Paratici: "Ramsey nagyszerű játékos, akit igazán kedvelünk"

paratici_fabio_1.jpgAz utóbbi napok pletykái szerint az Arsenaltól távozó Aaron Ramsey lesz a Juventus egyik nyári igazolása, s a torinóiak sportigazgatója, Fabio Paratici nem tagadta, hogy a walesi középpályás ott van a célpontok között.

"Bízunk benne, hogy ez a szezon legalább olyan jó lesz, mint amilyen az elmúlt hat-hét évi volt." - mondta a várakozásokról Paratici a Sky Sport Italia munkatársának nyilatkozva.

"A Bajnokok Ligája prioritás számunkra, egy cél lett, mi pedig kellőképpen versenyképesnek érezzük magunkat ahhoz, hogy esélyesek legyünk, kétségkívül sokkal inkább, mint az elmúlt években.

Cristiano Ronaldo érkezésével még inkább tudatába kerültünk annak, hogy milyen jók is vagyunk, még akkor is, ha már előtte is kiváló keretünk volt, amely mindig jó teljesítményt nyújtott a Bajnokok Ligájában.

Ramsey? Nagyszerű játékos, akit igazán kedvelünk, s aki egy kiváló csapatban játszik. A szerződése lejár, mi pedig mindig figyeljük a lehetőségeket, amelyeket a piac kínál, így felfigyeltünk Ramseyre is. 

Ismétlem: jelenleg az Arsenal játékosa, s nem mi vagyunk az egyetlen olyan csapat, amely a walesi iránt érdeklődik. Mbappé? Ez egy roppant élénk képzelőerő által ihletett lehetőség. A képzelőerő segíthet, de januárban kevés segítséget jelent, s még júniusban is nagyon nehéz volna őt leigazolni. 

Allegri? Ő a lehetséges legjobb edző számunkra, s úgy gondolom, hogy számára is megfelelő a Juventus. Kean távozhat-e? Nem, megpróbáljuk megtartani az összes játékost, aki itt van.

Marotta? Nem, nem lesz versengés vele. A Juventusra összpontosítunk, mások pedig a saját csapatukra. Ugyanakkor jól ismerjük egymást, s ismerjük egymás gondolatait."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2114528370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal Jamal 2019.01.02. 16:18:49

@GGábr81: Tudod mikor... Szerintem Dybala akkor is jobb gyors, jól cselez a többi meg nem érdekel.
Én kifejezetten kedvelem a kiccsávót.

2019.01.02. 17:00:48

@Jamal Jamal: De Mbappé gyorsabb és jobban cselez és még a többiben (gólok) is jobb, mint Dybala. :-)

De sajnos nem kell nekünk Mbappékban gondolkodni, ha Dybala helyett szeretnénk egy jobb játékost, annyira messze van Paulo a franciától (legalábbis véleményem szerint).

frenky441 2019.01.02. 17:48:38

@Jamal Jamal: @Il Pjanista: Ez teljesen rossz irány, nekünk nem szélső támadó kellene hanem toronyék Mandzukic tehermentesitésére és majd pótlására (32 éves).
Jelen állás szerint erre szerintem Icardi lenne a megfelelő.
Ramsey-ra visszatérve, mindenképp kell egy minőségibb középső középpályás és nem nyáron hanem most ha nem a Wales-i akkor valaki más, de égetően fontos lenne.

2019.01.02. 18:54:44

@frenky441: Szerintem meg ez a jó irány, szélsőkkel kellene játszanunk és nem Dybalát erőltetni. De két út van: Vagy folytatjuk a jelenlegi játékrendszert Dybalával (vagy mondjuk Iscoval ha erősíteni akarunk), vagy megtartjuk a szélsőinket (akiket nagy kár lenne elpazarolnunk, gondolok itt elsősorban Costára) és hozunk még egy minőségi játékost erre a posztra, jelen esetben Mbappét. CR-Mandzu-Mbappé azért nem lenne gyenge. :)

A csatárposztra meg valóban kelleni fog majd valaki, de lehet, hogy Ronaldot mondjuk két év múlva 36 évesen már nem a szélen kell majd játszatni és Ő lesz a megoldás oda is. Egyébként én Duvan Zapatát már az udinei időszaka óta nagyon kedvelem, szeretem ezeket a hegyomlás méretű játékosokat, akik labdával sem bénák. De most ebben a szezonban nyújt végre olyan teljesítményt, hogy azt mondom szívesen elnézném akár nálunk is. Nálam Ő lenne a jelölt. :-)

Bodnar Daniel 2019.01.02. 19:55:24

Én a fiatal Maradónát igazolnám le kézfej nélkül.

Rivendell 2019.01.02. 20:23:38

Ki fogja Dybalat megvenni,mert idén kuka...pláne 100m felett

2019.01.02. 20:28:23

@Il Pjanista: Dybalának a jelenlegi játékrendszerben egyszerűen nincs helye szerintem,de már maga a rendszer sem egy Dybala-típusú játékosnak kedvez,ugyanis erőfocit játszunk,brusztolunk,ezért nem tud érvényesülni sem Costa,sem Bernardeschi,sem Dybala,és ezért nem tudna Mbappé sem,teljesen mindegy szélső poszton játszik-e,a jelenlegi stílusunktól ő is messze áll. Nálunk birkózni kell,ha Allegrinek lenne 11 Mandzukicsa,ki is küldené mindet. Bocsánat,hogy mindig Mandzukicsot hozom elő,továbbra sincs semmi bajom a tankunkkal,mármint a mentalitásával,a tudása azért mondjuk úgy,hogy sajnos csak néha jön ki,jól érkezik,jól fejel,kiváló az ütemérzéke,de basszus,kettőt nem tud passzolni,könyörgöm,ezt vegyétek észre,Allegri a makacsságával megöli a focit,felesleges Dybalát szidni,ugyanúgy lehetne Pjanicot,a tudása alapján neki sokkal többet kéne hozzátenni a támadójátékhoz,a középpálya statikusságával és a kulcsembereink “átnevelésével” gyakorlatilag elérte,hogy a csapat nagy része mélyen a tudása alatt teljesítsen...

Balage39 2019.01.02. 23:09:22

@fire06: Ha nincs bajod Manzudkiccsal, akkor miért veszed elő ilyen sűrűn? Idei szezonban lőtt 8 gólt, adott 3 asszisztot eddig, az össze fellőtt labda felé megy és ha megtalálja leveszi, megtartja, leosztja vagy elfejeli sokszor a megfelelő helyre. Ezt meg Neked kéne észre venni! Meg azt is, hogy mennyire megvan az összhang közte és Ronaldo között.

2019.01.02. 23:38:01

@Balage39: Azért veszi elő, mert látja, hogy ő a gátja a támadósorban annak, hogy játsszuk a focit. Nem Mandzuval van baj, hanem a filozófiával. A jelenlegi filozófiában azért ilyen eredményes és azért vesznénk el nélküle, mert ő alkalmas (szinte kizárólag) arra a kínlódásos játékra, amit erőltetünk. Meg talán Chiello. Ronaldo meg Ronaldo. Minden futballkörnyezetben kiküzdené a góljait, ha lehetőséget kap.

del pipi 2019.01.03. 04:46:47

bírom! elvileg a walesi-ről szól a téma és így jutottunk el megint a Dybala show-ig...gratulálok!....öcccséééém?!!!!!!

Balage39 2019.01.03. 08:31:27

@Dr. Grant: Máshogy látjuk. Mandzu és CR folyton változtatja a helyét meccs közben, ezzel komoly koncentrációra kényszerítve a védőket, főleg úgy, hogy Roncit amúgy is kiemelt figyelem övezi. Nem látom, hogy ez gát lenne, ugyanis bármelyik másik szélsőnkkel, akiket játsznai látni szeretnél, ezt nem lehet megtenni, merthát furán mutatna pl. Costa középen :-)Arról nem is beszélve, hogy Mandzu a nagy meccseken igencsak oda tudja tenni magát és alevegőben legalább annyire veszélyes mint CR. A támadójáték gondjait véleményem szerint inkább a középpályán kellene keresni, ott vagyunk elfogyva. (nem véletlen ez a cikk sem)
Muszáj lenne belátni, hogy Olaszhonban a taktikáé a főszerep, ezért nincs annyi terület (erről nemrég Ronci is beszélt amúgy egy interjúban), nehezebb a védelmeket feltörni, ezért többet kell brusztolni érte.

2019.01.03. 10:13:51

@Balage39: Mandzukic erős képességeit (fejelés, fizikális erő, küzdeni tudás) kicsit gyengébb képességeit (cselezés, futás, beadás) és szinte teljes hiányosságait (gyors passzos játékhoz, kontrához hozzájárulás) nem lehet máshogy látni.
Mert nyilván ez sok mindent meghatároz.
Azt nézhetjük másképp, hogy ez most előny, vagy hátrány. A játék képe alapján nem előnynek tűnik. De valamit valamiért. Amíg ez a játék van, addig alapember kell, hogy legyen.

Balage39 2019.01.03. 14:12:30

@Dr. Grant: továbbra is tartom, hogy a fő gondunk a középpályán van- főleg annak összekötése a csatársorral hibádzik, meghát nem nagyon lehetett pihentetni,mertnem volt kit- és amíg az nem oldódik meg, nehéz más játszatni. Mandzu képességeit tekintve amiket írtál pro/kontra nyilván egyértelmű, ebben nincs vita, csak jelen esetben sztem kár azt várni, hogy Costa, vagy Berna majd megoldja a gondjainkat, meg a szép focit (amikor persze nem sérültek, vagy nincsenek eltiltva, mert azért ennél többet játszottak volna talán).

2019.01.03. 15:15:21

@Balage39: A középpálya hiányosságait nem is lehet vitatni.

Grinta 2019.01.03. 16:24:52

Sok hozzászólás taglalja mennyire sérülékeny!Ez mégis hogy jött egyeseknél,mikor lejátszott az Arsenal színeiben 355 meccset!?
Kiváló játékos,remélem érkezik nyáron ingyen,vagy most télen minimális pénzért,és sok hívet szerez magának.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása