A Napoli mellett a Juve is képben James kapcsán

rodriguez_james_bayern_mezben_okollel.jpgA Napoli nem az egyetlen olasz klub, amely szeretné megszerezni a Real Madridtól James Rodriguezt. A Bild arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo arra buzdítja a kolumbiai középpályást, csatlakozzon a Juventushoz.

A 28. életévét hamarosan betöltő válogatott labdarúgó az elmúlt két szezont a Bayern Münchennél töltötte kölcsönben, azonban úgy tűnik, a bajorok nem kívánnak élni a 42 millió eurós vételi opcióval, és visszaküldik a játékost Madridba.

Mindeközben a Realnal sem számolnak Jamesszel, aki így új klubban köthet ki a nyáron.

A kolumbiai számára az a Serie A tűnik az egyik legvalószínűbb úti célnak, ahol újra együtt dolgozhatna egykori edzőjével, Carlo Ancelottival.

A német lap értesülései alapján azonban a Juventus is Olaszországba csábíthatja Jamest, aki igen jó kapcsolatot ápol és gyakran beszél Cristiano Ronaldóval, a fekete-fehérek sztárjával.

A cikk ugyanakkor megjegyzi, hogy először is ki kell derülnie, ki lesz a Juve vezetőedzője, az új tréner személye ugyanis nagyban meghatározhatja majd a nyári átigazolási időszak történéseit a torinóiak szempontjából.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5914876274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex8610 2019.06.03. 14:23:03

Elvileg Torinóban már mindenki tudja ki lesz az új edző:) szóval ez nem akadály.Amugy kell ő nekünk?

Il Principino 2019.06.03. 14:43:24

Én Dybalat jobb labdarúgónak tartom,semmi szükség rá!

Barolo4 2019.06.03. 15:04:41

Nagyon nagy lutri lenne szerintem. Costára lecserélném (nyilván nem ugyan az a pozíció), de legalább 5-6 játékos érkezése fontosabb lenne nála. Forza Juventus!

jeneiPALI 2019.06.03. 15:49:42

@Il Principino: jelenlegi dybalanal jobb nem is tudom az ujj edző keze alatt mit fog mutatni, most égész tavasszal értékelhetetlen a produktum, amit nyújtott betudom allegrinek kezdjen tiszta lappal ő is hatha

Nathas 2019.06.03. 18:20:05

Én kivételesen nem tartom rosszabbnak Dybalánál, nem is igazán értem, hogy miért 42 az egyik és 100+ millió a másik.

del pipi 2019.06.03. 18:52:44

@Nathas: Mert az egyiket sokan akarják a másikat meg nem nagyon akarják, nálam Dybala jobb de én bírom Jamest is.

Grinta 2019.06.03. 19:00:07

Nem kell idehozni még egy kislányt,kiraknám azt is aki itt van : /
Ügyes kis primadonnák,csapatért meg semmit sem tesznek.

Il Principino 2019.06.03. 19:14:29

James a 2014-es vb-n robbant be igazán,azóta semmi kiemelkedő,nem véletlenül nem kell sem Münchenben,sem Madridban és már lassan 28 lesz,ahogy cikkben is áll.Évek óta keresi önmagát a kolumbiai.
Dybalának igazából ez volt az egyetlen felejthető szezonja és pár évvel fiatalabb is Jamesnál,azért ez az árkülönbség sztem.
Neki 1 Napoli,Roma,Milan,Monaco,Porto féle csapatok lennének jók,ahol húzóemberré tudna újra válni,ami jót tenne az önbizalmának is.
Ha Dybala távozna,az esetben nem mondanék rá nemet ár/érték arányban még egész jó deal,bár lutri is egyben.

del pipi 2019.06.03. 19:23:16

@Grinta: De most te is erről a szezonról beszélsz amikor kislányozol igaz? De mindig mindennek meg van a miértje.

Grinta 2019.06.03. 19:25:36

@del pipi: Alapvetően igen,mivel a küzdőszellem hiánya most volt igazán szembeötlő.És bántóan fájó.

del pipi 2019.06.03. 20:35:14

@Grinta: Na talán egy új edzőnél vissza férfiasodik.

Grinta 2019.06.03. 21:18:35

@del pipi: Én készséggel elhiszem azt hogy nem érzi a legkomfortosabban magát.Ezt még el is hiszem Neki.De a mentalitását egyszerűen elfogadhatatlannak tartom,ami valóban a mostani idényben csúcsosodott ki.25 éves,azaz már nem kölyök-nyilván sok van még benne.Nagyon sokat beszélgettünk róla pro és kontra,elismerve a tudását,és kritizálva a hozzáállását.Lehet nem is ez a legjobb szó erre,de most csak ez jut eszembe.Sőt,biztos nem ez a legmegfelelőbb.Allegriről is nagyon sok szó esett vele kapcsolatban.Ronaldo biztos pont,és kell mellé egy aki leveszi a terhet,megharcol helyette.Ebbe az úgymond taktikai variációba nem fér(t) bele Paulo,és Nekem meggyőződésem,hogy Maxi számba véve az erősségeit,gyengéit-fejleszteni akarta azzal Dybalát hogy másik szerepkört mutat meg,tanít be neki-nevezzük bárhogyan,és ezt Neki nem Istencsapásaként kellett volna megélnie,hanem beleállni keményen,és megmutatni.
Jól lát a pályán,kiváló balosa van-fizikailag viszont nem olyan erős,gyorsasága is hagy kívánni valót maga után.Pro és kontra
Ebben a szituációban,és is megpróbáltam volna betenni oda,ahova Maxi.Nézvén elsődlegesen a csapat érdekét,és helyet találni Paulonak.
Na véleményem szerint ebből nem a legjobb arca sült ki az Argentínnak.
Senki sem azt mondta hogy legyen középpályás,vagy fecsérelje el az erejét.Nem olyan bonyolult poszt ez,annak akinek megvannak a képességei.
Szabad kezet kap gyakorlatilag,oda mozog ahova kívánja a játék.Kicsit mutatom magam,felszedem a labdát-csinálom a játékot tovább."Csak" ennyi lett volna a dolga,és senki hozzáértő nem a kanadai táblázatot hozza fel a játéka védelmében/támadásában-mert a csapat nyerne vele összességében.Példának okáért azzal a labda birtoklással,amit sokan hiányoltak a szezon során.
Nyilván az új edzővel más lesz a szitu,minden edző másként képzeli el a dolgot.
De nem vet jó fényt rá sem,többekkel egyetemben! hogy egy egész karrierje alatt szétjátszatott 34 éves Ronaldo beteszi a lábát,és profizmusból odarak egy akkora le a kalappal-t hogy csak les mindenki.Ezért van az hogy ha egy edzőnek választania kell,akkor inkább Mandzukic játszik,most névtől függetlenül,mert itt inkább a karakter a lényeges dolog.Vegyük Tévezt.Jobb játékos Paulo Dybalánál?Nem biztos,vagy nem feltétlenül-mert lehet egyik dologban ez az erősebb,másikban pedig a másik-de Tévez játszana ha posztverseny lenne,mert megenné reggelire a mentalitásával.Profi

Bagg10 2019.06.04. 00:27:17

@Grinta:
Aldo azt mondta, hogy Bernardeschire és Mandzura volt a legjobb hatással CR érkezése a támadó szekcióból, a többiekre negatív hatással volt, amire a szakmai stáb nem volt felkészülve, vagy legalábbis váratlanul érte őket.

del pipi 2019.06.04. 04:58:58

@Grinta: Ezt már százszor megbeszéltük, és van benne nagyon sok igazság nem is akarok ezzel vitatkozni. Inkább kíváncsian várom az új edzőt, és azt kinek van helye és kinek nincs.@Bagg10: Ronaldot elismerve azt mondom utólag több kárt okozott az érkezése mint hasznot a csapatra nézve. Nem profitról beszélek.

rightinthenuts91 2019.06.04. 09:01:51

Kis túlzással; 2014-es vb óta nem sokat láttunk tőle, azóta is várja mindenki a csodát vele kapcsolatban.

babo0410 2019.06.04. 13:03:44

@del pipi: Ugyanezt gondolom én is Ronaldo érkezéséről. Láttuk a most véget ért szezonban, hogy mennyire negatív hatása volt a csapatra. Sajnos azt gondolom, hogy a csapategység csorbulhatott, és több játékos csak azért, hogy Ronaldo beférjen a keretbe, teljesen más poszton, szerepkörben kényszerült játszani, ami negatívan hatott a teljesítményükre. Dybala is ennek lett az áldozata. Persze ettől függetlenül nekem kezdetben tetszett még így is amit mutatott, csak aztán egyre kevesebb lehetőséget kapott, ezt nehezményezte, és a teljesítménye is visszaesett a moráljával együtt. Szerintem a bevételi oldaltól eltekintve negatívan hatott Ronaldo érkezése.

JuventusFanatikus 2019.06.04. 16:13:13

Rummenige megerősítette, James nem marad Münchenben.

Shyr Kahn 2019.06.04. 18:12:13

Tovabbra is meghokkento szamomra a CR ellenes liga a Juventus szurkolok koreben. Ha jogos lenne a kritika es nem csak legbol kapott talalgatasok menten itelnetek meg, akkor nem szolnek egy szot sem, no de ezek:
"Sajnos azt gondolom, hogy a csapategység csorbulhatott, és több játékos csak azért, hogy Ronaldo beférjen a keretbe, teljesen más poszton, szerepkörben kényszerült játszani" - Erdekes modon a csapategyseg az ATMA elleni masodik merkozesen az egyik legjobb volt, amikor is CR harom golt szerzett. Mindenki erezte a helyet, mindenki jol jatszott. Pedig CR a palyan volt. Neha csorbul a csapategyseg, neha nem fuggetlenul attol, hogy a palyan van? Ezt nem igazan ertem. Ha CR a ludas, akkor a csapat jobban kellene, hogy osszejatszon, ha O nincs a palyan. En nem lattam, hogy CR szereplese negativan hatna a csapategysegre. Valojaban ellenkezoleg. Az ATMA ellen igen csak feltuzelt mindenkit es az Ajax-al szemben is igen jo peldat mutatott a csapattarsaknak. Masreszt nem a neve miatt kerul be CR (mint ahogyan sok merkozesen pihentetve is volt), hanem mert O a legjobb a poszton. Nem igy van? Mondjatok el ki a jobb a posztjan?
"Ronaldot elismerve azt mondom utólag több kárt okozott az érkezése mint hasznot a csapatra nézve" - Milyen kart okozott? Szamomra nem vilagos. En nem latok kart. A bajnoksaot a leheto legkonnyebben hoztuk a BL-ben meg varazsolt O eleget. Ne felejtsuk ki akart egyedul jatszani az Ajax ellen.

Erdekes modon en ellenkezoleg latom. Az osszes nyilatkozat arrol szol, hogy CR csapatember, szereny ficko, aki szeret viccelodni a tobbiekkel es profi modon igen sokat dolgozni. Meg Dybala is ezt nyilatkozta. Melyik edzoje, csapattarsa nyilatkozta, hogy nem csapatember? Hogy nem hatott ra osztonzoleg a jelenlete? Nem ertem miert kell CR nyakaba tolni azt, amit valoszinuleg mas dolgoknak koszonhetunk. Amikor a Real elleni BL dontoben a csapat jateka kozel nulla volt (Dybala-val az elen), akkor is CR volt a hibas az ellenfel oldalan? Gondolom mar akkor is bomlasztotta a csapategyseget nalunk. Vicc, komolyan mondom.

Grinta 2019.06.04. 19:22:40

@Bagg10: És itt kezdődik a baj.Mint mondtam előzetesen is,100x inkább azokat küldtem volna el akik húzzák a szájukat-és nem az edzőt.

2019.06.04. 19:58:58

Nem, köszönjük. Belső kp és védő nagyobb prioritás.

del pipi 2019.06.04. 20:14:33

@Shyr Kahn: Hát én nem tudok ilyen sokat írni mint te, de ha nem értetted pontosan amit írtam akkor el is magyaráznám: Még én csípem is Ronit de nála a JUVENTUS-t jobban szeretem, kiragadtál pár látványos meccsét és annyi, és a többi? Amikor ő jelenti a különbséget azokkal mi van? Neki sem volt túl jó szezonja ez a helyzet ne szépítsük. Engem az zavar csak hogy Ronaldo alá rendelték a csapatot , és ezzel még Maxibá sem tudott mit kezdeni, mert neki meg ki kellett volna lépnie a komfort zónájából. Ja és nem kérdés hogy Ronaldo kicsoda, lehet szeretni nem szeretni de ő az egyik legjobb ez nem kérdés. Ha beszélgetnénk szavakkal , és nem írogatni kéne akkor talán jobban eltudnám magyarázni de remélem érted amit mondani akarok.

Shyr Kahn 2019.06.04. 21:15:32

@del pipi: Én értem amit mondani akarsz és elhiszem, hogy respektálod, de most is sajnos olyanokat írtál, amik feltételezések:
"Engem az zavar csak hogy Ronaldo alá rendelték a csapatot" - Ezt honnan vetted? Én nem éreztem, hogy alá rendelték volna a csapatot.
"Amikor ő jelenti a különbséget azokkal mi van?" - Egyrészt a csapatjátékról beszeltunk, masreszt mind az ATMA, mind az Ajax elleni merkozesen O volt a kulonbseg. Utobbi esetben sajnos a csapat olyan gyenge volt, hogy hiaba is akart, nem tudott csodat tenni. Harmadreszt a lejatszott perc gol es assziszt mutatojat nezd meg. Nem volt olyan rossz O, mint amire celoztal. Ketsegtelen, ha valaki azt hiszi, hogy egy fecske csinalhat nyarat, akkor a tulzott elvarasoktol nem fog latni. En ugy gondolom egyetlen jatekostol (meg ha a vilag egyik legjobbja is) nem lehet elvarni, hogy a hatara vegyen egy "relative" gyengen jatszo csapatot. Az NBA-ben az LA Lakers es LeBron James esete nagyon passzol ide, csak ott az LA Lakers meg gyengebb csapat es meg annyit sem sikerult LebRonnak hozzatennie, mint itt CR-nek.
Amit mondani akarok, hogy mielott ilyen kijelentest teszunk, hogy "alá rendelték a csapatot", érdemes kicsit átgondolni, hogy ez mit is jelent és hogy egyáltalán igaz-e.

del pipi 2019.06.05. 05:32:04

@Shyr Kahn: Na jó! 45-évesen tudom mit jelent koma! És most én ezt jelentettem ki, nincs semmi gáz valószínű másképp látjuk mind a Juvét mind a futballt. Hátha eltudod magyarázni hogy miért nagyjából ősztől nézhetetlen a Juve focija? Valami nem passzol igaz? Talán nem passzol a csapat a Ronaldohoz?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása