Rugani szerződéshosszabbítása elérhető közelségben

rugani_daniele_csikosban_1.jpgDaniele Rugani, aki iránt jó ideje érdeklődik a Chelsea, főleg Maurizio Sarri irányítása alatt, várhatóan új szerződést kap a Juventustól, amely klub ezzel kívánja ösztönözni a játékost a jobb teljesítményre.

A bianconero klub már egy ideje meglebegtette a hosszabbítást Daniele Rugani kapcsán, és várhatóan hamarosan kézzel fogható eredménye is lesz az ígéretnek: 2023-ig emelkedhet a szerződés időtartama, a védő pedig évi 3 millió eurót kasszírozhat, amit a bónuszok tovább emelhetnek. A védő aktuális kontraktusa 1,7 millió eurós bért garantál, ezért az új szerződés komoly előrelépés lehet anyagilag.

A hosszabbítás a szezonban a negyedik lehet a Juventus számára, miután a klub szeptemberben Sami Khedira, augusztusban Miralem Pjanić, decemberben pedig Alex Sandro szerződését hosszabbította meg. A következő hosszabbítást a klub Rodrigo Bentancurral írhatja alá, amennyiben sikerül megegyezni a Boca Juniors együttesével az argentin klubot illető, jövőbeli értékesítési ár 50%-os hányadának az eltörléséről.

A Juventus továbbra is ragaszkodik Daniele Ruganihoz, nem kívánja a futballistát eladni, azonban a szerződéshosszabbítás a klub érdekeit szolgálja, hiszen a Juventus jobb tárgyalási helyzetbe kerül, amennyiben a védőjátékosért komoly ajánlat merülne fel.

A nyáron várhatóan érkezik a Genoa együttesétől a 20 éves Cristian Romero, akivel Daniele Ruganinak fel kell vennie a harcot majd a játéklehetőségért, amennyiben ő is a Juventusnál képzeli el a jövőjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6114614402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocky80 2019.02.08. 10:29:10

Csak a mi kutyánk kölyke az a Rugó is, húzzam a kisujjamra...

A bizalmat megkapja, most a lehetőséget is; a legjobbaktól tanulhat, legyen legény a gáton!

Szabolcs Borbély 2019.02.08. 11:55:50

Kövezzetek meg, de ez a gyerek nem sok mindenre használható. Nem tudja megelőzni az emberét, fizikálisan rendre elnyomják, nem gyors és a helyzekedése iszonyatosan szar.

pedronegroo 2019.02.08. 12:05:11

@Szabolcs Borbély: Megy a kavics és a szokásos kérdés, Bonu mennyivel volt jobb ugyanilyen idősen??

Quentin_KR 2019.02.08. 12:15:36

-Tudsz focizni? -Nem! És ha többet fizetek? Kb. ez történik most. Két meccsen 6 gólt kaptunk, tuti most krll szerződést hosszabbítani?

rockitbaby 2019.02.08. 12:41:00

@Quentin_KR: Egy emberre ráhúzni ezt a dolgot nem túl szimpatikus. Bezzeg azt sehol nem olvasni, hogy az indián mit csinált, vagy mit nem. Maradjunk annyiban, hogy a Parma ellen speciel nem csak a védelem volt gyenge, a komplett csapat az volt. Dybala-t is érdemes lenne megkérdezni, mégis mi a jó fenét csinált.

A szerződéshosszabbítás pedig pusztán annyit jelent, hogy ha el akar menni, vagy mi akarjuk, hogy menjen, sokkal jobb pozícióban leszünk.

horvathimi2 2019.02.08. 13:15:28

Sziasztok!

Először írok hozzászólást a blogon, bár régóta olvasom már. Nem tudom miért, de most láttam elérkezettnek az időt arra, hogy Én is írjak.
Rugani kapcsán nekem az a véleményem, hogy jelenleg túl nagy elvárások vannak vele szemben itt a blogon. Fentebb feltette valaki a kérdést. Vajon Bonucci ennyi idősen jobb volt-e? Szerintem még Chiellini sem volt jobb ennyi idősen és Bonucci sem. Nem néztem erről semmi statisztikát, de emlékeim szerint Chiellini, akkor még kiegészítő ember volt csak és sokszor nagyon esetlenül és ügyetlenül játszott. Az akkori Juventusban engem zavart, de lehetett látni, hogy van tehetsége. Mint ahogy Ruganinak is van bőven annyi tehetsége, mint neki. Bonucci meg ennyi idősen még a Bariban nyomta.
Szóval szerintem lehet Ő belőle ugyanolyan kiváló védő mint Chielliniből, csak idő kell neki és rutin. Chiellini is csak 28-29 évesen lett egy igaz állat. :D
Az elmúlt két meccs 6 kapott gólját pedig egyértelműen nem lehet Rugani nyakába varrni. Az az egész csapat és főként a kissé megcsömörlött Allegri sara. Aki már elég nehezen tud megújulni és húzni valami váratlant, de reméljük újra magához tér és előhúz valamit a kalapból. :)

Rocky80 2019.02.08. 13:28:29

@horvathimi2:

Szia!

Az elvárások nem csak felé, mindenki felé nagyok.
A Juventusban játszik és nem a Balatonkenesében.
Igenis egy magát BL esélyesnek tartó csapatnál magasan van a léc, egyébként ugranak a helyére százan.

Juvegaspy 2019.02.08. 13:49:43

@horvathimi2: udv neked.
Igaz amit irsz s valszeg ezzel tisztaban vannak Torinoban is ezert a szerzodes hosszabitas szvsz

juve28adam 2019.02.08. 15:59:01

Az az érzésem vele kapcsolatban ,hogy a legjobb esetben is csak 3. számú középhátvéd lesz. Örökös 3.

Juventino86 2019.02.08. 16:10:25

Sajnos Rugani nagyon gyenge a Juventushoz. Annyira már nem fiatal, ennyi idősen neki már kész játékosnak kellene lennie, nem pedig egy örök tehetségnek. Bizonytalan, beszari, stb. Ehhez a poszthoz sokkal tökösebbnek kell lenni. Nekünk nem félkész játékosok kellenek, hanem olyanok, akik egyenletes teljesítményt tudnak nyújtani, Rugani pedig erre sajnos nem képes. :(

JuventusFanatikus 2019.02.08. 16:55:22

@pedronegroo: Én még az akkori Bonuccit nem láttam játsszani, de úgy tudom elképzelni, hogy csak szimplán sok hibával játszott, kicsit sután. Ruganival nem az a baj, hanem egyszerűen lélekben nem védő. Fel lehet fejleszteni a képességeket, lehet javítani a koncentrációs képességen, de a mentalitáson nagyon nehéz. Ez a fiú bizonytalan, nem tud döntést hozni, nem elég erőszakos. Lehet valamit fejleszteni rajta, hogy ha Ő is a változást akarja, de nem lesz belőle egy vadállat. Nem fog tudni természetes módon reagálni, mert egyszerűen Ő nem egy ilyen ember, erről pedig nem tehet. Még ha valami tizen éves fiú lenne, de már a 25 felé kacsingat. Egyébként nincs ezzel semmi baj, egyszerűen csak harmadik számú védő lesz, és kész.

Szabolcs Borbély 2019.02.08. 17:49:22

@JuventusFanatikus: Szépen összefoglaltad.
Én magam is ezt látom. Néha az az érzésem, hogy fél ütközni. Én elhiszem, hogy egy Duvan Zapatát nem leányálom fogni, de egy kis tökösség legyen benne, mint védőben.

Nem tudom megfigyeltétek már a passzait. Szinte rálövi arra a középpályásra aki jön elkérni a labdát, legyen az Pjanic vagy Can vagy Khedira. Mintha még mindig lámpalázas lenne. Mintha remegne azon, hogy nehogy elrontsa. Érdekes fickó, de nem érzem azt, hogy ő valaha is Juve kezdő közelében lesz hosszú időre.

delpi0823 2019.02.08. 18:45:26

@Szabolcs Borbély: Nem is lesz sose stabil kezdo.Addig kene eladni a chelseanek vagy 40millioert amig Sarri az edzo mert utana mar nem fogjuk tudni az tuti.

Drotkoszoru 2019.02.08. 18:45:39

@pedronegroo: @horvathimi2: Bonucci 24 évesen már alapember volt a Juvéban és az olasz válogatottban is; de ha nem is tartott volna előrébb, mint a mostani Rugani (ami egyébként nem igaz), akkor sincs értelme összehasonlítani a két esetet. 2011-ben lehetett kísérletezni két 7. hely után, belefért Leo 1-1 hibája, muszáj volt türelmesnek lenni és megadni neki a lehetőséget, mivel pénzünk sem lett volna leigazolni egy világklasszis középső védőt (arról már nem is beszélve, hogy a befutott nevek akkoriban nem is jöttek volna hozzánk). Akkoriban a cél a BL-be való visszakerülés (azaz az első 3-4-ben végezni) volt (más kérdés, hogy így is összejött Contéval az aranyérem), most viszont a bajnoki cím alapelvárás, emellett a BL trófeát akarjuk elhódítani. Egyszerűen a mostani Juventusban nincs lehetőség arra, hogy "pátyolgassuk" Rugót, egyáltalán nem fér bele, hogy rajta menjen el egy sorsdöntő BL meccs (természetesen elmehet máson is, de még mindig nyugodtabb vagyok, ha a Bonucci, Chiellini kettős néz szembe Griezmannal és Moratával). Ami pedig Chiellinit illeti: 24 évesen már ő is bőven alapember volt a Juvéban és a válogatottban is (pedig az a válogatott azért jócskán erősebb volt, mint a mostani garnitúra). Már akkoriban is leradírozta a pályáról Ibrát pl. Lényegesen előrébb tartott, mint Rugani most.

babo0410 2019.02.08. 18:59:46

@Drotkoszoru: De ebben azért az is szerepet játszott, hogy kizártak minket, és akkor kapta meg Chiello is a nagy esélyt. Különben, ha nem zárnak ki, szerintem ő se kapott volna több esélyt, mint Rugani. Sajnos az olasz csapatok sose voltak híresek a nagy fiatalítási kedvükről. Szerintem Marchisio is eltűnt volna az állandó kölcsön passzolgatásban, ha nincs a B ligás szezonunk.
Ebből az egy pozitívuma volt a kizárásunknak.

Drotkoszoru 2019.02.08. 19:37:12

@babo0410: Chiellini megkapta a lehetőséget már a 2005-2006-os szezonban is, mikor még Capello volt az edző és amikor ugye kb. egy világválogatott kezdőnk volt. Akkor még mondjuk balhátvédet játszott (rendkívül suta volt egyébként ahhoz a poszthoz, annak ellenére, hogy az az eredeti pozíciója). Emlékszem a szezon elején rendszeresen ő kezdett, amíg a balf*sz Zebina sérült volt (Zambrotta ment át jobbhátvédnek, Chiellini meg játszott a baloson). 17 bajnokin és 6 BL meccsen lépett pályára, ami azért nem kevés fiatalon, az első Juvés szezonjában, ilyen társak mellett. Marchisióban igazad van, nagy valószínűséggel őt nem építettük volna be, ha nincs a Calciopoli.

JuventusFanatikus 2019.02.08. 19:58:44

@Szabolcs Borbély: Zapata kifejezetten nehéz ellenfél, mivel a lehető legkellemetlenebb fajtából van. Gyors, erős, jól is lő, csak hát nem elég intelligens a játékhoz, amolyan "kis" Lukaku. Az ilyen Rugani stílusú játékosokra meg könnyen rászálnak a csatárok és kihasználják ezt a gyengeségét.
Ha jól sejtem, Mi Kollégák volnánk, csak Te nem egy Juventusszal foglalkozó oldalnál írsz. Jól gondolom?:)

spaolo1981 2019.02.08. 19:58:54

Szerintem se lesz nálunk soha alapember. Ahogy már korábban is írtam túlságosan úriember(magyarán nem tökös vagy zsivány), egy középhátvédtől ez pedig negatívum.
El tudnám képzelni a La Ligában egy erős középcsapatban.

Shyr Kahn 2019.02.09. 23:51:19

Emlekszem mennyire elkivantam melegebb eghajlatokra Chiellot - a "favagot" - meg 2010 elott. Rugani engem kevesbe idegesit, mint anno Chiello. Bonucci a "nagy tehetseg", aki mikor idekerult minden meccsen golt kaptunk rola (kis tulzassal). Barzagli a Palermoban meg eleg erdekesen jatszott es akkoriban - kozel s, tavol - az olasz valogatott leggyengebb vedoje volt. Nem is ertettem, hogy kerulhetett be a VB-re. Amikor vegul megvettuk (mar jocskan a VB utan), egyaltalan nem teljesitett rosszul. Kellett ido, hogy megerjen. Ezek alapjan en egyaltalan nem erzem azt, hogy Rugani-t el kellene adnunk. Eretlen meg. Persze, ha valakinek nem szimpatikus azzal nem tud az ember mit csinalni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása