Mi várható Sarritól a transzferpiacon?
sarri_maurizio_jegyzetekbol_felnez.jpgA Juventus készen áll a megújulásra. Miután tegnap bejelentették, hogy Maurizio Sarri lesz az új edző, a Bianconeri elkezdhet dolgozni a transzferpiacon. 

Eladások
Sarri taktikai elképzelései néhány nehéz döntést kényszeríthetnek ki: João Cancelo az első, aki közel áll a távozáshoz, mivel nem illik Sarri felfogásához a védekezést illetően. A tárgyalások már előrehaladott fázisban vannak a Manchester Cityvel, és a megállapodás hamarosan megszülethet. 

A nemrég történt szerződéshosszabbítása ellenére Cancelóval együtt Mandžukić jövője is kérdésessé vált, mivel a Juventus más csatárokban gondolkodik. Douglas Costát pedig közvetlenül az új edző fogja felmérni és kiértékelni, mielőtt döntést hoznak róla. 

Sami Khedira szintén nagy veszélyben van. Sarri rendelkezésére áll majd Ramsey és legalább még egy középpályás, míg Bentancurt szintén meg akarja tartani, így Khedira, lassúsága miatt meglehet, hogy végül távozni kényszerül Torinóból. És a középpályásoknál maradva: Juan Cuadrado távozása is valószínűsíthető, mivel Sarri nem tartja túl nagyra a játékost. 

Végül, de nem utolsó sorban, Mattia Perin is lehetséges a távozók között találhatja magát. Mivel a nápolyi szakember ritkán rotálja a kapusokat, így az olasz portás új kihívásokat kereshet, de természetesen végleges döntés még erről sem született. 

Igazolások
Hamarosan legalább egy szélső érkezik, ezen a poszton Federico Chiesa a kiválasztott. A Fiorentinával megegyezésre kell jutnia a Bianconerinek, de úgy hírlik, hogy Chiesa távozni akar korábbi csapatától. Mellette egy új csatár is átteheti Torinóba a székhelyét. Az Icardival kapcsolatos hírek a legérdekesebbek, de nem ő az egyetlen jelölt, ezért Paratici keményen dolgozik egy csatár megszerzésén. 

A legjelentősebb igazolás a középpályán várható, mivel úgy tudni, a Juve ígéretet tett Sarrinak egy top középpályás leigazolására. Paul Pogba a legfőbb célpont, míg Sergej Milinković-Savić amolyan B opcióként fogható fel. Ezen felül egy jobbhátvéd szintén érkezni fog Cancelo pótlására és lehetséges, hogy a védelem középére is érkezik egy nagy igazolás. 

 
Ötletek és meglepetések
Mivel az utóbbi hetekben a Juve meglehetősen csendesen dolgozott a háttérben, nem zárható ki néhány meglepő igazolás nyélbe ütése sem. Ilyen lehet Isco, akinek játékát Paratici kedveli, de Sarri szava lesz a döntő, de a formáció fogja meghatározni Dybala jövőjét is.

Ami Pjanićot illeti, Sarri megpróbálja őt meggyőzni a maradásról. 
Egy másik meglepetésember Nicolò Zaniolo lehet, akit a Roma ugyan nem akar eladni, de az Öreg Hölgy folyamatos kapcsolatban van az ügynökével és nem zárható ki, hogy lecsap a játékosra. Paratici nagy munkában van, és most már hivatalosan is Sarri kezében van a kormányrúd.
Lehet, hogy egy teljesen új Juve van születőben?
- írta: Attila F -

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9014897890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Knob 2019.06.17. 10:07:08

Cancelot sajnálnám, Mandzukic mehetne, Matiudival együtt, de Pogba nagy butaság lenne (gyakorlatilag megcsináltuk vele az évtized üzletét, mikor vagyonért eladtunk egy középszerű játékost, oda, ahonnan nevelési pénzért jött, erre hülyét csinálnánk magunkból...remélem nem), Dybala maradjon, Pjanic is. Aki meg jön, hát jöjjön, de jó lenne már fiatalokat is látni a kezdőben, persze tehetséggel és elszántsággal.

pedronegroo 2019.06.17. 10:16:05

A Cancelo-s rész egy baromság szerintem, biztos hogy más van a háttérben. Egyrészt kell a lové másrészt inkább valami balhé, magatartásbeli probléma lehet az indok az ilyeneket nagyon szigorúan veszi a vezetőség.

Matteo89 2019.06.17. 10:34:50

Gratulálok az első cikkhez! Hajrá! :)

rockitbaby 2019.06.17. 10:37:10

@pedronegroo: Cancelo kapcsán elég érdekes, hogy Allegri is az álítólagos eladásra szánt listájára tette, és az új edző, Sarri is hasonlóan gondolja. Nem azt akarom mondani, hogy ez már valami, vagy összeesküvéselméleteket gyártani a portugál kapcsán, de több, mint érdekes ez a dolog.

Rocky80 2019.06.17. 10:40:15

Tegnap Zaniolót hordágyon vitték le az U21 meccsen.

Dartagnanxy 2019.06.17. 10:42:25

Rabiot is gyakran szóbajön mostanában.

pedronegroo 2019.06.17. 10:49:57

@rockitbaby: Nem az a gond hogy megy, nekem a véleményem hogy senki se pótolhatatlan, csak az okokat vonom kétségbe. Gurdiolanak szerinted kellene ha nem tudna védekezni 60 millióért?? Értem én hogy könnyebb ezt mondani hogy Cancelo nem jó de ez egyszerűen nem igaz, kell a pénz mások igazolására, biztos ott volt a lázadók között, aztán nyilván a portugálnak nincs ellenére Guardiolával dolgozni, egy nívósabb bajnokságban egy magasabb fizuért.

rockitbaby 2019.06.17. 11:01:19

@pedronegroo: Nézd. Ha hinni lehet a lapoknak, akkor Allegri ötös listáján rajta volt, akiket eladva frissíteni lehetne a keretet. Nyílván Maxi ultradeffenzív játékába nem illett bele. De hogy Sarri támadóbb felfogásába sem, az azért már beszédes lehet. Én személy szerint úgy gondolom, hogy Spinazzola lesz a stabil kezdő jobb bekk. Az ATMA elleni teljesítménye alapján úgy vélem ő az a fajta játékos, aki illik a Sarri-ball felfogásba. Jobbon Spina, balon Sandro - tökéletes Sarri féle bekkek.

Az, hogy az előző edző idején, ki mit csinált, most talán kevésbé mérvadó. Maxi nem tudott vele dolgozni, Sarri meg szerintem nem akar - mert nem illik a filozófiájába. De 60 milliós ár mellett nekünk gyakorlatilag nincs rajta haszon, ha csak ezt nézzük.

simoni 2019.06.17. 11:14:05

@pedronegroo: +1.

Itt valami komoly feszkó van Cancelo és a vezetőség között, valami fegyelmi vagy személyes probléma. Az még hihető, hogy Allegri defenzív felfogásába nem illett, de hogy Sarriéba? Ugyan már...

pedronegroo 2019.06.17. 11:16:03

@simoni: Miközben a sarriball Guardiola focija kettő...

Rivendell 2019.06.17. 11:21:14

Erdekes ujitas...vegre az edzovel kozosen dontenek

Rivendell 2019.06.17. 11:22:39

@pedronegroo: Szerintem Sarri jatek stilusa porgosebb,berejezesekre jobban koncentralo

simoni 2019.06.17. 11:26:30

@pedronegroo: Hát ez az.

Persze, ha valóban ilyen problémák vannak vele, akkor csak menjen. Motiválatlan, bajkeverő játékosokra semmi szükség. 60 millát viszont kötelező legombolni a szitiről, ne játsszunk megint Teréz anyát.

JuventusFanatikus 2019.06.17. 11:27:37

@Rivendell: @pedronegroo: Sarri fociját Arrigo Sacchiéhoz hasonlítják.

Rivendell 2019.06.17. 11:40:41

@pedronegroo: én csak a Napoli játéka alapján írtam,utóbbi 1 évét nem néztem/angol bajnokit nem igazán nézek/

pedronegroo 2019.06.17. 11:49:53

@Rivendell: A lényeg úgyis csak annyi hogy hasonlóan gondolkoznak a fociról, a kivitelezésben természetesen van különbség, mert teljesen különböző életpályáról beszélünk Pep már 40 évesen világsztárokat edzett és ért fel velük a csúcsra, Sarri már 60 éves de pár éve is csak egy Empolinál dolgozott. De ami miatt meg lett említve az az hogy logikátlan hogy ha Sarri focijába nem illik a portugál akkor Guardiola focijába hogy mehet.

Il Principino 2019.06.17. 11:57:53

Cancelot én Meuniervel pótolnám,sztem nem rossz a belga,Neymart is nagyszerűen semlegesítette a vb-n..
Mandzu helyére Icardit hoznám,ha pedig Cuad vagy Costa lelép akkor a szélre Chiesat,középpályára Khedira helyett Rabiot,védelembe Hummels-Boateng-Marquinhos-De Ligt-Manolas ötösből aki legjobban szeretné Torinót :)
És akkor ki is kapcsoltam a fifát...

rockitbaby 2019.06.17. 12:06:46

@pedronegroo: A hasonló nem jelent ugyanazt. A hasonlóban benne lehet az, hogy Sarri kicsit másképp vélekedik a szélső védőkről, mint Pep. Minimális különbség dönthet játékos illeszkedésről.

Nem mindenáron kukacoskodni akarok, mert szerintem sem tudásbeli okok vannak itt. Én a magam részéről nem tudom eldönteni, hogy a szezon első felében látott zseniális Cancelo az igazi, vagy az csupán egy irreálisan jól sikerült fél évad és a szezon másosik felében láttuk a valós tudását.

giorgio007 2019.06.17. 12:20:58

Végre vki, aki Cuadradot nem tartja nagyra. Kész, innentől imádom Sarrit :D

NagyonJuve 2019.06.17. 12:21:49

Remélem nem jön pogba. Jöjjön rabiot ingyen ne menjen el pjanic szerintem akkor meglessz a középpálya. Cancelo ha megy akkor kell valaki a helyére meg szerintem sok kamu duma van itt de ligt a fő célpontunk. Esetleg manolast kivásároljuk. De ha jön rabiot és csak manolast vesszük én úgy is elégedett leszek a kerettel. Sarri szerintem costat most salah szintre emeli. Nála a szélsők kiemelkedően teljesítenek. Hazard is sarri allatt hozta a legjobb szezonjat. Remélem dybalat is felhozza. Roni costa széleken dybala középen. Vagy dibuszt berakja abba a pozicioba mint hamsik játszott.

Juventino86 2019.06.17. 12:42:31

Cancelo nagyon gyenge védekezésben, így őt mindenképpen elengedném.Az ő posztján Hysaj jobb megoldás lehet. Khedira egyértelműen lassú már, pláne Sarri rendszerében. Mandzukic részemről maradhatna, nincs jó formában, de hatalmas szíve van. Dybala nem illik ebbe a rendszerbe, ráadásul lassú is, és sokat hisztizik. Szóval ő is mehet. Pjanicsra szükség van, Sarrinál minden bizonnyal azt játszaná, mint amit annak idején Jorginho a Napoliban. Jól is illeszkedni a 4-3-3 offenzív változatába, mint a háromszög hátsó csúcsán, a védelem előtt játszó ember. Chiesát én továbbra sem tartom olyan nagyra. Cuadradónak nagy szíve van, sokat tett a csapatért, de valóban nem a régi már, kezdőként biztosan nem számolnék vele. Kellene egy minőségi belső védő, mert Rugani sajnos nagyon bátortalan.

jeneiPALI 2019.06.17. 12:58:40

Véleményem az hogy Canselo védekezése majd nem nulla támadó játéka okés de b@szhatja ha védekezni meg nemtud akettöt kéne ötvoznie, amugy szerethetö játékos én birom nem bánnám ha valahogy megtanitanák védekezni is olaszba ez kötelezö mellet támadhatna is, ha ugy van, vagy az van hogy elkell valamiért adni kell apénz FFP vagy mitom én , de lehet olyan is hogy Guardiola hivó szavasokat dob a latba ott támadhatna nem kell anyit védekeznie jó bajnokság több lóvé, mi van ha ö akar menni? ez csak feltételezések de lehet benne valami nem? FORZA Juve, Costábol nagyjátékost fog ujra faragni én bizom benne , Costa aposztján az egyik legjobb ha jó edzö keze alatt van aki engedi támadni acsapatot ,

Juventino86 2019.06.17. 13:00:37

@jeneiPALI: Costa kapcsán egy véleményen vagyunk. Rendkívül gyors játékos, igazi modern szélső. Jóval eredményesebben játszhat, ha a csapat is támadóbban játszik.

del pipi 2019.06.17. 13:01:45

@Juventino86: Na jó de azt kérdeztem hogy mi történik akkor ha Sarri nem úgy látja Dybalát mint te és számol vele?

JuventusFanatikus 2019.06.17. 13:09:10

@Juventino86: Attól, hogy Allegri irányítása alatt nem tudott jól játszani szélsőként, még nem zárja ki azt, hogy Sarri szisztémájában megfelelne. Nem mellesleg, ha nem szélsőként, akkor hamis kilencesként is tudna funkcionálni. Egy évet kell maradnia, majd kiderül, hogy mit tud vele kezdeni Sarri.

Juventino86 2019.06.17. 13:21:04

@del pipi: @JuventusFanatikus: Az a baj, hogy szélsőnek és hamis kilencesnek is lassú. Sarrinál még Nápolyban Mertens jól működött hamis kilencesként, viszont ő jóval gyorsabb játékos. Meglátjuk, hogy mit gondol Sarri Dybaláról, de nem látom, hogy mi módon illeszkedhetne ő egy gyors, rövid passzon alapuló 4-3-3-ba úgy, hogy az utóbbi időben már a labdakezeléssel is gondjai voltak.

del pipi 2019.06.17. 13:25:09

@Juventino86: Szar passz nehezebb labdaátvétel, Dybala normális esetben a Juve legtechnikásabb játékosa .

del pipi 2019.06.17. 13:26:39

@JuventusFanatikus: Én is ezt mondom, ha nem megy akkor mehet. De menni fog!

Matteo89 2019.06.17. 13:36:34

@del pipi: A mostani idény alapján maximum volt a legtechnikásabb. Jelenleg inkább a legrosszabb formában lévő játékosunknak mondanám.

babo0410 2019.06.17. 13:38:27

Zaniolonak, Chiesának nagyon örülnék, Dybalát sajnálnám.
Pogba visszahozatala kettős érzelmeket váltana ki belőlem, hiszen amíg itt volt, mindig azt mondta szeret itt lenni, aztán egyszer csak visszatért a nyaralásból, és közölte szia, pedig előtte végig a visszatérésről beszélt. És az MU-ba igazolás után olyanokat mondott, hogy az egyszeri Juve drukker úgy érezhette, hogy még mi tartozunk neki hálával, hogy egy kicsit hajlott itt is lenni, nyaralgatni egy kicsit Torinóban. Pedig mikor jött, még soha többé nem akart visszamenni oda, ahol levegőnek nézték.
Isconak viszont tudnék örülni, de Icardiról hallani sem akarok. De arra jó, hogy tárgyalunk Marottával, mert az nem baj, ha húzzuk az idejüket, és Marotta megint nem teljesíti Conte kéréseit. Nem baj, ha az inter szezonja nem kezdődik jól, és Conte megint kicsit átverve érzi magát majd. Nem szeretném, ha az inter megindulna felfelé. Ahol most vannak, még annál egy kicsit alább csúszhatnának.

Juventino86 2019.06.17. 13:40:27

@del pipi: Ronaldo pl. sokkal technikásabb szerintem. Talán még Pjanics is. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy Sarrinak mi a terve Dybalával. Ha eladjuk, én nem fogok szomorkodni.
@babo0410: Zaniolo és Chiesa nagyon túl vannak árazva sajnos. :(

Juventino86 2019.06.17. 13:43:42

@del pipi: De ahogy írtam a mercatóba, én lennék a legboldogabb, ha Dybala újra formában lendülne. Csak sajna erre most nem látok esélyt. :(

kovta23 2019.06.17. 15:02:30

Sziasztok! Nálam Mandzu,Cuad,Sami,Matuidi és Cancelo mehet. Örülnék ha Sarri elhozná Napolyból Hysal és Ruizt. Pogba helyett én Savicot hoznák. De Ndombele is egy jó játékos bár volt jobb szezonja. De Light álom és Romagnoli is,Manolas vagy Verthongen reálisabb. Zaniolonak örülnék,de valószínű nem reális áron érkezne és a padra így drága. Chiesa jó játékos de biztos Sarrinak elég gyors??

Leram7 2019.06.17. 15:26:31

Sarri nyilatkozott már?

Juvegaspy 2019.06.17. 15:45:55

@Juventino86: uccso hszed erdekes.
Talan most van a legnagyobb esely ra hogy újra magara talaljon uj edzo van. Vagy ez vagy masik csapatnal talal magara. Inkabb az elso

Juventino86 2019.06.17. 16:38:22

@Juvegaspy: Úgy értettem, hogy a Sarri-féle játékfelfogás miatt nem látok sok esélyt arra, hogy Dybala magára talál. Mert Sarrinak gyors és labdabiztos játékosok kellenek. Dybala sajnos lassú, ráadásul az utóbbi időben még labdabiztosnak sem mondható. Ebben látom én a problémát. Neki egyetlen poszt feküdne meglátásom szerint, az pedig a visszavont csatár szerepköre egy 3-5-2-ben. De Sarri még sose használta ezt a játékrendszert. Szóval ezért vagyok csak szkeptikus.

JuventusFanatikus 2019.06.17. 16:56:12

@Leram7: Még sajnos nem, én is nagyon várom. Nem tudom mikor mutatják be.

babo0410 2019.06.18. 00:42:33

@Juventino86: A mai fociban a tehetséges fiatalok ára ennyi sajnos.

DegerFaCan 2019.06.18. 12:05:11

szerintem Sarrinál Costa lesz kedvenc a gyorsaságával, illetve Roni. Dybala tökéletesen kiszolgálja majd ezt a két futóbolondot. Sarri idehozatalával már várom az új évet :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása