Buffon: „Nincs ok a türelmetlenkedésre”

buffon_gigi_khediraval_nezok_elott.jpgA Juventus kapitány nem tagadja, hogy a Cristiano Ronaldóval felálló Real Madrid elleni meccs okoz álmatlan éjszakákat.

A tavalyi BL-döntő kétmeccses visszavágójának első találkozóját kedden rendezik Torinóban

„Ez az összecsapás nyilvánvalóan nagyon fontos számunkra, de azt is tudjuk, hogy számtalan nehézséggel kell szembenéznünk, mivel egy nálunk erősebb csapat ellen fogunk játszani, legalábbis a történelem ezt mutatja, és az ellenfélnél számos kiemelkedő egyéniség futballozik.” - idézi Gigi Buffon szavait az RMC Sport.

„Mindazonáltal azt is tudjuk, hogy két meccsen dől el a továbbjutás, és nem mindig a legtehetségesebb csapat nyer. Amennyiben sikerül a két találkozó alapján jobban teljesítenünk, mint a Real Madrid, akkor bámulatos dolgot érünk el.

Egy Real Madrid szintű csapat ellen egyetlen játékos hiánya nem jelent óriási különbséget, azonban a tudat, hogy Cristiano Ronaldo ellen fogok játszani, okoz álmatlan éjszakákat számomra.”

A Real Madrid szombaton több kulcsjátékost is pihentetett, így a sima, 3-0 arányú győzelmet hozó meccsen pihenhetett Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Marcelo és Toni Kroos, míg Dani Carvajal eltiltott volt.

„Az AC Milan elleni győzelem bizonyítja, hogy gyakorlatias és könyörtelen csapat vagyunk, egy olyan együttes, amelyik a csúcsra és a győzelemre tör, miközben a saját szerencséjét is keresi.” - mondta a kapitány a tegnapi hazai győzelem után a Mediaset Premium számára.

„Az AC Milan kiváló formában van, és ellenük keményen kell dolgozni minden egyes pontért. A csapat átalakult a legutóbbi találkozásunkhoz képest, és Gennaro Gattuso ezért nagy elismerést érdemel.”

Végül Sami Khedira döntőnek bizonyult egy gólpasszal és egy góllal, azonban a német válogatottat olykor kifütyülte a saját közönsége, illetve a nézők Leonardo Bonuccit sem tapssal fogadta.

„Kedden a Real Madrid ellen az igazi juventinók szenvedélyére lesz szükségünk. A stadionban olykor a nehézség első jeleinél már észlelhető az elégedetlenkedés és a füttyszó, azonban egy olyan csapat, mint a miénk, legalább nyolcvan percet érdemel, mielőtt a közönségtől kritikát érdemelne.

Feltétel nélküli támogatásra van szükségünk, legyen szó rólam vagy Sami Khediráról, mivel kell a szurkolók támogatása a csapatnak. Samit soha nem szabad kifütyülni, mivel kiemelkedő profi futballista, és a mi mezünket viseli. A végsőkig együtt kell tartanunk, nem csak az első húsz percig.”

Leo kifütyülése tulajdonképpen elkerülhetetlen volt, ez már a játék része, és mostanában széles körben normális jelenségnek tekinthető. Jól teljesített a gólnál, szerintem úgy akarta időzíteni a gólját, hogy a régi BBBC sor egyszerre a képben legyen!

Leónak nincs mit bizonyítania, a füttyszó pedig inkább csak feltüzelte őt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4313797928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jeneiPALI 2018.04.01. 20:24:09

Hehe jó hogy kifütyülik aki élöbe látja az alibi királyt tv be nem birom nézni okk tegnap kijött neki de amugy 10-9 mecsen egy nulla fék a csapatba!khedira

Il Principino 2018.04.01. 21:29:11

Előre látom,hogy Can nem fog összejönni,de Khedira beajánlja testvérét a Juvénak ☺

alexGicamo 2018.04.02. 12:54:12

Érthető , hogy az én drága GIGIM megvédi a csapattársát ,DE ! Itt rég nem türelmetlenségről van szó , hanem arról , hogy tűrhetetlen , hogy egy alibikirály játsszon folyamatosan a csapatunkban ! Mi szurkolók egyszerűen nem akarjuk , hogy Khedira a JUVENTUSBAN játsszon ! Ennyi ! És ezen a tegnapi gólja és asszisztja sem változtat .
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

MaRcika 2018.04.02. 17:29:07

@alexGicamo: felőlem játszhat itt csak ne ennyit.
Kiegészítő!!!! emberként jó lehet ...

biancineri101 2018.04.03. 13:05:36

Khediráról: Én se látom benne a klasszist, de azért tuti nem véletlen, hogy Allegrei őt játszatja. Biztos van oka, hogy ő a kezdő és ez Allegri döntése nem a mienk. Aki szerint felháborító, hogy pályán van az azt is mondja, hogy Allegri nem ért a munkájához. Illetve végül eljutunk oda, hogy Marotta is tök hülye és amúgy mindenhol hogy szakemberek/stáb van mint nálunk, annak ellenére, hogy nálunk csak a Reál volt sikeresebb az elmúlt 5 évben...

ezzel csak azt akarom mondani, hogy amíg a csapat sikeres, addig nem jó dolog kispécizni 1 embert és azt szidni, mert ha a csapat jól teljesít akkor kár azon filózni, hogy amúgy meg szar a csapat- hisz ha 1 valaki szar akkor a csapat i szar. Ő is megküzd 2-3 társával a kezdőbe kerülésért, biztos van szempont ami szerint ő oda a legjobb.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása