A PSG Bonuccira is igényt tarthat

buffon_bonuccival.jpgA Tuttosport értesülései szerint a Paris Saint-Germain nem csak Gigi Buffon megszerzését tűzte ki célul, de lecsaphat akár az AC Milant erősítő Leonardo Bonuccira is.

Úgy tűnik, hogy a Juventust negyvenévesen elhagyó legenda még nem kíván búcsút mondani a zöld gyepnek, ezért folyamatos téma a PSG-hez szerződés lehetősége, és lényegében már hetek óta csak a hivatalos bejelentés hiányzik.

A Tuttosport cikke szerint azonban a párizsiakhoz egy másik olasz válogatott is csatlakozhat, miközben Marco Verratti az elmúlt év gyengébb teljesítménye után akár el is hagyhatja a Parc des Princes gyepét.

Leonardo Bonucci tavaly nyáron csatlakozott sokak megrökönyödésére az AC Milan együtteséhez egy 42 millió eurós ügylet keretében, azonban a milánóiaknak a komoly nevekkel tarkított átigazolási időszakot követő első évben nem sikerült áttörő sikert elérniük, most pedig az UEFA büntetéseket helyezett kilátásba az FFP megsértése miatt.

Amennyiben a kölcsönöket felvevő Yonghong Li nem képes új befektetőt találni a klub számára, és ha az UEFA megvonja az EL-indulás jogát a rossonero klubtól, akkor nem zárható ki, hogy a szebb időket megélt klubnak pénzzé kell tennie több játékosát.

Leonardo Bonucci minden bizonnyal komoly erősítést jelentene a párizsi védősor számára, azonban a párizsi klub is érintett az FFP megsértése miatt, így bármilyen átigazolásra csak június 30-a után kerülhetne sor.

Nem meglepő módon az AC Milan természetesen jelenleg elzárkózik bármilyen üzlettől, hacsak a klub helyzete nem válik kritikussá.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2414051974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DegerFaCan 2018.06.16. 14:10:58

Én szeretném Verrattit vessetek meg :/

Drotkoszoru 2018.06.16. 14:12:26

@DegerFaCan: Elférne szerintem is. Bár az ára és a fizetése nagyon nem mindegy. Ilyen 70 millió €-ért, meg 8 millió €-s fizetésért már nem kellene.

.Bulldeo 2018.06.16. 15:08:02

Hát ha Buffon az áruló Bonuccival pacsizgatna a PSG mezében, az nagyon fájdalmas lenne. Egy jó kis trükkös transzferrel még Pogbát is behúzhatná a sejk, csak hogy tovább forgassa a tőrt.

Rocky80 2018.06.16. 16:00:20

Égetheti magát akár ott is, kit érdekel?

pott70 2018.06.16. 16:27:01

Bonucci egyáltalán nem érdekel,menjen ahova akar,de Buffon fáj.Nagyon fáj.Itt kellett volna tudni tartani.

2018.06.16. 18:18:24

@pott70: +1 A balf**** bonucci senki sem érdekel, de Buffon....ejjjjj.

Juvetto 2018.06.16. 20:03:15

@.Bulldeo: És akkor ott van még a született gentleman, Danika is.

2018.06.16. 20:07:31

Buffon senkit nem árult el...ha itt továbbra is első számú kapus lehetne,és valljuk be,nyugodtan lehetne,akkor itt maradt volna. Miért jobb az,ha valaki Kínába megy el levezetni? Miért fáj az,hogy Buffon még nem akar levezetni?! Szégyen,hogy el kell innen igazolnia úgy,hogy még védeni akar...

NagyonJuve 2018.06.16. 20:27:50

@fire06: imádom buffont és mindig is szeretni fogom de már 40 éves! Nem lessz fiatalabb és már szerintem saját imidzsét rontja egy kicsit. Értem én hogy nem akar visszavonulni de már itt az idő. Kapott volna munkát az elnökségi tagok között. Van hogy mi is ragaszkodunk dolgokhoz de fel kell ismerni mikor engedjük el. Nehéz de meg kell tenni.

2018.06.16. 20:50:23

De ő 40 évesen is Buffon. Nem rajta múlt az idei szezon se!

CsakÚjváros 2018.06.16. 21:12:56

@DegerFaCan: Megvetlek :D 1 forintot nem adnék érte :)

m.martin91 2018.06.16. 21:53:21

@NagyonJuve: Senkit nem érdekel, hogy 40 éves. Kiváló állapotban van fizikálisan és mentálisan is. A kor nem számít. Nézd meg, milyen szinten védenek a fiatalabb "sztárok".

NagyonJuve 2018.06.16. 22:09:10

@m.martin91: buffon az buffon mindig is az lesz de már csak árnyéka magának. Egy középszintű kapus már! Rossz kimondani de már nem ar égiek a reflexei sem. Már az idén is biztosabb volt a lengyel és buffon csak a neve miatt védett meg tiszteletből iránta. Ezzel az erővel vissza is hívhatjuk del pierot meg nedvedet is és nyerjünk bl t! Ezzel az erővel lichit is kárnak pazaroltuk el egy arsenal minőséget lát benne. Gyorsan barzanak is még egy 3éves szerződést meg chiellonak is! Pirlot is vissza hívhatnánk van benne még egy jó szezon! Aztán mikor akarunk eegy 31 évest hozni akkormegmindenki öregezik!

m.martin91 2018.06.16. 22:59:03

@NagyonJuve: Szerintem Buffon jelenleg is a világ legjobb kapusa. Ezt nem tiszteletből, vagy rajongásból írom, hanem ez a véleményem. Borzasztóan túlhypeolt kapusteljesítmények vannak a világ futballjában.

babo0410 2018.06.17. 03:26:50

@DegerFaCan: Nagyon egyetértek. Ha megy, igazoljuk le mi Verrattit. Szerintem nagyon jó játékos, és itt magára találhatna.
@fire06: @NagyonJuve: NagyonJuvével nagyon egyetértek. Del Piero is és most Buffon is azért távoz(tak)nak, mert nem ismerték fel mikor kell abbahagyni. Szerintem Buffonnak fel lett ajánlva az a lehetőség, hogy a lengyel, akinek a nevét még mindig nem tudom rendesen leírni, lesz a legtöbb meccsen, ő kevesebbet fog védeni, és ez nem tetszett neki szerintem. Ő szeretne még védeni, mint első számú kapus. De ez egy BL-re törő csapatál nem lehetséges. Viszont a PSG szerintem mint reklámarcot akarja megszerezni. De sajnos félek attól, hogy Buffonnak lesz pár gyenge meccse. Sajnos már idén is azt láttam, hogy a korábban stabil kapusunk sokszor bizonytalan. Olyan szituációkban láttam hibázni, amikben koránóbban magabiztosan védett.
Sajnálom, hogy nem vette észre mikor kne abbahagyni, de kívánom neki a legjobbakat. És ha még első számú kapus lesz a PSG-ben, akkor kívánok neki egy tökéletes szezont.

2018.06.17. 09:05:25

@babo0410: Szerintem a Psg-nek nincs szüksége több reklámarcra,ilyen tekintetben jól el vannak eresztve,ráadásul Buffon erre a feladatra teljesen alkalmatlan is,soha nem volt ő reklámarc. Egyszerűen azért van szükség rá,mert túl sok a magától elszállt kis senkiházi és kell nekik egy potenciális vezér,akire mindenki felnéz.
Egyébként talán hibázott párat Gigi,de soha nem nyújtott konstans rossz teljesítményt,minden kapusnak vannak hibái,de soha nem tört meg tőle,ha volt egy rosszabb meccse,a következőn már kulcsszerepben volt,a Tottenham ellen is meccsben tartott minket,a Real elleni visszavágón is esélyt adott,a bajnokságban is hibátlanul dolgozott...semmi nem indokolta volna a cserepadra ültetését a lengyellel szemben,csakis a kora...

2018.06.17. 09:08:09

Mellesleg...ha te egy BL-győzelemre törsz a csapatoddal,kit állítasz be a csapatba Buffon helyett?@babo0410:

2018.06.17. 10:02:48

@fire06: Nagyon szeretem Buffont, de nekem pont a Tottenham elleni meccsek után vált világossá, hogy a jobb kapus ül a kispadon. A 3 gólból 2-ben is egyértelműen benne volt. Szczesnyvel szerintem könnyebb lett volna továbbjutás.

m.martin91 2018.06.17. 11:04:14

@babo0410: Szerinted mi az Isten a Paris Saint-Germain, ha nem egy BL-re törő csapat? Buffon Párizsba igazolásának épp az a lényege, hogy Buffon nem kíván levezetni, ha nem lenne lehetősége topcsapatban védeni, akkor a visszavonulását jelentette volna be, nem a Juventus elhagyását. Azért igazol a PSG-hez, mert magas szinten, BL győzelemért játszhat. Azért hozták létre mesterségesen ezt a csapatot, azért igazolnak sztárokat, köztük 222 millióért Neymart, hogy végre BL-t nyerjenek, ember.

steven.h 2018.06.17. 11:35:27

@m.martin91: Az tény, hogy Buffon nem pont olyan állapotban van, mint egy 40 éves, és kapusoknál teljesen más a helyzet, mint egy megőnyjátékosnál, viszont idén sajnos nekem sem volt már meggyőző, még ha idén még ő is volt a legjobb. Rengeteg labdát csak ütött és a beadásokra sem úgy jön ki (vagy inkább ki se jön) mint régen és Barzagliból kiindulva nem lehet tudni mi lesz jövőre. Sem a Juve kapujában sem más csapat kapujában nem akarom hogy megégjen és rombolja a mítoszát és szerintem jónéhányan gondolják a PSG-hez való igazolását rossz döntésnek.

Másik, hogy a régi real felfogás jól mutatja, hogy attól mert csilliárdokért igazolsz még nem fog BL-t hozni, a PSG se fog nyerni addig míg nem találnak egy normális edzőt, Tuchel nem az.

Rikoo 2018.06.17. 11:57:33

@steven.h: "Sem a Juve kapujában sem más csapat kapujában nem akarom hogy megégjen és rombolja a mítoszát és szerintem jónéhányan gondolják a PSG-hez való igazolását rossz döntésnek."
Hasonlóan gondolom én is. Majd kiderül mi lesz, de reméljük a legjobb döntést választja, akármi is az.

m.martin91 2018.06.17. 12:47:33

@steven.h: Nekem az a véleményem, hogy ha már bejött neki egy ilyen ajánlat, hogy topszinten folytathatja a pályafutását, akkor a lehető legjobb opció lépett érvénybe a PSG-vel. Szerintem ritkábban kell majd játékba avatkoznia a PSG-nél, és a nyomás is kisebb lesz rajta, mint a Juventusnál, hiszen a PSG és a többi csapat között jóval nagyobb a szakadék a francia bajnokságban, mint a Juventus és a többi olasz között. Jól mutatja ezt a tényt, hogy a PSG a két legnagyobb sztárja nélkül, akik egyben a világ két legdrágább játékosa is, hetet vágott a második helyezett Monacónak a bajnokságban. Ha már távozik a Juventustól, Párizsban a legmegfelelőbb helyre kerül, hogy a mítoszát még véletlenül se rombolja le, vagy ne essen csorba rajta. Akárhonnan is nézzük, semmi sem indokolja, hogy befejezze a pályafutását, hiszen a fizikális állapota bőven lehetővé teszi, hogy védjen, pláne a mostani világban, ahol nincsenek kimagasló kapusteljesítmények. Szerintem hatalmas hiba lett volna, ha a közvélemény nyomására a visszavonulás mellett dönt.

m.martin91 2018.06.17. 12:51:32

@steven.h: Az lemaradt, hogy a PSG-t illetően nem az volt a kérdés, hogy nyernek-e BL-t, hanem hogy van-e esélyük rá. Sosem tudhatod, mi történik az adott szezonban, mi is elmentünk kétszer a döntőig, és most a Liverpool is elment. Bármi megtörténhet. Lehet, hogy még az elődöntőig sem jutnak el az elkövetkezendő két évben, amíg Buffon ott játszhat. De nem ez a lényeg, hanem hogy az esélyük megvan a győzelemre, hisz ezért igazolták a sztárokat, ezért költenek a csapatra csilliárdokat.

Glivenko 2018.06.17. 13:27:17

Buffon még most 40 évesen sem hibázik többet, mint a legjobb korban lévő sztárkapusok. Neuer is kap érdekes gólokat, De Gea pont most védett be egy lövést, stb...
Buffon teljesen rendben volt ebben a szezonban. Hogy a következőben mi lesz, azt nehéz megmondani. Ha maradt volna a Juvénál, talán könnyebb dolgunk lenne, de most új környezetbe kerül majd, ami akár ronthat is a teljesítményén, hiszen nem beszéli a nyelvet, nem azokkal a társakkal játszik, mint eddig, más lesz a bajnokság, mások az elvárások. Lehet, hogy most kellene abbahagynia, de ha kap egy jó ajánlatot akkor miért ne fogadja el? Az is lehet, hogy továbbra is klasszis formában véd majd.
(Bonuccit meg csak zárójelesen említem meg. Ha tényleg családi oka volt annak, hogy a Milanba ment kedvezményesen, akkor nem fog távozni. Ha mégis elmenne a PSG-be, vagy máshova, akkor csak egy újabb bizonyítékát adná, hogy milyen ember...bár eddig is tudtuk, hogy miféle. :) )

2018.06.17. 13:54:55

Amilyen teljesítményt hozott,esély nincs rá,hogy leromboljon bármilyen mítoszt is,sőt...elég szomorú,hogy mi nem vagyunk partnerek abban,hogy nálunk építse tovább! Talán már nem a világ legjobbja egyertelmuen(szerintem egyébként az),de elfogulatlanul is még mindig top 5-ös kapus,nagyon kevesen tudják akár helyezkedésben,akár reflexekben felvenni vele a versenyt. Szcseszny nagyon jó kapus,ezt nem tagadom,de sose volt és nem is lesz top! Amire Buffon képes,arra a világon csak nagyon kevesen(De Gea,Courtois,Oblak,Neuer...),egyik se a mi kapunkban fog állni jövőre. Gigi viszont állhatott volna...

alexGicamo 2018.06.17. 14:02:16

Bonucci nem érdekel, az én DRÁGA GIGIM igen .
Megvárom, mi lesz a vége, mit mond majd ő maga, s azt kommentálom .

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

venember83 2018.06.17. 17:41:25

@pott70: engem inkább az zavar, hogy máshol erősítésnek tekintik a Juventusnál elkótyavetyélt játékosokat, egy olyan Juventusnál, amelyik bár olykor BL-döntőbe jut, és a szurkolóknak az eredményekre sok panaszuk nem lehet, de a csapat a végső lépést képtelen megtenni. És bizony úgy gondolom, hogy ezek az elkótyavetyélt játékosokban lévő klasszis teljesítmény hiányzik ahhoz, hogy végre Európa trónjára üljön a Juve ahelyett, hogy az elveszített BL-döntők számát tekintve rekorder legyen.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása