Marcelo egyértelműen távozni akar Madridból

marcelo.jpgMarcelo kész elhagyni a Real Madridot, legalábbis erről számol be egyre több spanyol médiafelület. A pletykák már lényegében Cristiano Ronaldo nyári átigazolása óta repkednek, és ehhez további indoklásként párosul a tény, hogy a brazil futballista elég gyenge szezont fut a csapattal, és a hierarchiában is hátrébb csúszott.

Santiago Solari egyre több esélyt ad Sergio Reguilón számára a bizonyításhoz, így Marcelo egyre többször találja magát a padon.

A spanyolországi Telemadrid beszámolója szerint Marcelo tudatta a klubvezetéssel, hogy szezon végén távozni szeretne, és állítólag a legjobb pozícióban a játékos megszerzéséhez a Juventus áll, és nyáron tető alá is hozhatja az ügyletet a torinói klub.

Marcelo szívesen csatlakozna a bianconero projekthez, egyúttal régi pajtásával ismét osztozhatna az öltözőn, azonban Fabio Paraticinek és a Juve vezetőségnek bármiféle kivásárlás előtt fel kell mérnie Alex Sandro helyzetét a kereten belül és az átigazolási piacon.

A Real Madrid hátvédjének az érkezéséhez várhatóan távoznia kell Alex Sandrónak, főleg mivel a komoly fizetési igény kielégítése mellett a Juventusnak az AS értesülései szerint 70 millió eurót kell majd kicsengetnie Marcelo játékjogáért.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6114645639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

del pipi 2019.02.24. 09:11:42

szerintem nyáron nagy mozgások várhatók a Juve és a Real között. Fognak adni is de fognak kérni is! Egy pár millió és egy pár játékos helyet fog cserélni.

Zsolt16 2019.02.24. 09:13:56

Ez a Marcelo már nem az a Marcelo. Nevetséges lenne 70 milliót fizetni érte.

frenky441 2019.02.24. 11:14:16

@Zsolt16: Igazad van ha Sandro megy vannak jobb és fiatalabb balhátvédek olcsóbban. Telles, Grimaldo, Gaya.

@del pipi: Nem nagyon kellene nekünk a Reallal sokat üzletelni, mert nem mi fogunk jól kijönni belőle. Adjuk inkább vissza Ronáldót a befolyt pénzből meg igazoljuk le Icardit.

U.I: Még csak annyi hogy szerintem az edzőváltásnak is itt az ideje mert öt év után mindenkinek kell a felfrissülés és a változatosság. Addig kell Zidane-t megszerezni amíg nem ír alá máshová!!!

Zsolt16 2019.02.24. 11:32:32

Egyébként az sem véletlen, hogy Alex Sandro teljesítménye akkor kezdett el visszafele fejlődni ,amikor Pogba távozott. Akkor ő volt a középpálya bal oldalán és általában ő kérte el a labdákat Sandrotól, most meg ugye legtöbbszor Matuidi van ott.Érzésem szerint Pogba nagyon jól segítette őt, Matudidi meg nem képes erre.

The king of alibis 2019.02.24. 12:10:34

Torinot kerülje el jó messzire ezt kiégett, dagadt zsoldos

NagyonJuve 2019.02.24. 12:21:29

@frenky441: Ronaldonak akkora marketing értéke van mint icardinak soha nem lessz. Roni maga akkora marketing értiék mint a juve. Óriási fogás volt hülyeség lenne visszaküldeni.

Sztovicska 2019.02.24. 12:56:33

Sándor forma hanyatlása már nagyon régóta tart. Amikor megkapta a magasabb fizetést egy ideig jobban teljesített de most megint látványosan visszaesett. A pufinak nincs sok jó éve de lassan ott tartunk hogy Sándornál mindenki jobb

Sztovicska 2019.02.24. 12:57:47

@frenky441: Ronaldo-t visszaadni? Helyette egy Icardit? Szerintem ezt te se gondoltad komolyan. Ez nem a FIFA manager. Itt azért sokkal több tényező van a dologban. Ha egy ilyen cserép megcsinálnánk azzal aláírnánk hogy innentől kezdve jöhet a mélyrepülés mint az Internek

molnart3 2019.02.24. 14:31:06

Hát nem tudom... Nem lenne egyszerűbb akkor leigazolni a Real Madridot? Csak címkézzük át a Realt aztán kész is az új Juventus! Khedira és Ronaldo már itt vannak. Mondjuk még érkezik Marcelo, plusz Zidane és Isco is állandó beszédtéma/célpont. Nem igazán tetszik ez nekem! (Mondjuk Zidane esetleg elférne nálunk!)

frenky441 2019.02.24. 18:16:29

@NagyonJuve: @Sztovicska: Azt kérdezném tőletek hogy pénz akartok keresni vagy BL-t nyerni, mert Mandzukicson kívül ki van még toronyék a csapatban.
Azt ne mondjátok hogy Ronaldo mert bizonyította hogy nem tud értékelhetőt nyújtani azon a poszton, szélső támadónk ugyebár van bőven. Icardival szerintem az a problémátok hogy hol játszik.

Hogyha olyan okosak vagytok mondjatok jobb megoldást középső támadó posztra mert Mandzukics már hosszú távon nem megoldás és tehermentesíteni is kellene, azt hozzátéve mi van ha megsérül eddig sem tudtuk megfelelően pótolni.

NagyonJuve 2019.02.24. 19:46:00

Jovic vagy mitrovicot. Icardi egy bunkó! Szerintem annak is oka volt hogy nem vitték a világbajnokságra attól független hogy gólkirály lett. Nem örülnék icardinak. Két szerb közül bármelyik jobb lenne nála. Mitrovicban megvan a tűz mint mandzsuba.

NagyonJuve 2019.02.24. 19:47:37

@frenky441: ja ezt neked akart válasz lenni. :)

del pipi 2019.02.25. 07:14:23

@frenky441: Erre akkor fogok neked válaszolni ha véletlen kiestünk a bl-ből, de addig még megtartom a véleményemet. Remélem nem kell elmondanom mert tovább jutunk!

2019.02.25. 10:03:59

@del pipi: A margittal való üzletelésekből nem szoktunk jól kijönni. Most némiképp Ronaldoval revansot vettünk, így ezt a "kapcsolatot" szerintem ennyiben kellene hagyni, sőt le is kellene zárni, hogy ne kerüljünk újra a sz**ó rollerre. (Kivételt képez persze, ha esetleg lenne még ultimátummal eljönni képes/akaró játékos onnan.)

del pipi 2019.02.25. 10:35:23

@Dr. Grant: Még nem tudjuk mi a pontos elképzelés, még nem látjuk a vonalat csak pletyka szintjén. Az hogy Ronaldoval revansot vettünk -e azt majd kifejtem ha kizúgtunk a bl-ből, de remélem csendben maradhatok.

2019.02.25. 11:53:07

@del pipi: Ez független a mi BL-eredményeinktől. Kicsesztünk a Margittal, ez egyértelmű. Némiképp revansot véve ezzel a Morata-üzlet kapcsán. De ez a ritka kivétel.

del pipi 2019.02.25. 12:38:18

@Dr. Grant: Arra hajaztam hogy lehet hogy magunkkal is kicsesztünk egy kicsit.

2019.02.25. 13:22:48

@del pipi: Nem gondolnám. A margit eddig is kicseszett velünk, ha tudott, a jó kapcsolat így is-úgy is kuka. Eredményekben csak tőle nem várom a csodát, a "brand" építésének és a gazdasági növekedésnek meg egyértelműen többet ér, mint a rá elköltött 100-as.
Még a - érdekes módon pont most - hirtelen újra előkapott botrányai ellenére is.

Drotkoszoru 2019.02.25. 16:56:01

@Zsolt16: Sandro 2015 augusztusában érkezett, az első szezonjában nem számított alapembernek, felváltva játszottak Evrával, de inkább a francia volt a kezdő többször és ő játszott a fontosabb meccseken. Ettől függetlenül persze jól játszott a brazil már az első szezonjában is, és valóban könnyebb dolga lehetett egy Pogbával összejátszani, Matuidi helyett. Pogba viszont 2016 nyarán távozott, Sandro pedig a 2016-2017-es idényben vált egyértelműen alapemberré, illetve akkor futotta élete szezonját, amikor már ugye Pogba nem nálunk játszott, így nem ez a fő oka a teljesítmény visszaesésnek.

@frenky441: "Azt kérdezném tőletek hogy pénz akartok keresni vagy BL-t nyerni"

Mert aztán Icardi garancia a BL sikerre. Az argentin ebben a szezonban mutatkozott be a BL-ben, 6 csoportmeccse van pályafutása során, magyarán nulla tapasztalattal rendelkezik. Ronaldo 5-szörös BL győztes, zsinórban az elmúlt 6 BL sorozatnak ő volt a gólkirálya, emellett ő vezeti az örök góllövőlistát is a sorozatban. Te komolyan "elcserélnéd" a két játékost (még ha Icardi valóban fiatalabb is)? Meg szerinted ez így működik, hogy egy 117 millió €-ért vett, évente nettó 30 millió €-t kereső, 34 éves játékost csak úgy visszaküldesz Madridba? Miből gondolod, hogy kell-e még egyáltalán a Realnak és Pereznek a történtek után? Vagy CR szerinted mennyire szívesen menne vissza ezek után? Ezek a dolgok nem így működnek a valóságban. Egyébként Icardi szerintem is a legjobb, általunk is elérhető 9-es a piacon, és szívesen is láttam volna nálunk 1-2 évvel ezelőtt (most már azért vannak aggályaim, főleg a viselkedése miatt), de amit leírtál, az akkor sem állja meg a helyét.

del pipi 2019.02.26. 07:33:12

@Dr. Grant: Akkor próbálok egyszerűbben fogalmazni. Engem a brand nem érdekel annyira mint a csapat, csapat játék. És kezd körvonalazódni az is ha ennyire Ronaldora van kihegyezve az a szuper foci amit a Juve játszik akkor inkább a brand miatt lehet hogy jobb lett volna Nedved mellé a vezetőségbe igazolni. @Drotkoszoru: Szóval ne legyen igazam, mert mint mondtam bízok a csapatban,de nem látom hogy annyira a különbséget jelenti Ronaldo. Nemhogy a bl-ben még a Serie-a-ban sem. Amikor felreppent a hír nyáron hogy Icardit akarja a Juve akkor nagyon megörültem, de amikor valóságossá vált a Ronaldo pletyka akkor még jobban. Mondtam is mindenkinek hogy úristen mit fognak ezek futballozni a Dybalával a Costával Pjaniccal stb. Aztán mostanra egy kicsit másképp látom: bár jött volna Icardi! Talán nem annyira brand de csapatjáték szempontjából több variációra lenne képes a csapat, így meg még az Fc Baszdelőre is olvassa mi fog következni. Amúgy még drukkolok Ronaldonak is és remélem ATM ellen tényleg tud villanni és dönteni, ha nem akkor sajnos nekem volt igazam.

2019.02.26. 10:49:09

@del pipi: Elhiszem, de komoly brand nélkül nincs nagy pénz, nagy pénz nélkül nincs erős keret. Anélkül pedig nincs játékerő és komoly játék, amit szeretnél. Így Ronaldo esetében csak az a kérdés, hogy hosszabb távon hány fronton segítség, nem az, hogy segítség-e.
Amit írsz az, az jelenleg létező probléma. De én a játék hiányát nem varrnám Ronaldo nyakába. Addig biztosan nem, amíg meg nem nézhetjük, hogy egy olyan edző alatt ez a keret mit játszana, amelyik a támadójátékkal kapcsolatban nem a kéziféket játssza.
Én el tudom képzelni, ha elengedjük a kéziféket, akkor a Serie A-ban több lesz a bukta (a más játékfelfogás miatt), a BL-ben viszont megtáltosodnánk. De ehhez egy NEM OLASZ edző kellene most. Ha már ilyenre alakították ezt a keretet, akkor nem ördögtől való ötlet egy nemzetközi, haladó felfogású edző.

del pipi 2019.02.26. 11:49:13

@Dr. Grant: Itt minden mindennel összefügg! Szeretem az olasz edzői stílust de szerintem is ideje váltani, és persze Ronaldot is megnézném más edző kezében.

alexGicamo 2019.02.27. 04:49:31

Egy 30 feletti játékosért nem szívesen adnék 70 milkát + még a fizuja se piskóta ... Vágom én, hogy tud a csávó, de na !

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása