Cassano: „Icarditól szabadulnia kellene az Internek”

lukaku_romelu_mu_mezben_labdaval.jpgAntonio Cassano szerint Romelu Lukaku 85 millió eurós ára őrületesen magas, az Internek pedig el kellene gondolkodnia egy Mauro Icardi - Gonzalo Higuaín cserén.

Az AS Roma, Milan, Inter és Sampdoria csapatát is megjárt csatár számos témát érintett a Sky Sport Italia műsorában.

„Az Inter első osztályú mesterrel rendelkezik a padon. Antonio Conte segítségével az Inter megközelítheti a Juventust, és valós kihívó lehet a csapat a scudetto vonatkozásában.

Izgalmas Serie A szezonra számítok, Maurizio Sarri bizonyíthat Antonio Conte ellen. Csalódással tölt el, hogy Massimiliano Allegri távozott, de amikor visszatér, akkor egy valóban jelentős klubhoz fog aláírni.”

A milánói nerazzurro csapat már hetek óta egyeztet a Manchester United centere, Romelu Lukaku ügyében, Antonio Cassano azonban értelmetlennek találja a transzfert.

„Személy szerint nem értékelem nagyra Romelu Lukakut játékosként, így a kikiáltási árat egyszerűen őrületesnek tartom. Csupán szurkolóként mondom mindezt, de én átadnám Mauro Icardit a Juventusnak Gonzalo Higuaínért cserébe.

Ha az Internél dolgoznék, ezt tenném, mivel Mauro Icardi csak teher a csapat vállán.”

Antonio Cassano egyik egykori klubja, az AS Roma is átépítésen esik át, és egy új edző érkezett Paulo Fonseca személyében.

„Kedvelem az AS Roma csapatát, de a legnagyobb problémának James Pallotta elnök urat, illetve Guido Fienga igazgatót és Franco Baldini tanácsadót tartom, mivel külföldön tartózkodnak, és soha nem lépnek előre.

Franco Baldini hivatalosan nem az AS Roma igazgatója, azonban döntéseket hoz anélkül, hogy felelősséget vállalna ezekért. Nála merült fel régebben ötletként Francesco Totti elküldése.

Amíg ezek az emberek vannak vezetői pozícióban, az AS Romának nehézségei lesznek. Meg kell érteniük, hogy az AS Romát a szurkolók képviselik.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8914982194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9904) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4146) mercato (4135) nyilatkozat (7431) Olasz Kupa (323) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása