Allegri: „Csak 11 kezdőt küldhetek pályára”

allegri_massimiliano_zsebre_dugott_kezzel.jpgSzombat este a Lazio felett győzelmet aratott a Juventus Torinóban, a két gólt pedig Miralem Pjanić és Mario Mandžukić szerezte, viszont a mester sokakat meglepett Paulo Dybala, Douglas Costa és Juan Cuadrado padoztatásával.

„A mai mérkőzés különbözött a Chievo ellenitől, és mindenekelőtt kicsit meggondolatlanok voltunk a mérkőzés elején. A mai napon fennállt a veszélye annak, hogy elsöpör minket a Cristiano Ronaldo torinói bemutatkozásának a lelkesedése, és sokkal türelmesebbnek kellett volna lennünk.” - mondta a mester a Sky Sport Italia munkatársának.

„Paulo Dybala nélkül nehezebb a sorok között passzolni, de egy idő után jól ment a védekezés, a második félidőben pedig lényegesen jobban teljesítettünk.

Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, ez volt az első összecsapásunk egy nagyobb csapattal, és végül jól sikerült a meccs.

Olykor elaludtunk, máskor meg eszeveszettség mutatta a jeleit a játékunkon, szóval kiegyensúlyozottabb játékra kell törekednünk az egész meccsen. A területek csak egy idő elteltével nyíltak meg, és gyorsítanunk kellett volna, amikor az ellenfelek jobban elfáradtak.

A cserék ismét nagyon fontosak voltak, beállásukat követően érződött Douglas Costa, Emre Can és Rodrigo Bentancur hatása a csapaton.

Javulnunk kell tempó tekintetében, jobban kell irányítanunk, illetve jobban kell olvasnunk a játékot, de a középhátvédeink jól teljesítettek a Lazio veszélyes ellentámadásai során.

Az első három fordulóban hetente egy meccset játszunk, azonban szeptember 15-étől hétközi BL-meccsek lesznek, és természetesen mindenkire szükségünk lesz. Számunkra nagyon fontos, hogy a padról beállók megfelelően hozzáadjanak a csapat teljesítményéhez.

Nagyon erős keret áll a rendelkezésemre, és mindenkit ki kell értékelnem. Szükségünk volt a mai napon bizonyos jellemzőkre a középpályán, de a Parma ellen más megközelítést alkalmazhatok.

Paulo Dybala összeköti a sorokat, és Federico Bernardeschi is képes erre, azonban a világbajnokságon szereplők később értek vissza a szezon előtti alapozásra, és nem mindenki tudja ugyanakkorra visszanyerni az állóképességét. A többiekhez képest Mario Mandžukić és Blaise Matuidi más gépházzal rendelkeznek.

Számunkra most fontos, hogy a megfelelő technikával, kiegyensúlyozottsággal és fizikai jellemzőkkel rendelkező kezdőcsapatot válasszam ki. Ez nem jelenti azt, hogy a padon lévők nem vethetők be, de egy adott időben én is csak tizenegy játékost küldhetek a pályára.”

Cristiano Ronaldo a második meccsén sem talált be, azonban ezúttal gólpasszt adott Mario Mandžukićnak.

„Az olasz futball teljesen más a spanyolhoz képest. Cristiano Ronaldo tisztában van ezzel, és nagyon jól megy neki a beilleszkedés. Nagyon alázatos srác, és rendkívül elégedett vagyok azzal a hatással, amit eddig kifejtett a keretre.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1514202853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bianconero 2018.08.26. 09:16:51

Azért kell még idő, hogy Ronaldo felnőjön Mandzukic szintjére, de biztos menni fog neki. Azt se bánom ha csak tavaszra az éles meccsekre. :) A portugál bekk viszont jó vételnek tűnik!

Knob 2018.08.26. 09:42:58

Valószínű most megint le leszek hordva, de mikor láttam, hogy csere lesz és Costa jön be, mondtam a páromnak, hogy biztos az egyetlen jól mozgó és veszélyes támadónkat hozza le...és úgy lett. Véletlen sem a semmit érő, gyakorlatilag Khedira szintje alatt teljesítő Mandzukicot. Erre mikor látom, hogy bejön Bentancur...akkor is biztos voltam benne, hogy a szintén tök egyedül (persze Ő sem hiba nélkül teljesítő) rendes focival próbálkozó középpályásunkat hozza le...véletlen sem a gyakorlatilag értékelhető mozdulat nélküli (és ez már kitart 12 hónapja) Matiudit. Komolyan az eszem megáll. Rohadt nagy szerencséje volt a Mesternek, hogy a Lazio egy hangyaf@sznyival szarabb volt nálunk, mert különben ezzel a felállással és taktikai felkészüléssel olyan pofonba szaladtunk volna bele, hogy még az U9-es korosztály is megérezte volna.

kovta23 2018.08.26. 09:59:36

@Knob: Lehet más lehord majd, de én egyet értek veled. Szerintem Mandzu középcsatárként nincs hasznára a csapatnak. Egy sorral hátrébb vagy a szélen 4-2-3-1 ben többet ér.

mpite 2018.08.26. 10:11:32

@kovta23: Azért sok értékelhető labdát sem kapott tegnap, ahogy Ronaldo sem, amikor ő volt középen... Egy középcsatár hatékonyságát pedig ez eléggé meghatározza.

Sztovicska 2018.08.26. 10:20:53

Igazából az kellene hogy tömjék ronaldot labdákkal. 4-3-3ban talán hatékonyabb lehetne a costa-ronaldo-dybala támadó sor. Középen meg a can-pjanic-bentancur

epaska 2018.08.26. 10:38:11

Amig ez az ember nem tud megválni, Mandzukictól és Khedirától, addig semmi jóra nem lehet számítani. Ráadásul a támadójáték annyira nulla, hogy az már siralmas. A következő nagy igazolás egy új edző kell, hogy legyen, mert ezt a fost, amit produkálunk eladni nem lehet....

HiemannMoc 2018.08.26. 10:58:50

@Knob: Pjanic izomproblémát érzett, ezért hozták le.

Szerintem a keret gyengeségei már most a Lazio ellen is valamelyest meglátszódtak.
Konkrétan minden belsőkp.nk pályára lépett
Sandronak nem volt jó napja, kapott is(jogtalanul?) egy sárgát, logikus lett volna lecserélni, de nem volt rá ember
Másik, ami nyilván szubjektív, de 3 belsőközéppályással többet várnék el védekezésben és támadásépítésben/labdakihozatalban is

Zsolt16 2018.08.26. 11:07:50

@HiemannMoc: Az első perctől azért megnéznék egy Pjanic, Can, Bentancur hármast a középpályán.

jeneiPALI 2018.08.26. 11:20:30

Khedira és mandzu csere kategória, hiába küzd hajt stb, khedirat meg inkább nemis mondom, ilyen kerettel ilyen fos játékot csak allegri tud összehozni,sokan istenitik a nagy ,,taktikust,, nyerunk de hogy nézhetetlen fosjátékkal a bl re ez édes kevés lessz, khedirát elkéne felejteni erre ö kezd , amig ö kezd meg mandzu addig ne számitsunk itt jó támadó játékra, és föleg hatékonyra ne! védekezés oszt majd lesz valami érdekes.nekem egyáltakán nem tetszik mint tavaly volt csak ez akeret jóval erösebb és mégis nulla ajátékunk,

Rivendell 2018.08.26. 11:22:58

@Zsolt16: +1

Hát igen...Marci erre a kp-ra nem ferne be....ja de

Zsolt16 2018.08.26. 11:27:50

Szerintem a 4231 is működhetne ha Khedira helyett Can játszana Pjanic mellett.

steven.h 2018.08.26. 11:31:58

Két meccs ment el, de már mindenki vészharangozik, meg Allegrit szidja, miközben volt egy VB is mindenki későn jött vissza (főleg a támadórészleg), de így is 6 pont a zsákban van. Egyelőre jöjjenek a pontok meg szakadjon át Ronaldonál a gólzsák és szerintem utána jön majd a henger, látszódik hogy mindenki görcsös még Ronaldo is. 3-4 kulcsposztra kell beépíteni embert szerintem nem kell csodalkozni, hogy mind a 3 egyszerre nincs pályán ( tavaly is Allegrinek lett igaza DC-vel) Szerintem nagyjából októberre lesz ez jó, meg azért várjuk meg pl az első BL meccset, ott szerintem egészen más sebességben játszik majd a csapat.

Meccsre visszatérve Berna nagyon jól mozgott, én szurkolok neki, hogy kiszorítsa Cuadradot, sokkal ösztönösebb a srác, jók a meglátásai. Cancelo is kiváló, de őt teljesen kioltja ha Cuadrado játszik és vicaversa. Bonuccit meg még mindig utálom, de azt látni kell, hogy visszajött és tanárian játszott egy megingást kivéve, valamint a felpasszai, oldalvtásai nagyon hiányoztak tavaly. Ronaldonak meg jöhetne a léleknyugtató gól, de ellene még a közepes tudású kapusok is felszívják magukat.

steven.h 2018.08.26. 11:33:33

Ami lemaradt és aggaszt, hogy jelenleg egy db szélső védő cserénk nincs...

Norbijuveforever 2018.08.26. 11:39:38

Sziasztok..Azért azt sem felejtsük hogy ezek a srácok pár hete edzenek együtt..Akik a VB-ről jöttek azok fejben is rajta voltak a saját válogatottjuk taktikáján és idő kell míg mindenki visszaáll..Lehoztuk a meccset 2:0-ra..Ez a legfontosabb..2 meccs 6 pont..Igen valóban a mutatott játék katasztrófa volt de azért arról nem Alkegri tehet hogy valaki nem tud labdát kezelni vagy épp 5 méterre pontossan passzolni..Lehet itt szidni sok mindenkit de sajnos a szurkoló az telhetetlen..Idő kell semmi más..Látszik Ronaldon is hogy egyenlőre mèg ő sem találja a helyet.9 év után egy teljessen új helyzetben találta magát és ehhez idő kell meg neki is és a társainak is..Mandzikicrol annyit hogy lehet ot szidni de sok Juve szurkolon kívül persze akik fotelbol illetve a fifaban talán jobban tudnak mindent szóval rajtuk kívül nagyon sokat lásd a VB-n nyújtott teljesítményét..Őt mèg mindig a világ elit csatárai közt tartják számom..Szóval az hogy a csapat kerékkötője stb az azért elég merész túlzó sott igazi Juve szurkoló szerintem sosem mondana ilyet..Khedira más téma bár tegna pont nem játszott rosszul..szóval türelem kell a játékosok részéről illetve a mi részünkről is..Aztán majd ha beindul a gépezet nyilván jobb lesz minden..Szerintem itt a legnagyobb probléma inkább azok a játékosok és most meg lehet kövezni de pl Dybala Pjanic sajnos erőnlétben sehol nincsenek ..Nézzük a többi csapatban ugyanazon poszton játszó játékosokat..Nem kezdem el sorolni de sajnos erőnlétben gyorsaságban sehol nincsenek..Ha az angol bajnoksagot nézzük ott az erőnlet miatt vesznekek el..a spalanyokban viszont a gyorsaság miatt ..Ez látszott Dybalan is a múlt héten hogy nem tudott együtt működni Ronaldoval mert a portugál fejben sokkal gyorsabb..És Pjanicon is aki sajnos többször fordul és passzol hátrafelé mert mire észreveszi hogy Ronaldo elindult addigra már késő..Ebben volt az egyik legnagyobb leggyorsabb Pirlo akit épp Szundinak becéztek:)..Szóval Allegrinek ezt az egyensúlyt kell megtalálni hogy ezek a játékosok hogy játszhatnak együtt úgy hogy hatékonyak de egyben biztonságosak is legyenek.Mert azért azt senki nem gondolja komolyan hogy majd mindig 1-el több gólt tudunk rúgni :)Az hogy Khedira miért játszik az egyszerű.Valoszinű ő az agyuk olyan játékos Allegri szemében aki pontossan azt teszi amit ő kèr tőle ..Mert azt ugye senki nem gondolja hogy Allegri szándékosan gyengíti a saját csapatát..Bocsánat hogy túl hosszú voltam vagy épp túl őszinte de ezeken azért szerintem el lehet gondolkodni:)Minden Juventinonak nagyon szép vasárnapot és Forza Juve

Norbijuveforever 2018.08.26. 11:43:17

@Norbijuveforever: úgy látszik mèg túl korán van itt Skóciában ezért a helyesírási hibákért is elnézést kèrek:)

kovta23 2018.08.26. 11:45:51

@steven.h: Egyetértek veled. Tegyük még azt hozzá hogy Allegri nagyon tud formát időzíteni és amire kell kész lesz a csapat.Szélső védő poszt most még tényleg lyukas, de ahogy szokott lenni ha kellene ezt is megoldaná Max vagy jobb oldalon Pumukli/Barzagli. Balon akár Chiello. De vész esetén jöhet akár a 3 védős felállás. 3-4-3 v 3-5-2 amihez viszont akad ember.

Rikoo 2018.08.26. 12:12:03

Mandzukic az egyetlen középcsatár jelenleg, szóval elég nehéz lesz őt nem a kezdőbe jelölni.
Cristiano nem az és ez már látszódott Madridban is és a Juventusnál is két meccs után.

Ami Bernardeschit illeti, ő 4-3-3-ban kevés támadónak.
Az ő helye szerintem 4-2-3-1-ben van igazán jobbon, ahol tökéletesen kiegészítik egymást Canceloval és a játékstílusa alapján gyakorlatilag egy 3. középpályásként is képes funkcionálni, mivel megtanult futni és rengeteget jár vissza védekezni.
Ő nem egy agilis támadó, inkább nevezhető támadó középpályásnak és továbbra is amiben fejlődnie kell az a labdabiztonság és az, hogy jobban tudja beosztani az erejét, mert tegnap is látszódott, hogy rengeteget fut és így a játékszituációknál már kevesebb ereje volt, igaz Strakosha egy gyönyőrű góltól fosztotta meg őt.
Egyébként Cristianot is, egészen elképesztő bravúrok voltak ezek.
Szczesnynek is volt egy gyönyörű védése, mikor a kapu mellé ütötte a labdát.
3 nagyon szép pillanata volt ez a tegnapi meccsnek, szerintem.

2018.08.26. 12:52:42

@Knob: +1 Szerintem, aki lehord, az vagy nem érti ezt a játékot, vagy szemellenzőt hord. Kis túlzással az egyetlen problémánk jelenleg, hogy Allegri nem tud kilépni a saját árnyékából. Most is amiatt parázik, hogy néha "eszeveszetten" játszottunk. Vajon Khedira előre rohangálása nem számít annak? Most pedig nincs választása. Meg kell próbálnia megújulni.

venember83 2018.08.26. 12:57:05

@Dr. Grant: ha lesz is megújulás, arra legalább tavaszig várni kell. Nem a bajnokság a legfőbb prioritás, így ez természetes, még ha szurkolóként többet is várna az ember, illetve előbb.

Nathas 2018.08.26. 13:18:56

@Rikoo: a CR részt kivéve egyetértek, őt középcsatárnak igazolták. 4-2-3-1-ben Bernával és Costával (+ a Sandro - Cancelo párossal) a 2 oldalán rugdosni is fogja a gólokat. Igazából tegnap is 2x nagyon közel járt, az első meccsen is csak egy kis szerencse hiányzott.

Rikoo 2018.08.26. 13:26:59

@Nathas: Lehet, hogy annak igazolták, de egyedül középen el van veszve.

2018.08.26. 13:43:11

Fura,hogy az árnyékékkel való felállás senkinek eszébe se jut...Perin-Cancelo,Bonucci,Chiellini,Sandro-Can,Pjanic,Bentancur-Costa,Dybala,Ronaldo
Paulo szerintem maga volna a tökély azon a poszton,rendes középcsatárnak tényleg gyenge,ahogy azt már Allegri mondta is anno,de alapvetően meg lehetne oldani azért,hogy a három legjobb támadó egyszerre a pályán legyen és még a középpálya is meg legyen erősítve.

Nathas 2018.08.26. 13:45:33

@Rikoo: kis szerencsével a 2 meccsen 3 gólt lő, én nem érzem annyira elveszettnek. Bár őt a "BL-re vették", ott kell majd igazán nagyot villantania. Ha leküzdjük ezt a "higgadtnak kell maradnunk" szemléletet és gyorsabb futballra váltunk, akkor hiszem, hogy nagyon is élni fog.

kovta23 2018.08.26. 13:51:09

@fire06: Mi a baj Szczenyvel? Én valahogy nem érzem müködőképesnek a 3 középpályással való felállást. Lehet azért mert kevesebbet van a labda Pjanicnál, de lehet csak aért mert Sami és Matuidi játszik mellette.
Én megpróbálnám viszont a 3-4-1-2 s felállást. Sziszi- Rugani-Bonu-Chiello--Cancelo-Pjanic-Can-Sandro- Dybala -Ronaldo-Costa

Rikoo 2018.08.26. 13:52:17

@Nathas: Én inkább azt érzem problémának, hogy mikor egyedül van középen akkor mindenki ráfigyel és nem jut helyzet közelébe sem.
Legalábbis Madridban sokkal kevesebb lehetősége volt, mint mikor Benzema is a pályán van.
Mandzukic jelenléte is inkább rá van pozitív hatással, mint magára a csapatjátékra.
Viszont, ha ő van fent, mint egyedüli csatár, akkor 2-3 védő folyamatosan csak őt figyeli, vagyis nyilván kevesebbszer jut el helyzetig.

2018.08.26. 14:05:33

@kovta23: Semmi bajom a lengyellel,képzeld oda az ő nevét,ha úgy jobban tetszik!

Nathas 2018.08.26. 14:17:29

@Rikoo: igen, ez igaz. Ugyanakkor a csapatjáték szempontjából az nem semmi, ha 2-3 védőt leköt, ezzel a helyzettel a többieknek kell élniük. Nem várhatjuk el, hogy minden meccsen Ronaldo rúgja a gólokat - és szerintem ehhez van szükség Dybalára, hiszen sem Costa, sem Berna, sem Cuad, sem Mandzu nem gólerős.
Szerintem neki a formációtól függően több szerepe is lesz, el tudom képzelni, hogy a meccs közben váltja a helyét. Erre alapból jó lenne Mandzu, mert képes alkalmazkodni, viszont a játéka sajnos már kevés. Én Dybalával szinkronizálnám össze, ha kihúzódik a szélre, akkor ő lehessen középen.

Valahogy így:
Szczesny
Cancelo-Bonucci-Chiellini-Sandro
Pajnic-Can
Berna-Dybala-Costa
Ronaldo

ha pedig váltani kell, akkor átállnak 4-3-3-ra
hátul ugyanaz
Berna-Pajnic-Can
Costa-Dybala-Ronaldo

Alapcsapatnak ezt erőltetném, váltani pedig nyilván mindig lehet.

Rikoo 2018.08.26. 14:27:33

@Nathas: Nem tudom, én nem így érzem. Én Dybalát érzem kevésnek. Mióta Mandzukic és Dybala a Juventusnál van, érdemes összehasonlítani a két játékos milyen hatással volt a csapatra a BL-ben.
És tudtommal a BL a legfőbb célja a Juventusnak a következő szezonokban.

HiemannMoc 2018.08.26. 14:28:49

@Rikoo: most úgy őszintén, ki volt az utolsó, aki nem volt láthatatlan középcsatárként ? :D

Rikoo 2018.08.26. 14:34:42

@HiemannMoc: Na látod, pont ez a lényeg. Cristianot felesleges arra a posztra "elpazarolni".

rockitbaby 2018.08.26. 14:52:02

@Nathas: Szerintem pedig sokkal többet mutatna a csapat egy 4-1-4-1-el. Cancelo,Bonu,Chiello, Sandro-Can-Berna,Benta,Dybala,Costa-CR7. Igény szerint ebből tudnánk 433 vagy 4231et is domborítani, cserék nélkül. De még akár egy 442 is beleferne.

Keresztes András 2018.08.26. 14:58:14

Ezzel a kerettel, ami talán a legerősebb a többi csapathoz képest, örömfocit kéne játszani és nem ezt az elképzelés nélküli , izzadtságszagú fost amit eddig láttunk, ha ez továbbra is így marad az csakis Allegri felelőssége...

2018.08.26. 15:45:22

@venember83: Igen, majdnem minden évben szokott lenni egy kis előrelépés tavasszal - a tavalyi évet kivéve - játékban. Ebben tudom, hogy nem várható más. Allegrinek most inkább játékfelfogásban, hozzáállásban, elvekben kellene komolyabban megújulni. Szerinted ennek is függvénye a tavaszi BL-rajt? Meg úgy egyáltalàn, képes lehet rá? Mert itt komolyabb dolgokba kellene belenyúlnia, mint hogy éppen hány csatárt használ.

steven.h 2018.08.26. 16:05:44

@Keresztes András: Ez a keret 3 hete edz együtt, könyörgöm, azért kis racionalitást vigyünk már az elvárásokba. Ráadásul most vannak túl az alapozáson, még nehezebbek a lábak is. Sarri se 3 hét alatt tette össze azt a Napolit, mondjuk nyerni semmit nem nyert vele, de az már mindegy. Az örömfoci is csak akkor megy ha a játékosok már ismerik egymást. Az elmúlt 2 meccsen jobban játszottunk mint tavaly bármikor, és még most kezdődött a szezon.

venember83 2018.08.26. 16:33:53

@Dr. Grant: a pesszimista és korlátozottan Allegri-kedvelői énem miatt inkább nem válaszolnék erre a kérdésre.

2018.08.26. 18:40:20

@venember83: Köszi, válaszoltál. ;-) Hasonlóképpen érzek én is. Akkor bízzunk valami Isteni beavatkozásban.

Nathas 2018.08.26. 21:10:38

@rockitbaby: nagyjából én is így látom, meccs közben lehet váltani.

@HiemannMoc: jó hogy nem azt mondod, hogy felesleges egy középcsatár. Icardi és Immobile is milyen haszontalan a Serie A-ban.

@Rikoo: ezt másképpen látjuk, majd az idő eldönti, ha. Viszont tavaly Te is sokat szidtad Mandzukicot.

@Keresztes András: az örömfoci nyilván nem azonnal jön, azonban szerintem is nagyon fontos lenne, hogy Max hagyja játszani a játékosokat. Sandro, Cancelo, Dybala, Ronaldo, Costa, Cuadrado, Bernardeschi és Pjanic játéka sem ez a retro olasz foci, még ha az utóbbi 3 tud ahhoz is alkalmazkodni. Én úgy hiszem, hogy Alves is a túlzott kötöttség miatt lépett le 1 év után.

epaska 2018.08.26. 21:33:18

Olaszországban nincs még egy, a Juventuséhoz fogható keret. Az ilyen Chievo féléket sebességben, technikában és kreativitásban a földbe kéne döngölni. Nem is értem, hogy a nagy brandközpontú vezetőségnek hogy fér bele az Allegri által játszatott szar. Ezzel nem lehet szurkolókat vonzani...

Il Principino 2018.08.27. 05:26:49

Tavaszra kell minden fronton versenyben lenni és csúcsformában is,arra összeszoknak a fiúk!Addig senki sem várhatja el,hogy 2 meccs után brillírozva nyerünk és azt se várja el senki,hogy Ronaldoval mi leszünk az új Reak Madrid és megszórjuk az ellenfeleket!
Gyorsabb játékot meg hogy várhatunk el szintén,amikor terület alig van a felállt védelemmel szemben...összeszokatlan és csiszolatlan a támadógépezet is egyelőre,sok az egymást meg nem értés,passzhibák,hibás elmozgások stb. láthatóan még jelen vannak sokszor..Alapozás utáni kifacsart játékosok (plusz a vb miatt) is..Allegrinek újból meg kell találni erre az idényre a taktikáját és a csapatát,de idő kell neki..Amíg meg jönnek a győzelmek addig pont leszarom milyen játékkal nyerünk,inkább legyen ilyen a csapat,mint a szépségben milliószor belehaló és eredménytelen Arsenal! :)

pedronegroo 2018.08.27. 09:11:22

Nincs itt semmi gond felesleges a pánikgombot nyomkodni, éveleji forma még nem szoktak össze a fiúk, egy Chievo amúgy se könnyű ellenfél a Fior is csak egy hatost gurított nekik. Na de majd a Parma ellen lehet bizonyítani persze fő az óvatosság és első a védekezés nehogy meglepjen minket a pármai támadógépezet.... És CR7 is egyre jobb lesz, ha máshogy nem majd tizenegyesekből csak összejön neki pár gól.

2018.08.27. 10:03:52

@pedronegroo: Ez az év eleji forma tavaly év eleje óta rendületlenül kitart...

pedronegroo 2018.08.27. 10:16:59

@fire06: Nálunk mindig év eleje van és különben is a szezon még el se kezdődött....

GGábr81 2018.08.27. 13:15:51

@fire06: A mesternek eszébe jutott. Valahol olvastam tőle egy nyilatkozatot, ami nagyban hasonlított erre. De ott kitért a Ronaldo Dybala Costa hármas együtt alkalmazására, hogy szerinte jól működhet majd ez is. Mondjuk ott a felállást nem részletezte, de ezt a hármast említette.

GGábr81 2018.08.27. 13:19:39

@pedronegroo: Pont ezt kérdeztem, hogy mit hallani, mit mondott Alle. Mikor kezdődik a szezon?

2018.08.27. 13:46:04

@fire06: Allegrinek eszébe jutott, csak még mást kisérletezik. ;-) De azért biztos, ami biztos Khedirát ne felejtsd ki a kezdőből. :-P

2018.08.27. 13:47:40

@GGábr81: Lehet, hogy tévedek, de úgy rémlik, hogy az idei szezonban erre még nem tért ki. :-)

rightinthenuts91 2018.08.27. 15:10:03

Szerintem már csak ha a szándékokat nézzük, jobb volt a Lazio meccs, mint tavaly év végén akármelyik Juve meccs. Az a sok elb*szott passz, ha mind embert talál, simán lehetett volna 5-0 legalább. Tavaly nagyjából abból a 2-3 helyzetből kellett gólt lőni, ami kialakult, most meg pont az ellenkezőjét látom. Csak hát nem egy Khedirát kéne berakni középre, meg Mandzukicot szélre - szerintem Ő csak a bl-ben hasznos. Ha kicsit önzetlenebbek lesznek a játékosok + jobban megértik Ronaldo mozgását, jobb lesz. Egyébként szerintem a védelem sokkal stabilabb Júdással, azzal legalább nem lesz baj :).

2018.08.27. 16:53:32

Javulni kell tempó terén...Khedirával,Mandzukiccsal meg Matuidivel...jó lesz ez bro,nyomjad!

.Bulldeo 2018.08.27. 17:09:24

@fire06: Matuidivel lehetne amúgy tempós, gyors focit játszani, abban a fasziban van energia, akarás, és a passzjátéka is abszolút rendben van, csak tavaly túl sokat játszott. Ő sem mai csirke, nyugodtan padozhatna minden második meccsen, akkor szerintem nagyon hasznos tagja lehetne a csapatnak.

2018.08.27. 17:33:57

@.Bulldeo: +1 Annyi kiegészítéssel élnék, hogy szerintem 1 meccsen belül kellett túl sokat dolgoznia a kisegítésekkel és nem csak a saját feladatait ellátnia. Szerintem lehet, hogy ez még jobban kifárasztja.

.Bulldeo 2018.08.27. 17:59:01

@Dr. Grant: ez így van, csak nem akartam már megint leírni a "K"-betűs tényezőt;)

2018.08.27. 21:25:41

@.Bulldeo: Én is próbálom kerülni. ;-)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3379) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4151) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása