Ronaldo: "Akár jövőre is befejezhetem a pályafutásomat"

ronaldo_cristiano_golorome_1.jpgA Juventus portugál világklasszisa, Cristiano Ronaldo egy hosszú nyilatkozat során vallott a klubváltásról, családja beilleszkedésről, valamint az egyéni céljairól.

"Nincs szükségem a labdarúgásra ahhoz, hogy jól éljek, rendben vagyok anyagilag." - mondta Ronaldo a TVI munkatársának nyilatkozva.

"Vonzó projektekre van szükségem, s a Juve ezek egyike. Mindig is kedveltem ezt a csapatot, mely a legjobb Olaszországban, s a világ egyik legjobbja. Mindig is azért harcoltak, hogy megszilárdítsák helyüket Európában. Miután győztem Angliában és Spanyolországban, Olaszországban is sikerült, s boldog vagyok, hogy itt lehetek.

Mindenki meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját, beleértve minket is, de nem szabad rögeszmeként kezelnünk. Hagynunk kell, hogy a dolgok a maguk útját járják, s lépésről lépésre kell haladnunk. Gondolnunk kell arra is, hogy nem a pénz tesz naggyá egy csapatot. Nézzék csak meg hány éve nem nyer már Bajnokok Ligáját az FC Barcelona, a Bayern vagy a PSG.

Néhány éve még rosszabbul viseltem a vereségeket. Ha veszítettem, néha nem is vacsoráztam, bezárkóztam egy szobába, s a következő napot is ott töltöttem. Ahogy érettebbé váltam, megtanultam, hogy az életben nem a labdarúgás a legfontosabb. Természetesen fenn kell tartani az összpontosítást, mert ez a munkánk, de el is lehet szakadni tőle.

Georgina semmit sem tud a labdarúgásról, s én örülök ennek. Úgy gondolkodik, mint én, s segít a döntéseimben, mint ahogyan abban is, hogy Torinóba jöjjünk. Akár jövőre is befejezhetem a pályafutásomat, de játszhatok 40-41 éves koromig is. Nem tudom, de mindig azt mondom, hogy élvezni kell a pillanatot. A jelen nagyszerű, s nekem élveznem kell. 

Hiszem, hogy egyetlen játékos sem mondhat mondhat magáénak több rekordot nálam. Nem volt könnyű elhagyni Madridot. Kilenc évet töltöttem ott, a pályafutásom hatvan százalékát.

Tizenhét trófeát nyertem, s rutinná vált, de új kihívásra vágytam, s nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. A fiam, Cristianinho számára még nehezebb volt elhagyni Madridot, mert ott voltak a barátai, de hónapokon keresztül készülődtünk a távozásra.

Megértette, hogy az édesapja elhagyhatja a Real Madridot. Nem hitt benne, de tudta, hogy ez bekövetkezhet. Olyan ember vagyok, aki nem szeret a komfortzónájában maradni, azonban a Madrid azzá vált. Új kihívásra vágytam. 

Könnyen ment a beilleszkedés, s Cris négy nyelven beszél, nálam jobban. Ugyanakkor számos csapattársam beszél spanyolul és angolul. Kihívást jelent a legharciasabb játékossá válni, de vannak más prioritások az életben. Vannak gyerekeim és egy feleségem. Megéri meghozni ezt az áldozatot, de kétségkívül szeretem a kihívásokat és tökéletesíteni magamat. 

Rengeteg díjat nyertem, s sokszor előfordult, hogy amikor nem én nyertem, úgy éreztem, hogy jó döntés született. Más esetekben nem így volt. Bárki is nyer, mindig megérdemli, s a munkámban én vagyok az egyik legjobb. Beírtam magam a labdarúgás történelmébe.

Nem véletlen, hogy csak Messi és én nyertünk öt Aranylabdát. A siker megszállottja vagyok. Ez a munkám, de nem jelenti a világ végét, ha nem nyerek. Még megvan bennem a motiváció arra, hogy a csapattal és egyénileg is sikeres legyek, ha nem így lenne, befejeztem volna a játékot.

Egyszerű volna abbahagyni, mert semminek sem vagyok híján, de a labdarúgás iránti szenvedély és a győzelem iránti vágy hajt. A munka a minden, még a Nobel-díjasok is kitartóan dolgoznak. Szeretek tanulni más sportemberektől, mint például Obikwelutól. Szeretem követni a jó példákat.

Nagyon nehéz év volt, talán a legnehezebb számomra, de nem szakmai tekintetben. Fáj, amikor megkérdőjelezik az ember tisztességét, legfőképpen azért, mert nagy családom, egy társam és négy gyermekem van, köztük egy kilenc esztendős, aki megérti a dolgokat.

Az ügy behatolt az otthonunkba egy újság miatt, s nagyon nehéz volt számomra, mert az egész családomat érintette. Ez egy olyan ügy, amelyről nem szívesen beszélek, de szerencsére bebizonyosodott az ártatlanságom. 

A barátaim, a szeretteim, s mindazok, akik szeretnek, tudták, hogy ártatlan vagyok. Büszke vagyok arra, ahogyan reagáltak, s újra önmagam vagyok."

Egykor Ronaldo volt a világ legdrágább játékosa, amikor 94 millió euro fejlében igazolt a Real Madridhoz a Manchester Unitedtől, azonban az átigazolási piac azóta szinte minden évben új rekordot hoz.

"Nehéz volna megmondani, hogy most mennyit érnék. Manapság bármelyik játékos 100 milliót ér. João esete különleges, de ha megnézik a védőket és kapusokat, akiket 70-80 millióért adnak el... Nem értek egyet vele, de ma ilyen a piac, ilyen időket élünk. Talán három-négyszer annyit érnék, mint akkor.

Mindent meg akarok nyerni a Juventusszal, természetesen a Bajnokok Ligáját is. A 2022-es világbajnokság is csodálatos lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4215018244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Contelegend 2019.08.21. 14:39:30

Hát azért ő szereti magát na :D kíváncsi vagyok meddig marad

horvathimi2 2019.08.21. 15:06:51

Én Őt sose szerettem, de elismerem az eredményeit és a hozzáállását. Egy őszinte embernek tűnik, viszont tényleg úgy tűnik az interjúból, hogy szereti magát.
Plusz van egy két érdekes mondata, ami az Ő szájából nagyon furán hangzik. Mint például a "pénz nem tesz naggyá egy csapatot". Mondja ezt az, aki csak olyan csapatokkal volt sikeres, ahol kiemelkedő pénzügyi lehetőségek vaoltak/vannak és mindezt teszi mindig kiemelkedően magas fizetésért. Fura...

venember83 2019.08.21. 15:17:28

Mire kezdett érdekes és élvezetes lenni, véget ért a cikk. Micsoda karakterkfukar ember ez...

Guille 2019.08.21. 15:32:01

Ritka önelégült 1 lény. Én is bajnok lettem volna a Juveval, ha leigazolnak, hatalmas kockázatot vállalt :D Így legalább ezt is kiteheti a vitrinbe...

rockitbaby 2019.08.21. 15:47:11

@Guille: A Jvuentusnak nem elsősorban CR7 játéktudására volt szüksége, hanem a marketingértékében rejlő iszonyatos lehetőségekre. Vonzóbb a klub általa, ha nem is nyerünk BL-t vele - nélküle sem ment, eddig vele sem -, már most jelen pillanatban megérte a befektetést. De Ligt szerintem nélküle nem lett volna Juventus játékos.

Összességében ő ahhoz a J-Brand építéséhez kellett, amit Agnelli-ék nemrégen kezdtek el. Rengetegen követik a különböző platformokon, saját márka lett, ami által mi is növekedhetünk. Ezzel, hogy vonzó lett a csapat, nőtt a klub értéke, hosszú távon valóban abba a szűk európai elitbe emel minket, ahova tartozni akarunk.

Így én nem is elsősorban a pályán mutatott teljesítménye alapján ítélem meg őt, bár az ATMA elleni visszavágón konkrétan a könnyeimmel küszködtem. Pont, mint a neje.

The king of alibis 2019.08.21. 16:10:05

Mindent pénzt megért az ő idehozatala

Irónia out

Guille 2019.08.21. 16:15:06

@rockitbaby: Persze, szakmailag teljesen érthető. Én csak a véka alá nem rejtett nagyképűségére reflektáltam. Bár sosem kedveltem, de elfogadom, hogy, amit írsz az valószínűleg igaz, és a klub hosszú távon jól jár az ügylettel.

2019.08.21. 16:52:56

Én úgy voltam vele,amíg ide nem jött,hogy nem tudtam különösebben kedvelni,viszont a leghevesebb viták közepette mindig azt mondtam és mondom,ő a legjobb,jobb,mint Messi. Tartom magam ehhez. Erről ennyit.
Egy másik dolog,hogy ő azért nem olyan,mint Neymar,vagy mondjuk Sergio Ramos,akiket akkor is a pokolba kívánnék,ha ide igazolnának és rohadtul szégyellném a csapatomat,hogy ilyen tetves rühedékre ráadják a mezünket...Cristiano Ronaldo más,ő engem is divatdrukkerré tett,mert amióta idejött a kedvenc csapatomhoz,azóta nem csak elismerem,imádom is!
Leegyszerűsítve...ahonnan indult és ahová jutott,ez nem önelégültség,hanem egészséges önbizalom és realitásérzék!

Bianconeri Thomass 2019.08.21. 17:31:49

@fire06: +1 így van EGÉSZSÉGES ÖNBIZALOM!!!! Lehet rá bármit mondani korunk legnagyobb footballistája! Messi se kutya de ő abból a bizonyos konfortzónából soha nem fog kimozdulni!! Vàrom a szombatot;) Forza Juveeeee (ameddig csak lehet maradj nàlunk végre egy jó csapatban vagy)

MdewC 2019.08.21. 17:38:50

CR szekta fan vagyok én is.

Ez van. :D

Juve!

Hajrá Roni!

babo0410 2019.08.21. 19:01:46

"Mindenki meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját, beleértve minket is, de nem szabad rögeszmeként kezelnünk. Hagynunk kell, hogy a dolgok a maguk útját járják, s lépésről lépésre kell haladnunk. Gondolnunk kell arra is, hogy nem a pénz tesz naggyá egy csapatot. Nézzék csak meg hány éve nem nyer már Bajnokok Ligáját az FC Barcelona, a Bayern vagy a PSG."
Ez a bekezdés kis zrika Agnelliék felé is. Remélem Agnelliék is úgy látják a pénz nem minden, és nem verik szét a csapatot.

Wizzurah 2019.08.21. 19:02:23

Amit ő letett, amit elért, lehet önbizalma, kell is, szeretheti magát, amilyen életet kiharcolt magának és ahonnan elindult, én is szeretném magam és büszke lennék, ez nem baj. Nagyon érzelmes is, ami visszatetszőnek is hathat, a játékot olyan szinten élvezi, ami ritka, én utoljára Ronaldinho-nál láttam ilyen szintü érzelemkimutatást a pályán. A korszaka legnagyobbika, előzi Messi-t, aki az éles helyzetekben nem tud vezérré válni, klub szinten sem igazán, válogatott szinten meg pláne nem és ez csak a foci.
Minden téren a toppon van, ez visszatetsző sokaknak. Nekem mindig is szimpatikus volt, a lehető legjobb dolog történt az elmúlt 10 évben a juvéval, hogy őt megszerezte.

Shyr Kahn 2019.08.21. 19:14:49

@fire06: ++
Sajnos sokan eloitelettel nezik es a negativumokat latjak a mondandojaban, ami nagyon szomoru, hiszen rengeteg pozitiv dolog hangzott itt el es ugy tunik igen jo hatassal van ra a felesege (O pedig a Juventusra). Itt nem csak a brand szamit, hanem a jateka is, ami hatalmas pluszt adott a BL-ben peldaul. Ne felejtsuk, hogy az elso eve telt el csak a Serie A-ban es a kovetkezo szezonban meg ennel is tobbet mutathat. Azt pedig vegyuk eszre, hogy egy jatekos ara nem linearisan novekszik az ertekevel. Ez sosem volt igy es sosem lesz igy. Tokeletes pelda erre a borok vilaga is. Egy Petrus nem lesz 10x jobb bor egy Bock villanyinal csak mert az ara 10x tobb, de ettol meg a minosegi kulonbseg letezik (az esetek tulnyomo tobbsegeben). A nagy ugrast az adja, hogy a piacon nem talalsz nala jobbat, vagy csak keveset, ami hasonlo kaliberu. Bar persze nem tagadom, hogy a brand is a keplet resze, de nem egyszerusitheto csupan le ra.

Shyr Kahn 2019.08.21. 19:17:27

Akartam mondani 100x... egy Petrus millas kategoria, egy bock 10-20e legfeljebb... mar amennyiben az arak maradtak MO-n ugyanazok, amikkel meg talalkoztam anno.

2019.08.21. 20:30:58

@Shyr Kahn: Figyelj,én ezekhez az üzleti dolgokhoz valójában szart se értek,meg egy Cristiano Ronaldónál nem is ez az első,amit nézni kell. Ez az ember győztes,ízig-vérig profi,a csapatra,az egész futballra gyakorolt hatása megkerülhetetlen. Igazi élő legenda. Topformában még mindig. Ráadásul pont az egészséges önbizalom,itt-ott egy kis önfényezés,bohócpolírozás,ezek teszik őt emberivé,szaros földönfutó senkiből extraklasszis labdarúgó lett,aki semmit nem kapott ingyen,büszke is rá annyira,hogy kimondja. Semmivel sem lett kisebb ember a szememben,mintha álszerényen elhárítana mindent...

Guille 2019.08.21. 20:38:03

Nem értem, miért mostok össze dolgokat. Persze, hogy legyen önbizalma és szeresse magát, de ez a sarki pékre is ugyanúgy igaz.
Ha már Ronaldinho és Messi, mind a ketten szerények és nem arról szól az összes nyilatkozatuk, hogy magukat ajnározzák. Ezt nárcizmusnak hívják. Ettől függetlenül hatalmas focista, de lehetne kisebb az egoja, látszik, hogy nem bírja elviselni, hogy mások is tudnak focizni rajta kívül.
"Hiszem, hogy egyetlen játékos sem mondhat mondhat magáénak több rekordot nálam"
Nagyon szimpatikus valóban :)

hieronimus 2019.08.21. 21:02:41

Olvasva a a hozzàszólàsokat felmerül egy kérdés,és pedíg az ,hogy valaki hallotta a konkrét interjút egészében?
Itt ahol élek közvetítették teljes egészében..///televisao independente///,és azt kell mondjam egy őszinte,tisztességes,emberi riport volt..
"""Szarkazmus,egoizmus,önfényezés ahogy itt pàran írjàk,egyszerűen értelmezhetetlen szàmomra...
Arról nem ejtek szót,hogy ő most a Juventus jàtékosa ///sajnos//,és valami ismeretlen faktort hozott a klubnak és azt hiszem, talàn egy ici pici tiszteletet megérdemelne
Szóval érdemes tàjékozodni,mielőtt különféle jelzőkkel illetik őt...

Sok szerencsét a bajnoksàghoz,BL- hez ,ezt kívànom nektek...
Remélem a BL döntőben talàlkozunk...
Tisztelettel,egy Reál Madrid szurkolók..

Shyr Kahn 2019.08.21. 21:11:17

@fire06: Az uzleti dolgokhoz en sem ertek, de egy alapveto mintat latok, Ami Az esetek tobbsegeben rahuzhato a legtöbb dologra. Egyébként Meg egyszer: en egyet ertek veled. Engem nem Kell meggyozni.

ZecH 2019.08.21. 21:38:42

Brutal az ember! Olyan mintha az urbol jott volna, egy masik bolygorol, mint a popkulturaban Elvis vagy Freddie Mercury. Vannak emberek akik szuletnek dolgokra... Hatborzongato!

GGábr81 2019.08.21. 21:51:37

Nem voltam Roni fan. Na jó kimondom, egyenesen utáltam. Ezen az sem tudott változtatni, hogy nálunk kötött ki. Aztán jött az erőszak ügye és ezzel csak még rosszab lett a helyzet. (Hozzáteszem nem az ártatlansága bizonyított, csak nincs elég terhelő bizonyíték.)
A pökhendi kivagyisága, nagyképűsége ellenére próbáltam megkedvelni, kerestem a pozitív dolgokat, pl no tattoo, hogy vért adhasson, jótékonyság... Nem sikerült. Játéka sem győzött meg (soha nem is tetszett) és hát az eredményessége se volt valami nagy cucc ebben az évben már. Talán a bl-ben az Atleti ellen mondhatni, hogy villantott valamit, de ez azért kevéske.
Szóval nálam emberileg ha nem is 0, de nem sok, a játékában többet várnék, a brand az biztos nyert vele, de az meg pont nem érdekel.
Tartom, hogy mi szurkolók és a csapat többet veszített vele mint nyert. A club anyagilag lehet, hogy nem járt vele rosszul.

DelPiero2 2019.08.21. 22:11:36

Nem a pénz motiválja, de azért ott van az a 30 miós fizetési igény. Azért ezt a fizetést nem sok csapat adta volna meg.

JuventusFanatikus 2019.08.21. 23:17:14

@DelPiero2: Szerintem nem azért vannak ilyen nagy bérigényei, mert annyira kellene neki pénzt, vagy annyira szeretné, hanem egyszerűen van annyira beképzelt (nem feltétlen negatív értelemben), hogy a fizetése is legyen hozzá méltó, a világ legjobbja ne apróért dolgozzon már. Önbecsületből kér ilyen sokat, ha a többi játékos 10 millió környékén keresne, Ő szerintem elégedett lenne 11 millióval, csak kiemelkedjen a többi közül.
Egészséges önbizalom? Szerintem ez már nem az. Beképzelt, ezt el kell ismernie mindenkinek, de lássuk be, van is mire! Ezért nem is kell elítélni, végülis olyanra büszke, amit elért, van aki dicsekszik vele, van aki nem. Más mikor Lovren azt mondja, hogy a világ egyik legjobbja, mert az sima beképzeltség úgy, hogy nincs tisztában a képességeivel. CR mondhatja, hogy a világ legjobbja, mert az is, kis túlzással. Nem szimpatikus, hogy ezzel dicsekszik, de lássuk be, attól még nem állít valótlant.
Forlán tett egy érdekes nyilatkozatot, miben azt mondja, hogy együtt játszott Beckhammel és Ronaldoval is, de a két játékos között nagy a különbség. A portugál konkrétan szerelmes magába, folyamatosan tükörben nézegette magát.

DelPiero2 2019.08.21. 23:29:21

Igazságod van, azonban számomra kérdés, hogy tényleg csak ennyi pénzzel tud kiemelkedni a többiek közül? Azaz a tiszta labdarúgó fizetés (azaz nem a külön reklám) más labdarúgók esetén is közel 30 millió (nettó?- ha jól tudom nem bruttó)
Gondolom Ő is belátja hogy reklámokkal Nála is többet kereshetnek, mert egy reklámszerződés egyik pillanatról a másikra bejöhet, és az hogy összesen többet keressen az csak év végén derül ki.

2019.08.22. 07:20:08

@Guille: Valószínű megkapom,hogy honnan tudhatnám,de akkor is leírom...Messi annyira szerény,amennyire én vagyok argentin...talán szerény volt huszonévesen,mára abszolút nem az,nyilván nem tudhatom,de szerintem Messi sokkal-sokkal nyomasztóbb személyiség,mint CR. Ronaldinho sem volt soha szerény,max a sajtóban azt adta elő,egyébként el is ismerte,hogy az életmódja minden volt,csak szerény nem...attól,hogy valaki a sajtóban nem tűnik hangosnak,még nem lesz szerény...tudod ki szerény?! Iniesta fixen a legszerényebb focista,aki valaha pályára állt,ő szerény.

Leslie Matthias 2019.08.22. 08:19:39

@GGábr81:
Ha cikkelyekbe kellene szednem az baromságokat amit itt összelapátoltál elfogyna a paragrafus jel a billentyűzetemről....
Full visszaüt minden sorodból a látens gyűlölet objektivitás nélkül.
Most én nem tudom,hogy neked a szemüveg használ,vagy épp nem de elég vakon vagy.
Kitérek arra a sorodra,ahol azt állítod a csapat többet vesztett vele,mint nyert.
Mit nyert nemzetközi szinten Ronie előtt a Juve?20-on éves csönd ugye?
Ronaldo 5 az az 5 Bl-t nyert a legtöbb kieséses szakaszban szerzett gól,a legtöbb Bl döntős és elődöntős gól.Hozzáteszed,hogy kevéske az ATL elleni teljesítmény.Fogd meg Allegri kis kezét és puszild meg.Azt a színtelen-szagtalan sz.rt amit az játszatni tudott ezzel a csapattal....hát megemelem a kalapom 5 edző együtt nem tudta volna ezt kitalálni,amikor egy Spal elleni meccsen öklendezett az ember olyan védekező,ocsmány anti foci volt.
28 gólt rúgott első SERIA A-s szezonjában Bl-el együtt....34 évesen.Könyörgöm.Mutass egy focistát aki első Seria A-s szezonjában ilyen "szar számokat produkált"?!Tehát szinte minden meccsen tevékeny részt vállalt legalább 1 gólban,ha a 8 gólpasszát is idevesszük.
Te speciel mit vesztettél vele?Kíváncsi lennék?:D Ne szurkolókat mondj te csak a saját nevedben beszélj.Ezzel a dealel csak nyert a klub,mind anyagilag,mind majd idén is láthatóan eredményességben figyeld meg.3-an Csello,Bufi meg ő összefogják az öltözőt,jön a Sarriball és mindenki tacsra lesz téve.

Génmanipuláltházikecske 2019.08.22. 10:16:28

@Leslie Matthias: Én se szeretem Ronaldot. A kapu előtti teljesítménye kifogásolhatatlan viszont ő is ugyanúgy eltudott tűnni mezőnyben, mint a legtöbb nagy nevünk, ráadásul nagyképűbb is még ezek mellé.

Guille 2019.08.22. 11:44:19

@fire06: Valóban érdekelne, miből gondolod ezt. Ennyi erővel Iniesta is egy öntelt majom, csak eljátssza, hogy szerény (én sem hiszem ezt). Ronaldinho megint más eset, Attól még, hogy bohém és szeret szórakozni, az még nem jelenti azt, hogy beképzelt. Ez megint két külön dolog. Lehet, hogy tévedek, de tőle sem hallottam folyton olyan nyilatkozatokat, hogy hány címet nyert és ő a világ legjobbja, pedig ennyi erővel ő is nyomhatta volna ezt, hisz minden bizonnyal az egyik legjobb játékosa volt korának.
Én sem arról beszéltem, hogy albérletben lakjanak és bkv-val járjanak edzésre.

Na mind1, szerintem, ha akarod érteni, miről beszélek, megérted. Ettől még lehet szeretni Ronaldot és a teljesítményét sem kell vitatni, valamint tény, hogy nem ismerjük őket személyesen, de nála ez a mentalitás ez elég feltűnő és véleményem szerint nem követendő példa (ellentétben a hozzáálásával és a maximalizmusával).

pedronegroo 2019.08.22. 14:32:20

@Leslie Matthias: CR-el csak többen lettünk és nem többek, meglátjuk hogy Sarrinak sikerül e valamit kitalálni hogy mind Roni mind a többi támadó erényei is érvényesüljenek. Amúgy CR mindig is ilyen öntelt zselékirály volt, nagyon meglátszik hogy csak hat általánosig jutott ezért sokkal többet nem lehet tőle várni.

Génmanipuláltházikecske 2019.08.22. 15:18:36

Félelmem volt, hogy az ilyen "szurkoló" társakat is hozni fogja magával Roncika, de számolhattunk vele.

GGábr81 2019.08.22. 16:42:23

@Leslie Matthias: nem látens az a gyűlölet, hisz nyíltan leírtam, hogy rühellem.
Az elmúlt 20 évbe semmit nem nyert a csapat a nemzetközibe, de most bezzeg... jaaa basszus most se.
Ekkora összegekért nem érdekel, hogy 34 évesen még össze tudott önzőzni penáldózni magának 28 gólt a többi támadó kárára, ez ennyiért kevés. Azt, hogy mindezt 34 évesen az nem menti fel, vagy nem növeli az érdemeit, mert 34 évesen se, de 24 évesen se keresett még senki ennyit, de még a felét se.
Az Allegris részre nem reagálok, hiszen én sem marasztaltam volna már Maxit a beszari antifociját meg pláne.
Most az lényegtelen, hogy kinek a hibája, de a Roni teher agyon nyomta a csapatot, edzőt is, tehát a csapat veszített vele. Mindenki Roni árnyékában van.
Szurkolókat írtam és tartom is magam hozzá, bár valóban nem ismerem a Ronci idők előtt is Juventusznak szurkoló emberek mindegyikének véleményét, de a CR7 köcsög, de most már a mi köcsögünk vélemény nem az az elismerés amire vágyik valaki. Szóval biztos nagyon sokan hasra esnek vagy elalélnak CR-től, ill. a statisztikájától, de sok ismerősöm és én is a Juve értékek hanyatlását látjuk. Nekem DP10, Nedved, G1G1, a kis herceg Marci jelentik a Juventust és alkossák a csapatom igazi emberségből is jeles játékosok és bl trófea közelébe se kerüljünk, ha csak ilyen áron lehet. Igazi romantikus gondolkodás ez a részemről.
Persze vágom, hogy a klubb más utat választott és vagy hátat fordítok, vagy lenyelem a keserű pirulát. Lenyelem. De nem fogok tapsikolni CR féle kiskirályok önfényezéséhez, számomra ez visszataszító.

ZecH 2019.08.23. 06:47:49

Aztamindenit mekkora erkolcsrendész itt mindenki. Mintha az onfenyezes olyan messze esne barkitol is akinek van mire. Ez tarsadalmi kerdes es nem egyeni, mindannyian nagykepuek lennetek ha ti vigyorognatok vissza a TIME magazin cimlapjarol vagy olyan notok lenne mint Georgina. Szal rendészkedjetek tovabb, hiszen az alsagossag sokkal "kevesbe rossz" tulajdonsag mint a nagykepuseg. (remelem fogjatok az ironiat). Csak nevetni tudok egy kettotokon....

pedronegroo 2019.08.23. 07:36:46

@ZecH:" Ez tarsadalmi kerdes es nem egyeni, mindannyian nagykepuek lennetek ha ti vigyorognatok vissza a TIME magazin cimlapjarol vagy olyan notok lenne mint Georgina."

-Kicsit erős általánosítás, lehet magadból indultál ki? Miért lenne mindenki nagyképű akinek lenne mire? Ez egyáltalán nem triviális. Aztán gondolom megint csak magadból indultál ki mikor azt gondolod hogy mindenki CR nőjére irigykedik.
Nem kell erkölcsrendésznek lenni hogy az ember visszataszítónak tartsa hogy valaki minden második nyilatkozatában felsorolja az eredményeit meg minden meccsen a hasizmait mutogassa, a többi játékostól mikor látsz ilyet? És elég szomorú hogy valakinek CR nője a fokmérő...

ZecH 2019.08.23. 09:26:37

@pedronegroo: Nem jonnek be a barnak. Nagyon erosen szoke parti vagyok, kozel sem a zsanerem az a no, de szepnek szep a sajat kategoriajaban. A tied biztos jobb... Egyebkent miert, te kibol szoktal kiimdulni erkolcs rendesz? Nem magadbol nagyokos? Birom az ilyeneket mint te... Mindig gorcsosen jobbnak erzed a sajat ertekrended masokenal! Milyen csuuunya fiu vagyok, mert van onbizalmam, es buszke vagyok arra amit elertem es ezt hangoztatom is... Tenyleg mennyire megvetendo ez a mai vilagban. Vagy csak rejtett frusztraciodat vetided ki mert neked csak a meki uzletvezetoi pozicioja jutott?

Guille 2019.08.23. 09:46:22

@ZecH: Vicces vagy. Aki szerint az önfényezés nem menő az biztos frusztrált, de CR nem frusztrált, hogy nonstop önfényezi magát. :D

Hihetetlen, hogy manapság, ha bármit megkritizálsz, mert nem értesz vele egyet, csak azt tudjátok mondani, hogy "mert irigy vagy", mert neki jobb a nője meg több a pénze! Nem midenki ezen a szellemi szinten nyomorog...

ZecH 2019.08.23. 09:53:21

@Guille: Nem, Ghandi, te felfedezted a boldog eletet melyhez nem kell penz, se jo no... az a lenyeg h te mar egy magasabb szellemi szinvonalat kepviselsz azzal, hogy megveted magat az onfenyezest ;) Namaste!

pedronegroo 2019.08.23. 10:21:01

@ZecH: Ne told túl, csak arról van szó hogy ne hogy már CR viselkedését ne lehessen már megszólni mert Te azt már képmutatásnak gondolod. Fogadd el hogy az emberek nagy része nem vevő a nagyképűségre ennyi. Büszkeség, önbizalom nem egyenlő nagyképűség! Ezt a nő témát meg hagyjuk is, külső alapján ítélsz, frankó... Kedves vagy amúgy hogy a mekibe pozicionálsz ennél nagyobbat nem is tévedhetnél szerintem kicsit szállj magadba vagy nőj fel, biztos nem egy korcsoport vagyunk ezért mások az értékrendjeink, nem érdemes ezen vitatkozni, majd egyszer Te is megérted.

Guille 2019.08.23. 11:51:23

@ZecH: Olyan aranyos vagy, de legalabb nezz utana, hogy irjak... Tenyleg kar vitazni veled, ha ennyire nem megy a mondatok ertelmezese.
Namaste neked is :)

Leslie Matthias 2019.08.23. 12:50:51

@Guille: Hagyd rá én már megtettem:).
Tiszteletben tartom a véleményét.Megértem az álláspontját és kész.
Mindenben nem lehet egyezni.Ezt a témát azért is engedtem el.

ZecH 2019.08.23. 13:39:17

@Guille: Rendben Karinthy, lenyeg hogy te minden mondatot helyesen ertelmezel :)

sinesol 2019.08.23. 17:36:40

@GGábr81: Csak az elvakult utálat jön át a kommentedből, egyébiránt tele van rengeteg hülyeséggel, mintha nem akarnád látni a neked nem tetsző valóságot.

Egyébként az erőszak ügyről csak annyit, hogy az egész egy hoax volt, egy álhírgyáros kitaláéciója volt az egész. Persze eddig már nem jutottál el, megelégszel annyival, ami neked tetszik, a dolog vége, a tények már nem érdekelnek, nem fér bele a buborákba.

GGábr81 2019.08.24. 02:53:49

@sinesol: nekem nem tetsző valóságot???
Ez most mi? Nekem nem tetszik a CR féle valóság. Ez van.
Ha eltekintek az erőszak ügytől ( miért fizetett ha nem bűnös, de mind1) akkor se tetszett ez az ember soha semmilyen szinten. Vannak elismerésre méltó dolgai, fociban ő a király. De ha én lennék a főnök nálam ingyen se játszana, ennyi. Van ami fontosabb. Tudom a győzelem nem fontos, hanem az egyetlen ami számít. Azonban én kiskirályok nélkül jobban szeretném ezt a csapatot még bl trófea nélkül is.
Csak az elvakult utálat jön át. Egy percig nem tagadom. Nincs is igazán észérvem, ez van.

alexGicamo 2019.08.24. 08:00:34

@rockitbaby: Az ATMA ellen hatalmas volt ! Akkor nagyot nőtt a szememben ! Sosem felejtem el azt a tüzet, ami a szemében volt és azt a meccset !

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása