Bonucci: „Semmi nem változott az elmúlt évben”

bonucci_leonardo_visszateres.jpgLeonardo Bonucci nemrégiben a válogatott helyzetéről beszélt, és elmondta, nem sok minden változott az elmúlt tizenkét hónapban, sőt, a helyzet talán még rosszabbodott is.

A vb-selejtezőn elszenvedett kudarc után Roberto Mancini vette át Giampaolo Ventura helyét, azonban az Olasz Labdarúgó-szövetségnek továbbra sincs elnöke, és február óta megbízott intézi a szövetség ügyeit.

„Szeretek nyerni, de a vesztes meccseket keserű gyógyszerként nyelem le.  Jól érzem magam, amióta a Juventushoz visszatértem, de több tartalomra van itt szükség.” - mondta a védőjátékos a Lengyelország elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón.

„Szerintem fontos volt Giampaolo Ventura számára, hogy olyan feladatot találjon magának, ahol bizonyíthatja az értékességét. Ő nevelt fel engem, és ezért csak köszönettel tartozok neki. A Svédország elleni párharc után bűnbakot kerestek, de úgy ő, mint mi játékosok hibásak voltunk.

Amikor azt mondta, hogy a Spanyolország elleni meccs után már nem ő volt a szövetségi kapitány, akkor ezt gondolta, azonban mi mindvégig a rendelkezésére álltunk.

Tudván, hogy győzelemre van szükségünk, nagyobb értéket ad a vasárnapi meccsnek, azonban nem lesz egyszerű a győzelem. A kiesés számos negatívumot eredményezne.

Federico Bernardeschi rengeteget fejlődött az elmúlt évben, és ez a folyamat továbbra is tart. Óriási potenciál van benne, és nagyon jó benyomást tett rám. Amikor itt hagytam, akkor egy srác volt, most pedig férfiként találtam itt.

Zieliński? Javulnunk kell technikailag az ellenük játszott első meccsünkhöz képest.  Lehetőséget adtunk nekik a kontratámadásokra, ezért most erre figyelnünk kell.

Lewandowski, Piątek és Milik képes eldönteni a meccset. Szczęsny és én nevettünk és viccelődtünk az elmúlt napokban, de most ellenfelek leszünk, és jó lenne, ha sikerülne gólszerzést követően kellemetlen helyzetbe hozhatnám!

Az olasz futball válsága? Elmondtam már pár napja, tizenkét hónapja visszatértünk a nullára, és azóta semmi sem változott. Lényegében a dolgok csak rosszabbodtak. Talán egy új elnökkel majd előreléphetünk. Az egész olasz futball megérdemelné.

Arra kérném az olasz futball világát, hogy szigorú szabályokat határozzanak meg: már október 12-e van, és a Viterbese városi csapatom még egy meccset sem játszott idén…”

Leonardo Bonucci csak egy évet töltött az AC Milannál, mielőtt visszatért volna múltbeli sikereinek a helyszínére, azonban annak ellenére, hogy fiatal éveit az Internél töltötte, a városi derbin mégis a rossonero csapatnak fog drukkolni.

„Remélem, hogy nagyszerű meccset fogunk látni, de én a Milant tekintem favoritnak. Srácok nagyszerű csoportját és egy kiváló mestert hagytam hátra.”

A harmincegy éves játékost természetesen Cristiano Ronaldo erőszakolási ügyéről is kérdezték.

„Én egy nyugodt Cristiano Ronaldót láttam a héten, amikor együtt dolgoztunk, ezek személyes ügyek, és nem feladatom ezek kommentálása.” - zárta a sajtótájékoztatót a védő.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5414297945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása