Juve-ellenes triász alakul a háttérben?

icardi_mauro_inter_fejet_fogja.jpgÉrdekes hírek láttak nemrégiben napvilágot, miszerint az Inter, a Napoli és a Roma kész egyezséget kötni annak érdekében, hogy az Öreg Hölgy ne tudja megszerezni az Intertől mindenképpen távozni kényszerülő Mauro Icardit.

A Corriere dello Sport úgy értesült, hogy a három klubvezetés egyesült frontvonalat kíván kialakítani annak érdekében, hogy megerősítsék egymás keretét, de közben a Juventus ne tudjon erősödni a nerazzurro keretből kiebrudalt argentin csatárral.

A napilap szerint a tárgyalások során felmerült egy viszonylag bonyolult csereügylet, amely nyomán Mauro Icardi a Napolihoz kerülne, Arkadiusz Milik a fővárosi csapathoz írna alá, így pedig Antonio Conte csapata erősödne Edin Džeko érkezésével.

A láncreakció egyik legfontosabb elemét azonban maga Mauro Icardi jelenti, mivel a csatárnak először alá kell írnia a Napolihoz, hogy ezt követően a többi klub is kielégíthesse a támadókat illető igényeit.

A nerazzurro klub továbbá a játékos szerződésébe belefoglalna egy olyan előírást, amely értelmében a Napoli nem értékesíthetné a befejezőembert a Juventusnak, bár a 26 éves csatár a hírek szerint mindenképpen az Öreg Hölgy csapatánál képzeli el a jövőjét.

A Juve igazgatója, Fabio Paratici a minap beszélt a sajtóval a mercato állásáról, azonban nem kívánt semmilyen kommentárt hozzáfűzni a Mauro Icardi jövőjét firtató pletykákhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7715012256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

letepem 2019.08.16. 12:04:47

Na szép.... félelem megtestesülése :)

Ádám.84 2019.08.16. 12:06:53

@letepem: reszketnek a férgek :DD
Az lesz a szerződésében, hogy Icardi 35 éves koráig nem léphet be Piemont tartományba :DD

JuventusFanatikus 2019.08.16. 12:09:06

"A nerazzurro klub továbbá a játékos szerződésébe belefoglalna egy olyan előírást, amely értelmében a Napoli nem értékesíthetné a befejezőembert a Juventusnak"

Ezzel csak szívességet tesznek, köszönjük meg szépen ezeknek a senkiházi csapatoknak:)

rockitbaby 2019.08.16. 12:34:45

@JuventusFanatikus: Ettől még szerződése lejárta után, ingyen érkezhetne :D

patrik1112 2019.08.16. 12:35:17

Soha rosszabb osszeeskuvest! :D

steven.h 2019.08.16. 12:57:43

Most ezzel komolyan azt hiszik, hogy gyengíthetnek minket? Inkább az lenne a kib*szás, ha ideengednék őt csapatot bomlasztani...

Ádám.84 2019.08.16. 13:08:03

@JuventusFanatikus: :DDDD

@rockitbaby: dehogy jöhet! Mondtam, hogy minimum 35 éves koráig be sem teheti a lábát Észak-Olaszországba! Még a légtérben sem! :DDDDDDDDDDDDDDD

jeneiPALI 2019.08.16. 13:20:51

Icardi keresztbe akar nekik tenni és a Juvéba hajlandó jönni vagy marad ott két évig és nemjátszik amit kétlek.:D

Contelegend 2019.08.16. 13:47:23

@Ádám.84: Milánó nem Eszak-Olaszorszag? Csak kérdem , én úgy tudtam ott van :)

Ádám.84 2019.08.16. 13:50:27

@Contelegend: DE! Pont ez a lényeg! Milánóba sem mehet vissza!

Contelegend 2019.08.16. 13:54:12

@Ádám.84: ezek szerint megy Napolyba remélem.

Ádám.84 2019.08.16. 13:55:34

@Contelegend: hümmmm, ne azt mondtad, hogy Moggi már télen "megvette" és Torinóba jön? :DDDD

Contelegend 2019.08.16. 14:01:54

@Ádám.84: akkor csak lelett zsirozva a nyári transzfer az organumok szerint, + a mostanáig kikerült nyilatkozatok alapján. Bár azt nem fogadtad el, mert az a " pletyka " nem tűntette fel jó színben a Juventust. Ellenben ez a corriere baromság sokaknak tetszik , elvégre 3 csapat is összefog , csak hogy a Juvehoz ne mehessen Icardi. Ez is mutatja a klub nagyságát , szóval ezt a pletykát könnyebb befogadni , még ha elég elképzelhetetlen is ahogy a 3 klub vezetői konferencia beszélgetésben taglalják , hogy icardit hogy lehetne elboltolni úgy , hogy mindenki jól járjon kivéve a Juve. Igaz , ehhez kell 3 klub , 3 játékos, 3 klub pénzügyileg pozitív helyzete, de ja, valóban hihetőbb :D amúgy tartom icardi Juve játékos lesz de sajnos valszeg nem Dybalaert cserébe , így remélem a Napoli ad valami reális, zsarolás mentes összeget , aztán abból hozunk valakit. :)

Ádám.84 2019.08.16. 14:10:11

@Contelegend: ha jól emlékszem, akkor a múltkor három pontban összefoglalt kommentemre sem reagáltál, még megvédeni sem tudod magad, érdemi vita elől elbújsz. Teszek arra, amit írsz, csak baromságokat hordasz itt össze.
Arról meg aztán végképp teszek, hogy az interes pletykák milyen színben tüntetnek fel bárkit is.
Különben pedig, ha olvastad az itteni többi kommentet, akkor láthattad, hogy más is kétségbe vonta ennek az infónak a hitelességét, mint ahogyan mindenki, azonban hozzátenném, hogy a football itálián nem szoktak éktelen baromságokat írni, tehát ez a csatárkeringő és a záradék abszolút elképzelhető lehet.

Contelegend 2019.08.16. 14:21:04

@Ádám.84: nos pont emiatt nem reagáltam a múltkor sem. Hiába írok bármit , ami nem tövig nyalás a Juvenak , azt Te nem vagy hajlandó befogadni. Én úgy gondolom , érdemes megvizsgálni kívülállóként is a dolgokat , vagy legalább külső szemlolekent, nem feltétlenül echte szurkolóként,mert különben a véleményünk olyan mértékben torzul, hogy nem lesz benne semmi hiteles. Szóval reagalhatnek a felveteseidre más szempontból , ha olyat látsz ami a Juvera nézve nem kedvező, az " nettó baromság " ha meg ráadásul az Interre nézve lenne kedvező a vélemény , akkor "teszel arra " amit írok, pedig én kíváncsi szoktam lenni a velemenyedre ezzel a témával kapcsolatban, mert nagyon határozott álláspontot kepviselsz. Így hát feleslegesen nem írok olyat amit nem is akar valaki végiggondolni , csak azonnal keresi hogy lehetne cáfolni, akár egy pletykával, akár annyival hogy " ez csak baromság " :) meglátjuk kinek lesz igaza majd ezzel a transzferrel kapcsolatban, én már örülnék ha lezárulna.

Ádám.84 2019.08.16. 14:29:10

@Contelegend: jó szöveg, szerintem inkább nem nagyon tudtál volna értelmeset írni. A véleményem általában egyébként közel sem ilyen egysíkú, amint leírod, csupán ezt az Icardis sztorit érzem baromságnak, arról már nem is beszélve, hogy ez visszafelé is teljesen igaz lehet Dybalára, persze arra nem válaszolsz, hiszen nem is lehet mit. Természetesen te csak elfogultsággal vádolsz, hiszen arra nem lehet mit mondani. Könnyű álláspont a másik véleményét negligálni.
Ja, szerintem szólj Mogginak, hogy zárja már le ezt a transzfert. :DDDDD

Contelegend 2019.08.16. 14:39:34

@Ádám.84: persze , visszafelé is esélyesnek tartom a zsarolást nem arról van szó , és hidd el tudnék írni sok mindent :) de minek ? Ha esetleg tudsz angolul , a sorok mögött meglehet találni ebben a téli cikkben pár infót. Paratici azokra a rágalmakra reagált , amik azt ecseteltek, hogy megkeresték Icardit , de elmondta , hogy az ELMULT IDOSZAKBAN nem keresték meg, csupán szokásos érdeklődés , nyáron majd visszatérnek a transzferekre . Ha az ember tud a sorok mögött olvasni , akkor szerintem levagos , hogy a megkeresés ténye helytálló, és felesleges vitatni. Csupán a hogyan a miért és a mikor az , ami etikátlan , de ezt félve írom le Intereskent :)

Ádám.84 2019.08.16. 14:52:25

@Contelegend: ez egyébként teljesen hihető, de roppant érdekes, hogy egyik játékos sincs még itt, "komoly" egyeztetések lehettek ezek...
Érdemben visszatérve pedig, mi van azzal a kijelentéssel, mikor Marotta azt mondta, az Icardi-Dybala cserére, hogy "nyáron majd meglátjuk"? Ha valaki, ő biztosan tudott Dybala arculati jogaival kapcsolatos problémákról, csak nem erre gondolt?
Arról már ne is beszéljünk, hogy maga Nara Wanda mondta el, hogy az inter el akara adni Icardit Torinóba. Akkor hogyan is van ez? Senkit nem kellett itt megkörnyékezni.

Contelegend 2019.08.16. 14:56:03

@Ádám.84: nem a cserére mondta Marotta, hanem annyit mondott , meglátjuk mi lesz Dybalaval. Mindenfele kijelentés , askalodas , kinyilatkozas azt a célt szolgálja , hogy euromilliokkal legyen olcsóbb egy játékos. Ez a jatszmazas nem hiszem el , hogy nem tűnik fel :D

Tomiie Void 2019.08.16. 14:56:45

Sajnálatos, hogy ide is elért az, ami itt nálunk már regóta megy; úgy előrébb jutni, hogy a másikat lehordani, rosszzabb fényben feltüntetni, stb. Ezt már én is megtapasztaltam. Rengeteg energia, idő és pénz elmegy az ilyen akciókra. Pedig mindezt lehetne arrais fordítani, hogy normálisan versenyben legyen a másikkal. Az én szemszögemből ezek a megnyilvánulások végső megoldású, kétségbeesett égy gyáva cselekedetek. Egyszer hallottam valahol egy mondást, amit sokáig nem értettem; “Légy büszke ellenfeled sikereire is.” Ha az ellefeled sikeresebb nálad, akkor az téged arra motivál, hogy jobb legyél nála, tehát az ellenfeled sikereitől te jobb leszel.
Nem mondom azt, hogy a Juventus a legbecsületesebb csapat a világon és nincsennek stiklik, mert biztos vannak, de ez mindenképp kikívánkozott belőlem.

Ádám.84 2019.08.16. 15:00:40

@Contelegend: de hogy jött az neki, hogy majd pont Dybala akar a férgekhez menni???? Nyilván tudta, hogy a Juve majd szabadulni akar tőle, ha ez szerinted rendben van, akkor a Juve tavaly nyári megkeresése is rendben van Icardi felé, főképpen, ha el akarték adni. Ennél többet nem akarok és nem is tudok mondani.
Persze az a cikk amit te linkelsz be, az igaz és "mögé kell látni", de ami itt áll lefordítva, az csak kitaláció, ajjjj...

JuventusFanatikus 2019.08.16. 15:15:03

@Contelegend: Érdekes felvetést tett @Ádám.84: , Wanda elmondta, hogy a nyáron az inter el akarta adni Icardit az Juventusnak. Ez ugye teljesen valós, mert ezért is neheztelnek Marottáék az argentinra, hogy ilyet kikotyogott a szépasszony. Akkor most, hogy is van? Paratici egyeztet hírek szerint Wandával titokban s a valósnak mondott story, szerintem valamilyen szinten üti egymást. Elvégre, amit Te írtál, az pontosan illik Wanda történetébe:
"Paratici azokra a rágalmakra reagált , amik azt ecseteltek, hogy megkeresték Icardit , de elmondta , hogy az ELMULT IDOSZAKBAN nem keresték meg, csupán szokásos érdeklődés , nyáron majd visszatérnek a transzferekre"

Ádám.84 2019.08.16. 15:20:12

@JuventusFanatikus: köszönöm a megerősítést :D

Ádám.84 2019.08.16. 15:20:53

@JuventusFanatikus: miért kéne titokban egyeztetni, ha eladó egy játékos?

Contelegend 2019.08.16. 15:23:32

@JuventusFanatikus: nos nekem ez az egész nem tiszta , én is találgatok, de az a nő jobb lett volna ha marad a valosagshowknal. A Juvet mindenesetre nem demonizalom emiatt a szarakodas miatt, bár az tény , h Paratici nekem kissé unszimpatikus .

Ádám.84 2019.08.16. 15:26:21

@Contelegend: nem baj, Marottával jól jártatok, ja nem... :DD

venember83 2019.08.16. 17:55:43

@Ádám.84: majd szezon végén kiderül, ki és mennyire járt jól Beppe székhelyének az áthelyezésével, addig én nem bocsátkoznék találgatásokba. Pl. Paraticivel is ugyanúgy szenved a Juve, ha az eladásokat nézzük. Hány játékosnál is merült fel mostanában, hogy bár (valószínűleg) nemigen számít rá a mester, ő mégis maradni szeretne? A vezetőség meg csak nézőként figyeli az eseményeket mindenféle rendtételi szándék/intézkedés nélkül.

Ádám.84 2019.08.16. 18:08:36

@venember83: kétségtelenül van igazság abban amit írsz, én mégis úgy látom, hogy például Marotta képtelen lett volna három fiatal védőt leigazolni, jobban szerette a 30 feletti játékosokat még tíz évre a klubhoz láncolni, ezzel persze nem azt mondom, hogy teljesen elégedett lennék a mostani igazolásokkal, de szerintem ezt Patatici mégiscsak jobban csinálja. Az viszont igaz, hogy az eladások most sem mennek. Ezen kívül úgy érzem, hogy Beppe eddig csak a sz@rát hagyta itt nekünk (Higuaín, Khedira szerződéshosszabbítása, stb.). Nekem nem hiányzik, legalábbis semmivel sem lennénk vele előrébb, ebben majdnem biztos vagyok. Ettől még persze a férgeknek segíthet a tapasztalatával.

JuventusFanatikus 2019.08.16. 22:05:04

Ez a csatárkeringő nem fog létre jönni, ugyanis Dzeko most hosszabbított.

rockitbaby 2019.08.17. 06:28:35

@JuventusFanatikus: Lehet hagyni kellene, hogy a nápokyi vigye Icardi-t, mi meg repüljünk rá Milikra inkább.

Grinta 2019.08.17. 06:48:09

@rockitbaby: Így is van két center a csapatban Higuaín,Mandzukic.Oké hogy most a keret "feleslegeinek" kiszórása a tét,de ha eltekintünk pusztán a nevektől,meg hogy kinek ki tetszik,akkor egy normálisan felépített keretbe kell kettő darab centerjátékos.Szerintem legalábbis,addig ameddig ezt játsszuk.Ha Ronaldoval úgy számolunk mint 1/1 mert gyakorlatilag az,akkor minden hozzá idomul.Ezt nem rossz értelemben mondom,hanem ez van.Többek között ezért nem érkezhet a keretbe egy icardi,vagy egy nejmar macskajancsi,mert nem rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal,amik ahhoz kellenek hogy Ronaldo "komfortosan" érezze magát a pályán,és ezáltal abból a csapat profitáljon.Olyan játékos kell mellé aki segíti a pályán mind fizikailag,mind a mozgását tekintve.

rockitbaby 2019.08.17. 09:28:34

@Grinta: Én értem, mire akarsz kilyukadni, és merő feltevés, hogy mind Hugi, mind Mandzu megy. De szerintemnaz egyikük menni fog.

A kialakult középpályás helyzet miatt én inkább átállnék a gyémánt középpályára, két csatárral. Az a kettő meg CR9 és PD10 lenne. Persze ebben az esetben nem lenne szükség csatárra még. De ettől még a két jelen pillanatban létszám feletti csatárból minimum egynek mennie kell.

Joseph Toser 2019.08.17. 09:43:10

@rockitbaby:
Szerintem nem rossz gondolat a gyémánt alakzat,DE cserének akkor is kell 1 csatár... Így, ezt a gondolatot folytatva, elég lenne Higu vagy Mandzsu cserecsatárnak.

Grinta 2019.08.17. 12:05:29

@rockitbaby: Én azt gondolom,ahogy védőből "táraztunk" be ezen a nyáron De Ligt,Demiral,Romero majd jövőre-és középpályára is érkezett két új arc Rabiot,Ramsey személyében,jövőre majd a csatársor következik.Mindent nem lehet egyszerre.Meg vannak előre nem kalkulálható események a piacon,amik befolyásolják a dolgokat.Nézzük meg Coutinho esetét!Egy 145 milliós játékos KÖLCSÖNBE?!?!Mi van? : O
vagy Eriksen leketyegő szerződése.Boxing day alatt nehezen hiszem hogy elpasszolják,(még ha érkezne is valaki helyette/Ramsey eset/)és akkor mi marad?Ingyen nyáron : /

rockitbaby 2019.08.17. 12:40:08

@Grinta: Csak a csatásort egyelőre nem frissíteni kell, mint a védelmet, hanem létszámot csökkenteni. Ezt lehetne már idén is elkezdeni, nem kellene egy évet várni vele.

alexGicamo 2019.08.21. 03:38:41

Miért menne a Napoliba ? Az neki visszalépés lenne ... Hacsak azért nem, mert annyira rühell minket ...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9903) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4146) mercato (4135) nyilatkozat (7430) Olasz Kupa (322) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása