Beharangozó: A Bologna elleni meccs

bologna_f_c_1909_logo.pngEbben a szezonban immáron harmadszorra csap össze a Bologna és a Juventus. A torinói gárda egy csúfos vereség után lép újra pályára, ezúttal a Stadio Renato Dall'Ara gyepén kell megküzdeni a győzelemért. A mérkőzés 15 órakor veszi kezdetét, amikor Gianpaolo Calvarese játékvezető engedélyt ad a játékra.

A bolognai gárda kezd éledezni, jót tett az edzőváltás. Siniša Mihajlović mester irányítása alatt egy győzelmet, egy vereséget és döntetlent ért el az együttes. A tizennyolcadik helyet foglalja el a tabellán a Rossoblu, tizennyolc pontot begyűjtve. A bennmaradást jelentő tizenhetedik pozíciótól nincs messze a Bologna, mivel az Empoli csak huszonegy ponttal büszkélkedhet, de a SPAL és az Udinese csapatának sincs sokkal több, csupán huszonkettő.

A Juventus több játékost is kénytelen nélkülözni, ilyen Juan Cuadrado, Emre Can, Douglas Costa és Sami Khedira.

A Bolognánál a hiányzókat jegyző lista jóval rövidebb, mivel csupán Federico Mattiello és Mattia Destro nem bevethető.

Romeo Agresti szerint ezt a kezdőt fogja pályára küldeni Massimiliano Allegri:

agresti_bologna_elleni_kezdo.jpgVédelem: A kapuban Perin kezdene, ami rendben is van. Alex Sandro kaphatna pihenőt, és helyette Spinazzola jutna játéklehetőséghez. Egy kisebb csapat ellen nem nagy kockázat a játszatása, és lehetne nagyjából látni, hogy az Atlético Madrid ellen számolhatna-e vele a Mister, mivel Alex Sandro amúgy sem lesz bevethető.

Cáceres és Rugani is bátran megmutathatja tudását ilyen kevésbé fontos összecsapásokon, míg Bonuccinak sem ártana, ha visszanyerné a formáját. A Bologna támadóitól nem kell különösebben megijedni, még így az edzőváltás után sem.

Középpálya: Nincs nagyon miből válogatni, mert Emre Can eltiltott, Khedirának meg komoly egészségügyi problémája van. Pjanić elég rossz erőnlétben van, szerdán betegen küzdött az Atleti ellen, és még mostanra sem heverte ki a nyavalyát. Bentancur számára nem ártana, ha feljavulna, mert mostanában nem sokat ér a munkája. Matuiditől is elvárható a jobb teljesítmény, most lenne lehetősége visszanyerni a formáját. Érdekes felállás lenne a képen látható 4-4-2. A két szélső rendkívül pontos beadásokra képes, úgyhogy ilyen összeállításban még életképes is lenne ez a hadrend, de valószínűleg csak beívelésekre építene Allegri, mert a középső középpályások nehezen lennének képesek a labda eljuttatására a csatárokhoz.

Támadók: Valószínűleg csak az lenne a dolguk, hogy várják a beadásokat, mert máskülönben nem nagyon juthatnak labdához. Ha a Mister csak beadásokat szeretne, akkor érthető a horvát-portugál duó, de ha bármi másfajta módszert képzelt el az offenzívák építéséhez, akkor nem jó döntés ezt a két játékost használni mozgékony ember nélkül.

Ha tényleg 4-4-2 lesz, nagyon kíváncsi leszek a játékra, mert eddig nem győzött meg ez a felállás. Ez már egy másféle felfogású hadrend lenne, mint az eddig látható 4-4-2, mert most két beadni tudó futballista játszana a széleken. A Bolognától nem tartok különösebben, sokkal inkább attól, hogy a Juve a saját maga dolgát nehezíti meg. Tetszetős játékot nem különösebben várok, a lényeg, hogy győzzön az Öreg Hölgy. Tippem: 0-2

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6614645079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeriGjuve 2019.02.24. 05:13:09

Huuuuuu most aztán bosszút állunk!

Génmanipuláltházikecske 2019.02.24. 07:39:58

Egyetlen vígasz most a gálát jelentené. Alapból is sima libának kéne lennie ennek a mecsnek.

Matteo89 2019.02.24. 09:23:51

Cancelo kezdhetne, mivel hetkozben sem kezdett.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása