Gustavo Dybala: „Jó esély van Paulo távozására”

dybala_paulo_bl_zako.jpgPaulo Dybala testvére, Gustavo nemrégiben egy argentin interjúban beszélt testvére jövőjéről, és jó esélyt lát arra, hogy La Joya a következő szezont már nem a Juventusnál tölti.

Az argentin csatár az idei év jó részét a padon töltötte, és a hírek szerint Massimiliano Allegri maradása esetén ő a távozók listáját gazdagítja.

Gustavo Dybala az argentin Futbolemico rádióműsorban beszélt testvére helyzetéről.

„Igen, jó esély van arra, hogy távozni fog a Juventustól. Egyértelmű. Szüksége van a változásra.

Azt nem mondhatom meg, hogy hova igazolhat, de jó esély van arra, hogy Paulo távozni fog. Természetes, hogy nem érzi jól magát Torinóban. De Paulo korántsem az egyetlen, több játékos kényelmetlenül érzi magát a Juve keretében.

Nem ő lesz az egyetlen, aki idén nyáron otthagyja a Juventust.”

Mindazonáltal arra a kérdésre, hogy a távozás oka a portugál szupersztár, a csatár testvére egyértelmű nemmel válaszolt.

„Cristiano nagyszerű ember, és soha nem voltak közöttük gondok. Jó kapcsolatot ápolnak. Voltak bizonyos taktikai félreértések, mivel ne feledjük, hogy hasonló pozícióban játszik a két futballista.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4814829410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MdewC 2019.05.16. 08:03:30

Ezt sejtettük, ha igaz.

biancineri101 2019.05.16. 08:29:53

Ha jó pénzt kapunk egy játékosért aki nem játszik jól és kicsit még hisztizik is, akkor ezzel mindenki jól jár.Del Piero Kussban padozott Ibra mögött és még így is több gólt lőtt nála ha jól emlékszem. Akkor egy impotens Dybalának sem kellene üzengetnie meg hisztiznie.

babo0410 2019.05.16. 08:34:11

@biancineri101: Azért Ale se volt annyira kussban. Volt nem egy összetűzése Capelloval. Sem Del Piero, sem Dybale nem szerettek/szeretnek padozni. De szerintem ez érthető. És én nem engedném el La Joyat.

Bianconero 2019.05.16. 08:37:19

Ha hozta volna CR szintjét, nem lenne gond. Ez nem taktika kérdése. Sajnálom, de sok sikert neki valami gyengébb klubban. BL esélyes csapat tuti nem kéri ilyen szezon után.

Knob 2019.05.16. 08:38:58

Én még mindig azt vallom, hogy egy focista nem felejt el hirtelen focizni és a motivációját sem veszti csak úgy el. Ha csak ezt az idényt nézzük, akkor van 4-5 játékos akik már bizonyítottak a pályán és most középszerűvé váltak, vagy még annyi sem. Nem hiszem, hogy a megoldás az lenne, ha kicserélnénk a kezdőt, ahelyett, hogy egy motivált, ambiciózus új edzőt ültetnének le a padra, aki nem olyan szarokkal képzeli el a kezdőt, mint Mandzukic és Matiudi és aki fel tudja mérni, hogy adott játékos adott képességei mely posztokon hasznosíthatóak a leginkább és ehhez igazítja a felállást és a taktikát is.

Knob 2019.05.16. 08:42:18

@Bianconero: Tavaly hozta, sőt. Sokkal jobb volt a csapatjátékot illetően, mint most az ötszörös aranylabdás, Übermensch! Pont ezért az idei gyenge szezonja Dybalának csakis a taktika, a felállásban foglalt helye és Allegri sara. Hidd el, nem felejtett el focizni 6 hónap alatt.

Apuleius 2019.05.16. 08:48:18

Első lépésként a De Sciglióhoz hasonló hulladékoktól kellene megszabadulni.

Andras74 2019.05.16. 09:02:17

Ki a tököm kérte fel ezt a csávót, hogy arról nyilatkozzon, hogy többen el akarnak menni? Miért nem a saját emberével törődik?
Pont ez az uszítás nem kell a csapatnak.
Vigye el Dybalát, sok-sok pénzért, ha azt akarja, de más helyett ne tegyen megjegyzéseket, mert az káros a klubnak!

Matteo89 2019.05.16. 09:13:37

"Természetes, hogy nem érzi jól magát Torinóban. De Paulo korántsem az egyetlen, több játékos kényelmetlenül érzi magát a Juve keretében."

Ehhez mit szóltok? Én ezt még el is tudom képzelni. És ha így van, akkor mindenek előtt ezt kell megoldani, mielőtt eladunk, vagy igazolunk bárkit.

venember83 2019.05.16. 09:19:17

@Andras74: a klubnak az öltözőn belüli rossz hangulat is káros, így annak eltitkolása is. Ha valóban létezik ilyen, márpedig nem egy értesülés ezt sejteti.

biancineri101 2019.05.16. 09:20:44

@Knob: Én mindig védem Allegrit mert az eredményei engem meggyőztek. most sincs másképp: Dybala idén mindenhol játszott és nem ment neki. Szerintem egy jó játékos (Chiellini,Buffon,Pirlo,Mandzukic) képes a saját posztján bármely szerepkörben jól teljesíteni. Allegri nem érdekelt abban hogy Dybala szar legyen, de ha még az is volna a világ leggonoszabb edzője se tudná elérni, hogy valaki elfelejtsen focizni. Persze lehet hogy Allegri edzésen direkt azt mondogatja neki, hogy hagyjad fiam a belsőt rúgjad spiccel bátran, de én ezt kétlem. Akik kiharcolja hogy többet vágjon zsebre mint Mandzukic, Chiellini,vagy anno Buffon az tegyen le valamit az asztalra.

peti78 2019.05.16. 09:49:06

dybala pjanic khedira matuidi madzukic rugani biztos távozók ez így alaphangon is 200mill eur

Knob 2019.05.16. 10:16:34

@biancineri101: Én is elismerem Allegri munkáját, ezzel nincs is gond. Talán azzal van nála gond, hogy kifingott. Ennyi. Mandzukicról nem szeretnék sokat beszélni, mert amit Ő is csinál az elmúlt 1,5 évben, az Megye III! Egy rakás szar a koma, így ez alapján már régen ki kellett volna baszni innen. Csak azt akartam mondani, hogy tény ami tény, hogy sajnos Allegri is elkurvult. Ott van 2-3 játékos akik a legnagyobb jóindulattal is csak középszerűnek nevezhetők, de hozzájuk akarja igazítani az egész játékot, olyanok rovására, akiknek a legrosszabb idényük is mérföldekkel jobb volt, mint a fent említett 2-3 játékos legjobbja.

Még egy megjegyzés, ami nem személyes: Nagyon kérlek, hogy legközelebb gondold át még egyszer ha Chiellinivel és Bufonnal akarnád egy lapon (egy mondatban) említeni Mandzukicot. Kérlek!!!! Nagyon sértő számukra, bár nem olvassák ezt, de nekem fáj helyettük is. Köszönöm! :)

Ádám.84 2019.05.16. 10:28:36

@Apuleius: ehelyett a piacképes játékosokat fogják eladni és itt marad egy csomó értéktelen és idős játékos. Véleményem szerint egyre süllyed a Juve átigazolási politikája.

simoni 2019.05.16. 11:33:33

@peti78: szted a khedira matuidi madzukic trió biztos távozó, ha Allegri marad?

Nathas 2019.05.16. 11:40:32

@Matteo89: +1 Ez sajnos nagyon látszik is, kérdés, hogy mi az oka. Én Allegri nyakába varrom, de ez persze lehet az én totális marhaságom. Az mondjuk elég beszédes, hogy a kreatív játékosaink kivétel nélkül gyengén teljesítenek. Nem csupán 1-2, hanem az összes. Mindenesetre ezt az öltözői hangulatot meg kell szüntetni, bármi áron. Ha Allegrit, Dyabalát, CR-t vagy az öltöző épületét kell hozzá eladni, akkor is.

del pipi 2019.05.16. 11:43:07

A sok okosnak: nem egy játékos felejtett el futballozni hanem majd mindenki . Nem tudtok kiemelni egy igazán konstans jó teljesítményt szerintem, na jó talán a kapus. És még egyszer nyugi Dybala megint jó lesz egy másik csapatban, ja és reagálva arra hogy kik akarják: Bayern ATM és most már a Pool is csak úgy mellékesen mind BL-esélyes. Ja meg ha szar a hangulat az meg ki miatt lehet?

peti78 2019.05.16. 13:02:02

@simoni: allegri biztos tavozo

rightinthenuts91 2019.05.16. 13:19:13

Kezdődhet újra a csapatépítés... Fasza

Barolo4 2019.05.16. 13:28:06

@biancineri101: +1
@Knob: Lehet Madzukicot szidni (tényleg helyenként nézhetetlen ő is), de ha Paulonak fele ennyi akarat ereje és kitartása lenne, már rég aranylabdás lehetne.
Véleményem szerint Allegrit és Dybalát egyszerre kellene elhajtanunk, ha ezek az öltözői hírek igazak (mondom ezt úgy, hogy mind a kettőt kimondottan kedveltem).
Nagy lové+10-es mez, ezek után akkor is meg kellene szakadni, ha nem jó helyen játszik, de ebből szinte semmit sem láttunk.
Az egyébként természetes, hogy nagy csapatok még a szar forma ellenére is vágynak rá, nálunk is ez van Iscoval vagy volt Costával, ez így normális. Simán el tudnám képzelni, hogy pl. egy ATM-ben fel is támadna a srác, bár azért fegyelem és védekezni való ott is lenne.....
Én összességében mentálisnak kevésnek érzem őt, ettől még zseni, csak a 100 ilyen játékosból akkor lesz Messi vagy Ronaldo vagy Del Piero valaki, ha fejben is rendben van, illetve nyilván szerencse is kell hozzá sok szempontból.
Voltak nagy meccsei, de én az előző szezonokból sem emlékszem olyan időszakra amikor folyamatosan a hátán vitte volna a csapatot. Nálam ő a beteljesületlen ígéret kategória sajnos, kaphatna még egy esélyt (főleg edzőváltás esetén), de a mentalistása miatt nagy áttörést én nem várok. Szerintem minden fél jobban járna, ha most még viszonylag jó áron elkelne.
Az ügynöke részéről pedig nem tartom korrektnek, hogy más játékosokról beszél... ha tényleg így van, és ennyire tökösek, akkor álljon ki Dybala és nyilatkozza ő le, hogy menni akar mert szar a hangulat az öltözőben (ami simán lehet amúgy.... ezért kellett volna pl. Marcit megtartani, mert hiányzik az elsősorban olasz mag). Forza Juventus!

Knob 2019.05.16. 14:29:29

@Barolo4: Ha a "helyenként nézhetetlent" úgy érted, hogy idén volt 3-4 olyan meccse, mikor csak azért volt nézhető, mert alig ért labdába és ennyi, akkor igazad lehet. :)

Lehet, hogy mi témázzuk túl ezt az egész helyzetet. Viszont tény, hogy olyan játékosoknak romlik a játéka és a mentalitása, akik ettől sokkal jobbak is voltak már (Dybala, Pjanic, Costa, Cancelo, Sandro, csak hogy a leglátványosabbakat említsem). Ez nem hiszem, hogy az ebédre evett paprikás krumpli miatt lenne... Sajnos az is biztos, hogy amíg ilyan Matiudi meg Mandzukic félék adják a csapat gerincét...hát hogy szépen fogalmazzak, elég sűrűn kerülünk tolókocsiba.

Juventino86 2019.05.16. 15:41:02

Nem igazán etikus dolog szítani a feszültséget. Dybala eddig se volt a szívem csücske, de azok után, hogy a testvére ezt lenyilatkozta, mindenképpen mennie kell, mert ez a csapategységre, meg az egész közösség integritására is negatívan hat. DybalOUT kell mindenképpen.
Mondjuk sajnos azt el tudom képzelni, hogy több játékos is rosszul érzi magát. De nem vagyok benne biztos, hogy ebben egyedül Allegri a felelős, bár neki is gondolom megvan a maga felelőssége.

Rikoo 2019.05.16. 15:50:25

Mondjuk az se mind1, hogy a játékos akar távozni vagy a klub akarja elküldeni ezeket a játékosokat, ugye Gustavo?

Bianconero 2019.05.16. 16:19:52

Arról nem Maxi tehet, hogy gólheyzetben elcseszi Dybala, pl. legutóbb Rómában kétszer is. Ezek pár éve bementek pl. a BL-ben stresszhelyzetben is. Sajnos ennyit tud a fiú. Egy elit klubba nem való olyan aki csak néha és csak egyféle taktikai felállásban brillírozik.

Llorrente, Giovinco, Morata és Dyabala jó középszint.

Trez, Tevez, Mandzu, CR a kívánt Juve-szint. Ha BL-t akarunk.

Shyr Kahn 2019.05.16. 16:41:01

Ez nem feszultsegszitas. Ez mutatja, hogy a jatekosok elegedetlenek Allegrivel. Ez iden latszott is mit ne mondjak, szoval jo hogy megerositettek ezt. Remelem a vezetoseg is beleteszi a kalapba, amikor Allegrivel egyeztetnek. Ahogy korabban tobbszor is mondtam: Allegri kapcsolata megfaradni latszott a jatekosokkal. Hiaba jo edzo, ha nincs tekintelye es nem tud motivalni.

Grinta 2019.05.16. 17:01:37

Egyértelműen vissza kell kapcsolni a zenét! : D

Juventino86 2019.05.16. 17:06:42

@Bianconero: Végre más is így látja. Dybala egy lufi, már régen kipukkadt. A Roma ellen is megvolt a helyzet, csak hát be kéne lőni ugye. Tevez... talán ő hiányzik a legjobban. :(

Grinta 2019.05.16. 20:36:06

@Juventino86: Úgy érzem most picit igazságtalan vagy vele.Azt a labdát oda kell visszarúgni(csavarni).Kapusbravúr.
A kavarodásból meg lőtte ahogy érte.

harciretek 2019.05.16. 21:29:49

@Knob: Már mindenki számára világos, hogy utálod Mandzukicot, nem feltétlenül szükséges ezredszer is nyilvánvalóvá tenned. De hogy még azt is Te mondjad meg, hogy mi sértő Buffon vagy Chiellini számára, mikor a kisujjukban több tisztelet van, mint benned valaha lesz. Mandzukic BL győztes, vb 2., német bajnok, olasz bajnok, csakhogy azokat a címeket mondjam, amik hirtelen eszembe jutnak. Szerintem Buffon és Chiellini megtiszteltetésnek veszi, hogy együtt játszottak/ játszanak és ugyanígy fordítva. Emellett tavaly ő (és Matuidi) hozott vissza minket Madridban. Idén szezon elején rugdosta a gólokat... ha már az utolsó másfél évet említetted. Ezen felül, bár tudom,
Te sosem fogod elfogadni, hogy esetleg az elmúlt időszak lélektelen, fos játéka talán összefüggésben lehet az ő kiesésével is. Mondjuk én biztos vagyok benne, ha ő és/vagy Chiellini ott van a pályán Torinóban az Ajax ellen, nem aláznak szarrá minket.

Grinta 2019.05.16. 21:40:48

@harciretek: Annyit hozzátennék hogy a Bajnokok Ligájában amikor ugyanaz az eredmény a visszavágó 60.percben,mint az első meccsen-és megkapod a vendéggólt,hazai pályán-körülbelül véged van.Ezt tudja mindenki,játékos,szurkoló,edző.

JuventusFanatikus 2019.05.16. 22:07:40

Guszti, ezzel a nyilatkozattal nem lettél egy szimpatikus csávó, mit ne mondjak. Sajnálni fogom Paulót, ha távozik, de ha szigorúan üzletileg és sportszakmailag nézem a dolgokat, és ha "érzelemmentesen" nézem a dolgokat, akkor el kell adni.

harciretek 2019.05.16. 22:20:33

@Grinta: Hát azért ez nem feltétlenül így van, főleg idén látunk már fura dolgokat. Viszont 1:0-ás vezetésnél, az ő határozottságuk biztosan jó hatással lett volna a csapatra ill. ha a 2. Ajax gól előtti szögletkor ők állnak De Ligt mellett... De ezt a mondatot sajnos már felesleges befejezni.

del pipi 2019.05.17. 07:36:05

@harciretek: Sorry! Egy gondolat: Én csípem mind a két játékost bár a Mandzukic utóbbi időben túljátszatása és teljesítménye(ezért írtam mindig hogy tiszta búbánat a játéka) és hogy a Chiello sajnos magához képest idén ugyanúgy sokat hibázik, tehát semmire nincs garancia vagy nem lett volna garancia. Az biztos hogy ha Chiello játszik nagyobb eséllyel levédekeztük volna, Mandzuval pedig egyel kevesebben lettünk volna.

del pipi 2019.05.17. 07:39:39

@Juventino86: Bár a @Grinta: amolyan fej simogatva azt mondta hogy: úgy érzem picit igazságtalan vagy vele, és most vissza kérdezek amolyan Del Pipisen: TE HOGY LŐTTED VOLNA?

del pipi 2019.05.17. 07:45:11

@JuventusFanatikus: Sorry ! Sajnos én is azoknak a táborát gazdagítom akik azt mondják hogy jó hogy valaki felhomályosítja a közvéleményt hogy mi folyik itt Gyöngyösön , Az pedig sajnos egyértelmű hogy nagyjából a sokat szapult Dybalából lehet pénzt csinálni. Remélem az ATM összejön neki, a Simeone tuti visszahozza az árokból.

Knob 2019.05.17. 08:38:27

@harciretek: A leoltás jól sikerült. Teljesen elment a kedvem a vitatkozástól, pedig (ahogyan már itt is sokan tudják) nagyon szeretek. :)

Viszont lenne pár reakcióm a leírtakkal kapcsolatban:

1. Valóban néha (túl sűrűn is) elszállok a világ két legjobb játékosának a szapulásával, viszont én sem Téged, sem mást itt ezen az oldalon még nem sértegettem véleményem szerint. Ezt Neked sem kellett volna megtenned, azt hiszem felesleges. Ha csak nem valamilyen rokoni, baráti vagy más szál fűz a valaha volt legjobb labdarúgó, Mario Mandžukić-hoz. Akkor elnézést kérek Tőled, természetesen. A tisztelet azé, aki kiérdemli.

2. Már többször szóba kerültek az eredmények egy-egy labdarúgó kapcsán, és a véleményem szerint nagyon nagy baj, ha ezzel kell takarózni és bizonygatni a képességeit egy focistának. Viszont ha ragaszkodsz hozzá, a hétvégén szíves összeírok Neked egy olyan 30 fős listát, akik nyertek már több trófeát, de ettől még nem sajnos nem tartoznak a Halhatatlanok Csarnokába.

3. Nem tudjuk mi lett volna az Ajax elleni visszavágón, ha ott van Mario Mandžukić is a pályán, hiszen nem volt ott. Viszont idén, sőt tavaly is volt már több olyan mérkőzés ahol ott volt, mégis kikaptunk, vagy legalább is alárendelt szerepet töltött be a csapat. Persze ilyenkor lehet azt mondani, hogy azokon a meccseken mindenki rossz volt, és értem én a koncepciót a horvát és franci labdarúgás fél isteneivel kapcsolatban. Ha nyerünk és a pályán vannak, az az Ő érdemük és dicsőségük. Ha vesztünk és a pályán vannak, akkor mindenki más rossz volt, Ők meg szerencsétlenek magukban nem tudtak mit tenni. Ha veszítünk és nincsenek a pályán, akkor ez egyértelmű, hiszen nem voltak ott. Ha nyerünk és nincsenek a pályán, akkor szerencséje volt a többieknek.

Végezetül pedig akkor átfogalmazom az előző hozzászólásom, tisztelet teljesen: Ha mostantól a Juventus legendás játékosai közé ilyen teljesítményekkel, mint amit a Barátságos és Közkedvelt Mario Mandžukić és a lehengerlő technikai és passzolási képességekkel megáldott Blaise Matuidi nyújt, be lehet kerülni, akkor Isten bocsássa meg nekem, de talán mélyebbre nem is nagyon lehet süllyednie egy Juventinonak, mint szurkoló.

del pipi 2019.05.17. 11:03:25

@Knob: Még szerencse hogy teljesen elment a kedved a vitatkozástól! :) Ha szabad én ahhoz a 30- listához ajánlok egy nevet, személyes kedvencem :Lars Ricken

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása