Allegri: „A Juve mindent beleadott”

allegri_massimiliano_milan_ellen.jpgMassimiliano Allegri az Inter felett aratott felettébb izgalmas 3-2-es győzelem után magyarázatot adott a játékosválasztásra, és véleménye szerint az szombati győzelem nagy különbséget jelenthet a scudettóért zajló harcban.

„Csodálatos este volt a futball számára, amely során a győzelemre szoruló két csapat mindent beleadott.” - mondta a mester a Mediaset Premium számára a mérkőzés után. 

„Agresszívek voltunk és jól játszottunk az első félidőben végig, azonban az öltözőben elaludtunk, és arra ébredtünk, hogy az ellenfél megfordította az eredményt.

Folyamatosan beadásokkal próbálkoztunk, miközben passzolnunk kellett volna a tizenhatos körül, hogy kifárasszuk őket.

Az Inter jól játszott, azonban a végére elfáradt a csapat, fizikailag összeestek, mi pedig kihasználtuk az előnyt. Ez a győzelem újabb lépés a scudetto felé, még ha nagyon nehéz is lesz megszerezni a bajnoki címet.

A futballban semmi sem biztos. Gondoltam, hogy nehezek lesznek a zárófordulók, amikor mindig nagyobb a nyomás, mint a szeptemberi meccseken.

Egy kiváló mentális erővel rendelkező csapatnak is lesznek olyan pillanatai, amikor az önbizalom elfogy. Szerencsére a srácok ismét rátaláltak, és megfordították az eredményt.”

Massimiliano Allegrit a bíró kiállította, miután a mester Gonzalo Higuaín gólja után a játékosokat próbálta jobb észhez téríteni.

„Láttam, hogy a srácok még mindig ünnepelnek, és még volt hátra négy perc, én pedig mindenképpen el akartam kerülni, hogy megismétlődjenek a Madridban történtek.”

A mester az Inter elleni meccsre hozott pár kockázatosnak tűnő döntést, amilyen volt például Juan Cuadrado jobbhátvédként játszatása, illetve Paulo Dybala padoztatása.

„Döntenem kellett, hogy védekező vagy inkább támadó hátvédet küldök a jobb oldalra. Mivel nyernünk kellett, Juan Cuadrado mellett döntöttem. Technikásabb és gyorsabb játékos, aki nagyon jól teljesített azon a poszton. 

Daniele Rugani mellett azért döntöttem, mert Medhi Benatia sok meccset játszott mostanában, Daniele pedig nagyon jól fejel.

A csapat jó fizikai állapotban van, és az utolsó hónap legalább annyira megterhelő fizikailag, mint pszichológiailag, mivel az ember már közel van a célhoz, nem olyan friss mint az elején, és minden egyes döntés vagy szerelés veszélyeket hordoz magában.

Nagyszerű játékosokra van szükség, akik valami kiemelkedőt alkotnak. Ellenkező esetben minden játékos 1 millió euróba kerülne, és nem lennének 100 millió eurós futballisták.”

Az eredménynek köszönhetően a Juventus négypontos előnnyel várhatja a Napoli és Fiorentina közötti összecsapást.

„Ez a meccs nagy különbséget jelenthet a bajnoki címért folyó harcban. Nagyon nehéz a San Siro gyepén nyerni, a srácok pedig kiváló teljesítményt nyújtottak. Tisztában vagyunk azzal, hogy az összes meccset meg kell nyernünk.

Fontos volt a győzelem, újabb apró lépést tettünk a bajnoki cím felé, és még három meccset kell nyernünk. Az Inter a meccs végén veszített a tempóból, és ez természetes volt adott körülmények között.

A mai meccs döntő lehetett volna, mivel ha veszítünk, a Napoli egy firenzei győzelemmel megelőzött volna minket. Soha nem lehet tudni, hogy mi történhet az utolsó fordulókban.”

Természetesen felmerült kérdésként Daniele Orsato néhány döntése is, mivel a játékvezető kiállította Matias Vecinót, azonban Miralem Pjanić a pályán maradhatott.

„Szerintem Daniele Orsato jó meccset tudhat magáénak. Szerintem fair döntéseket hozott. Természetesen egyes döntések mindig vitát generálnak, de Daniele Orsato a Serie A egyik legjobb játékvezetője.”

A mester a meccs után a Sky Sport Italia munkatársával is elbeszélgetett, amely során kellemetlen kérdéseket is kapott, mint például, hogy nem kellene acélosabb teljesítményt nyújtania a csapatnak ilyen hosszú emberelőnyös helyzetben.

„Nem kérdés, hogy többet kellett volna tennünk. Nem dőlhetünk hátra, és nem próbálkozhatunk a meccs kontroll alatt tartásával, mivel egyszerűen elalszunk. A szezon ilyen késői szakaszában a győzelmek szerzése kemény feladat.

Jelenleg nem vagyunk elég élesek. A sorok között többször kellett volna megtalálni Mario Mandžukićot és Douglas Costát, de amikor elkezdtünk támadni, akkor nem váltottunk sebességet.

A múlt héten a szezon egyik legrosszabb meccsét játszottunk, és ez nem csak ránk volt igaz, hanem a Napolira is. Ne mondják nekem azt, hogy ők jól játszottak, mert akkor ennyi erővel távozhatok is, semmi értelme, hogy itt beszéljek…

Rosszul játszottunk a múlt héten és a Crotone ellen is, de nem egyszerű mindig nyerni. Mi 21 meccs alatt 18-at megnyertünk, kettő döntetlen és egy vereség mellett. Ellenkező esetben arra számíthatna mindenki, hogy szezononként 170 pontot gyűjtünk.

Hány szezont láttak? Én legalább negyvenet láttam, és egyértelműen állítható, hogy nem lehet minden meccset megnyerni. A szezonnak megvannak az adott pillanatai, amiket meg kell érteni.

A futball egyre inkább elméleti és taktikai síkra vált, és szerintem ez elrontja a játékot.”

Amikor a mestert arról kérdezték, hogy a Juve miért egyes játékosok egyéni képességeire támaszkodik ahelyett, hogy koherens tervvel rendelkezzen, Massimiliano Allegri kissé elvesztette a türelmét.

„Szoktak kosárlabdát nézni? Egy támadás 24 másodpercig tart, megvan a labda, és három másodperc alatt kell döntést hozni. Kinek kell odaadni? Hát a legtehetségesebb játékosnak.

Úgy gondolják, hogy a futballban, amely szerelésekből, futásból és pontos passzokból áll, a rendszerek nyernek? Akkor fizessünk a taktikáért, és kiáltsuk ki Leo Messit értéktelennek. És tegyünk ugyanígy Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín kapcsán is.

Önök nem a játékosokat vagy a képességeket veszik alapul, hanem csak a rendszereket, ez pedig rossz hatással van az olasz futballra. A jó szervezettség védekezés során sokat számít, de a bajnokokat és a készségeiket igenis ki kell emelni.

De nem, Önök csak beszéljenek folyamatosan taktikákról, és ne figyeljék a bajnokok játékát. Igen, így kell ezt csinálni, nagyszerű.”

A beszélgetés egy adott pillanatában Massmiliano Allegri annyira kiabát, hogy a folyosón a Mediaset Premium számára interjút adót Luciano Spalletti hangját is elnyomta, az ugyancsak toszkán származású mester ezt követően azt kiabálta toszkánai dialektusban a kollégájának, hogy húzza lejjebb a hangerőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9813878650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexdp 2018.04.29. 09:14:11

Hát, ez ennél sokkal szebben nem is alakulhatott

nemesszabi 2018.04.29. 10:11:12

Hát a gusztustalan Inter drukkereknek ennél fájóbb sebet nem is kaphattak volna :) szóval tökéletes volt!
Viccet félretéve látszik, hogy a csapat totálisan elfáradt, nem csak fizikálisan de mentálisan is az elmúlt 6 év alatt. Ezt meg is tudom nekik bocsájtani, főleg mert tegnap is láttam, hogy a srácok a a maradék energiájukkal is küzdenek (az más kérdés hogy kis hatásfokkal és ötlettelenül). Büszke vagyok a srácokra még akkor is ha idén esetleg lemaradunk a bajnoki címről

preczol 2018.04.29. 10:19:54

A tegnapi meccs a lehető legjobban alakult. Nekünk erőt kell hogy adjon, az Intert meg remélem megtöri. Utálom azokat a férgeket, így az utolsó pillanatban nyerni a saját pályájukon, a legszebb pillanat. Ez volt a szezon legszebb meccse, meg egyben a legizgalmasabb. Szerencsére a károgóinknak nem lett igaza!

Rikoo 2018.04.29. 10:31:07

Szenzációs meccs volt. Az Inter is parádésan játszott emberhátrányban, mindent beleadtak, de végül egy rossz cseréjük döntött illetve a klasszisok és a szerencse.
Pjanicot ki kellett volna állítani, a bírónak ez az egy komoly hibája volt a meccsen szerintem.

venember83 2018.04.29. 10:37:36

@Rikoo: ez azért elég nehezen magyarázható hiba, fôleg hogy már volt egy sárgâja Pjánicsnak. De legalább van min károgni a Juve-ellenes tábornak, nem unatkoznak egy Juve gyôzelem után sem.

mrdel 2018.04.29. 10:43:27

A k.csög zintert megverni így még édesebb. Már azt hitték...de :D

epaska 2018.04.29. 11:03:58

Cuadradonak mindene megvan ahhoz, hogy egy modern jobbhátvéd legyen. Tanulnia kell a posztot. Én már a szezon elejétől ide várom őt, talán mostanra már nem volna kérdéses az a poszt...
A játékunk ismét egy rakás szar volt. Ismét a semmiből villantunk, kurvára nem volt benne a meccsben...Pjanicról nem is beszélve.
Nagyon hiányzik a mi Bonuccink, nélküle minden védőnk össze vissza szaladgál, mellesleg ő volt a leglabdabiztosabb védőnk is. A Serie A-ban király volt! Ruganinak kellenek a percek, lehet belőle valami, így nem várható tőle jobb produkció.
Khedira teljesítménye vérlázító. Ennyire nulla embert Juve mezben...Egy komoly csapatban maximum a padot koptatná. Nagyon gyenge a középpályánk, ide mindenképpen igazolnunk kell!

Vergilius1897 2018.04.29. 11:07:47

@nemesszabi: Pontosan ugyanígy látom. Ez a generáció a Real elleni BL döntőn kifutott. Dühöngőben is írtam, hogy elsősorban a kor és a korábbi alappillérek összeroskadása okozza a bajt. Nagyon remélem, hogy belátják a vezetők, hogy megbosszulja magát az, ha minden évben leépítenek egy csapatrészt. Nyáron hoztak egy rakás szélsőt, épkézláb védelem és középpálya nélkül. Ennek a két csapatrésznek az állapota alapjaiban befolyásolja a játékunkat. Muszáj visszazárni, hogy ne szórjanak meg, támadásban viszont mindegy ki a 3 támadónk egyedül ők nincsenek elegen, hogy gólokat rúgjanak, pláne, ha a kp impotenciája miatt a félpályáról kéne indulniuk. Khedira-Matuidi gyenge támadásban, sokszor ahelyett, hogy szembefordulnának a kapuval 20 méterre, inkább teszik ki a szélre a labdákat, ez így nem megy. Pogba ezért volt nálunk zseniális mert megtudott fordulni, ne adj Isten csinált egy cselt és meg is volt bontva a védelem, de ez akár még Vidalra is igaz. Khedira-Matuidi erre alkalmatlanok és sajnos labdavesztés után még a védekezésben is kritikán aluliak. Meggyőződésem, hogy egy SMS-Can kettőssel egészen más futballt játszanánk és a kapuhoz közelebb lévő Dybala-Higuain is feljavulna. Kíváncsi leszek a nyárra ...

venember83 2018.04.29. 11:18:50

@epaska:

„A játékunk ismét egy rakás szar volt.”

Lényegében ezt kérték számon Allegritől, aki ezért kikelt a hitéből. Amíg Maxi marad, változás ezen a téren nem lesz, ha nem érkeznek komoly kreativitással rendelkező futballisták (ők részben adottak) és nincs megbízható védelem/középpálya.

The king of alibis 2018.04.29. 11:42:11

blablabla

Szezon végén mehetsz a picsába.....

Juvegaspy 2018.04.29. 12:10:28

Am ha az edzot elkuldik a padtol attol meg a kov meccsen ott lehet?

epaska 2018.04.29. 12:31:27

@venember83:
Egy ideig én is így gondoltam. Csak amikor azt látom, hogy Olasz középcsapatokat nem tudunk a kapujuk elé szorítani és gólokkal átlépni rajtuk a beszari taktikának köszönhetően elgondolkozok azon, nem-e az edző a hibás ezekért.

Rikoo 2018.04.29. 13:05:20

@Vergilius1897: Sajnos tényleg alapjaiban befolyásolja a játékot.
Főleg a két középhátvéd játéka, akik felelnek a csapat hosszúságáért.
Óriási probléma, hogy folyamatosan seggelnek hátra, Bonuccival nem csinálta ezt a csapat.
Az a probléma, hogy a középpálya nem szűr rendesen és így inkább a biztosra mennek. Ahelyett, hogy kilépnének, inkább folyamatosan egyre mélyebbre lépnek vissza, míg végül beszorul a csapat és teljesen átadja a területet az ellenfélnek.
Nem segít ezen, hogy az összes középhátvéd nagyon lassú, így még érthető is, hogy inkább a biztosra mennek és nem kockáztatnak, csak sajnos ez nem topszínvonalhoz méltó és komoly problémákat generál.
Ugyan labdabirtoklásban egész jók a hátvédek, de itt jön ismét a probléma, a középpálya. Gyakorlatilag kivonják magukat a játékból, hihetetlen hogy még így is versenyképes a csapat, ilyen alapvető problémát sehol nem látni.
Arról nem is beszélve, hogy azért vonják ki magukat a játékból, mert technikailag problémáik vannak és nem tudnak minden játékhelyzetet megoldani. Nagyon komoly változások kellenek és ezzel a kerettel minden edző megszenvedne nem csak Allegri.

babo0410 2018.04.29. 13:24:07

Az is igaz, hogy a keretet frissíteni kell, mert öregedik. Viszont én ott is nagy gondot látok, hogy a Real elleni kiesés után sajnos a csapat nagyon szétesett, és nagyon nehezen tudnak a srácok újra magukra találni. Reméljük a tegnapi meccs segített az önbizalom helyrerakásában. Talán, ha a Napolit is megvertük volna, ezen a meccsen, pláne emberelőnyben, nem lett volna ekkora szétesés, és magabiztos játékkal, simán nyerünk. De remélem ez a meccs helyrerakta a csapatot, és a szezon végéig ki fognak tartani.
Amúgy én akiket a nyáron elengednék, azok Mandzukic, Khedira (ha jön Can, vagy valaki, aki stabilitást ad a kp-nek), Barzagli, Lichti, de Benatiát is elengednénm megfelelő ajánlat esetén. Sandro meg sajnos a motiváltsága okán elengedhető, de akkor legalább 60-70 milliót szedjünk ki belőle.
Mandzukic helyére Martial jöjjön, Khedira helyett Can, Höwedes maradjon még egy évet, rutinnak ő jó lesz, ha a sérülések elkerülik, érkezzen Caldara, és jöjjön egy fiatal, tehetséges olasz a kp-re, meg a szélekre Spinazzola, meg két jobb szélső védő, és a csapat rendben is lenne. De lényeg, hogy idén fiatalabb játékosokat kell igazolni. És a kp-re ha megy, ha marad Marchisio, kéne egy olyan olasz, aki később akár a kp motorja is lehetne. Ja és én Chiesát is szemmel tartanám.

babo0410 2018.04.29. 13:32:54

A csapat átlagéletkora 29 év, amivel a topligák egyik legöregebbje vagyunk, de a bajnokságban is a Chievo közelít meg minket a leginkább, a maga 28,5 évével, és aztán még csak 28 évet elérő átlaggal sincsen több csapat. Ez a Juventusra nézve nem szép. Abban az olasz ligában vagyunk a legöregebb csapat, ahol nem rég még a 29-30-as átlagéletkor volt az átlagos, most meg 26,7 év. Remélem a nyáron erős fiatalítás lesz.

Paris Hamilton 2018.04.29. 13:34:38

Sajnos a tegnapi meccs is megmutatta, hogy mekkora hiányosságok vannak a csapatnál, akár motiváció, akár a technikai képességek terén. Ahogy többen is írtátok, komoly igazolásokra lesz szükség a következő szezonra. Reméljük, hogy mind minőségben és mennyiségben is olyanok fognak a csapathoz érkezni, akik megütik a Juve szintjét. Ja, és jó lenne ha nem lennének "lyukak" a keretben.

The king of alibis 2018.04.29. 13:58:16

A legfontosabb, hogy nyáron mindenáron meg kell tartani Alex Sanyit.

delpi0823 2018.04.29. 14:06:15

@The king of alibis: O lesz az elso tavozonk a nyaron ez szinte 100%........

Cannavaro 2018.04.29. 14:17:41

@Juventus: Nem engem kérdeztél, de Deschamp, S. Inzaghi, és Ancelotti akik szerintem alkalmasak lennének! Ne feledjük, mielőtt fikázzuk őket, hogy Conte egy Inzaghi szintet se ütött meg, mielőtt ide jött, és Allegrit mindenki kivétel nélkül az édes mamájába küldte, mikor ide jött, és temette a csapatot! Lényeg, hogy a padon változás kell, más esély nincs a jövőre nézve, ha akarunk valamit BL ben, és a megerősödött Serie A ban!

Rikoo 2018.04.29. 14:21:00

@juve1986: Allegrivel felesleges foglalkozni, mert szinte biztosan maradni fog. Ezt megerősítette már ő és a vezetőség is.
Itt ami kérdéses az a játékoskeret, mert úgy néz ki rengeteg változás lesz majd nyáron.

preczol 2018.04.29. 14:39:03

@juve1986:
Conte csak egy van. Azért inkább jellemzőbb, hogy a kezdő edzők megbuknak egy nagyobb klubnál. Ancelloti nem szereti a Juvét, nem is volt sikeres mikor itt volt. Deschamp jó lenne, van rutinja és kötödése a klubhoz, de nem tudhatjuk hogyan vált el klubtól. Még maradjon Allegri, majd 1-2 év múlva jöjjön a francia.
Most hozzák vissza Pogbát, igaz térdenállva kérjen bocsánatot mindenkitől, de nagyon kell. Végre lenne egy olyan kp aki végre tüzelne távolról is.
Can remélem már a miénk. Martial jöhet Cuadradó helyére. Ő meg lehet a szélső védőnk. Tanulnia kell még, de már most sokkal jobb mint Sanyi.
Sanyival megkell beszélni mit akar, mert az idei teljesítménye egy Spalba jó, de nem Juve szint. Vagy mennyen.

Cannavaro 2018.04.29. 14:39:42

@Rikoo: Nem vagyok boldog! BL ről, így nem is álmodok!

.Bulldeo 2018.04.29. 14:40:22

Az egész taktika arról szól, hogy kapja meg a legjobb játékos a labdát, aztán az majd megoldja, miközben a legjobb játékosaiddal folyamatos a konfliktus, és egymás után hagyják el a csapatot. Mindig van egy két új igazolás, aki még nem unt bele ebbe az állandó válsághelyzetbe, de aztán azok is elfáradnak.
Ha Allegri marad, Costa jövőre ilyenkor már ki lesz égve.

Juventus 2018.04.29. 14:47:52

@juve1986: Nem,de örülök,hogy válaszoltál:-)
Deschamp és Ancelotti sosem lesz már a Juventus edzője,az olasznak még örülök is.
Inzaghi jó döntés lenne,támadó foci,szép játék csak az itt a kérdés mire mennénk vele ezzel a kerettel.
Szivem szerint összeraknék egy Bentancur,Pogba,Savic középpályát,egy Benta,Dybala,Costa támadósorral és egy Sandro,Rugani,Chiello,Cuad védelemmel.

Vergilius1897 2018.04.29. 15:37:01

@juve1986: Egyáltalán azért juthat a Bl az eszedbe mert,2x valaki a koránt sem győzelmi esélyes csapatot - 1 évre rá, hogy gusztustalan módon kizúgtunk az EL-ből a Benfica ellen - a döntőig vitte. Tudom elvesztette őket, a döntőig meg minden csapat formán kívül volt, különben is, a csapat jutott el a döntőig az nem Allegri érdeme, a döntőt viszont ő bukta, az ő felelőssége stb. stb. ... A változást a játékosokban kell kezdeni, észre vehetnék végre sokan, hogy Allegri defenzív "beszari" stílusa mögött az is benne van, hogy NINCS középpályánk, a meccs, a dominancia ott dől el, nem azzal, hogy 6 csatárunk van. Ha, ezt nem sikerül itt sokaknak megérteni akkor felesleges érvelni.

nutellás marhapörkölt tejjel 2018.04.29. 15:47:23

én 85 perc alibizést láttam és 5 perc focit amikor is iszonyatos szerencsével fordítottunk. persze lehet azt mondani, hogy mindez a forgatókönyv része volt de az emberhátrányban levő inter sokszor lefocizott minket. a végeredmény az tetszetős de a látottak már nem

The king of alibis 2018.04.29. 15:51:29

@Vergilius1897: s miért nincs középpályánk? Allegri miért nem veri az asztalt Barmottánál, s miért elégszik meg Khedira és Matuidi féle falábú bohócokkal?

Vergilius1897 2018.04.29. 16:17:05

@The king of alibis: mert csak abban van beleszólása, hogy hova kér játékost, Barmotta meg megvesz valakit akit épp tud. Ha veri az asztalt mehet amerre akar. Inzaghi meg Carrera való igaz arra jók lennének, hogy Allegrihez hasonlóan elviselnék ezt az igazolási politikát de közel sem biztos, hogy hasonló hatékonysággal. Nem sok edző törődne ebbe bele. Conte is többet akart, mehetett is (nem baj mondjuk). Azt azért Te se gondolod, hogy Allegri találta ki, hogy neki elég Pogba helyett Matuidi, Vidal helyett Khedira, csúcsformában lévő Tevez helyett meg Dybala

mrdel 2018.04.29. 16:21:40

Bízom benne, hogy a nagy öregeknek sikerül szépen búcsúzniuk a csapattól. Korszakváltás lesz 7-8-9 távozóval - érkezővel. Remélem sikeres lesz az átalakuló csapat.

Vergilius1897 2018.04.29. 16:22:58

@Vergilius1897: Sőt, szeretem Lichtsteinert de Allegri már két éve teszi ki a BL keretből és könyörög Alves mellé, majd távozása után De Sciglio mellé/elé egy kezdőszintű jobbhátvédért de nem kap. Minden nyáron a vezetőség "kiértékeli" - újságcikkek használják ezt a szót rá - a svájci helyzetét és megfelelőnek tartják a következő évre.

.Bulldeo 2018.04.29. 16:47:49

@Vergilius1897: Allegri érdemeit kár lenne elvitatni, nagy dolgokat vitt véghez. Idén nyáron, ha marad, akkor nem játékosokat kell igazolni, hanem egy jó kondícióban lévő csapatot, akik már valakinek az irányítása alatt összeálltak, és akkor megint lenne esély.
Inzaghit amúgy kár idekeverni, az ő Laziójában SMS-en kívül nem találsz játékost, akit 10 millió fölött igazoltak volna (SMS is 20 alatt volt). Ő például elég jól tud csapatot építeni. Inzaghi keze alatt Bentancurért csorgatnánk a nyálunkat.

Rikoo 2018.04.29. 17:22:24

@The king of alibis: Conte nem elégedett meg, láthattuk mi lett a végeredmény..

Watakuki 2018.04.29. 17:56:45

Nekem a meccs végi veszekedés nem tetszett. Allegri csúnyán nekiment az ünneplő játékosoknak, amit Bernáék még elviseltek, de Dybala elég csúnyán visszaszólhatott. Kettejük közül (Dybala és Allegri) közül az egyik távozni fog a nyáron.

ToTTy-Juve 2018.04.29. 18:28:44

A meccsről már mindent leírtatok, ezért én egy személyes észrevételt dobnék fel. Ahogy én látom Rugani borzasztóan lassú. Bírom a srácot és tudom, hogy nincs formában meg a kevés lehetőség miatt parázik is kicsit, de ezek közül egyik sem magyarázza a lassúságát. Rendre ott hagyják még labdával is. ZSerintem ezért hanyagolja Allegri is. Ha pedig így van, és ezen nem tud változtatni, akkor sajnos felesleges.

ToTTy-Juve 2018.04.29. 18:29:47

Még annyit, hogy a margitos barátaimat eddig húztam azzal, hogy a bírók állandóan tolják őket, hát most kapom tőlük vissza a tegnapi meccs után... na de hadd kínlódjanak :DDD

Il Principino 2018.04.29. 19:00:10

@ToTTy-Juve: A Sors kompenzál idővel,remélem a Bayern kiharcolja legalább a hosszabbítást egy nagy bírói baki után a Madrid kárára :D

preczol 2018.04.29. 20:37:45

Na ma kompenzált az élet rendesen. Meg is érdemlik az afrikaiak. Feladtak mindent a bajnokságért, mindhiába. :)
Ők játsszák a legszebb focit, nekik van a legjobb edzőjük, a legjobb játékosállomány. Ha-ha-ha
Most mennyenek tízezrek a repülőtérre.

venember83 2018.04.29. 20:47:58

@preczol: a tegnap is volt kompenzálás rendesen.

Rikoo 2018.04.29. 21:42:11

@Tombi1986: Ha a Lazio nyeri a meccseit akkor nem a Lazio-Inter meccsen fog eldőlni a BL-be jutás.
Igazából míg Icardi a csapatkapitány nem is nagyon kell ott BL-ről álmodozni. Fejétől bűzlik a hal.
Egyébként meg teljesen egyoldalú sípolás?
A Calciopoli óta egyoldalúan nem a Juventusnak fújnak a birók, főleg idén a VAR-nak köszönhetően történtek érdekes események..
A Pjanic rész teljesen jogos, de mégis mit vársz mit mondjon G1G1.
A tegnapi meccset pedig nem a bíró döntötte el, hanem Spalletti. Nem lehet így kezelni a játékosokat, mint ahogy Vecinoval vagy Santonnal tette. Vagy játszanak rendszeresen, mint kiegészítő emberek vagy egyáltalán ne. De amit csinált velük annak semmi értelme nincs.
Spalletti egy lúzer a Juventus ellen. Gyakorlatilag 2 meccset kivéve az összeset elbukta, nem véletlenül.

Cigarette Smoking Man 2018.04.29. 21:44:28

@Tombi1986: Már itthon is léteznek INTER-szurkolók? Stop Soros! :s

Apuleius 2018.04.29. 22:29:15

@Tombi1986: Ha korrekt bíráskodás zajlott volna, az Inter annak idején nem marad a Serie A-ban. Amit Buffon kapcsán írsz, nettó hülyeség. A többit meg inkább hagyjuk is.

Barolo4 2018.04.29. 23:15:57

@Apuleius: +1
@Tompi: Most komolyan arról kellene álmodnunk, ami veletek történt 10 éve?
Nem kell nekünk triplázás, egy sima bl győzelemmel is extra boldogok lennénk, de nem érkezik sajna. Ettől függetlenül, annyi meccset és derbyt nyertünk az elmúlt 7 évben, amennyivel szerintem bárki kiegyezne, szóval nem vagyunk annyira bánatosak azért! :)
Ami a tegnapi meccset illeti, a csapatod sokkal jobban szerepelt mint te (és a hasonló bundázó szurkoló társaid), vehetnétek tőlük példát. Érdemes nézni a statisztikákat, a Juve egyáltalán nem járt jól pl. a Varral, de nyilván egyszerűbb a megfoghatatlan egyoldali bíráskodásra fogni a kudarcokat..
Igen. Igazad van, Pjanicot tényleg ki kellett volna küldeni.... de most tényleg egy második félidős sárga lap hiányán múlt a meccsetek (évetek?)?! Halkan jegyzem meg, hogy min. 1 de inkább 2 (az első még az első félidőben) jogos tizenegyest nem kaptunk meg, az gondolom nem számít, úgy is kimaradt volna ugye?! Ha már ide jössz fröcsögni, ahol egyébként semmi keresnivalód sincs, akkor legalább kicsit próbálj objektív maradni.
A többire ott van a triplázós fórumotok.
Forza Juventus!

Andras74 2018.04.30. 06:08:03

@Vergilius1897: Allegrit nem véletlenül vinné a fél világ! Nehéz elképzelni, h ebben a keretben több lenne!
Nem látok most olyan edzőt, aki a Juvéhoz jobban passzolna. Esetleg Carrerával lenne érdemes pótolni, de pár évet még maradjon!

Andras74 2018.04.30. 06:12:53

@Vergilius1897: szerintem Allegri mester műve, h ezzel a védelemmel a legkevesebb gólt kaptuk. Főleg, ha a középpálya védekező képességét is nézzük. Pogba és Vidal féle párossal 10 kapott gól körül, 100 pont felett állnánk. Pogbát én visszavenném. Nem tartom inkorrektnek, h vissza ment az Mu-ba. Szinte még gyerek volt 2 éve, Raiolától buzdítva.

MaRcika 2018.04.30. 06:42:06

@Andras74: ha visszajönne Pogba és aztán megint elmenne mi lennénk a sajtó által 2évig bszogatott csapat.
De képességei alapján és amit nálunk nyújtott bőven elférne...
Bár én nem szeretnem ujra itt látni :/

Génmanipuláltházikecske 2018.04.30. 07:48:47

Nagyon örültem, hogy a Miszter játszatta Danielét, de:
"Daniele Rugani mellett azért döntöttem, mert Medhi Benatia sok meccset játszott mostanában, Daniele pedig nagyon jól fejel."
Ez milyen indok? xD

GGábr81 2018.04.30. 08:45:33

@Génmanipuláltházikecske: Lehet azt kellett volna mondania, hogy túl sok meccs ment el rajta. Már nem tudok bízni benne. Amíg én vagyok az edző, még kispadra sem ül. Amúgy is egy rakás szerencsétlenség, soha nem volt Juve szint. Az öltözőben is csak a csapategységet és a morált bontja. Már G1G1 sem öleli még 5 percenként.
Persze nyakon kell vágni, de nem teregetünk ki.

Génmanipuláltházikecske 2018.04.30. 08:48:48

@GGábr81: Szal v'mit, gyorsan oda kellett böffentenie? :D

mpite 2018.04.30. 09:37:06

@babo0410: Rég látott kritikus hangvétel tőled és teljesen igazad van. Najó, annyit módosítanék, hogy én Mandzukicot mindenképpen megtartanám és Higuaint adnám el, amíg kaphatnánk érte valamennyi pénzt.

Engem az átlagéletkor mellet amúgy nagyon zavar, hogy nagyon kevés az olasz a keretünkben... Tényleg nem akarom elhinni, hogy a Juventus akadémiáján nincs olyan fiatal, akit be lehetne dobni akár csak így a meccsek végén, mondjuk Lichtsteiner meg Sturaro helyett. Ha Allegri nyáron esetleg távozna, nagyon örülnék egy olyan edzőnek, aki mer nyúlni a fiatalokhoz.

mpite 2018.04.30. 09:37:56

@mpite: Az utolsó mondatom kicsit furán jött ki, természetesen nem pedofil edzőt szeretnék :D szóval értitek na.

Flachs 2018.04.30. 09:48:06

Itt az öregeknek le kell köszönni. Ha nem lesz nagy vàltozàs jo ha jövöre 4.helyre oda èrünk. Barzagli jobban jàr ha szezon utàn befejezi.... ha jo fènyben akar maradni a szurkolok szemèbe. Khedira. Sturaro. Matiudi? Madzu. Lichti. Dybala. Asamoha mehetnek. Èrkezne Bayerel jo kapcsolatunk Kölcsönbe Tolissot. Simeone fiorentina kell egy ifju befejezö ,Higanynak 1 èvet adnèk. Virj lazio.

Juvegaspy 2018.04.30. 10:05:21

@Flachs: Vrij megy az Interbe Simeonet meg lehet h az apja kitagadna ha idejonne.

Rikoo 2018.04.30. 11:13:00

@Génmanipuláltházikecske: 1 hét szünet volt, még csak azt se lehetne mondani, hogy nem tudott pihenni. Valószínűleg igaz a történet amit Nicole Balice hallott a folyosón a Napoli meccs után.

Flachs 2018.04.30. 12:34:17

@Juvegaspy: Akkor nincs màs. Az apjàt kell leültetni a kispadra.

2018.04.30. 14:28:53

@Rikoo: Mi ez a történet? Nekem kimaradt.

2018.04.30. 14:30:43

@Juvegaspy: Ha nagykorú (lesz), nem kötelessége az apja degenerált elveit vallani, nem? :-P Választhatja a korrektséget és a sikert is Olaszországon belül is. :-)

Rikoo 2018.04.30. 14:33:40

@Dr. Grant: Buffon hangosan leteremtette a társakat a Napoli elleni hazai vereség után az öltözőben és ennek a következménye az, hogy Benatia nem játszott Milánóban.

Juventino86 2018.04.30. 14:44:13

@Rikoo: Benne van a pakliban. A focicsapatok így működnek, mindegy, hogy milyen szinten játszanak. A csapatkapitány tekintélyénél fogva simán leteremtheti a védőt egy durva hibájáért. Nyilván Allegri sem ma kezdte. Látta, hogy a marokkóin több meccs is elment az utóbbi időben. A szennyest nem fogják kiteregetni a médiában, ez helyes és el is várható amúgy.

2018.04.30. 15:16:40

@Rikoo: Jaaaaa, ez a Buffon-os lecseszés. Az más. Egyébként támogattam Benatia kihagyását én is.

2018.04.30. 15:18:33

@Juventino86: Technikailag hogy?
Allegri: "Ne tegyem be a kezdőbe legközelebb, ugye?"
Buffon: "Még csak véletlenül sem."
:-) Vagy Allegri magától jutott erre a felismerésre. De akkor Khedira esetében hogyhogy nem?

Juventino86 2018.04.30. 15:51:07

@Dr. Grant: Szerintem Allegri magától jutott erre a felismerésre. Hogy Khedira esetében ez miért nincs így? Fogalmam sincs, ennek nincsen semmilyen racionális magyarázata. :D Azzal védte ugye a mester Khedirát, hogy jól olvassa a játékot. Ez még igaz is, aláírom. Csak ezzel el is mondtunk minden pozitívumot. :D :D

.Bulldeo 2018.04.30. 16:03:43

@Juventino86: "jól olvassa a játékot". Ajánlhatnánk neki egy helyet az edzői stábban, a csapatba meg jöhetne valaki, aki nem csak olvasni, de írni is tud.

JuventusFanatikus 2018.04.30. 16:13:15

@.Bulldeo: Sturaro teljesen megfelel mellé. A közösségi oldalakon jól megtudja szidni a Napoli szurkoló 10 éveseket.

2018.04.30. 16:25:00

@Juventino86: Na ja. :-) Az az igazi, aki még játszani is tudja. :-P

2018.04.30. 16:26:36

@JuventusFanatikus: @JuventusFanatikus: Valahogy 10 éves koromban (meg úgy összességében gyerekkorban) eszembe sem jutott volna "beszólni" egy felnőttnek. De az még bőven a 2000-es évek előtt volt...

JuventusFanatikus 2018.04.30. 16:37:48

@Dr. Grant: Ez így igaz, kettőn áll a vásár, de Stefanonak nem lett volna szabad ilyen módon kezelni ezt a helyzetet.

Rikoo 2018.04.30. 16:51:03

@Juventino86: @Dr. Grant: Kiváncsi vagyok mi lesz a védelem a következő 4 meccsen. Gyakorlatilag választ kaphatunk arra, hogy Allegri kivel számol majd a következő szezonban.
Chiellini sérült, szóval a Barzagli, Benatia, Rugani, Höwedes sorból kell összeraknia a kezdőt.
Egyébként Barza idén senkivel sem működött, nem igazán értem miért erőlteti Allegri. Érezniük kellene már, hogy sajnos lejárt az ideje.
Én kipróbálnám a Höwedes-Rugani duót.
Benatiaból nekem elegem van. Mindig elhiszem, hogy jó lesz, aztán csinál vmi baromságot amivel tönkretesz mindent. Nagyon hiányzik Bonucci...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása