Buffon napokon belül aláírhat a Paris Saint-Germainhez

buffon_gigi_bucsu_stadion.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint a Juventus legendája, Gigi Buffon nem fejezi még be pályafutását, s egyre közelebb a megállapodás a francia bajnok Paris Saint-Germainnel.

A 40 esztendős klasszis szombaton, a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen játszotta utolsó mérkőzését a Juventus mezében, s ugyan már a csütörtöki sajtótájékoztató alkalmával kijelentette, hogy 17 esztendő után elhagyja a klubot, elárulta, hogy megfontolásra érdemes ajánlatokat kapott.

Először a Le Parisien számolt be róla múlt héten, hogy a francia klub két évre szóló szerződést kínál Buffonnak, majd a hírt a Sky Sport Italia is megerősítette.

Az olasz hírforrás most azt állítja, hogy a felek már csak az utolsó részleteket egyeztetik egymással, mielőtt aláírnák a szerződést.

Buffon klubváltása akár már szerdán hivatalossá válhat, amennyiben a tárgyalások nem hoznak váratlan és drámai fordulatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5613990380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex8610 2018.05.21. 13:17:15

Nem értem ha még úgy érzi bírja ilyen szinten ami egyébként látszik is rajta akkor miért nem marad itt? Miért nem itt fejezi be? Nagy szükség lenne rá a csapatnál.

doki0326 2018.05.21. 13:23:15

@Alex8610: mert a kókler angnelli nem akarja !!!Nem kívántak neki új szerződést adni csak a vezetőségbe ülhet le ha ahhoz lenne kedve !De ha védeni akar keressen más csapatot!Szerintem ez lehet mást nem tudok elképzelni!!

Alex8610 2018.05.21. 13:29:46

@doki0326: közben olvastam amit többen a Mercatoba írtak de nekem akkor sem tetszik ezaz egész.Ha jól emlékszem volt egy cikk tavasszal amiben azt írták hogy Giginek feleznek a fizetését ha marad meg ugye nem lenne első számú kapus ami ha igaz több mint méltatlan. Nyilván nem tudjuk mit beszelhettek de hogy máshol fog védeni és pont a PSGbe...Kis köcsög Neymar biztos tudni fogja miaz a tisztelet.

Flachs 2018.05.21. 13:35:43

Ezt èn sem èrtem. De ha ez igy is lesz. Gerinctelen vezetösèg szolgàlhatod a klubbot több èven keresztül lehetsz te klubb hü semmibe veszik ezt több ször bizonyitottàk. De az is lehet hogy Buffonnak elèg a 7 bajnoki cim uj motivàciot keres ès esèlyt ad hogy hàtha màshol megtudja nyerni az àhitott BL serleget. Mert itt mig ilyen Matiudi sturaro fèlèk fociznak addig nem lesz sansz . Sajnàlom mèg 2èv tuti van benne.

NagyonJuve 2018.05.21. 13:38:39

Nem akartam hozzászólni egy buffonos cikkhez sem. Sajnálom hogy visszavonul de legyünk reálisak. 40 éves! Mindent megnyert amit csak lehetett kivéve bl. Messi meg nem nyert vb t. Ha most elmegy a psg be alá ás mindent. Egy olyan csapathoz aki csak zsoldosokat foglalkoztat. Nagyon remélem hogy leül egy iróasztal mellé és segíti tovább a juvet. Nem lenne méltó befejezés ha mondjuk cserepadra szorulna a zsoldos klubban. Mondott sok okosat buffon de most úgy érzem totál ellépett a realitás talajáról.

Zsolt16 2018.05.21. 13:45:11

Mi lehet a fő indok, amiért a PSG-t választaná? Esetleges BL győzelem, a pénz, új tapasztalatok, vagy mi? Szerintetek?

TYUKI 2018.05.21. 13:45:32

@NagyonJuve: igazad van! Nekem is nagy csapás csalodás ha tényel átmegy egy másik csapatba! Max a Parmat tudnám elképzelni!

Juvetto 2018.05.21. 13:59:18

1. Ez meglepne. Nagyon nem érteném, de egy kicsit talán mégis.
2. Gigit mindig, minden körülmények között imádni fogom. Soha a büdös életben nem fogom megkérdőjelezni a döntéseit. Sem jogom, sem szívem nem lenne hozzá.
3. A Juventust mindig imádni fogom. A mindenkori vezetőségi garnitúrától függetlenül. A lényeg állandó: "Fino alla Fine".

Il Principino 2018.05.21. 14:00:07

Ha folytatja,akkor inkább a Parma,ha pénz akkor USA stb..
PSG népszerűsíteni akarja magát(Beckham),Gigi jó reklámarc Neymar mellett és a keret minőségi,tán épp egy ilyen vezér hiányzik onnan,aki összerántja a sztárokat egységgé,a fene tudja...
De ez mindenképp Agnelliék "szegénységi"BIZONYÍTVÁNYA!
És ami a legvalószínűbb,hogy Trapp és Aréola előtt lesz a rangsorban,nem hinném hogy padozni menne oda,arra lett volna lehetősége Torinóban is.

Gyori_Juventino 2018.05.21. 14:05:35

Szerintem elmegy még kicsit pénzt keresni meg kapcsolatokat építeni. Itt volt az idő, hogy átadja a helyét a következő generációnak. Utóbbi 50 évben a
legjobb kapusunk.
Lehet családja miatt nem akar messzire menni ezért a legközelebbi pénzes csapatot feji meg.

venember83 2018.05.21. 14:09:37

@Zsolt16: garantált játéklehetőség és esély a BL-re. Más szerintem nem jöhet szóba.

Dana06 2018.05.21. 14:25:29

Védeni akar még, mert úgy érzi van benne pár év, vezetőség kijelentette hogy jövőre a Lengyel lesz az első számú kapus.
Azt gondolom tett annyit a klubbért hogy ha úgy érzi van még benne akkor védjen továbbra is első számú kapusként!
Del Pieronal is hasonló volt! Év közbe mondtak h nem kívánnak új szerződést ajánlani, akart még játszani és elment.
Buffon BL serlegről álmodozik még, talán azért választotta PSG-t

MdewC 2018.05.21. 14:30:56

Lehúznak még pár bőrt a sztoriról.

Nem fog aláírni.

steven.h 2018.05.21. 15:33:51

Én úgy gondolom, hogy azzal, hogy az olaszok nem jutottak ki a VB-re, erre rájött az a kiesés a BL-ből és lehet átértékelt dolgokat és valószínű az a forgatókönyv amit mmartin már leírt a Mercatóban. Ettől függetlenül szerintem nem fog aálírni

m.martin91 2018.05.21. 15:34:21

Kifejezetten rühellem a vezetőség néhány húzását, és a benne dolgozó személyek egy részét, de őszintén mondom, szerintem nem sok közük van Buffon távozásához.

Tomiie Void 2018.05.21. 15:35:31

Uraim! Nem szeretnék vitaindítót ebből. Ez pusztán csak az én gondolatom.
Előre leszögezném, hogy semmiféle negatív szándék nincs ebbe a gondolatban. Azt is el fogom mondani miért.
Én egy olyan szurkoló vagyok, aki természetesen imádja a csapatát és velük van ugyanúgy a keservekben is mint a sikerekben is. Természetesen Buffon az én szemben is legenda. Már érkezése előtt Juventus szurker voltam így szerencsém volt végigkisérni lelkes szurkerkent a kariejét itt. Jó pár éve olvastam egy interjút valakivel, aki a másodosztályba való visszasorolás idejéről beszélt. Játékosok mozgása volt a téma és említést tett egy olyan esetről, hogy akkor már Buffonnak is alá volt írva az új szerződése a Milanhoz, de erről senki sem beszél. Sajnos, hogy ki mondta ezt és, hogy miért is maraddt azt nem tudom. Nagyon azt akarom hinni, hogy ez nem igaz. Aztán nemrég azt nyilatkozta, hogy vagy a Juve, vagy semmi. Most meg megy a PSG-be. Akárhogyis nézem a PSG az nem az a kimondott semmi csapat. A nagy kérdés, hogy miért megy el máshova játszani és miért nem fejezi be itt?
Tavaly fejezte be nagy pályafutását Totti is. Idén meg a Roma Bajnokok Ligája elődöntőt játszott és kiejtette a Barkaszt.
Nem azt mondom, hogy jövőre Megnyeri a nagyfülűt a csapatunk, persze nagyon szeretném.
Az ilyen ikonok felé a nevelő clubja is elkötelezett és tiszteletben is tartja őket. De! Egy labdarugó club és egyetlen egy játékos az nem egy szint semilyen nézetben sem. Egy club vezetősége elemzi a múltat és annak ismeretében előre lát és tervez. Fejlődéssel és fejlesztés nélkül semilyen téren nem lehet versenyben maradni.
Most jön a lényeg. A jövőbeli tervek olyan irányt mutatnak szerintem, ami sajnos az ikonoknak nem kedvez, vagy benne sincsenek. Csúnyán mondva útba vannak. De ezt így nem lehet nekik megmondani, mert nyilván megsértenék őket, ami szélsőséges esetben azzal is járhat, hogy a jövőben nem a volt csapata hírnevét erősíti, hanem lehet, hogy gyengíti. Ezt még én is így gondolom,
Edig csak egy csoró mérnök vagyok.
Igen! Lehet megkövezni azért, hogy én lényegében azt írtam le, hogy Totti is meg Buffon is már csak teher a csapatukra nézve. De leírtam, hogy én miből gondolom ezt. És hangsúlyozom, hogy gondolom és nem tudom. Mert azért abban egyetértünk, hogy mi egyszerű halandó szurkerek csak azokból táplálkozunk amiket olvasunk híreket. Nekem sincs bent poloskám az öltőzőben meg a vezetők irodájában, csak a híreket olvasom. Azt meg, hogy ki mit hisz el, azt mindenki maga dönti el.
Amikor annak idején Raúl ott hagyta a Margitot, akkor azt nyilatkozta, hogy azért megy el, hogy a margitnak jobb legyen. Lehet érezte, hogy már nem terveznek vele, vagy szimplán elhajtották.
Kicsordult az én könnyem is a végén, sajnálom, de egyszer minden véget ér.
Ha a papa aláír a PSG-hez, akkor olyan kritériummal kell tegye, hogyha az ellenfél a Juventus lesz, akkor ő a keretbe se legyen nevezve. Ha nem lesz ilyenről szó, akkor az csak megerősíti a fent felvázolt gondolatom.
Mindegy mi lesz, számomra Buffon az örök legenda marad, éltetni fogom és büszke vagyok rá, hogy a csapatom történelmét erősíti.

rockitbaby 2018.05.21. 15:42:13

@Dana06: Hát azért már ebben az évadban sem volt stabil kezdő Bufi, de szerintem jót tett neki, hogy végre volt egy kis verseny kapus poszton is. Őt is jobb teljesítményre sarkallta, mégha ez már lassan a szuperlatívuszok kategóriaáját súrolta is.

Sokat tett a csapatért, ezt nem vitatom, de valahogy az ő esete szerintem más, mint annó ADP-é. Itt most a klub akarta, hogy maradjon, míg ADP esetében a klub mondta ki a szakítást. Apró, ámde lényeges különbség.

Hogy van-e még benne annyi, hogy első számú opció lehessen valahol, azt egyedül ő érzi, mi csak sejthetjük. De a PSG semmivel nincs közelebb a BL győzelemhez, mint mi, sőt. Egy odaigazolás vegytiszta, nettó pénzkérdés lenne; amit eddig azt hittem róla, hogy nem sorolja az elsők közé. Ha a pénz és az egyéb ilyenek érdekelnék, már 2006-ban lépett volna.

Személy szerint hatalmasat csalódnék benne, ha így és ilyen okból igazolna, mikor megannyi évnyi hullámvasút után - mikor megélt jót és rosszat, sőt még katasztrófát is - maradt itt.

DelPiero2 2018.05.21. 16:09:36

@Alex8610: Szerintem mert a vezetők nem úgy látják. Ezt nem verik nagy dobra, Buffon meg van olyan intelligens, hogy nem kürtöli ki az igazságot--szerintem.

epaska 2018.05.21. 16:11:19

Szégyen ami a Juventusnál megy ikonok búcsúztatása terén...

DelPiero2 2018.05.21. 16:18:45

@epaska: Nedvedet sem kényeztették el a másodosztályból visszakerülés után. Ment a huzavona a fizu körül, pedig Nedved nem volt olyan pénzéhes.
Ez a Buffon sztori szerintem hasonló ADP-hez, csak a vezetőség azt kommunikálta, hogy a játékos maga döntött. De a döntés függött a feltételektől amit a vezetőség ajánlott.

harciretek 2018.05.21. 16:28:53

Én valahogy úgy látom ezt az ikon kérdést, hogy míg Del Piero, Totti, Raúl helye a kezdőben a játéka alapján az utolsó éveikben már bőven megkérdőjelezhető volt, addig Buffon még mindig a világ TOP3-as kapusa. Del Piero, Raúl és Totti esetleges kimaradása a csapaton belül csak feszültséget generált, ezzel szemben Buffon esetleges kapushibáit a személyisége és csapatra való pozitív ráhatása kompenzálta. 1-2 év lehet még benne magas szinten, de sokkal szimpatikusabb lett volna / lenne a részéről, ha tényleg a csúcson, csúcsközelben hagyja abba. Nem tudom, hogy mennyit keresett az utolsó években, de biztos vagyok benne, hogy ha kell a PSG megadja neki kb. a 4-5x-sét. Egy ekkora sportembernél ez már nem kéne, hogy döntő legyen. Párizsba igazolása nemcsak a Juventus szurkolókban, hanem minden őt elismerő sportrajongóban hagyna kissé keserű szájízt. Remélem minél hamarabb és jól dönt.

Buffon teljesen tisztában van a Juventus lehetőségeivel, a vezetőség következetességével. Hatalmas ikon, egy rossz szót nem mondhatunk rá, de egy zsíros (ráadásul európai) szerződés elfogadásával a saját nimbuszát csökkenti. Mondjuk a válogatottságtól való visszavonulása sem volt túl elegáns. Visszavonulok, maradok, visszavonulok. Persze egy ilyen pályafutás végén marha nehéz döntések ezek. De ha eddig példakép volt, akkor maradjon már most is az!

Shyr Kahn 2018.05.21. 17:31:39

Szerintem szimplán csak ki akarja próbálni magát külföldön egy nagy csapatban. Nincs ezzel semmi baj. Most még talán van benne egy jó év... jövőre már nem hiszem. @harciretek: Ami Del Piero-t illeti a tapasztalata és az intelligenciája miatt simán maradhatott volna még Ő is egy évet (a padon, csakúgy mint Buffon), de Ő is hasonlóképpen döntött, mint Buffon. Nincs ezzel semmi gond. Egyikük sem érzi, hogy ez az utolsó év és kalandvágyból még megnéznek maguknak egy másik "világot" is. Nem értem miért akarjátok, hogy itt fejezze be és miért hibáztajátok a vezetőséget. Ez szerintem mind a két esetben alapvetően érthető mind a játékosok, mind a klub részéről. Ami nem volt érthető és világos, az Alex estében az, amikor is méltatlanul, még csak helyet sem kínáltak neki föl a vezetőségben, holott Ő a klub legnagyobb legendája. Ez a mai napig hatalmas nagy hiányérzetet hagy bennem. Buffon? Ő megkapta, felkínálták. Elmegy. Hatalmas legenda, a legjobbakat kívánom neki a PSG-ben. Utána is lesz ideje visszajönni... ha akar, szerintem nyitva van neki hagyva a hely.

Alexdp 2018.05.21. 18:11:04

Simán adott annyit ő a csapatnak, hogy elfogadjuk ha így dönt.
Reálisan, ha Psg be megy, nagyobb esélye lesz Blt nyerni a kövi két évben, mint itt..
Egyébként meg itt is sokan már kikövetelték a csapatból, néhány hiba után, most meg megy a hiszti, hogy máshol játszana...

Cannavaro 2018.05.21. 18:53:17

@Alexdp: "Simán adott annyit ő a csapatnak, hogy elfogadjuk ha így dönt."
Én már Bonu-val is így voltam, pedig a két ember nem egy szint! Ha menni akar, hát menjen! Semmit nem fog azon változtatni, hogy Ő BUFFON! A Juventus, és a válogatott legendája, és a valaha volt egyik, ha nem a legjobb kapus, és hatalmas sportember! GRANDE GIGI!! Ha elmész, sok szerencsét BÁRHOL!!

m.martin91 2018.05.21. 19:19:10

Egyébként vicces, hogy Buffon ezzel a párizsi szerződéssel leginkább Raiolával b@szn@ ki, ugyanis nem tudná egy ideig a PSG-hez vinni Donnarummát, pedig minden bizonnyal ez volt a terve ezen a nyáron. Más klub meg nem valószínű, hogy kifizeti érte azt az összeget, amennyiért a Milan elengedné, pláne ezt a szezonját látva. Érdekes helyzet.

Rikoo 2018.05.21. 19:34:37

@juve1986: Ritka pillanat, de most nagyon egyetértünk.:)

nutellás marhapörkölt tejjel 2018.05.21. 19:55:37

a juventus ikonja, az olasz futball utolsó nagy öregje lelép egy pénzeszsák csapathoz. nem sok emberről mondtam volna, hogy a csapatból vonul vissza, ő ezek közé tartozott.

ha amerikába menne levezetni azt mondom rendben, de ő inkább bl-t akar nyerni amit mindenkinél jobban megérdemel csak szomorú, hogy a psg-t esélyesebbnek tartja ilyen szinten

Rivendell 2018.05.21. 20:05:16

Ez a lépés,nálam nem Gigihez méltó....

mrdel 2018.05.21. 20:21:34

Buffonnak a Juvénál ennyi volt, köztudott volt, hogy 40 éves koráig véd. Ettől függetlenül elmehet máshová, ez az ő dolga. Azért azt ne feledje senki, hogy Csöcsnyivel is így állapodtak meg tavaly, hogy köv. évtől kezdő lesz.
Del Piero esete más, góllal búcsúzott ugyan, de már lassú volt a játékhoz. Az idő vasfoga őt is megedte, az hogy elment levezetni, szintén az ő dolga.

adi88 2018.05.21. 20:52:46

HAHA, a nagy kedvenc, mindenki példaképe na még mit nem.
Legalább visszavonult volna ehelyett szembeköpi a juventust.
Méghogy egylapon emlegetni del pieroval,tottival,maldinivel,gerrardal és a többivel

babo0410 2018.05.21. 20:54:10

@Alex8610: Fele fizetés, meg nem lesz első számú:Miért kéne egy BL győzelemre vágyó csapatnak alapemberként számolni egy 40-41 éves játékossal, még ha az a kapus is. Nyilván Agnelliék szertnék, ha a lengyelt is elkezdenék beépíteni a csapatba. Nyilván ő nem úgy jött ide, hogy még évekig csak padozik. Szerintem teljesen rendben lett volna, ha azt mondják neki, hogy maradhatsz ameddig akarsz, de nem leszel elsőszámú kiemelt, Szczesnyt is szeretnénk beépíteni. Szerintem Buffon is, ahogy Del Piero is, elégedetlen volt a felkínált szereppel. Nekem inkább ez tűnik valószínűnek, mint az, hogy nem akartuk, hogy maradjon.
Én már Alex esetében sem hittem abban, hogy el lett zavarva, ahogyan most is inkább azt gondolom, hogy leültek, és elmagyarázták Giginek is, meg anno Alexnek is, hogy sokat fognak padozni. Ez szerintem mind a két esetben közös döntés volt.
Másrészről meg sokáig arról volt szó, hogy Gigi visszavonul, vagy marad itt még egy évet. Arról csak az utóbbi pár napban van szó, hogy el akar menni máshová is játszani.
Ennek ellenére Buffon a szememben nem lett kisebb legenda, vagy Agnelli rosszabb vezető.

m.martin91 2018.05.21. 23:30:25

Pirlo búcsúmeccsén megkérdezték Buffon-t az átigazolásról: "PSG? Szükségem van egy hétre, hogy megnyugodjak, és tökéletesen kielemezzem a szituációt. 40 évesen meg kell hoznom a helyes döntést. Hogy beszélek-e franciául? Nem."

Barolo4 2018.05.22. 00:16:58

@babo0410: +1
@Shyr Kahn: +1
@juve1986: +1
@m.martin91: +1
Rengeteg dolog kavarog bennem ezzel kapcsolatban és abszolút meg tudom érteni a szélsőséges álláspontokat is.
Valószínűleg a teljes igazság nem fog kiderülni, de azért találgatni lehet.
Én nem érzem a vezetőséget most sárosnak. Buffon valószínűleg nem akart padozni, vagy még két hete is tényleg azt gondolta, hogy visszavonul. Egyetlen dolog ami gáz (ha így van), hogy csökkenteni akarták a fizetését. Szerintem ez nála kicsinyes és méltatlan (még akkor is ha logikus) és ez azért lehetett egy plusz romboló tényező akár.
A PSG-t nem kedvelem, de valahol ez is logikus választás. Szerintem nincs olyan csapat még egy Európában, akinek van reális esélye (ha nem is nagy) bl-t nyerni (szerintem amúgy kevesebb mint nekünk), és fix kezdőkét foglalkoztatná (ráadásul 2 éves szerződést ajánl, jó fizetéssel, jó eséllyel további bónuszokkal), hiszen ez egy kockázatos, szakmailag nem jó döntés, amit kevesen vállalnának be. Jó eséllyel nyerni fog egy bajnoki címet (ez szintén sokkal neccesebb lenne máshol) és közel marad Olaszországhoz. Számtalan olyan érv lehet ami még számíthat (Torinó azért nem egy világváros, itt lesz lehetősége nyelveket tanulni, kapcsolatot építeni, van több olasz szál stb.),de nem feltétlenül látjuk. PSG szerintem sokat kockáztat, de az ő múltjukkal ez nagy marketingfogás, bár bőven rosszul is elsülhet. Én szurkolok Buffonak és nem kívánom, hogy neki rossz legyen. Bőven rászolgált a feltétel nélküli szeretetre. Kívánom, hogy minél hamarabb térjen vissza a Juventus családhoz. Viszont bármennyire kedvelem, nem fogok a bl győzelméért szorítani. Forza Juventus!

Rivendell 2018.05.22. 05:32:53

Azért Alex más volt,nem bohockodott más olasz ,francia stb csapatban,más kontinensre ment

2018.05.22. 09:27:59

@Shyr Kahn: Del Piero esetében valószínűleg azért nem kínáltak fel neki posztot a vezetőségben, mert egyáltalán nem ilyen békés, mindkét fél egyetértésével és közös döntésével született a végeredmény, mint ahogy írod. Én mérget vennék rá, hogy Del Piero maradni akart, de nem kapott szerződést. A klubhűsége talán még Buffonénál is kicsit erősebb volt. Az övé 10-es skálán 12-es volt. Azt inkább csak tippelem, hogy inkább meg akart harcolni a helyéért a csapatban és nem pedig követelőzött a kezdőért.

2018.05.22. 09:32:32

Buffon esetében sem tudjuk, mi van a háttérben, @m.martin91: kolléga felvetése is teljesen logikusan hangzott (hogy már tavaly év közben megállapodtak másról...), így én annyival zárnám le magamban ezt a dolgot, hogy kicsit csalódott leszek, ha a PSG-ben látom, de sokkal jelentősebb az (összehasonlíthatatlanul), amit kaptunk tőle a sok év alatt, mint Juventus szurkolók, ami már kitörölhetetlen.

2018.05.22. 09:45:41

@juve1986: Bonucci azért teljesen más szint. Mint, ha a patkányok rágta alagsort összehasonlítjuk az Eiffel-torony tetejével. 1000-ed annyit nem adott a klubnak, mint Del Piero, vagy Buffon. Az ő esetében sokkal jelentősebb az a tény, hogy ha a Juventus nem karolja fel, egy senki maradt volna. Hozzáteszem, ha én lettem volna az edző Conte helyett, én már akkor eltávolítottam volna, amikor minden második meccsen pontot/pontokat buktunk miatta. Nem lett volna türelmem kivárni, amíg normális játékos válik belőle. És ezzel a bizalommal visszaélt. A milánba igazolással, de az utolsó évében (a Juventusnál) a szarkavarással még inkább. Mindezt közvetlenül azután, hogy amikor a beteg gyerekével kínlódott, a klub teljesen kiállt mellette akkor is, amikor nem játszott/szarul játszott. Nem mondták azt, hogy nagyon sajnálunk és megértünk, de sajnos ez olyan, mint egy nyereségre törő termelő vállalat, amiben ha nem tudod kivenni a részed, menned kell. Nagyon nagyon ritka az a fajta tiszteletre méltó, emberséges, szinte megható felfogás, amit akkor a Juventus tanúsított és ahogyan támogatták. Tehát annak a bohócnak értékelnie kellett volna EZT IS és nem ellenük fordulni. A végén azt hangoztatva, hogy ő is mennyit adott...pfejjj...meg, hogy szerencsés, hogy ilyen ikonokkal játszhatott együtt...bazzzzzeg, nem szerencsésnek kellett volna lennie, hanem HÁLÁSNAK.

biancineri101 2018.05.22. 11:33:58

@doki0326: Ha valamit nem tudsz,akkor hülyeséget se terjessz! Agnelli konkrétan sokkal jobb viszonyt ápol Buffonnal mint bármely Igazgató a játékosával. meg lehet nézni a búcsú sajtótájékoztatót, vagy hogy Buffon a gyerekének a keresztapja. Az a ehlyzet nem tudjuk mi áll a háttérben a távozásával kapcsolatban. Ami sejthetŐ: A lengyel már látványosan kezdi beérni/lehagyni Buffont és Buffon valószínüleg nem akarta azt átélni mint Totti Rómában, hogy mindig a közönség csak őt éltette a padon és ez megbénította a csapata játékát is. Arról nem is beszélve, hogy mert itt padozna az nem jelenti azt, hogy máshol ne lehetne még kezdő. A PSG-ben ráadásul az ő tapasztalata/mentalitása az ami nagyon hiányzik, nem a játékosok kvalitása. Valószinűleg emiatt is akarja a PSG mindenképpen megyszerzni

Shyr Kahn 2018.05.22. 14:34:11

@Dr. Grant: Valószinű nem volt oly békés, egyetértek. Ez magyarázza, hogy miért van Del Piero relatíve távol a klubbtól még mindig.

alexGicamo 2018.05.22. 19:39:19

Számomra csalódást keltő lenne, ha a PSG-be igazolna . Nem szeretném őt kevésbé emiatt, de meglepne a döntése . Már eleve az mellbevágó lenne, hogy nem a mi mezünket viseli ...
Ha még játszani szeretne, megértem, de akkor vagy maradt volna itt vagy menjen Amerikába, pl.
Kíváncsian várom a fejleményeket ...

FORZA JUVENTUS PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása