Több játékos jövője múlhat az idei BL-menetelésen

mandzukic_mario_golorom_inter_ellen.jpgAz Atlético Madrid elleni sima, 2-0 után igencsak nehéz helyzetbe került a Juventus, hiszen március derekán Torinóban úgy kell legalább két gólt szereznie, hogy egyet sem kap a harcos spanyol csapattól.

A vereség után természetesen felmerült, hogy Massimiliano Allegri jövője függhet az idei BL-meneteléstől, azonban a Tuttosport úgy tudja, hogy ennél sokkal nagyobb a tét, és több futballista is távozhat, három játékos maradása pedig igencsak kérdéses lehet.

A pletykalap szerint távozhat Alex Sandro, Paulo Dybala és Mario Mandžukić a nyáron, miután mindegyikük komoly ajánlatokat kapott egyéb jelentős kluboktól, az újabb BL-kudarc pedig véget vethet a játékosok és az Öreg Hölgy kapcsolatának.

Paulo Dybala a hármas legértékesebb és talán legfelkapottabb játékosa, amennyiben tényleg válásra kerülne a sor a nyáron. Az argentin játékos esetében korántsem az aktuális forma indokolja a sok megkeresést és a magas piaci értéket, hanem a benne rejlő potenciál és az elmúlt években nyújtott teljesítmény.

Alex Sandro kapcsán már évek óta pletykálnak a lapok a válásról, több angol klub is érdeklődik iránta, és egyáltalán nem zárható ki, hogy a nemrégiben aláírt új szerződés is inkább a jobb alkupozíciót, mint a hosszú távú maradást szolgálja.

Mario Mandžukić sorsa nagyjából összeköthető Massimiliano Allegriével, mivel a mester rendkívül kedveli a horvát futballistát, az érkező új edző pedig korántsem biztos, hogy ennyi bizalmat fog szavazni a harcos középcsatárnak, és természetesen iránta is érdeklődést mutatnak PL-ben képviselt klubok.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8614643940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex8610 2019.02.23. 10:35:07

Dybalat semmiképp sem engedném el főleg ha Zidane váltja Allegrit de lehet Sandro is új erőre kapna egy edzovaltassal.Ha Dybala mégis megy akkor viszont ideje lenne visszavonultatni a 10es mezt mert bohózat sőt felháborító amit művelnek vele.

Rocky80 2019.02.23. 10:44:02

A hármasból Mandzukicot sajnálnám a legjobban.

2019.02.23. 10:54:13

@Rocky80: Ugyan így érzek. Azért én Dybalát sem adnám oda, Sandroban viszont szerintem sosem volt meg a hűség, ami Mandžukićot jellemzi.

jeneiPALI 2019.02.23. 11:21:05

Zizu ha jön akkor Mandzunak löttek sandro se valami nagy szám mehet Dybala, fiatal egy ujj edzövel támadófociba kiteljesedhetne, gondolom zizu hoz majd minöségi ujj társakat is , szerintem ha kizugunk allegrinek mennie kell magátol , kell a vérfrissités belefásult már ujkihivások kellenek neki meg nekunk is,ujj játékosok ujj traktika stb egyszer eljön ennek az idelye remélem már a nyáron és ne 30 feluli játékosokat hozzanak már ide fiatal minöségre van szukség Forza Juve,

rockitbaby 2019.02.23. 11:27:24

@Rocky80: Én is imádom, de sajnos az mellett, hogy a Mister bele van esve, mint vak ló a gödörbe, azért van a pályán, mert CR7 védekezési potenciálját ellensúlyozni kell valahogy. Nem azért, mert akkora gólvágó lenne...

De más. Zizou alatt a Reklám Margit azért tudott akkorát szaladni a külső segítség mellett, mert mindenki CR7 alá dolgozott. Szóval ha innen nézzük, akkor Mandzu mégsem lenne olyan könnyű célpont a távozáskor.

Sztovicska 2019.02.23. 12:52:58

Dybalaban Borzasztó nagy potenciál van. Ezt meg is mutatta pár éve amikor még engedték játszani. De gondolom ezért is romlott meg folyamatosan a viszonya mert nem veszi jó néven hogy ennyire visszafogják. Ha jön Zidane Akkor új erőre kaphat és akkor lesz igazán erős mert ez volt a reálban is az erőssége hogy hagyta focizni a csapatot. Ha nem jön akkor neki is jobb ha távozik bármennyire is bánnám. Mert itt csak megvan fojtva

pedronegroo 2019.02.23. 13:16:29

Ha jön Zizu akkor nem hinném hogy bármelyik játékos is távozni akarna, mivel nincs olyan aki ne szeretne egy legendával együtt dolgozni. A francia taktikájába is az említett játékosok könnyen beilleszthetők. Talán Mandzu mellé kérne még egy technikásabb csatárt plusz Ramsey mellé még középre egy jobb középpályást.

ForzaJuve12 2019.02.23. 13:16:44

Ha már Allegrinek mindenáron mennie kell egy esetleges rossz szereplés esetén (amit nagyon sajnálnék, mert őszintén megkedveltem a Mistert) mit szólnátok ahhoz, ha Conte jönne vissza?
Dybalát semmiképpen sem engedném el és talán Mandzukicot sem. Sandor megfelelő helyettes esetén szerintem nyugodtan távozhat.

Andras74 2019.02.23. 13:18:00

Nekem Sandro nem hiányozna. Annyira lelketlennek tűnik, hogy csak idegesít, ahogy alibizni látom.
Szerintem Mandzut nem adjuk el, mert nem lenne nagy bevétel, ár/érték arányban pedig megéri, hogy maradjon. Persze, nem rá kell építeni a támadásokat, de egyes meccseket jól jön.
Attól tartok, sosem tudjuk meg, mi rejtőzik Dybalában.....
Én extra pénzért eladnám. Ha valaki csillagászati összeget letesz érte, amiből lehet venni 3, hasznos, átlag feletti és 30 alatti játékost, akkor meglépnél. Zidane távozásakor is hasonló történt, és akkor jól jöttünk ki belőle.

Sajnos, be kell látni, hogy Marcelo még 30 felett is jobb opció, mint ami jelenleg rendelkezésre áll, de rajta kívül csak fiatalabbak jöjjenek.

De Light megszerzéséért bankot kell robbantani. Ezen múlhat, hogy BL csapat maradunk-e? Akkor pedig nincs min gondolkodni.

DelPiero2 2019.02.23. 13:30:43

Conte-nak az a baja, hogy BL szinten nem mutatott semmit. Kisebb csapatok ellen is küzdeni kellett, hogy talpon maradjunk. Conteval nagy csapatok ellen sem mutatott semmit. Itthon 2-2 R.Madriddal, 0-0 A.Matriddal,...idegenben vereség ellenük, .. Allegrinek legalább vannak eredményei ebben a tekintetben is, ha nem is jutott csúcsra.

Il Principino 2019.02.23. 14:01:26

Nem kell már ide Conte!Amikor nem vehettünk meg akárkit akit ő szeretett volna lelépett.
Most,hogy jobbak a feltételek már ne jöjjön!Amúgy is Allegri után visszalépés lenne edzői szinten az ő ide hozatala!
Addig amíg nem tisztázódik az edző kérdése egy kulcsembert sem szabad elengedni.
Majd az új edző eldönti kivel képzeli el a közös munkát és kire nem tart igényt..
Feltéve ha lesz váltás :)

Juventino86 2019.02.23. 14:14:50

Sandro simán mehet, Marcelo még a mostani állapotában is klasszisokkal jobb játékos. Dybala szintén mehet, ő már másfél éve alig mutat valamit. Mandzura viszont nagy szükség van, mert ő a lelkét kiteszi a pályán. Pont az ilyen emberből van kevés jelenleg a csapatban.

Roli84 2019.02.23. 14:58:38

@Juventino86: na neee... Dybala lehet a jövő ha jön egy normális edző aki ki tudja hozni a benne rejlő potenciált, amit a múlt szezonban láttunk is...
Mandzu a múlt,azt tény hogy kiteszi a lelkét a pályán, de meccsről meccsre halovány húzza már sajnos a tankot fiatalabb nem lesz, persze maradhatna még egy évet a rotálás miatt, de ne Őrá építsük a támadó részleget...
a középpályánk ami nagyon gyenge oda kellene eladás/vétel akár egy Matuidi+Costa+Sandro --> Pogba csere se lenne rossz

Cannavaro 2019.02.23. 16:14:42

Én nem adnám el egyiket sem, mert Sandro-t minőségben nem tudjuk pótolni hosszú távon, Mandzu-ban benne összpontosul, Chiello val együtt, a spirito, és Dybala nálam egyértelműen Allegri miatt olyan, amilyen! Ha nem is Zizou, de egy támadóbb felfogású, tökös edzőnél, mindenképpen újra klasszis teljesítményt látok benne!
Egy nagyon fontos, hogy Allegrinek megköszönjük az eredményeket, és mindenképp távozzon!

Quentin_KR 2019.02.23. 16:26:43

@Sztovicska: Én nagyon örülnék ha igazad lenne. De erre nem sok esély van. Ami benne volt vagy bele láttunk az elveszett szerintem. Lesz ő ennél jobb, de igazán kiemelkedő már soha...

Sztovicska 2019.02.23. 16:29:50

@Quentin_KR: amikor még 21-es volt a száma még a legelején azt nem csak bele láttuk akkor valami Zseniálisan játszott. Szlalom az ott az emberek között bárhonnan képes volt helyzetbe kerülni. Szerintem az visszajönne ha szabadjára lenne engedve. Nagyon bírom allegrit egy zseniális edző és nagy eredményeket köszönhetünk neki de egyre jobban azt érzem hogy ideje váltani

Quentin_KR 2019.02.23. 16:49:33

@Sztovicska: MIndenki másképp látja, ez a szép ebben. ÉN az első naptól fogva rühellem Allegrit, ezt az olasz bajnokságot ilyen kerettel még "Pinyő" is nyerte volna. Dybala pedig... igen villogott, kis csapatok ellen és egyszer, egyetlen egyszer a barca ellen, na bumm...

Dante01 2019.02.23. 17:01:44

Most gyakorlatilag leáldozott az olasz edzőknek. Ha nem megyünk tovább akkor szerintem ahogy pletykálják is Ronaldo is lép. Ha megy Allegri és Zidane jön akkor én megpróbálnám egy kreatív középpályával nyomni a következő szezont. Azért Zidane talán kizökkenti a Juventust ebből a statikus védekező rendszerből és abból, hogy az utolsó 20percben semmit sem csinál.

2019.02.23. 18:58:35

Na, az az egy ne legyen, hogy kiesünk, Allegrit menesztik nyáron és a sztárok pedig mennek vele együtt (vagy külön)....

10Delpiero10 2019.02.23. 19:43:39

@Dante01: 1 év után lelepne Ronaldo? Hol pletykálják ezt?

JuventusFanatikus 2019.02.23. 20:54:38

@10Delpiero10: Csak kósza pletyka volt, amit Paratici egyből cáfolt is. A Manchester United volt megemlítve célállomásként.

János Aradi 2019.02.23. 23:10:17

Elképzelni nem tudom , hogy Mandzukicnek miért kellene maradnia. Kövezzetek meg de semmivel sincs több haszna mint Zalayetának volt . Visszajön védekezni de gólt kapunk róla , gólokat elvétve szerez, lassú, merev , és ugat egyfolytában. Sose tartottam hasznosnak. Az tény , hogy hűséges a csúnya nő is hűséges azért mert nem kell senkinek ....

del pipi 2019.02.24. 08:08:51

@Sztovicska: Igen! Ha Zidane jön akkor talán egy támadóbb felfogású Juve-ban nagyobb eséllyel látnánk a régi Paulo-t , de az is egy kérdést vet fel hogy ha Ronaldonak kell továbbra is mindent csinálnia akkor Dybalának van e értelme maradnia. Viszont abban mindenki biztos lehet ha elmegy és jók a társak megint nagyot fog focizni sajnos máshol.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása