszonyul hozzám.

"nem fér bele a Juve szidása, se egy szurkoló társ basztatása"

ezt is leírtam már párszor, persze, hogy nem fér bele, de jelenleg szó sem volt erről, most nem szidott senkit. Mikor így tett, akkor én is kifejeztem nemtetszésemet, de természetesen az feledésbe múlik.

Ha sima troll lenne, akkor nem írna normális dolgokat is, egy interista egyszerűen, akiből néha előjön az Juventus utálata, ami természetesen itt elítélendő.

Annyit még hozzátennék, hogy attól, hogy valaki az ellentábor egyik szurkolója ellen van, még nem lesz nagyobb Juventino. Ezt csak így reggeli bölcsességnek írom.:)

Köszi! Legalább nem fogja nyomni a fejem a vaskalap és nem vet szét az irigység:) Részemről be is fejeztem.

MdewC 2019.08.24. 10:49:26

@JuventusFanatikus: nem szeretnék “nagyobb” Juventiono lenni.

Ettől még minden áll amit írtam. ;)

Ha átmegy akkor ok, ha nem, akkor hajrá.

Peace.

JuventusFanatikus 2019.08.24. 10:53:40

@MdewC: Tudom, csak gondoltam leírom így bölcsességként. Jogodban áll ezt a nézetet képviselni, ha neked így esik jól.

Béke!:)

Contelegend 2019.08.24. 11:49:31

@JuventusFanatikus: abszolút jól látod, és kösz, hogy normálisan állsz hozzám , és ész érveket sorakoztatsz.

GGábr81 2019.08.24. 13:21:57

Le a sinterrel! Contelegendet megláttam eddig csak tovább tekertem. Semmilyen kapcsolatba nem akarok kerülni egy interistával. Rohattul undorító egy csapat és nem értem, hogy hogy lesz valakiből interes. Na mind1.
Mostantól viszont ha meglátom a Contelegendet már nem tovább tekerem, hanem nem olvasok hsz-t se, mert ennek így nincs értelme.

Ádám.84 2019.08.24. 13:31:25

Itt most valaki konkrétan kitörölte a kommentek nagy részét?

Rocky80 2019.08.24. 15:17:13

@Contelegend:

Hadd védjelek be én is egy kicsit:

Miért ne jöhetne ide egy rivális szurkoló véleményt formálni kulturált hangnemben?

Éppen úgy lehetnek neki is értelmes gondolatai, sőt, más szemüvegen keresztül látja szeretett csapatunkat, ezért mindenféleképpen segíthet reálisan megítélni esetlegesen azt, amit mi elfogultan látunk.

Summa summarum: szerintem helyed van itt.

Egyrészt szólásszabadság van, másrészt én mindig érdeklődve olvasom azt hogy más hogy lát minket és a csapatunkat.

Például amikor szóba került hogy ki férne be az interből hozzánk. Bevallom, Brozovic eszembe sem jutott; meg nem is nézek Inter meccseket, de mostantól elkezdem figyelni.

Ahogy az is minimum érdekes megközelítés, hogy Lukaku szar, mert az Inter igazolta le... (Egyébként én nagyra tartom Godint is.)

A cikkhez kapcsolódva:

Higu idén oda fog verni szerintem. A kaput még mindig nagyon érzi, ha jó helyre van "pakolva", akkor nagy érték. Dybala szintén.

Én variálnám a felállásokat hogy az összes klasszisunk jellemzőit ki tudjuk használni.

Egyébként meg tényleg Európa egyik legerősebb kerete vagyunk, és tényleg ezt kell nyilatkoznia egy vezetőnek a csapatáról. :-)

venember83 2019.08.24. 15:56:17

@Ádám.84: mielőtt még bármi vád érne, itt sem voltam ma.

JuventusFanatikus 2019.08.24. 16:08:26

@venember83: És bizony nem is én voltam, pedig szerintem rám gyanakodnak:)

Contelegend 2019.08.24. 16:40:50

@Rocky80: örülök , ha így látod . Higuainnal kapcsolatban egyébként az az érzésem , hogy a calcioban nagyot tudna futni. Láttam ilyet az Interben Militotól , egy szörnyű időszak után akkorát ment 31-32 évesen , hogy öröm volt nézni. Viszont már régóta mondom, Icardi úgyis Juve játékos lesz, legkésőbb januárban , de inkább azt mondanám , hogy felgyorsulnak az események , és pár napon belül átköltözik Torinoba. Higuain elég méltatlan helyzetben van , se a Chelseabe , se a Milanba nem kellett, és Icardi mellett biztos nem lenne helye, ahhoz meg sok a fizuja , hogy maradjon. A Roma jó választás lett volna neki, de most hosszabbítottak Dzekoval, kizárt , hogy Higuaint is oda vigyék . Két 6 millas fizetésű 32-33 éves csatár túlzás.
Bár nem mutatna jól a portfólióban Napoli, Juve, Milan után neki, én nem sírnám el magam, ha 50 m + Higuain = Icardi üzlet születne. Feltéve ha elfogadja , hogy nálunk Martinezzel hasonló arányban kapna lehetőséget.
Persze ez abban az esetben , ha Sanchez nem sikerül nekünk, máskülönben ne jöjjön.
Azért arra továbbra is kíváncsi vagyok, hogy ha marad Higuain és Dybala is, valamint megy Icardi, Sarri hogy fog rotalni? Costa nagyon olyan stílus , akit kedvel, Bernardeschi pedig olasz, ez jelentős előny jelenleg. Na meg Mandzukic sem távozott még. A következő pár nap izgalmas lesz.

Contelegend 2019.08.24. 16:55:42

@GGábr81: 2003 ban lettem Inter drukker, megtetszett a történet, miszerint a Milanból a fasiszta ideológia hatszele miatt kirúgott , nem olasz játékosok alapították a klubot. Nekem az volt az aranykor, igaz mindig a Juve nyert, de imádtam azokat a meccseket. Megszerettem a calciot. Azt gondolom ami elmélyítette az utálatot , azok a 2006 os események amikről mi szurkolók kicsit sem tehetünk, és senkinek nincsenek olyan információi , amik a teljes igazságot lefedik. Bár mindket oldal a saját igazát harsogta , a szurkolók azonosítjak az eseményeket az emberekkel, pedig ez teljesen felesleges.
Ha engem kérdezel , ugyanúgy utálom a Juve-t mint te az Inter-t valószínűleg, de tisztelettel állok a Juve felé . Elfordul , hogy csunyat írok rá , de nem többször , mint a saját forumainkon. Nekem ez nem okoz örömet.
Vamint vannak olyan Juve (volt) játékosok akiket állva tudok tapsolni.
Pl Del Piero, Nedved, Barzagli. Mind mind más okból kifolyólag , kezdve a kitartástól, a hűségen át , az egymás iránti tiszteletig amit Zanettiekkel tanúsítottak .
Szeretném ha ezt is elfogadnák mások, nem csak azt ha negatív véleménnyel vagyok egy Juve játékosról.
Remélem azért ezt a kommentet elolvastad, ha már a többit nem.

Ádám.84 2019.08.24. 17:33:18

@venember83: nem gondoltam :)

@JuventusFanatikus: és rád sem, mivel még érdemben is válaszoltál a kommentemre.

Apuleius 2019.08.24. 21:28:32

Én töröltem a kommenteket, s ha nem hagyjátok abba ezt az ótvar, parttalan személyeskedő szájkaratét, nem csak kommenteket fogok. Nonszensz, hogy egy bejegyzésnél az 50 hozzászólásból 35 öncélú személyeskedés, aminek semmi köze Nedved adott nyilatkozatához. Viharos sebességgel fejezzétek be, s ugorjátok át egymás hozzászólásait, ez nem az óvoda..

MdewC 2019.08.24. 21:31:36

@Apuleius: különben mi lesz?

De. Ez így pont egy óvoda.

;)

Apuleius 2019.08.24. 21:34:59

@MdewC: "különben mi lesz?"

Olvasd el, amit írtam, s választ kapsz a kérdésedre.

"De. Ez így pont egy óvoda."

Igen, mert óvodát játszotok.

MdewC 2019.08.24. 21:35:49

Kíváncsian fogom olvasni az intert szidó kommenteket, de amikor ki kellene állni a Juves kollégák mellett, akkor nagyon nagy a csend.

A Juveval bármit meg lehet tenni.

Grinta 2019.08.24. 21:57:50

@MdewC: Én szeretlek meg minden,de ezt már az lejétől kezdve túltoltátok-és mondom ezt úgy hogy mindketten Ádival tök normálisak vagytok-de ez Nálatok úgy betalált most,könyörgöm ember,Én nem is értem???
Térj már vissza,legyél jó fej!!
Emlékszem mennyire hiányoltál annak idején,és most mindezt csupán Barátságból mondom

MdewC 2019.08.24. 22:56:45

@Grinta: tx. :)

De inkább no komment.

Inkább mellénk kellett volná állni... Betyárbecsület megvan? Ha már szurkoló társként csődöt mondtak sokan.

Ádám.84 2019.08.24. 23:20:10

@Apuleius: ezerszer elmondtam már, hogy írjon e-mailt és ott gyalázkodjon, de gyáva, nem tehetek róla. Én sem akarok mindent szétoffolni, de ha nekem irkál, akkor válaszolni fogok.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása