Simeone: "Ez a mérkőzés megfelelő előadást érdemel"

simeone_diego_atletico.jpgAz Atlético Madrid mestere, Diego Simeone nagy tisztelettel készül a Juventus elleni mérkőzésre, azonban nem titkolja, csapata fontos célja, hogy ott legyen a sorozat döntőjében, amelyet hazai pályán vívhatnának a madridiak.

"Nagy akarattal várjuk ezt a csodálatos mérkőzést egy igen erős ellenfél ellen, s még egyszer, ez a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője... Az ilyen mérkőzések lehetőséget adnak arra, hogy tovább fejlődjünk. Egy tekintélyes klub, mindenekelőtt egy nagyon tehetséges edzővel, aki évek óta ott dolgozhat, valamint top játékosokkal. 

Számunkra nagy büszkeség forrása, hogy tartósan ezen a szinten folytathatjuk. Előrehozott döntő? Nem, ez a nyolcaddöntő, s itt nem osztanak ki trófeát. Megpróbáljuk kihasználni a saját fegyvertárunkat, mert ötven százalék eséllyel indulunk ebben a fordulóban a továbbjutásra.

Számos variációs lehetőségük van, Mandžukić néha a szélen játszik. Cristiano kiváló döntést hozott azzal, hogy egy olyan erős és szilárd alapokon álló csapathoz igazolt, mint a Juventus. Mi a saját feladatunkkal foglalkozunk, s szeretnénk kielégíteni a közönséget, amely megtölti majd a stadiont. Ez egy fontos mérkőzés lesz, amely megfelelő előadást érdemel."

A játékosokat a csapat középpályása, Koke képviselte a kedd esti sajtótájékoztató alkalmával, s Diego Simeone mellett ülve mondta el gondolatait a Juventus elleni összecsapásról.

"Nem tudom, hogy a Juventus-e az esélyes, de mi nem foglalkozunk ezzel, úgy játszunk, mint mindig. Ez a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője, s még hosszú az út, de tovább akarunk jutni, a holnapi pedig nagy meccs lesz. Megvan az öntudatunk, s minden egyes mérkőzést úgy játszunk majd, mintha az a döntő volna. Személy szerint megpróbálom megadni a csapatnak azt, amire szüksége van, s akár játszom, akár nem, készen állok majd." - hangolódott a Juventus ellen Koke.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6814638514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

del pipi 2019.02.20. 12:00:11

Megfelelő előadást érdemel? - Ne félj megkapod, a gettóban lehet egy jó napod! FORZA JUVE!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása