Allegri: „A valóságtól elrugaszkodott elvárásokkal szembesültünk”

allegri_massimiliano_sajtotajekoztato_13.jpgMassimiliano Allegri a Napoli elleni vasárnapi meccs előtt túlzott várakozásokról beszélt, ami a nemzetközi színteret illeti, és elmondta, hogy véleménye szerint rendkívül motivált Napolira számít.

„Soha nem voltam a közösségi média rendkívüli híve, és szerintem ugyanolyan természetes a hálózatok elhagyása, mint az azokhoz való csatlakozás.

Nem is tudom, hogy a minap miről beszéltünk vacsoránál, de azt mondtam, hogy a közösségi fiókjaimat bezárom. Szerintem ez teljesen természetes dolog.” - magyarázkodott a sajtótájékoztatón közösségi fiókok bezárása kapcsán a mester.

„Őszintén mondhatom, hogy nagyon meglepett ez a felhajtás, mindazon dolgok elemzése, hogy milyen stratégiát tervezek, milyen pszichológiai háborút folytatok stb. Egyszerűen üzenetet kívántam küldeni a meccsek után, nagyjából ennyi. Ez számomra csupán a normalitáshoz való visszatérés.

A közösségi média hasznos eszköznek tekinthető, azonban nem mindenki számára. Annyi probléma és sértegetés merül fel, emberek bújnak el a billentyűzet mögé, de ez sehogy nem kapcsolódik hozzám vagy a futballhoz. Ez a társadalomhoz köthető inkább.

Nagyszerű bajnoki meccs következik, utána a SPAL (megj.: az Udinese) ellen játszunk, majd következik az Atlético Madrid elleni BL-meccs. Négy év alatt nagyszerű eredményeket értünk el, továbbra is harcban vagyunk a bajnoki címért és a BL-ben. Kár az Olasz Kupáért, de nyertünk négyet az elmúlt időszakban, olykor becsúszhat némi hiba.

Csalódtam azonban a reakciókban, mivel az emberek bizonyos elvárásokat támasztottak a Juventusszal szemben. A Juventusnak Madridba utazva 3-0-ra kellett volna vernie az Atléticót. Ez nem túl intelligens feltételezés, nem olyan emberekre vall, akik a két lábbal járnak a földön.

Ezek az elvárások teljesen elrugaszkodottak a valóságtól. Négy fontos játékosunk hiányzott. Egy vesztes meccset lehet kompenzálni a bajnokságban tizenkét forduló alatt, de a Bajnokok Ligájában egy vereség már kiesést eredményezhet.

Megértem a konstruktív kritikát, de nem amikor az elvárásoknak semmi közük a valósághoz. A győzelem nem természetes, hanem mindig rendkívüli dolog, és mindig így is kell kezelni a győzelmet. Ha nem, az már nem az én problémám.

Ne feledjük, hogy az edzőségem alatt 11 BL-meccsen veszítettünk, beleértve a Young Boys és a Sevilla ellenit, amikor már továbbjutottunk, furcsa körülmények között a Manchester United ellenit, aztán a Barcelona, a Real és az Atlético ellenit. Nem vagyok a statisztikák híve, de szerintem ez mutatós adat.

Dühös voltam azért, ahogy veszítettünk az Atlético Madrid ellen, de saját magam miatt voltam dühös, nem a kritikusok miatt. Én vagyok az edző, és ezzel példát állítok, de engem is el kell fogadni azért, aki vagyok.

A Napolira kell koncentrálnunk, a stadion tele lesz szurkolókkal, akik a vereségünket kívánják látni. Okosan, élesen, hideg fejjel, intenzíven kell játszanunk, tudva azt, hogy a San Paolo gyepén soha nem zárult le a meccs.

A holnapi meccs nagyon fontos, mivel egy győzelem révén javulnak az esélyeink a scudetto megvédésére. Nagy meccs lesz ez a Napoli számára, mivel rendkívül erős tűz lobog bennük a legyőzésünkre, és szeretnék bizonyítani, hogy a mi szintünkön vannak. Két olyan együttes csap össze, amelyek a bajnoki címért harcoltak az elmúlt években.

Más meccs lesz, mint az elmúlt néhány meccsünk, mivel a Napoli nyíltabb és támadó futballt játszik, nem lesz annyira taktikailag statikus. A scudetto sorsa dőlhet el 2/3-ad arányban holnap este. A legerősebb és legmegbízhatóbb csapat nyer a szezon végén.”

Massimiliano Allegrit ezt követően taktikai témákról kérdezték, és természetesen Cristiano Ronaldo volt a középpontban.

„Cristiano Ronaldo a csapattal edzett, és holnap játszani fog. Sami Khedira kapcsán kivizsgálásokra van szükség. Reméljük, hogy Douglas Costa visszatérhet az Atlético Madrid ellen, azonban Juan Cuadrado még távol áll a visszatéréstől.

Ha Paulo Dybala és Federico Bernardeschi játszik Mario Mandžukić és Ronaldo mellett, akkor a padon csak Moise Kean maradna csatárként. Szóval ebben az esetben Paulo Dybala vagy Federico Bernardeschi padon kapna helyet, és így komoly opció állna rendelkezésre a padon. Holnap a középpályán Emre Can vagy Rodrigo Bentancur közül valaki kezdő lesz.”

A bajnoki versenyfutás izgalmaktól való viszonylagos mentessége miatt az újságírók a sajtótájékoztató végén visszakanyarodtak az Atlético elleni BL-visszavágóhoz.

„A csapat a legjobb formában fog megütközni az Atléticóval, mivel a lehető legjobban kihasználjuk az időt, hogy javítsunk az erőnlétünkön. Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini az első meccs előtt csak egy meccsen lépett pályára, szóval ők mindenképpen jobbak lesznek, míg Miralem Pjanić megfázással küszködött Madridban.

Bizonyosan készen fogunk állni az adott meccsre. Az emberek úgy gondolták, hogy már lényegében kiestünk a BL-ből, aminek a nyomán felmerültek ugye a pletykák, hogy Massimiliano Allegri távozni fog stb.

A szezon végén találkozok az elnök úrral, ahogy minden évben történt, és eldöntjük, hogy együtt folytatjuk-e az utunkat, vagy külön utakat választunk.

Próbálok hozzájárulásommal segíteni a csapatot, illetve próbálom meghatározni a megfelelő hangnemet. Ha egy vereség nyomán az emberek csak a teljes sötétséget látják, az bizony azt mutatja, hogy valami nincs rendben.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9414663887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GGábr81 2019.03.02. 18:42:01

Ez már kezd idegesítő lenni. Mondja meg a játékosoknak, hogy mit tegyenek. Ossza az észt a segítőinek is. De hagyja már ezt a mindenkit megnevelek szövegeket. Miért kell ezzel foglalkoznia. Kinek milyen irreális elvárásai vannaj, hogy reagál egy vereségre stb. Foglalkozzon azzal, hogy a főnökei mit várnak el tőle.

venember83 2019.03.02. 18:45:57

@GGábr81: nyilván CR is a 8. scudetto megnyerése érdekében érkezhetett, vagy netán a vezetőség is a realitástól elrugaszkodott elvárásokat támaszt...

west30 2019.03.02. 19:10:29

El nem tudom mondani mennyire varom a napot amikor Allegri leszamol a Juventusnal.Elmehet o a halal faszara az ilyen nyilatkozataival.Komolyan meg van bor a kepen,azutan a szar utan amit lassan 2 eve jatszat a csapattal.

gomorra21 2019.03.02. 19:32:19

Az volt az érzésem, hogy a Napoli elleni meccs egy erőfelmérő lesz a BL-hez, de ha a matracosokat el akarjuk tüntetni, nem lenne szabad 3 középpályással kiállni, egyszerűen nincsen meg a középpályában a kreativitás. Talán az egyedüli váratlan az lenne, ha Pjanic mezzalát játszana, minden más csak az eddigi ötlettelen foci kifolytatását jelenti. Ha a 4 támadó nem fog kezdeni a Napoli ellen, akkor valószínűleg a BL-ben ugyanez lesz a helyzet. Úgy meg nehéz lesz.

Alex8610 2019.03.02. 20:03:27

Én továbbra is azt mondom bőven megerdemelne a tiszteletet.Ha nyáron megy, emelt fővel teheti, még idejében áll tovább nem mondanám sikertelennek az előző szezont sem, idén pedig ha "csak" egy újabb scudettot nyer sem dől össze a világ. Egy BL megnyerése pedig sokkal komplexebb dolog nem úgy van az hogy ahol CR rúgja a lasztit ott már oda is adják nagyfülüt.Nem tartom korrektnek hogy így szetszedi a média meg a szurkolók de ezis egy ilyen szakma.Ense tapsikolok a játékot látva sőt korábban leirtam hogy talán mikor megfordult a fejében a Real elleni döntő után hogy elkoszon lehet akkor kellett volna, dee nem rombolta le ebben a 2evben azt a képet amit felepitett magáról.

del pipi 2019.03.02. 20:18:23

Sok igazságot tartalmaz a mondandója! De Max nem kéne előre mosakodni, és én remélem nem is lesz rá szükség! De az ATM ellen az óvatoskodás lehetősége már Madridban elúszott...sajnos!

ZED! 2019.03.02. 20:38:01

@del pipi: Ez a pali egy vicc...szinte sz összes nyilatkozata egy magyarázkodás, most nem is tudom, hogy a szezon előtt nincs értekezlet, hogy mik az idei cèlkitűzések, vagy nincs egyeztetés, hogy mit is szeretnénk ettől a szezontól??? Cssk megyünk, majd lesz ami lesz, ezt nem tudom elképzelni a vezetőség részéről na mindegy nyáron kiderül, hogy mi az igaz...

del pipi 2019.03.02. 21:47:27

@ZED!: Amire kíváncsi vagyok az a felállás amit az ATM ellen küld fel, ott kiderül hogy bátor a pali avagy fostos.

Jack Bauer 24 2019.03.02. 22:22:38

Én simán beáldoznám a Nápoly elleni meccset. Legyen a B csapat, s a többiek pihenjenek! Aztan az ATLETICO ellen meg erőt lehetne demonstrálni. Igaz szerintem nehezebb lenne, mint anno a Barca ellen. De hátha kisütött valamit Allegri!

Bianconero 2019.03.02. 23:14:53

@ZED!: én sem értem, miért tolja ennyire le magáról a felelősséget... nem úgy tűnik mint aki boldog és mindenáron maradna, inkább úgy beszél mint aki érzi a vesztét.

2019.03.02. 23:36:29

Maxikám, akár tetszik, akár nem, az reális elvárás volt, hogy ez a Juventus ezzel a kerettel legalább egy szoros meccset játsszon Madridban. És erre nem tudtad felkészíteni a csapatot ezek szerint. Nem kellenek a magyarázkodások, vergődések, mutogatás minden irányba, mert ezek szánalmasak és feleslegesek. Az ígérgetés sem kell, hogy ilyen meg olyan formában leszünk a visszavágón, mert kellemetlen lenne, ha mégsem az lesz.
Én választ sem most akarok látni, meg a kritikusok sem, hanem a visszavágón. Játékban és továbbjutásban. Eddig amúgy is a szezon győzelmeivel lehetett takarózni a bűnsz@r játék kritikájakor. De ha kiesünk, akkor már tényleg nem lesz mire.
"Vincere non è importante: è la sola cosa che conti."

Sztovicska 2019.03.03. 01:18:30

Lehet rosszul látom de nem fura ez a közösségi oldalak bezárása cucc?? Nem olyan mintha nem bizná a véletlenre és nem akarja hogy kiszivárogjon valami a jövőjéröl? Pl hogy valahol valamelyik másik klub vezetésével találkozik. Kicsit fura

JuventusFanatikus 2019.03.03. 08:33:32

@Sztovicska: Szerintem nagyon megelégelte, hogy nagyon durván szidják Őt a szurkolók keresztbe-hosszába, nagy kemény üzeneteket kapott. Ami a legszégyenteljesebb, hogy ezek az üzenetek "Juventinóktól" érkeztek. Ez valami óriási szégyen...

Mitya10 2019.03.03. 08:44:10

@JuventusFanatikus: A kritika önmagàban teljesen érthető. Meg is érdemli mert össze vissza beszél 0 önkritika + olyanokat zagyvàl össze mint Marotta fénykorában. Az persze már más kérdés milyen stílusban kapja ezeket az üziket...

Matteo89 2019.03.03. 09:20:43

@Jack Bauer 24: Nem az eronleten mulik szerintem. Messi, Ronaldo es a tobbi vilagklasszis minden meccsen jatszik szinte (VB, BL, bajnoki, kupa, selejtezo), megsem faradnak valahogy. A legrosszabb kifogas az faradsagra fogni egy gyengebb teljesitmenyt. Azt el tudom kepzelni, hogy nem volt megfelelo az alapozas nyaron es telen. De ezert is ki a felelos?

jeneiPALI 2019.03.03. 09:54:31

Én csak annyit mondok bármi lesz az idény végén hagyd el a Juvét, és jöjjön a vérfrissités, mert már nem tudod motiválni a játékosokat se .elöre mosakodsz, kösz az eddigi eredményeket de már ide más kell Zizu fog jönni szerintem!!minden mecsen félve kell leülni atv elé most milyen produkcioval állitod ki ajátékoskat, nrm juvéhoz való játék, arrivedercsi maxi!Forza Juve.

2019.03.03. 10:27:43

@JuventusFanatikus: Így van, ahogy @Mitya10: kolléga írta. Allegri amilyen értelmetlen, sértődött, néha gőgös, nagyképű és kioktató nyilatkozatokat tesz az utóbbi bő 1 évben (nem 1x a szurkolóknak címezve), azzal gyakorlatilag keresi ezeket a beszólásokat, meg szidalmakat magának.
És az még a másik oldala a dolognak, hogy a pályán nem is nagyon cáfolódnak ezek. Mert a szezonban végig bűngyenge játék kapcsán végig az eredményekre hivatkozott. Most meg arra, hogy még nem estünk ki a BL-ből és mindenki balf@sz, aki ezt gondolja. Ha meg esetleg kiesünk, akkor nyilván az lesz a duma, hogy sokat nyert már a csapattal és az a hülye, aki azt hiszi, hogy "mindig" nyerni lehet. Ráadásul az is hülye, aki a bajnokságot nem értékeli.

A lényeg, hogy a nyilatkozataival - főképp az új stílusával, aminek semmi köze a régi diplomatikusságához - maga ellen fordítja a szurkolók legalább 80%-át. És ilyen sok embernél már bőven akad, aki "egyszerűen" gondolkodik, meg fogalmaz, meg olyan is, aki nem fogja venni a fáradságot, hogy ne sértse meg, ha már Allegri sem fárasztja magát, hogy tisztelje a szurkolókat, meg a kritikusokat.
@Sztovicska: Egyébként ez is lehet reális elképzelés, amire most volt egy jó ürügy. És így senki nem gondol más okra. Emlékszünk, Conte milyen gyorsan lépett le, pedig ő még elvileg Juventino is vot...

Mitya10 2019.03.03. 10:46:10

@Dr. Grant: Igen az ember érzése már kicsit olyan mintha a "taktikus" énje már nem is a meccsre hanem az interjúkra készülne :D Olaszosan védekezik valljuk be :D

2019.03.03. 10:53:26

@Mitya10: :-D +1 Bár én néha inkább a totális futballt látom a nyilatkozataiban. :-D
De a viccet félretéve, lehet, hogy idegileg belefáradt a nyomásba és így jön ki.
Nem könnyű egy ekkora klub vezetőedzőjének lenni sok évig, főképp akkor nem, amikor durván nőnek folyamatosan az elvárások.
Amikre régen mindig azt mondta, hogy egy ilyen klubnál magától értetődőek, most meg amikor ideges, akkor szinte "lef@szságozza". :-DDD

Sztovicska 2019.03.03. 11:11:36

@JuventusFanatikus: csak az a baj hogy ettől függetlenül szerintem ma megint lehet nézni azt a lélektelen beszarifocit a napoli ellen. Nincs az a kritika ami ezen változtatna

NagyonJuve 2019.03.03. 11:14:10

@west30: azért tett annyit a csapatért hogy kiérdemelje a tiszteletet! Nem érdemel ilyen hangnemet.! Kicsit több tiszteletet. Szerintem is amúgy megérett egy esdzővátás de ez talán nem boztos hogy csak allegri hibája. A játékosok is befásultak. Allegrinál megvan a hierarhia és ezt tudják a játékosok is. Ezért nem adnak bele mindent.

2019.03.03. 11:21:00

@NagyonJuve: Ez amúgy teljesen igaz, de a tiszteletnek kölcsönösnek kellene lennie.
És először ő hagyta el a nyilatkozataiban, úgyhogy nem csodálkozhat semmin.
Az ATMA meccs után valahogy így kellett volna nyilatkoznia:
"Szégyen volt, amit csináltunk, megérdemeltük a közönség kritikáját" - Bencze Tamás, edző, ZTE KK (BB1.hu).
Zárójelben: Nem vagyok ZTE szurkoló, sem szerkesztő, azért merítettem más sportágból és nem a fociból, hogy az adott futballedző (vélt, vagy valós) múltja ne zavarhasson be a nyilatkozat megítélésekor.

Mitya10 2019.03.03. 11:21:17

@Dr. Grant: Na igen amit a végén írtál az a lényeg. Tudta mire vállalkozik s azt is tudta idén hogy CR sem az olasz pizza miatt jött ide hanem a BL miatt. Nagy a nyomás elhiszem de van 1 bére gondolom elég fasza életet él + nem 1 fos kerettel kell világit alkotnia tehát azért jó lenne ha nem úgy pattogna mintha még a Cagliarit irányítaná... Khedira + DS buzulását sem képes felvállalni pedig ezek a dolgok igenis az ő döntései voltak mindig is tehát ah te is írtad ő kreál magának nyomást. Én speciel azért kedvelem nagyon Marco Rossit mert elismeri ha hibázik azt is ha volt játékos akit mèg ha nem is nevez meg kimondja h mèg 1 ilyen hozzáállás és nincs több meghívó stb... Az agyam eldobtam attól a mondatától hogy itt mi azt vártuk hogy majd Madridban 3-0 ra nyerünk. Itt jóformán mindenki fosott az elmúlt hónapok után jogosan hogy legalább tisztes helytállás legyen nemhogy 3-0. Ez az ember a telefonját nyomkodta a meccseink alatt komolyan nem látja hogy semmi elképzelés nincs 1 ilyen kerettel felálló együttesnek?? Az sem érdekelne ha deffenzív csapat lennénk továbbra is de akkor ne Khedirákkal kontrázzunk meg DS el hanem Dc + Berna + Dybala + Ronaldo. Minek vannak itt ha úgysem használjuk ki a bennük rejlő tehetséget? Olyan faszán eltudnék beszélgetni ezzel az emberrel h ihajj.. :D

JuventusFanatikus 2019.03.03. 12:09:24

@Sztovicska: @Mitya10: @Dr. Grant: Akkor már bőven gond van, ha a szurkolói kritikát kellene figyelembe venni. Allegrinek fel kéne érnie a saját eszével, hogy ez így nem jó, ami működik. Akik pedig irkáltak neki, biztosan nem úgy fogalmazták meg, hogy "Bocsánat Mister, de gyenge a játék", hanem egyből már a nemrég elhunyt édesanyjával kezdték a mondandót. Ilyet egy Juventino nem tehet meg! A saját csapatának az edzőjét szidni, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt pont Ő szeretné? Siralmas, hogy ilyenek az emberek... A nyilatkozataiban mondott az utóbbi időben butaságokat, amit nem szívesen hall az ember a Juventus edzőjétől, de nem olyan stílusban kapta az üzeneteket, mint amilyenben nyilatkozni szokott.

ForzaJuve12 2019.03.03. 12:44:00

@JuventusFanatikus: Teljesen egyetértek veled. Sajnos vannak olyan szurkolók, akik a kinevezése óta a bukását várják, minősíthetetlen hangnemben beszéltek róla, akkor is amikor BL döntőkbe vezette a csapatot, az elismerést pedig mindig a játékosok, vagy a csapat kapta és a legritkább esetben ő. Őszintén szólva nem csodálom, hogy elege lett ezekből a "szurkolókból".

2019.03.03. 12:48:23

@Mitya10: Ismét csak +1. Az elbeszélgetés poén, mint ötlet, de tartok tőle, hogy szép kitérő válaszokat kapnál a kérdésekre. :-)

2019.03.03. 12:56:41

@JuventusFanatikus: A minősíthetetlen dolgok elítélését én is adom, ezek nekem sem tetszenek. De ez teljesen más kérdés. Nem lehet a problémát egy kicsi, primitív csoportra kihegyezni. Mert az lényegében egyet jelent az adott probléma eltussolásával.
Nem kell neki a szurkolói kritikát figyelembe venni, de tisztelnie kell a szurkolókat és nem "büföghet be" nekik, meg senkinek sem a sajtóban, ahogy most teszi.
És szerintem az ő normális, korrekt stílusa - ami régebben megvolt - is lenne ahhoz, hogy ne szidalmazzák, hanem éltessék, mint anno Marcello Lippit. Nem biztos, hogy ahhoz mindennek tökéletesnek kell lennie a csapat körül. tehát ő az, aki először hibát követett el. Egy Juventus-vezető kommunikációja nem alacsonyodhat le a KIS LÉTSZÁMÚ, primitív szurkolóréteghez.

JuventusFanatikus 2019.03.03. 14:44:54

@Dr. Grant: Persze, nem véletlenül fogalmaznak meg ellene kritikákat, de aki bele akar kötni, az bele is fog, ha van realitása, ha nincs. Vannak olyan észlények is, akik Buffont is lehordják mindennek, azok már tényleg nem szurkoló kategória. Lehetséges, hogy kis létszámú az a csoport, aki nem tud emberhez méltóan viselkedni, de milliónál több Juventino él a Földön. Ebből is van egy kis csoport, amelyik ilyen marhákat tartalmaz, és nem egy-két főről beszélünk, hanem százakról. Abban is biztos vagyok, hogy száztól jóval több üzenetet kapott a Mister, ami könnyen kiakasztja az embert. Hogy lealacsonyodna-e ezeknek a szintjére? Ez messze nem az a szint még. Ahhoz olyan nyilatkozatot kell tennie, mint Bonuccinak a válogatott mérkőzés után. Mond sok hülyeséget Allegri mostanában, de ezzel nem egyből a szurkolókat sérti meg, hanem a klubot. Gondolok arra a mondatra, hogy "nem lehet mindig nyerni". De igazából még a klubot sem tudja ezzel megsérteni, mert az a szeretett Öreg Hölgy már rég meg lett semmisítve, Agnellinek köszönhetően. Úgyhogy ezek a nyilatkozatok a klub többi vezetőjét nem zavarja, azaz nem csak Allegri bolondult meg, hanem az egész banda.

Igazából most nem jut eszembe konkrétan olyan mondat, aminek a szurkolók kritizálása lenne a célja. De, ha tudsz olyat, nyugodtan küld el.:)

Thuglife! 2019.03.03. 16:23:33

"négy fontos játékosunk hiányzott" :DD
konkrétan Can 74 percig hiányzott a pályáról
Bernardesci 80 percig.
Cancelo 84.
velük kellett volna kezdeni ha nem x-re akarunk játszani.
abból már nagyon elegem van hogy mindig jegelnünk kell egy támadót a padon(aki persze majd kap 5-10 percet)hogy tudjon a mester cserélni elől ha nem úgy alakulnak a dolgok...
miért nem lehet eleve támadólag fellépni és aztán tartani a jó eredményt?

spaolo1981 2019.03.03. 16:45:40

@west30: Már ne haragudj, de Allegri nem ezt érdemli! Négy scudetto(májusban meglesz az ötödik is), olasz kupa, két BL döntő, egy nemzetközi szinten is erős csapat. Idén belefásult, kiégett, valszeg év végén távozik és pihenni fog. Jót fog tenni neki. Nem történt semmi extra, más edzőkkel is megesett már, Lippivel is. Köszönettel tartozunk neki, és én nem látom értelmét az állandóan ekéző kommenteknek. Nem szabad mindent az edző nyakába varrni. Együtt nyerünk ,de együtt veszítünk is. Nyáron komoly erősítést várok a védelembe és a középpályára is, ha ez meglesz egy motivált edzővel és kerettel vághatunk majd neki az új szezonnak.

2019.03.03. 17:02:41

@JuventusFanatikus: De nemcsak Allegrinek, hanem nekünk szurkolóknak sem ezzel primitív 100-as csoporttal (vagy nem százassal) kellene foglalkoznunk, meg nem is a Buffont ócsárolókkal. Hanem azzal, ami a klubunknál van. Nekünk jogosan, korrekten a játékkal, amit Allegrinek el kell viselni, neki pedig a kulturált nyilatkozatokkal és a csapat felkészítésével. De minden félresiklott már ilyen szempontból. Időrendi sorrend:
1) Balhék csapaton belül 2) Real elleni nagy égés a BL-döntőben 3) Újabb balhék a csapaton belül 4) A következő éveben a csapat sem tud összeállni a BL-re 5) Allegri szétesik idegileg, mindenkibe beleköt egyes sajtótájékoztatókon, van hogy kiabál 6) Állandósítja a kioktatást, mint sajtótájékoztatós technikát. :-D
Igen és ehhez hab a tortán a vezetőségben történt balhé.
Régen mindig diplomatikusan nyilatkozott mindenről (bő lére eresztette a semmit)
De parancsolj, újabban egy Juventus vezetőhöz nem méltó megnyilvánulások:
- Aki szórakozni akar menjen cirkuszba!
- A szurkoló feladata az, hogy szurkoljon
- stb.
Az állandó ferdítésekről nem is beszélve, mint ez a mostani. Akkorát égtünk, mint a ház és arról dumál, hogy 3-0-ás győzelmi elvárások voltak a csapattal szemben és ez mennyire nem intelligens. Szétesett teljesen ez az ember fejben.

JuventusFanatikus 2019.03.03. 17:58:48

@Dr. Grant: Sajnos úgy néz ki, hogy Allegri tényleg a végét járja, kezd belefásulni ebbe, ahogy levezetted. Nagyon ritka, hogy egy edző több évig is a toppon legyen csapatával, Allegri sajnos nem ez a kategória. Igen, egyre kevésbé viselkedik úgy, ahogy Juventushoz illik, csak arra is akartam célozni, hogy nem csak Allegri nem viselkedik úgy, hanem az egész banda, legyen az játékos, vagy elnök. Elveszőbe a szeretett Juventusunk...:(
Jelen állás szerint én is megválnék a Mistertől, de még megvárom a szezon végét a döntésemmel.

Nathas 2019.03.03. 19:34:06

Bár olyan intelligens lennék, hogy egy sima 2-0-át vártam volna a csapattól (azt is qrva nagy mákkal).
Remélem igaza lesz és tényleg sikerül márciusban javítani az erőnlétünkön :-D

2019.03.03. 21:53:04

@JuventusFanatikus: Ez szomorúan hangzik, de van alapja. :-( Meglátjuk mi lesz az ATMA meccsen. Most csak ez számít.

west30 2019.03.03. 22:20:12

@spaolo1981: Akkor meg nyilatkozzon normalisan,ne ugy mint ha mindenki mas idiota lenne rajta kivul,vagy alsotagozatos iskolas akit ki kell oktatni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása