Raiola: „Pogba semmi rosszat nem tett”

pogba_paul_olelkezes_chiellinivel.jpgMino Raiola véleménye szerint Paul Pogba nem hibázott semmit, az ügynök továbbá elmondta, hogy a Manchester United számára egyáltalán nem újdonság a játékos távozási szándéka.

Az ügynök védelmébe vette a sokak által támadott Paul Pogbát, akinek leginkább a viselkedése veri ki sokaknál a biztosítékot, ezért többen úgy vélik, hogy távoznia kell a Unitedtől, mivel a jelenlétével nem tesz jót a manchesteri csapatnak.

„A játékos semmi rosszat nem tett.” - mondta Mino Raiola a talkSPORT munkatársának Paul Pogbáról.

„Tisztelettel és profihoz méltó módon viselkedett és nyilatkozott minden tekintetben és minden alkalommal. A klub már jó ideje tisztában van a szándékaival.

Kár, hogy az emberek úgy kritizálják őt, hogy még a megfelelő információnak sincsenek tudatában. Továbbá sajnálom, hogy a klub nem foglal állást ezzel szemben.

Remélhetőleg hamarosan az összes fél számára megfelelő megoldás születik.”

A francia középpályás kapcsán a Juventus és a Real Madrid tűnik a legvalószínűbb menekülési útvonalnak, a Juventus számára azonban nem egyszerű megfelelni a játékos bérigényeinek, illetve a United által meghatározott árnak, közben pedig a bianconero együttes Matthijs de Ligt igencsak költséges átigazolásának a véglegesítésén dolgozik.

A Real Madrid Paul Pogba kapcsán abban reménykedik, hogy megfelelő alkupozícióba kerül azzal, hogy végül a Juventus a pénzügyi feltételeknek való megfelelés híján kiesik a 26 éves középpályásért zajló versenyből.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9014933970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grinta 2019.07.09. 19:38:42

Tegnap a mezcsere c. műsorban,élőben! kiválóan megfogalmazta Sallói Pista(lehet szeretni,lehet nem szeretni-de karakán véleménye van,amihez ragaszkodik-ez a mai világban becsülendő dolog úgy hiszem!)miszerint "ki az a barom klub,aki még Pogbát leakarja igazolni?Minden kijött róla-nem a játéktudása-emberileg,hogy egy gyökér,hogy egy belső rákos sejt egy szervezetbe-aki a csapat fölé emeli magát.
Ennél többet nem lehet róla írni.De,lehet.
Fúrógép.

west30 2019.07.09. 20:32:10

@Grinta: Akkora rakos sejt volt itt nalunk,hogy azota is szoros kapcsolatban van a csapat legtobb tagjaval,es visszater Torinoba unnepelni a bajnoki cimet veluk.Nyilvan Pogba nem egy minta fiu,de nevetsegesen dol mindenhonnan ellene a fikazas,gyakorlatilag csak egy igazsag letezik,hogy Pogba mindenert a hibas.

west30 2019.07.09. 20:34:31

@Grinta: Mellesleg mi az hogy emberileg egy gyoker?Mint ahogy en sem,es te sem ismered,az a szerencsetlen sem ismeri aki ilyet nyilatkozik rola.

Zsolt16 2019.07.10. 12:09:33

Nem rossz gyerek ez a Paul. Nyilván a média is őt vette elő mivel abba a bűn gyenge MU-ban játszik és ő volt a legdrágább igazolásuk.

Wizzurah 2019.07.10. 19:51:35

Az a baj, hogy Pogba nem való a Premier League-be. Nagyon sok máshol nagyszerü focit bemutató játékos beég Angliában, nagyon egyszerü. Sehol máshol nem megy annyi pénz a csapatokba, mint itt, akkora költségvetése van egy középcsapatnak is, hogy hihetetlen. Mindamellett annyi meccset kell játszani, hogy sokan nem birják. Ezért van az, hogy mig egy serie a-ban Pogba simán tud villogni, addig nem sokat ér a bőre a Premier League-ben. Szerintemt kifejezetten jól teljesitene újra olaszországban és az miatt nemzetközileg is, de nagyon nem szeretném, ha a juve asszisztálna ehhez a bohózathoz. Menjen csak a real-ba, idén minden bohóc a la liga-ba megy úgy néz ki. Sokkal tehetségesebb kp-t lehet venni sokkal olcsóbban. Többen irták Ziyech-et korábban. Az egyik legjobb választás lenne.

Grinta 2019.07.10. 20:31:11

@Wizzurah: Melyik képessége nincs meg ahhoz,hogy szabályosan ledózerolja a Premier Leaguet?
Fizikailag elképesztő,technikai tudása is,taktikailag a Calcio meglátszik rajta-csak a feje a bibi.

Wizzurah 2019.07.10. 21:54:17

@Grinta: Azt sehol sem irtam hogy fizikailag nem birná, bár szerintem kifejezetten gyenge éve volt, bár az egész csapatnak, mivel vezéregyéniségnek vitték, az kellett volna hogy legyen, nem lett. Szóval amit müvelt, azt elég sokan birták volna fizikailag annyiban megegyezhetünk... Hogy miért, meg hogy áll nem mennék bele, teljesen mindegy, hogy fizikailag vagy mentálisan alkalmatlan, ha egyszerüen alkalmatlan a premier league-be. olaszba jól muzsikálna meg szerintem még a német bajnokságban amúgy, jobban mint spanyolba.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása