Nedvěd marasztalta Dybalát

dybala_paulo_kispadon.jpgA Juventus csillaga az Atlético Madrid elleni visszatérést követően egyre magasabbra emelkedik, azonban eközben mintha Paulo Dybala csillaga hanyatlana. Az argentin futballista kimaradt a szezon legfontosabb meccseiből, így nem játszott az Atlético ellen Torinóban, illetve az Ajax ellen sem lépett pályára Amszterdamban, ennek nyomán pedig a játékos lelkesedése a padlóra került.

Több hírportál szerint a játékos képviselői és a klub között egyeztetés várható, talán már az elkövetkező pár napban, ez pedig dönthet a felek jövőjéről. Mindazonáltal a játékos jövőjére komoly hatással lehet Massimiliano Allegri sorsa is, ami ugyancsak kérdéses, de amiről majd csak a Juve BL-szezonjának a lejárta után egyeztet a klub és a mester.

A Corriere di Torino értesülései szerint a játékos pár hete a Juventus alelnökéhez fordult, mivel számos pletyka jelent meg vele kapcsolatban.

„Ne vedd őket figyelembe, mindez csak kitaláció. A Juventus ragaszkodik hozzád, és nem akar eladni téged.” - mondta állítólag Pavel Nedvěd a Juventus tízesének.

Ennek ellenére Paulo Dybala jövője továbbra sem tekinthető biztosnak, és talán még sosem volt a játékos ilyen közel az Öreg Hölgy elhagyásához. A mester az Ajax elleni meccs előtt kiemelte Paulo Dybala jó teljesítményét az edzésen, azonban ezt egyes cikkekben az újságírók inkább az egyéb edzéseken nyújtott gyengébb teljesítmény és nem megfelelő hozzáállás kritikájaként értelmezték. A Juventus tízese a dicséret után arra számított, hogy az Ajax ellen a kezdőcsapatba kerül, azonban ennek ellenére csak Blaise Matuidi cseréjeként léphetett pályára a 75. percben.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1914761616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztovicska 2019.04.13. 09:38:58

Továbbra is azt mondom hogy maradnia kell és ki kell fejleszteni mert hatalmas potenciál van benne

Zsolt16 2019.04.13. 10:37:47

Remélem a klub kitart mellette. Elvégre nem véletlenül kapta meg a tízes mezt és a csapatkapitányi karszalagot több meccsen is. Most rossz időszaka van neki, nem nagyon jönnek össze a dolgai a pályán. DE! Ez az ember hihetetlenül érzi a kaput, 25 méteren belül bárhonnan veszélyes, a támadó harmadban rendkívül jó passzokat tud adni a társainak is. Én nagyon szeretem Mandzut , de nem kellene beáldozni érte Dybalat. CR-Mandzu-Dybala trió meg nem működőképes. Allegri feladatának az kellene lennie, hogy kihozza Dybala képességeiből a legtöbbet, ez pedig a gólszerzés és kulcspasszok a támadó harmadban. Meg lehetne oldani, hogy Dybala kerülne a "hamis kilences" pozícióba Mandzukic helyett, míg CR nyilván maradna és nálam Berna lenne a harmadik támadó. Védekezésben 4-4-2 alkalmazásával meg Berna visszajönne a jobb szélre , míg CR és Dybala elől maradna. De az lenne a legjobb, ha minél többet lenne nálunk a labda.

Annyiféle variációt lehetne alkalmazni , mivel itt van még Douglas Costa, Mandzukic, Cuadrardo, Kean de mindenféleképpen Dybalának kell lennie az első számú opciónak, mivel benne van a legtöbb lehetőség. Remélem a következő szezont is itt kezdi az argentin!

2019.04.13. 11:07:47

Remélem Pavelre hallgat. Ha valakinek, akkor az ő véleményének számítania kell.

@Sztovicska: +1 Az a minimum, hogy a következő szezonra legalább két felállással számolunk, ami közül az "A" csapat a Dybala-Ronaldo 2 csatáros játékra lesz felépítve (esetleg Bernával a középpályán).

Grinta 2019.04.13. 11:41:50

Elfog Ő menni magától szerintem.Az Ő szemszögéből jogosan.Apropó!Magánéletéről mostanában nagy csend van-nem lehet hogy a háttérrel nem stimmel valami?Mert akkor az sok mindenre magyarázat lehet.
Nedved szavairól csak annyit hogy munkamorál!Ezzel el is mondtam mindent asszem.

jeneiPALI 2019.04.13. 12:09:08

Lehet hogy Allegri megy kitudja és akkor megoldodik agondja de csak egy tipp, mandzu helyett öt prefelálom én is több okbol

Bianconero 2019.04.13. 12:11:58

Idén eljátszotta az esélyét. Hacsak nem rúg 10 gólt nyárig, részemről mehet. Az oké, ha valaki egy-két hétig formán kívül van, akár családi okok, fáradtság miatt, de a legjobb korban, ilyen stábbal és ilyen példaképekkel körülbástyázva nem tudok más magyarázatot, mint, hogy kipukkadt a lufi. :-(

Tony. 2019.04.13. 12:49:08

Nem tudom kezd már olyan Giovinco sztoriba átmenni az egész. Mindenki mentegeti, meg keresgeti neki a posztokat és magyarázzák miért nem megy neki. Ha akkora klasszis lenne, akkor nem lehetne kihagyni, és a támadóharmadban bárhol meg kellene állnia a helyét. Ehelyett fejben és fizikálisan is borzasztó lassú, versenyszellem 0, és igazság szerint mostanra Bernardeschi is fölé nőtt, nem véletlenül kezdő már helyette. Jelenleg a csapat kB. semmit nem profitál belőle. És nem tegnap óta gyenge. Amekkora pénzeket adnánk érte, abból lehetne értelmesen pótolni olyan játékossal aki akar is focizni. Lehet, hogy van benne több, bár kétségeim vannak, de úgy néz ki az nem a Juventusban fog kijönni belőle.

2019.04.13. 13:25:28

@Tony.: Allegrivel kapcsolatban is ez megy. Az olasz bajnokságot bárkivel behúznánk évek óta, a BL-lel kapcsolatban (meg hogy miért nem játszunk focit) meg ezernyi kifogás van. A Barka ellen először ők voltak túl jók, meg kevés volt a tapasztalat; a következő éven a Bayern elleni idejekorán kieséskor a bíróra fogtuk; 1 év múlva ugyan döntőbe jutottunk, de nagy volt a pára, meg Bonucci/Alves miatt szégyenültünk meg a Real ellen; következőben a 4-be sem jutottunk, megint a bíróra fogtuk (pedig nem kellett volna itthon 0-3-at játszani a Real ellen). Ez is k. sok már, Allegri mentegetése, én ebbe sokkal jobban belefáradtam, mint Dybala problémáiba. Mert az is csak 1 kifogás, hogy ezekkel az eredményekkel is elég pénzt termel a klubnak. Véget kellene vetni a kiscsapatként való játéknak.

Rikoo 2019.04.13. 13:38:39

@Dr. Grant: Ez nem kiscsapatos játék. Ez az olasz foci. A tipikus olasz foci.

2019.04.13. 13:58:29

@Rikoo: Azért nézz meg 1-2 meccset Lippi edzősége idejéből.

Rikoo 2019.04.13. 14:01:40

@Dr. Grant: Pontosan tudom milyen volt a csapat Lippi idején és azt is tudom Allegrinek milyen meccsei voltak az elmúlt évből. Rengeteg jó is kiegyensúlyozott mérkőzés.
Ami a cikket illeti én már Dybalát nem tudom védeni, elég sokáig, de már nekem is elegem van.

2019.04.13. 14:03:43

@Rikoo: Mert az is annak számított, meg a Capelloi mélységek is azok voltak, mégis zongorázni lehetett a különbséget. Meg amúgy is illene az olasz focinak is modernizálódni, ha már erről is esett most szó. Ahhoz sem kell körömszakadtáig ragaszkodni, ha nettó hátrányt jelent.

2019.04.13. 14:05:39

@Rikoo: Dybaláról csak annyit, hogy nem akarom mosdatni, csak 1 dolgot szeretnék: látni folyamatosan játszani egy FOCIT játszató edző alatt és lehetőleg a Juventusnál.

2019.04.13. 14:07:19

@Rikoo: De várj, amit egyszerre írtunk kommentet, annál leragadtam. Kinél volt rengeteg jó mérkőzés? Allegrinél?

Rikoo 2019.04.13. 14:14:20

@Dr. Grant: Igen, Allegrinél. Mivel volt jobb a Lippi csapat játéka?
Szerintem semmivel, ha jól emlékszem vele bukott 3 BL döntőt a csapat.
Mindenki szerette, többek közt én is, sokáig is volt a klubnál és ugye alapból szerethetőbb egy csapat ha az edző és a játékosok is 8-10 évig vannak a klubnál.
Allegrinek is soka fantasztikus meccse volt/van a klubnál, de persze a lötyögős bajnokik elveszik a figyelmet erről.

Rikoo 2019.04.13. 14:15:15

@Dr. Grant: Akkor menjen oda ahol Guardiola van.

babo0410 2019.04.13. 15:38:59

Az újságok szeretnek mindenbe belelátni mindent. Szerintem maradni fog, és bizonyítani.

2019.04.13. 16:11:52

@Rikoo: Bukott, de nyert is egyet. Allegrire sem lenne (a címeket tekintve) egy rossz szavam sem, ha nyerne legalább egyet. Viszont szerintem a Lippi-korszak játéka is lelkesebb, szerethetőbb volt, nem csak a csapat. Allegrinél játék szökőévente egyszer van, ezért merül feledésbe, hogy van jó meccs is.
De szerintem sem a szurkolóknak, sem Dybalának nem kell Guardiola-féle tili-toli, csak egy kicsit több foci. Lippi-féle játék elég lenne, de nem Capello-féle, meg nem amilyen Allegrié 95%-ban.

Rikoo 2019.04.13. 16:47:57

@Dr. Grant: Bizony, nyert is egyet. Reméljük Allegrivel is nyer a csapat.
Én nem látom okát miért kellene játszatni Dybalát. Minden meccsen gyengén játszik. Nem szolgál rá arra, hogy kezdő legyen. Inkább Kean az aki talán közelít a kezdőhöz.

2019.04.13. 17:03:52

@Rikoo: Én is remélem, bár én esélyt nem látok rá. Lehetséges egyébként, hogy amíg Allegri az edző, addig tényleg nem érdemes Dybalát játszatni. Sem Costát. De Cancelo játéka is minden meccsel kezd egyre statikusabbá válni, tehát Alex Sandroéra egyre inkább hasonlítani.

del pipi 2019.04.14. 08:42:14

@Rikoo: Azért ne legyünk már feledékenyek! A Lippi és az Allegri csapatai között zongorázni lehet a különbséget, és igazi olasz foci volt csak nem ötlettelen és nem fulladtunk bele az unalom tengerbe. Persze én is drukkolok Allegrinek hogy nyerjen BL-t de aztán angolosan távozhatna is mert bár egy intelligens taktikus makacs mellé mint az öszvér. Ha marad akkor meg Dybala menjen mert kár neki még egy évet elfecsérelni ott ahol a játékrendszerbe nem illeszkedik be...ennyi a málna!

2019.04.14. 09:45:48

@del pipi: Azon gondolkoztam h oké h hoznánk egy más taktikai felfogású edzőt, aki pörgősebb támadásokat várna el, de:
1. ezt a jelenlegi kp-nkkal esélytelen kivitelezni (Khedira, Matuidi, Bentancur hármasban a támadó foci szikrája sincs meg)
2. ez a belső kp egy labdavesztés után a büdös életben nem ér vissza

2019.04.14. 10:22:51

@del pipi: +1

@hellan: Ez nem jelent problémát, mert azt valószínűleg most is látják Paraticiék, hogy nem oké a középpálya. Ezért is hozzák Ramsey-t, meg szerintem hozni kell egy minimum SMS-keménységű kp-t. Szerintem ezt is intézik már (legalább is próbálják, csak eddig nem sikerült).

2019.04.14. 10:27:45

@hellan: Azt lefelejtettem, hogy nem is a támadások pörgősségét kellene megnyomni jobban, ha ötletességet vinni bele. Tervezett figurákat, amik nem abban merüljenek ki, hogy előrerúgjuk, ahol Mandzukic lefejeli (vagy valahogy felporoszkálunk vele), aztán beadjuk oldalról, hátha tud fejelni valaki, pl. Mandzukic. Ha nem sikerül, lehet hogy megpróbálhatjuk beadni másik oldalról is. :-D Jelenleg ez a taktika támadásban.
Nem kell tiki-taki, de valami kombinatív játék és kicsit nagyobb támadás-központúság szükséges lenne, különben vétek ilyen játékosokat venni/itt tartani, hogy Ronaldo, Costa, Dybala.

del pipi 2019.04.14. 15:05:27

@hellan: Igazad van! itt komoly átszervezés kell, mert a középpályások tekintetében pedig semmi fajta egyensúlyt nem érzek zongora cipelők és játékcsinálók között.....na de ki itt a spilmacher? Pjankó? Már ő is rálépett egy kicsit a felejtők útjára.....basszus itt mindenki elfelejti a saját eredeti feladatát.... mi lett a csapatomból egy fekete lyuk? Egy bermuda háromszög? Na jó de ez nem az edző hibája.....

2019.04.14. 15:47:35

@Dr. Grant: Nem tudok vitatkozni és nyáron a Khedira, Matuidi eladásával kellene kezdeni, ha vmi látványosat akarunk is, nem csak futni kell tudni ezen a szinten. Alibi passzok megye3-ban is mennének nekik.

@del pipi: Reméljük Paratici szintet tudni lépni Marotta után. Nyilván nincs végtelen pénzmennyiség h bárkit idecsábítsunk, de nem 19 éves 1 szezonos portugál csodagyerekekre kellene a lóvét költeni. Na meg ha összeadnánk h megye 3-as olasz ifikre mennyit lóvét költött Beppe, jajj...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása