Nedvěd: „Célkitűzéseink soha nem változnak”

nedved_pavel_unneples.jpgPavel Nedvěd is megszólalt a minap megrendezett gálamérkőzés kapcsán, amelyen sok új játékos bemutatkozott, a cseh legenda pedig kiemelt néhány kissé háttérbe szorult érkezőt is.

„Számos alkalommal átéltem ezt a csodálatos és egyedi érzést Villar Perosában.” - idézi az alelnök szavait a JTV.

„Az esemény révén az új játékosoknak meg kell érteniük, hogy mit is jelent a Juventus futballistájának lenni. Ez különleges nap, és ezek a különleges szurkolók egyértelműsítik, hogy miről is szól a Juventushoz tartozás.

A szurkolók melegszívűek, és azonnal felmérték, milyen fából is faragták az új játékosokat. Örömömre szolgál, hogy ezt a napot az Agnelli és Elkann családdal tölthettem. Ők testesítik meg a Juventust.

Az elnök beszéde? Játékosként a libabőr kerülgetett. Tisztában voltam azzal, hogy mit jelentett az Agnelli család Olaszországban és a Juventus számára, ezek a beszédek nagy energiával szolgáltak számunkra.

Különleges, hogy itt lehetünk. Az összes játékos számára különleges ez az első naptól.

Cristiano Ronaldo? A portugál klasszis érkezésével ismét megerősítést nyert a Juventus szintlépése Európa legnagyobb klubjai közé.

A tény, hogy sikerült leszerződtetni Cristiano Ronaldót a Juventushoz, kivételes eredmény. Ez kicsit több ígérettel szolgál a jövőt illetően, illetve jelentős dolog az olasz futball számára is.

Emre Can? Kevés szó esik róla, pedig a vezetőség egyik fontos szerzeménye. Európa összes jelentős klubja meg akarta szerezni őt, de nekünk sikerült. Futballistaként sokat tesz hozzá a játékhoz, és emellett taktikailag és technikailag is tökéletes játékos.

Tipikus német futballista, aki képes jól használni a labdát. A jövőben majd meglátják, mennyire nagyon fontos lesz a csapat számára.

João Cancelo? Ő is fontos igazolás számunkra. Nem sok hozzá hasonló karakterű, technikájú és élénkségű játékost láttam a Juventus mezében. Szerintem fontos játékosnak fog bizonyulni a szezon során, különösen a nemzetközi meccseinken.

A célkitűzéseink soha nem változnak. Számunkra az a fontos, hogy az összes meccset megnyerjük, és ezt szeretnénk már a Chievo elleni meccstől fogva bizonyítani.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3514178765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.08.13. 22:55:27

Igaza van,Canról talán túl kevés szó esik,pedig ő nagyon jó játékos ingyen ajándék!

Grinta 2018.08.13. 23:08:48

@fire06: 16 milliós aláírási pénz fejében érkezett!Ingyen jött,de gyakorlatilag fizetni kellett érte.Jóval a piaci ára alatt,azért teszem hozzá!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása