Chiesának bizonyítania kell, mert a Fior sokat kér érte

chiesa_federico_dybalaval.jpgA Juventus és az Inter a hírek szerint hevesen érdeklődik Federico Chiesa iránt, aki továbbra is nagyszerű szezont mutat a Fiorentina mezében.

A huszonegy éves csatár idén tíz gólt szerzett, illetve hét gólpasszt osztott ki a huszonhat tétmeccsen, amelyen játéklehetőséget kapott, így tovább halad a fejlődés útján.

Federico Chiesa eközben tizenegy válogatottságig jutott olasz mezben, és sokan úgy vélik, hogy nagy jövő előtt állhat klubfutball és nemzetközi szintjén.

A Fiorentina számára nem lesz egyszerű a futballista megtartása, ha egyáltalán törekszik erre a lilák vezetősége, a calciomercato beszámolója szerint pedig a Juventus és az Inter meg fogja próbálni elcsábítani a játékost Firenzéből, ahol állítólag 50 millió euróra becsülik az értékét.

Amennyiben a játékos továbbra is nagyszerű formát mutat a szezonban, ezzel megindokolhatja ilyen szintű ár kifizetését, főleg ha figyelembe vesszük az előtte álló fényes jövőt.

A magas ár miatt elengedhetetlen, hogy a Juventus vagy az Inter vezetőségét teljes mértékben meggyőzze Federico Chiesa arról, hogy képes megfelelni az elvárásoknak, és hogy hosszú távon megfelelő lehet az adott csapatoknak.

A Napoli is az érdeklődők során gazdagítja, azonban figyelembe véve a Juventus olaszországi dominanciáját az elmúlt hét évben, illetve a BL-győzelem iránti elkötelezettségét, a bianconero csapat minden bizonnyal nem fog elzárkózni egy licitháborútól, ha valóban szeretné a soraiban látni Federico Chiesát.

Az olasz csatár érkezéséhez azonban várhatóan helyet is kell teremtenie a szakvezetésnek a kereten belül, mivel a Juventus mestere jelenleg olyan játékosokból válogathat támadókat, mint Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Federico Bernardeschi, Douglas Costa, Mario Mandžukić és Juan Cuadrado, ebben a helyzetben pedig valószínűleg nem sok játéklehetőség jutna a fiatal olasz futballistának.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr214645637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

el.Flaco 2019.02.24. 11:19:55

50 milliót szerintem simán megér, de többet nem adnék érte. Ez reális ár a mai futballban. Én szeretem a játékát, de képes meccsekre eltűnni, van még hova fejlődnie azért.

The king of alibis 2019.02.24. 12:12:30

Csak akkor hozzuk ha Allegri megy. Különben úgy jár mint Bernardeschi meg Costa

Grinta 2019.02.24. 12:31:10

A játékos egyáltalán nem mutat nagyszerű formát ebben a szezonban,másrészt pedig sima újságírói kitalálás az ilyen hogy bizonyítania kell,hogy megadják érte a kívánt zsetont.Igen?Mennyi meccsen,vagy hogy?Következő tíz meccsen,vagy mégis hogyan?Ilyen nincs.Maximum azembé egyben.Itt scoutok vannak,akik követik már vagy öt éve.Ha kell Nekünk-elhozzuk.Ha másban gondolkodnak,nem érkezik.Ennyi a történet körülbelül.
Van most nagyobb gondunk is,egyébként.Nem is csak a fájó vereség,hanem a belsővédő poszt ami aktuális lesz nyáron ránc felvarrni kicsikét.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása