Bonucci: „Idióták mindig lesznek”

bonucci_leonardo_valogatott_mezben_san_siro.jpgLeonardo Bonucci a portugál válogatott elleni meccset követően az olasz válogatottat érintő taktikai módosításról beszélt, az őt pfujoló szurkolókat pedig egyszerűen leidiótázta.

Az olasz válogatott a Portugália elleni meccs első óráját dominálta, azonban a meccs ennek ellenére gól nélküli döntetlennel zárult.

„Mindent beleadtunk, az első félidőben nagyszerű teljesítményt nyújtott a csapat, és két vagy három lehetőségünk is adódott, amivel megtörhettük volna az ellenfelet.” - mondta a védőjátékos a Rai Sport munkatársának.

„A szünet után a portugál válogatott változtatott egy-két taktikai dolgon, és sikerült blokkolniuk a játékszervező tengelyünket.

Bernardo Silva kiemelten figyelte Marco Verrattit és Jorginhót, azonban ennek ellenére sikerült passzokkal eljutnunk a kapuig, és csak több határozottságra lett volna szükségünk támadásban.”

A San Siróban rendezett meccsen a nézők Leonardo Bonuccit kiemelt figyelemben részesítették, és minden egyes labdaérintését pfujolással jutalmazták, ezzel kifejezve a Juventushoz nyáron visszatérő játékossal kapcsolatos érzéseiket.

„Mindig lesznek idióták a nézőtéren. A csapattársaim és az edző bizalmát élvezem, és számomra ez az egyetlen dolog, ami fontos.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3614378922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuventusFanatikus 2018.11.18. 11:25:21

"A csapattársaim és az edző bizalmát élvezem, és számomra ez az egyetlen dolog, ami fontos.”

Magyarul lesz@rod a szurkolókat, és még le is idiótázza őket. Akkor Mi is ezt tesszük veled. Kezdi szépen visszanyalni magát, erre még csinál egy nagyobb botrányt, nem elég, hogy annyira beszari, hogy nem képes pályára lépni a volt csapata ellen, mert kifügyülik. Ennek az "embernek" egyszerűen nem lehet megbocsájtani, pedig már kezdtem eltűrni a csapatban.

2018.11.18. 11:50:36

Gratulálok az utolsó mondathoz. Ez nem csak az bizonyítja ismét, hogy milyen "sok" esze van, hanem azt is, hogy mennyi gerince. Na mindegy. Legalább a földön tartja azokat az indokolatlan optimistákat, akik szerint emberileg fejlődik, meg tanul. Ezek azért sem lehetségesek, mert mindkettőhöz kellene egy-egy olyan szerv, ami nála nagyon csökevényesnek tűnik.

hurbiny3k 2018.11.18. 11:51:14

@JuventusFanatikus: Mondjuk ez rendben is volna, ha egyes szám első személyben írnád, én kimondottan kedvelem.. hobbim a megbocsátás.. :) Forza

JuventusFanatikus 2018.11.18. 12:13:56

@hurbiny3k: Háááát, Te tudod, jó neked:)... Én nem tudnék neki megbocsájtani, és szerintem rengetegen vagyunk így, ezért is írtam többes számban. Kinek nem inge...

2018.11.18. 12:14:16

@hurbiny3k: :-) Ez mondjuk jó. Tetszik ez a felfogás, habár ritka. Bár így elsőre nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy troll-célú, vagy a hétköznapi életben is olyan vagy, akit nem igazán zavar az, ha rálépnek, vagy "bokán rúgnak" a metrón (vagy buszon) és még ráadásul "be is szólnak neki", hogy miért áll rossz helyen? :-P

hurbiny3k 2018.11.18. 12:16:14

@Dr. Grant: Haragudni szoktam, sőt, goromba is vagyok.. De nagyon hamar elengedem, nem trollkodás..

m.martin91 2018.11.18. 13:14:51

Egyáltalán nem támogattam a visszatérését, függetlenül attól, hogy tudtam, szükségünk van rá. Nem szeretem, amikor hülyének nézik a Juventus-t, és még nagyobb baj, amikor a vezetőink asszisztálnak hozzá. Bonucci jó játékos, de egy végtelenül nagyképű, arrogáns ember, ami ránézésre is látszik, de a nyilatkozataival sem próbálja tompítani ezt a benyomást. Örülök, hogy kifütyülték a nézők.

2018.11.18. 13:40:54

@m.martin91: Jogos. Ráadásul nem is tudom, hogy a Juventus hülyének nézésénél enyhébb, vagy rosszabb, hogy ráadásul lehülyézi...akarom mondani leidiótázza a szurkolókat.
(Kiindulópont: A SZURKOLÓK REAKCIÓJA ÉRTHETŐ ÉS JOGOS.)

alexGicamo 2018.11.18. 13:41:28

@JuventusFanatikus: Ha kussolt volna, jobban járt volna mindenki ... Szerintem .

alexGicamo 2018.11.18. 13:43:53

@hurbiny3k: Max. ha pap lennék , akkor bocsátanék meg neki, de akkor is csak hivatali kötelességből .

Il Principino 2018.11.18. 16:29:21

Ezek szerint a Juve szurkolók is idióták voltak tavaly és idény elején is...
Köszönjük Leo!

Grinta 2018.11.18. 17:06:58

Az van hogy az "idiótákból" élsz Te is kisfiam.Abból van a fizetésed hogy tapsolnak,biztatnak,mezeket vesznek,jegyet a mérkőzésre.Ezt jó lenne ha az eszedbe vésnéd.Nem tisztelted Őket,akik a sajátjaid.Most mondhatnád hogy-de hát Ők sem tiszteltek Téged-viszont nem Ők váltottak csapatot úgy ahogy,nem Ők kunyerálták vissza magukat,csak hogy nyerjenek.Mindent félretéve.Elsősorban a büszkeséget.Szóval csendben kellett volna maradnod.Sőt,beleállni,ebbe az egészbe valahogy úgy,ahogy Zlatan tette akkoriban,mikor kijelentette-hogy egyik csapatból a másikba effektus-teljesen megérti azt a füttyszót amit kap.Szurkolóként,kisgyerekként Ő sem tenne másként.

rockitbaby 2018.11.18. 19:02:55

@Dr. Grant: Az, hogy a szurkolók reakciója érhető és jogos, csak részigazság. A Juventus szutkolóké érhető és jogos, mert nem volt tisztességes, amit csinált. De annak, amit klub szinten csinál - avagy sem -, nem sok köze van a válogatott mezhez. El kellene tudni ezt választani még egy elfogult szurkolónak is. Ha a Milan fanok zabosak, fütyüljék ki azon a bizonyos két meccsen, ha a mieink, akkor a saját mérkőzésükön. De ilyet ne vigyünk ki egy nemzeti csapat összecsapására.

Nem védem őt, mert amit a Juventus szurkolóktól kapott, jogos és érthető volt, de ez szerintem semmilyen szinten sem magyarázható. A válogatottban nem az a lényeg, ki honnan jött, csupán az, hogy meg képes és tud-e meghalni a mezért a pályán. Ha küzd, akkor buzdítsák, segítsék, ha azt látjá, hogy hibázik és beleszarik - amit olasz játékostól nem sokszor láttam még -, akkor ekézzék.

2018.11.18. 21:25:41

@rockitbaby: Ez esetben a Milanosok reakcióját is meg lehet érteni. Én azon sem csodálkoznék nagyon azok után, amit ott (is) művelt, hogy Milanos-Juventusos szurkolók egy csoportja karöltve képviselné azt a véleményt, hogy nem illeti meg az olasz válogatott mezét sem. És innentől már viszont odaillik. Ezt sem szabad elfelejteni és valahol én ezt is meg tudnám érteni. Amikor ilyeneket nyilatkozik egy "fütty" után? Minimális negatív hozzáállás után is mindig igazolja, hogy jogos volt.

GGábr81 2018.11.18. 23:44:41

@rockitbaby: hasonlóan gondolom. Én Juventus szurkolóként nem fütyülném ki egy Juve meccsen, mert azzal a saját csapatomnak ártanék. De nagyon nem örülök neki, hogy visszajött és nem tudom elfogadni amit művelt. Ugyan ezen elven nem lennék olyan "idióta", hogy a saját válogatott csapatom ellen legyek azzal, hogy fütyülök. Az, hogy a játékosok megpróbálják függetleníteni magukat, úgymond kikapcsolni a külső befolyásoló tényezőket, az meg normális. Ezt nagyon sok játékos lenyilatkozta már, hogy elsősorban az edző és a csapattársak bizalma, véleménye számít. Ez nem a néző leszarása, őt nem azért fizetik, hogy úgy táncoljon ahogy a nézők fütyülnek.
A Juventus még ezzel a visszahozással magából csinált hülyét. A lelépésben igen, abban hibás, az az ő sara. De ehhez a baromságot kellett a szeretett csapatunk is. Nem védeni akarom, mert nem érdemli meg, de én nem fütyültem volna egy válogatott meccse, mindegy hogy kinek szurkolok.

babo0410 2018.11.19. 01:08:39

@JuventusFanatikus: Mindig is sz@rt a szurkolókra. Pl. egyszer a Juve ultrák kértek tőle egy aláírt mezt, mondván szeretnék elárverezni, és ebből nem is tudom már milyen beteg gyerekeknek pénzt gyűjteni. Ő egyszerűen csak nemet mondott. De az ultrák akármit akartak tőle, nem volt a válasza. Vagy éppenséggel a stadion bejárata előtt se szeret megállni autógrammot osztani.
Egyszerűen egy féreg. Én nem igazán kedvelem.
És emlékszünk még arra a bohóckodásra, mikor egyszer megvádolták, hogy Vidallal együtt bulizott egy szórakozóhelyen, majd ott balhéztak? Elhitették a világgal, hogy csak rágalom volt. Aztán azóta több helyen olvastam, hogy az igaz volt, másrészt meg Vidal balhéi hallattán hajlamos vagyok azt mondani, hogy igaz. Pláne azok után, hogy Münchenben bírósági eljárás is indult Vidal ellen verekedésért. De ők még egy meccsen ki is figurázták ezt egy gólörömmel.
Én Vidalt is és Bonut is egy balhés pöcsnek tartom. Vidalnak egyszerűen csak nincs agya, viszont Bonu egy igazi féreg.

babo0410 2018.11.19. 01:13:10

@hurbiny3k: Tudod van egy bizonyos pont, ami után az ember már nem tud megbocsájtani. És sajnos az élet meg is tanított rá, hogy ne bizzak meg mindenkiben, és aki egyszer hülyének néz, az másodszor is fog. Sajnos Bonu ugyan ez. Meg lehet, és kell is bocsájtani bizonyos pontig. De azon túl, már nem szabad, hogy az illető hülyének nézzen minket. Vagy bocsáss meg az ellened vétkezőnek, és hagyd, hogy életed végéig rajtad nevessen a hátad mögött? Én inkább mondom azt egy pont után, hogy eddig, és ne tovább!

rockitbaby 2018.11.19. 06:44:10

@Dr. Grant: Továbbra is tartom, hogy válogatott meccsre igenis tudja elkülöníteni a szurkoló a történteket. Válogatott meccsen ne a klub futball köreiből hozott vélt, netán valós sérelmeket hangoztassam. És ezen a ponton egyet kell értsek vele. Aki pusztán ezért megveszi a borsos jegyet, hogy kimenjen fütyülni, ott valami nem kerek. Akkor inkább ne menjen ki. Vagy mint a Juve hazai meccsein, üljön csöndben. De pusztán azért fújjolni, mert mit művelt klub szinten és ezzel megkockáztatni, hogy eggyel kevesebb kulcspasszt adjon a világ végéről, amivel vezethetne a csapat, öngól.

2018.11.19. 08:11:38

@rockitbaby: Oké, tartod. Jogodban áll. Én csak azt az egyet nem értem, hogy azon mit nem értesz/vagy akár nem értesz egyet vele, hogy egy szurkoló miért nem fejezheti ki, ha egy játékos szerinte nem méltó a címeres mezre. Vagy ha kifejezheti, akkor mégis hogyan tegye? Nem mehet reklamálni a szövetséghez. Vagy egyáltalán ki se fejezze az ilyen véleményét, mert a szurkoló feladata a "tapsikolás", jogai meg nincsenek?!?
Azt mondjuk azért remélem, hogy a "vélt, vagy valós sérelmek" részt csak szófordulatnak szántad és nem gondoltad, hogy ez nem eldönthető. Bár én nem sérelemnek hívnám, mert ez a szó a játékos jellemére semmi utalást nem tesz.

2018.11.19. 08:23:05

@GGábr81: Én sem fütyültem volna, de megértem azokat, akik fütyültek és elfogadom. Nagy részben igazat is adok nekik. De úgysem változtat semmin. Teljesen igazad van abban, hogy a Juventus saját magából csinált hülyét ezzel a döntéssel. (Ráadásul most emeltek jegyárakat is.) De ebből következően a klub is bírálható ezért a döntésért. Akár a szurkolók által is. Előfordul, hogy a szurkolók nem értenek egyet a klubbal valamiben és ennek kifejezésére (talán) a legkulturáltabb helye a lelátó. Persze, ha megfelelő stílusban teszik. Sosem értettem azzal egyet, hogy a szurkoló csak egy "droid", akinek csak kötelességei vannak, jogai pedig nincsenek, így azt tehet a klub, amit csak akar, a szurkoló pedig szurkoljon, a véleményét még hagyja otthon. Főleg, ha nem pitiáner dologról van szó.

steven.h 2018.11.19. 11:45:07

@Dr. Grant: Én is rockitbaby-vel értek egyet, külön kell választani a klub és válogatott futballt. A kifütyülése nem annak szólt, hogy nem méltó a címeres mezre, hanem annak, hogy hogyan váltogatott a Juve meg a Milán között, vagy épp annak, hogy nem játszott a Milan ellen hétvégén és most ott volt most fütyülhették..
Az hogy egy játékos gusztustalanul váltogatja a klubjait még nem jelenti azt hogy nem méltó a címeres mezre, épp ezért nem értem a válogatottban történő kifütyülését.

Nem Bonucci az első, aki így vált klubot, mégse vált méltatlanná a válogatott mez viselésére (pl mondjuk Baggio)

rockitbaby 2018.11.19. 13:07:00

@Dr. Grant: Az egy szófordulat. Kár rajta emésztened magad. Kifejezheti a véleményét mindenki, elvégre szólásszabadság van. De ha már megveszi a jegyet és eldönti, hogy kimegy, akkor ne azért tegye, hogy fújjoljon, vagy szitkozódjon. Erre kár a pénzt pazarolni, inkább ne menjen ki.

Az pedig, amit klub szinekben művel, még nem teszi jobban, vagy kevésbé méltónak a válogatott mezre. Szerintem. Az, hogy nincs gerince, vagy tartása, netán önbecsülése, egy emberi dolog, ez van. De ettől még igen is labdarúgó képességek terén van helye a válogatottban. Márpedig a nemzeti csapatnál ez a lényeg, képességek terén alkalmas legyen. Ha már a méltó tényezőt is odaveszed, az már egy ennél magasabb szint, pl a csapatkapitány. Ott igenis számítanak az emberi tényezők.

És akkor egy kérdést ha Te is megengedsz: a cikk melyik sorában olvastad, hogy a szurkolók a "nem méltó a címeres mezre" mesgye mentén ekézték? Ugyanis nem csupán a magyarban, de ha jól emlékszek, még a football-italia-n megjelent cikkben sem volt konkrétan ez leírva. Csupán az, hogy kifejezték mit éreznek irányába. NEM tudhatod, miért szólt a fütty, így azt sem jelentheted ki, hogy azért, mert nem méltó a címeres mezre. Válogatott szinten ha jól emlékszek, nem csinált ilyen ökörségeket, mint amit klub színekben. A következő válogatott meccsen már szólhat neki a fütty eme nyilatkozat miatt.

2018.11.19. 14:28:29

@steven.h: Az, ha gyakran váltogatja, az még talán beleférne. Fogjuk rá. De ő bőven többet tett ennél, így én azért teljesen nem vennék mérget arra, amit írtál a válogatott mezes kérdésben.

2018.11.19. 14:43:42

@rockitbaby: Csak leírtam, hogy jelen esetben nincs értelme ennek a szófordulatnak, hiába hangzik jól. :-) Bonucci múltját ismerve. A "nincs értelme emésztenem magam"...ööö...miért emészteném? Nem ellenem szólt. :-) Így okom sem lenne megsértődni.

A 2. bekezdésed kapcsán csak még egyszer ugyanazt tudnám leírni.

Persze, ha már fáradsz vele. :-) Olvasni sehol nem olvastam, de nyilván megérted, hogy ez nem jelenti az ellenkezőjét sem. Te sem tudhatod, hogy melyik ember mit gondol magában a másikról (jelen esetben Bonucciról) és hogy kizárólagosan egy "tette" miatt fütyüli-e. Valószínűbb, hogy nem kizárólag a klubváltásnak szólt a fütty és ahogy írtad is, a következő meccsen már jogosan fütyülhetik. Ne felejtsük el, hogy nem ez az első ilyen "paraszt" megnyilvánulása. A szurkolók nagy része nem felejt és ő azt már többször kifejtette, hogy egyáltalán nem érdeklik a szurkolók. Szurkolók nélkül foci sem, meg Juventus sem lenne, könyörgöm...
+ CsK + nagy fizetés + nagy tervek + nagy ígéretek...kis túlzással a hirtelen sz**banhagyás a legkevesebb. :-)

GGábr81 2018.11.19. 15:20:27

@Dr. Grant: A klubbot bírálják is rendesen (ezért is), szervezett formában, nem szurkolnak stb.
De szerintem az nevetséges, hogy saját játékost fütyülnek.
Ez tök egyszerű, hogy kik fütyülnek és miért, de szerintem ennek nincs köze a válogatottságnak, legalább is nem szabadna.
Fütyüljenek a milánosok majd a két csapat aktuális meccsén (tudom, most nem játszott), de akkor se a válogatott meccsen tegyék.
A Juve szurkerek, meg ne fütyüljenek, esetleg helyette szervezzenek figyelemfelhívó akciókat (pl 10 perc szurkolás nélkül, háttal a meccsnek, vagy később foglalják el a helyüket...)
Úgyhogy, nem, én nem értem meg őket, mert a füttyel közvetett módon a többi játékosnak is ártanak. Ők nem tehetnek Bonu féreg jelleméről.

CamPIPIone 2018.11.19. 18:19:39

@GGábr81: Hasonló akcióra gondolsz amikor az olasz drukkerek Gigio kapuja mögé X maréknyi játék pénzt dobtak válogatott meccs alatt?

2018.11.19. 19:44:12

@GGábr81: Szíved joga nem megérteni őket. Viszont a többi játékosnak nem hinném, hogy ártanak a füttyel. Profik, akik tudják, mi történik és miért.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7432) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása