Torchia: „Rugani hosszú ideig a Juve játékosa marad”

rugani_daniele_csikosban_1.jpgA CalcioNapoli24 számára adott interjúban Daniele Rugani ügynöke, Davide Torchia arról beszélt, hogy ügyfele iránt hiába tanúsít érdeklődést másik csapat, mivel a játékoshoz igencsak ragaszkodik a Juventus vezetősége.

„A Napoli-Juve meccs? Nem tudom, hogy Daniele Rugani a kezdőben lesz vagy sem. Massimiliano Allegri mindig takargatja a lapjait.

Úgy vélem, hogy Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini játszik majd a védelem tengelyében, azonban a mester nagyon jó a rendelkezésére álló lapok megjátszásában.

A Napoli? Maurizio Sarri nagyra értékelte Daniele Ruganit, neki is tetszett a Napoli, azonban a Juventus vezetősége soha nem kételkedett a srácban.

Maurizio Sarri mindig megpróbálja előrelátni az ellenfél játékfelfogását, ez szokásának tekinthető, ez az egyik jellemvonása a mesternek. Daniele Rugani is elsajátította már a múltban ezt a képességet.

Daniele Rugani jövője a Napolihoz köthető lenne? Nem, szerintem nagyon sokáig a Juventus futballistája lesz.”

A 24 éves védőjátékos idén főszerephez jutott Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini kiesésével, ám sajnos nemigen élt a lehetőséggel, így várhatóan a tapasztalt védőpáros sérülésből való visszatérésével ismét csak a kispadon kap majd helyet.

Idén kilenc bajnokin, két BL-meccsen és egy Olasz Kupa-meccsen jutott szerephez a 2015 óta keretben lévő védőjátékos, akit évek óta a jövő meghatározó középhátvédjének tekintenek a Juventusnál, ám mindeddig nem bizonyította egyértelműen, hogy képes lenne egy évtizedre megoldást jelenteni középhátvédként a Juventus szintjén.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3814660965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.03.01. 12:55:46

Amikor hozzánk került,a legnagyobb ígéret volt a posztján,magabiztos,érett,intelligens játékot hozott fiatal kora ellenére,alig szabálytalankodott,az ütemérzéke is kiváló volt. Aztán ideigazolt,azóta kapkod,feleslegesen odarúg,egyáltalán nem magabiztos,sőt,kurvára bizonytalan,teljesen más az arckifejezése és a mozgása is,mint anno az Empoliban. Hogy kinek a hibája ez a visszafejlődés,azt nem tudom,azt viszont igen,hogy olyan kevés és össze-vissza játéklehetőségekkel,amiket ő kap itt,csodát elvárni nem lehet...ugyanez a helyzet Keannel is...sosem tudjuk meg mi lett volna,ha...ahogyan valószínű Mbappéról se hallottunk volna,ha a Monaco edzője nem dobja be őt a mély vízbe,nyilván az ő szintjükön mások az elvárások,kevesebb a kockázat. Mi ismerjük a csapatunkat,tudjuk,hogy nem szeretünk kockázatot vállalni,főleg Allegri...

Rocky80 2019.03.02. 15:05:36

Vakok közt félszemű a király. Lehet, hogy az Empoliban kimagaslott, viszont itt amikor meglátta hogy dolgozik és játszik Chiello vagy Barza, azonnal oda lett az önbizalom, meg minden más is. Valami ilyesmi történhetett.

Sokkal nagyobb elvárások, sokkal jobb vetélytársak, valamint ellenünk mindenki az élete meccsét játssza; és úgy tűnik nem tud felnőni a feladathoz.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása